نقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا من با دو آلبوم آخرش بیشتر حال میکنم...
خیلی بیسته کارش...
چنتا از کنسرتاش رو هم رفتم آخره حاله...
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا من با دو آلبوم آخرش بیشتر حال میکنم...
خیلی بیسته کارش...
چنتا از کنسرتاش رو هم رفتم آخره حاله...
حالا محسن یگانه و محسن چاووشی که باهم فرقی نمیکنن البت برای من
درضمن
بچه ها دقت کردین صدای سامان جلیلی چقد شبیه یگانست
اوا خاک به سرم یگانه که زنه
محسن یگانست:hihi:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من اول چاووشی بعد محسن یگانه...:ohum:
پس چطوری کلم داغ شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خودمونیم بگو چی زدی؟؟؟
تو فکر میکنی چی زده باشم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که نبودم جانم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو باید بگی...
:nishkhand:
یگانه یه کنسرت قبل از عید تو شیراز داشت رفتم.از زیر دست طرف که بلیط میگرفت درفتم رفتم داخل.یعنی مفتی.چه حالی داد.
وقتی سکوت رو میخوند دخترا با پسرا پاشدن اون جلو رقصیدن.اماکن اومد پیله کرد.بالاخره دوباره ادامه پیذا کرد.آخرشم آقا محسن وقتی دید اینطوریه یه بار دیگه سکوت رو خوندن.خیلی باحال بود.
دقیقا..........وقتی برای اولین بار هم برای ما خوند .....همه گفتیم دوباره...دوباره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی حال دادش........................رسما ما داشتیم میرقصیدیم:balesh::/danc
:ogh::ogh::ogh::ogh::ogh::ogh::ogh::ogh::ogh::ogh: :ogh::ogh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلاااام بچه هااا:hehee:
این عکس مربوط به کنسرت پریشب محسن یگانه هستش.........که محمود خوردبین..(که همتون میشناسینش) توی کنسرت بودش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آدم با چی داغ میشه و گیج میزنه؟نقل قول:
نقل قول:
با نوشیدنی های مختلف...:hehee:
خدا پدرتو بیامرزهbaghal:-.معلومه اهلشیا:hehehe:.ای کلک.:love:نقل قول:
چاووشی؟؟؟ کنسرت؟؟؟؟نقل قول:
وای یگانه رو با چاووشی اصلا مقایسه نکن عزیزم!:love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سامان جلیلی صداش یه چیزی بین صدای شادمهر و محسن یگانه است...
اول محسن یگانه بعد چاووشی:ohum:نقل قول:
:flowerysmile::flowerysmile:نقل قول:
خواننده فقط و فقط احسان جون خودم(احسان خواجه امیری) بعدشم علی لهسرابی.
یعنی میگ شما تا الان دندون درد نداشتی ؟!!! :ajibeee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
غیر ممکنه ؟!!!
من که به شخصه اگر هر دو ، 3 ماه یکبار دندونم درد نکنه باید برم دکتر ببینم اعصابم سر جاشه یا نه ! :hehee:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به اینا میگن یه اسپم واقعی ..... :love:نقل قول:
نرم افزار ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خودم از Ashampoo استفاده می کنم ... خیلی برنامه توپیه ...
توی رایت هم به جای استفاده از Data از DVD تنها استفاده کن فک کنم مشکلت حل بشه ! البتهDVD هم یه فرمت های خاصی رو ساپورت می کنه ...
لطفا بچه های تایپیک رو از راه به در نکنید ...نقل قول:
=============
خوشبختانه به هدفی که از به راه انداختن تایپیک داشتم یواش یواش رسیدم و یه جو دوستانه اینجا ایجاد شده ... :love:
حالا برای عملی کردن برنامه دوم از شما کمک میخوام !
لطفا هرکسی تیم مورد علاقشو توی لیگهای زیر اعلام کنه تا بتونیم اون انجمن مورد نظر رو هم به کمک دوستان ره اندازی کنیم ... :love:
لیگ برتر ایران :
لیگ برتر انگلیس :
لالیگا :
سری A :
کشور مورد علاقه :
لطفا تیمهاتونو اعلام کنید تا به یه جمع بندی برسیم و بتونیم ایشالله دربی رو اساسی راه بندازیم ! :bia baghalam:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لیگ برتر ایران :استقلال:ghelyon:
لیگ برتر انگلیس :وولورهمپتون:afarin:(توی تیم های مهم چلسی:khelal dandoon:)
لالیگا :بارسا(البته نه عاشقش باشم:gahhr:)
سری A :میلان کبیر:/danc
کشور مورد علاقه :فقط ایتالیا:bia baghalam::jeddiiiii:
خوشبختانه به هدفی که از به راه انداختن تایپیک داشتم یواش یواش رسیدم و یه جو دوستانه اینجا ایجاد شده ... :love:
لطفا هرکسی تیم مورد علاقشو توی لیگهای زیر اعلام کنه تا بتونیم اون انجمن مورد نظر رو هم به کمک دوستان ره اندازی کنیم ... :love:
لیگ برتر ایران :
اس اس
لیگ برتر انگلیس :
چلسی
لالیگا :
مایورکا
سری A :
اینتر
کشور مورد علاقه :
ایتالیا
لطفا تیمهاتونو اعلام کنید تا به یه جمع بندی برسیم و بتونیم ایشالله دربی رو اساسی راه بندازیم ! :bia baghalam:
[/QUOTE]
سلام داش مهدی بازم گل کاشتی من مثل اینکه تو همه پروژه های تو نفر اولم...!!!(نه این سری دوم شدمashem:-):sooot::sooot::sooot:
سلام داش مهدی بازم گل کاشتی من مثل اینکه تو همه پروژه های تو نفر اولم...!!!(نه این سری دوم شدمashem:-):sooot::sooot::sooot:[/QUOTE]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنونم !
هم از شما هم از رامین خان !
و اما خودم :
لیگ برتر ایران :
پرسپولیس
لیگ برتر انگلیس :
لیورپول
لالیگا :
بارسلونا
سری A :
یوونتوس
کشور مورد علاقه :
ایتالیا
هردوشونو دوست دارم...هردوشون خوبن ..ولی باز هیچکس محسن یگانه نمیشه:yes:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
غیر ممکن نیست چون تاحالا دندون درد نداشتم!!!:ehem:
لیگ برتر ایران: پرسپولیس
لیگ برتر انگلیس:منچستر یونایتد
لالیگا: رئال مادرید
سری A : میلان
کشور مورد علاقه : اسپانیا
لیگ برتر ایران :
لیگ برتر انگلیس :
لالیگا :
سری A :
کشور مورد علاقه :
[/QUOTE]
1_پرسپولیس:perspolis:
2_منچستر یونایتد:manchester:
3_رئال مادرید:real:
4_میلان:milan:
5_اسپانیا
1.پس چی فک کردی فقط محسن یگانه کنسرت میزارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
2.قبون دوست صداشناس خودم بشم جیکمل من
3.باشه باهم دعوانکنین اول محسن چاووشی و محسن یگانه بعد بقیه ی خواننده هااااا خوبههههههههه:love:
لیگ برتر ایران :پرسپولیس
لیگ برتر انگلیس :منچستر یونایتد
لالیگا :رئال مادرید
سری a :اینتر
کشور مورد علاقه :سوئد و سوئیس
لیگ برتر ایران ::perspolis:
لیگ برتر انگلیس ::manchester:
لالیگا ::real:
سری A ::juventus:
کشور مورد علاقه ::italy:
نه دیگه...............اشتباه گفتی............همه میگن اول یگانه و بعد چاووشی...binamنقل قول:
افتااااادchomaghchomaghchomagh
لیگ برتر ایران : `پرسپوليس و فجر
لیگ برتر انگلیس : منچستر و ليورپول و چلسي
لالیگا : رئال و والنسيا و اتلتيكو مادريد و اوساسونا
سری a : ميلان و رم
کشور مورد علاقه : اسپانيا و برزيل
1.آخه عسیسم محسن چاووشی تاحالا کنسرت نداده و کسی اجرای لایو ایشونو ندیده...نقل قول:
قرار بود از خرداد نود شروع کنه به برگزاری کنسرت...تا حالا هیچ کنسرتی نداشته
2-من قلبون دوست عسیسم بشم:love::love:
به ترتیب میگم استقلال و رئال مادرید و چلسی و آث میلان و کشورمورد علاقه فقط اسپانیا (البته بعد از ایران.)
نه خیر اول یگانه بعد عزیز خودم خراطها.نقل قول:
ما چاکر شما هم هستیم.تا آخرش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنونم که به من کمک می کنید تا به اهدافم که از هم مهمتر بالا بردن سطح فنی دربی هست برسم !
خوشبختانه دوستان تقریب تیم های مهم اروپایی رو که انجمنشون تو دربی موجود هست رو پوشش دادند ! فقط دو سه نفر از بچه هاموندن که اونها هم اعلام وضعیت می کنند و بعد از اون ایشالله میخوام نکاتی رو اینجا بگیم که علاوه بر بهارستان بتونیم تایپیک تیم های مورد علاقه خودمون رو هم از رکود در بیاریم ! من هم قول میدم خبرهای خوبی داشته باشیم وایشالل تایپیک های برتر تشویق خواهند شد !
به...به...به...چاکر داش یگانه ایمون:chakerim:نقل قول:
این حرفا چیه حالا جه فرقی داره محسن چاوشی و محسن یگانهنقل قول:
این حرفرو نزن دوست من
ولی اول محسن چاوشی بعد محسن یگانه بعدم واس من شاخ شونه نکش من خودم استاد ریمیسریو بودم هاهاهاهاهاهاها:ohum:
اول چاوش بعد یگانه بعد احسان بعد لهراسبی بعد ارش رمضانی بعد داریوش بعد.....و...................................نقل قول:
اخرم خراطها بله میدونستم بسیار ترتیب خوبیه :he:
::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow ::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bowنقل قول:
چیه بازم میخوای ولی دیگه نمیزنمت دلم واست سوخت::bowاینم اخریش
یه جور زدم دیگه نتونی از جات بلندشی
خیلی ممنون دیگه جایی برای حرف زدن نذاشتی.چقدرم به نظرم احترام گذاشتی.ولی به نظر من توی خواننده های مجاز اول یگانه بعد مجید جون خودم......:chakerim:نقل قول:
بابا چرا دعوا میکنین نظر من خیلی مهمه نظر منو به عنوان مبنا قرار دهید و بعد درکنارآن نظرات خودتون بررسی کنیدو هرنظری که به نظر من نزدیک تره اون نظر بهتره.
نقل قول:
ببینم استاد ریمیستریو تا حالا چند بار کمربند سنگین وزن جهان یا wwe رو بردی...؟!؟!؟!:nishkhand::nishkhand:
منظورش نظر من بود نظر من و واسه قبولی اولویت اول قرار بدین به نظر شمادوستان عزیزم هم نزدیکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:-shad