-
مصاحبه مبعلی
مبعلي: سرمربي بايد حرف اول و آخر را بزند
ايمان مبعلي هافبك جنوبي استقلال در خصوص اتفاقات اخير ميگويد: «وقتي تيم ميبازد، طبيعي است كه يكسري از اتفاقات در رسانهها بزرگ ميشود يا ناخودآگاه حساسيتهايي به وجود ميآيد كه تيم را به حاشيه ميبرد. در اين ميان بعضيها هم به دنبال رسيدن به اهداف شخصيشان هستند و اخبار را طوري در رسانهها انعكاس ميدهند كه استقلال وارد حاشيه ميشود.» مبعلي در پاسخ به اين سوال كه آيا حرفهاي حجازي باعث ناراحتي بازيكنان استقلال شده است، تاكيد ميكند: «من در جريان نيستم كه چه كسي ناراحت است يا چه كسي خوشحال و دوست هم ندارم در اين مورد حرفي بزنم. من به عنوان بازيكن وظايف خاص خودم را دارم و نميدانم در اتفاقات اخير حق با مظلومي است يا حجازي.» هافبك جنوبي استقلال ادامه ميدهد: «حجازي در تمرين با بازيكنان حرف زد و مسائلي را عنوان كرد. من در روزنامهها خواندم كه سوء تفاهماتي پيش آمده و نميدانم اين مسائل واقعيت دارد يا خير ولي اميدوارم اين حاشيهها و شايعات هر چه زودتر تمام شود. در ضمن معتقدم پرويز مظلومي سرمربي تيم است و با توجه به اينكه مسووليت فني استقلال را بر عهده دارد بايد حرف اول و آخر را بزند.» مبعلي در مورد شرايط فعلي استقلال ميگويد: «شكست مقابل صنعت نفت اصلا قابل انتظار نبود ولي بايد آن باخت را فراموش كنيم. فكر نميكنم اتفاق خاصي افتاده باشد و الان هم شرايط خوبي داريم. بازيكنان از لحاظ روحي وضعيت خوبي دارند و با شكست دادن شاهين بوشهر همه چيز را فراموش خواهيم كرد.»
-
ميخواستيم وسط زمين را از حريف بگيريم
بهتاش فريبا: سرمربي تعيين ميكند با چه سيستمي بازي كنيم
استقلال با 11 هفته بدون باخت ركورد خوبي را در ليگ برتر بجا گذاشته بود ولي مقابل نفت آبادان شاگردان پرويز مظلومي عملكرد خوبي از خود به نمايش نگذاشتند تا آبي پوشان يك شكست در كارنامه خود در هفته چهاردهم داشته باشند. فريبا مربي اين تيم شكست مقابل نفت آبادان را شوكي براي تيم ميداند و معتقد است، تغيير تاكتيك چيز تازهاي نبود و در بازيهاي گذشته نيز اتفاق افتاده است. صحبتهاي بهتاش فريبا را بعد از شكست تيمش ميخوانيم.
تمرينهاي بعد از شكستي كه تيم داشت چطور پيش ميرود؟
يكي دو روز كه تعطيل بوديم. چند روزي است تمرينهايمان شروع شده. به نظر ميرسيد شكست مقابل نفت شوك خوبي براي تيم بود.
بعد از آن همه نتيجه خوب و رسيدن به صدر جدول، مقابل نفت آبادان شكست بدي داشتيد.
بله متاسفانه شكست بدي بود. در فوتبال امروز ما كه 20 دقيقه به 20 دقيقه توپ و ميدان تغيير ميكند و به دست تيم حريف ميافتد بايد از فرصتها استفاده كرد. اگر استفاده نكني حريف سوار بازي ميشود و نتيجهاي رقم ميخورد كه ديديد.
به نظر ميرسيد خوب شروع كرديد ولي نتيجه نگرفتيد.
نيمه اول كامل در اختيار ما بود، 5 موقعيت داشتيم كه اگر يكي ميرفت تو گل نفت به هم ميريخت و ديگر نميتوانست خودش را جمع و جور كند. از اين موقعيت يكي را ميلاد خراب كرد و 4 تاي آن را هم فرهاد خوب استفاده نكرد.
نيمه دوم واقعا بازيكنان حركت نميكردند و اين به وضوح معلوم بود. درست است؟
البته شما درست ميگوييد ولي نيمه دوم هم موقعيت داشتيم. شوت كم جان بازيكن حريف به پاي صادقي خورد و خيلي آرام به گل رفت و اين سرنوشت بازي را تغيير داد.
تغيير تاكتيكي در اين بازي داشتيد، دليل خاصي داشت؟
ما در اين بازي 1-3-2-4 بازي كرديم به اين دليل كه ميخواستيم وسط زمين را از حريف بگيريم. در اين كار هم موفق بوديم ولي يك تعويض اجباري به ما تحميل شد كه البته بعد از تعويض مجتبي هم خوب بوديم. ميدانستيم هافبكهاي حريف همگي پا به توپ هستند، متاسفانه با شرايطي كه داشتيم فقط به گل نرسيديم.
ظاهرا بازيكنان از اين تغيير تاكتيك زياد راضي نبودند و احساس ناراحتي ميكردند.
فكر نميكنم اين طور باشد. ما قبلا هم تغيير تاكتيك داشتيم. در بازي با تيمهاي پيكان، سايپا و مس كرمان نيز تغييراتي در سيستم بازي داشتيم حتي مقابل پرسپوليس هم خطي بازي كرديم.
به نظر من بازيكن بايد بازياش را بكند و اين سرمربي است كه تعيين ميكند تيم با چه سيستمي وارد زمين شود.
-
مصاحبه پورحیدری
اميدوارم رسانهها انصاف داشته باشند
پورحيدري: وظيفه كميته فني انتقاد كردن است
ايران ورزشي - منصور پورحيدري از حاشيهسازيهاي اخير ناراحت است. سرپرست تيم استقلال درباره حرف و حديثهاي مطرح شده ميگويد: «كميته فني بايد در مسائل فني دخالت كند. ما به عنوان قديميها و پيشكسوتان باشگاه استقلال موظف هستيم ضعفها را به كادر فني گوشزد كنيم. ما بايد ايراد كار را بگوييم و كادر فني هم بايد ايراد كار ما را بگويد. همه چيز در فضاي كاملاً دوستانه جلو ميرود. ما با هم تعامل داريم اما عدهاي چشم ديدن آرامش و موفقيت استقلال را ندارند.»
پورحيدري با گله از رسانهها به حرفهاي خود ادامه ميدهد: «رسانهها بايد انصاف داشته باشند. براي مثال پس از بازي با صنعت نفت آبادان آقاي يوسفي مجري برنامه فوتبال برتر از اينكه مظلومي با گزارشگر آن بازي مصاحبه نكرد گله كرد اما آقاي يوسفي نبايد در آن شرايط از سرمربي انتظار مصاحبه كردن داشته باشد و اينگونه ايشان را در رسانه ملي نقد كند. در ورزشگاه تختي آبادان شرايط مناسبي حاكم نبود و اگر آقاي يوسفي كمي تحقيق ميكرد متوجه ميشد كه چرا مظلومي حاضر نشد براي مصاحبه كنار زمين بيايد. فضاي ورزشگاه تختي آبادان آنقدر نامناسب بود كه ما ميخواستيم هرچه زودتر ورزشگاه را ترك كنيم.»
پورحيدري با اشاره به روابط حجازي و مظلومي به حرفهاي خود ادامه ميدهد: «كميته فني حرفهاي خود را محكم ميزند و نظراتش را به كادر فني اعلام ميكند. بحث و انتقاد نباشد هيچ پيشرفتي حاصل نميشود. من و آقاي حجازي براي كمك كردن به استقلال جلو آمديم و قصد داريم مظلومي را براي موفقيت ياري كنيم. سالها با مظلومي سابقه كار دارم و آنهايي كه اين موضوع را ميدانند لحظهاي به اختلاف من يا آقاي حجازي با مظلومي فكر نميكنند.» پورحيدري اميدوار است استقلال با شكست دادن شاهين از اين بحران نصفه و نيمه خارج شود: «برتري مقابل شاهين پارس باعث دور شدن خاطره تلخ شكست در آبادان خواهد شد.» حرفهاي پاياني پورحيدري رو به رسانهها است: «اميدوارم اصحاب رسانه در قبال مسائل پيش رو انصاف داشته باشند و حقايق را انعكاس دهند البته بعضي رسانهها!
-
مصاحبه محمدی
نميخواهم تماشاگر جام جهاني 2014 باشم
محمدي: اميدوارم با اتفاقات ورزشگاه آبادان برخورد شود
ايران ورزشي - محمد محمدي با تكذيب مصاحبهاي كه روز گذشته از قول او عليه تيم ملي منتشر شده، ميگويد: «من اختلاف خاصي با قطبي ندارم و ميدانم كه يك سرمربي حق دارد بازيكنان دلخواه خود را به تيم ملي دعوت كند. درست است كه پيراهن تيم ملي بر همه چيز ارجحيت دارد اما علاقهاي ندارم با كادر فعلي كاركنم باز هم تأكيد ميكنم كه سه ماه است در خصوص افشين قطبي و سرمربي تيم ملي مصاحبهاي انجام ندادهام. البته با توجه به تغيير و تحولاتي كه بعد از جام ملتهاي آسيا در تيم ملي رخ خواهد داد انگيزه زيادي دارم و نميخواهم جام جهاني 2014 برزيل را از خانه تماشا كنم و ميخواهم يكي از دروازهبانان تيم ملي كشورم در اين مسابقات باشم.»
محمدي حرفهاي خود را اينگونه ادامه ميدهد: «وقتي من در مورد همپستي خودم در يك تيم اظهارنظر نميكنم چگونه ميتوانم عليه سرمربي تيم ملي حرفي بزنم. من اين حرفها را نزدم و اين صحبتها زاييده خيال برخي دوستان در يك سايت خبري است.»
محمدي حرفهاي خود را با پرداختن به چاقوكشي در سكوهاي آبادان به پايان ميبرد: «در حين مسابقه زياد حواسم به اين مساله نبود اما عكسهاي اين صحنه را ديدم. بايد بگويم براي فوتبال متاسف هستم كه برد و باختش اين قدر مهم است كه جان چند جوان را به خطر مياندازد. اميدوارم مسوولان ذيربط و به خصوص رياست كميته انضباطي با اين مسائل برخورد كنند چون ما نبايد فوتبال را به هر قيمتي بخواهيم و بايد سلامت انسانها از همه چيز برايمان مهمتر باشد.»
-
مصاحبه روانخواه
شاهين تيم دردسرسازي است
اميد روانخواه: استقلال حق اشتباه ندارد
ايران ورزشي - هافبك استقلال در تلاش است تا هر چه زودتر به شرايط بازي در 90 دقيقه دست يابد. روانخواه شرايط كنونياش را مطلوب توصيف ميكند: «شرایط خوبی دارم و كاملا آمادهام. هر وقت كادر فنی اعتماد كرد برای استقلال به میدان مي روم.
تنها منتظر اعتماد مظلومی هستم تا در تركیب اصلی قرار بگیرم. مشكلی برای بازی كردن ندارم و با سایر بازیكنان هماهنگ شدهام و دوست دارم بیشتر برای استقلال بازی كنم. » اميد معتقداست دستكم گرفتن تيم شاهين بوشهر براي استقلال مشكلساز خواهد شد. او صحبتهاي خود را اينگونه ادامه ميدهد: «نباید شاهین را دست كم بگیریم و فكر كنیم چون ته جدولی است تیم خطرناكی نیست. شنیدهام شاهین فوتبال زیبایی ارائه میدهد و فكر میكنم بتواند برای ما دردسرساز شود. باید با تمام قوا مقابل شاهین ظاهر شویم و 3 امتیاز این بازی خانگی را كسب كنیم. استقلال دیگر حق اشتباه و از دست دادن امتیاز ندارد. ما برای ماندن در كورس قهرمانی باید از همه بازیهای خانگی امتیاز بگیریم. »
-
مصاحبه اشوبی
فتوشاپي در كار نيست خودم صحنه درگيري را ديدم
صادقي: براي شهادت و شناسايي خاطيان به كميته انضباطي ميروم
ايران ورزشي- اميرحسين صادقي يكي از بازيكناني بود كه بعد از بازي نفت - استقلال مدعي شد تماشاگران چاقو به دست را ديده است به همين خاطر كميته انضباطي قصد دارد به زودي اين بازيكن را براي اداي شهادت احضار كند. صادقي درباره تصميم كميته انضباطي و همچنين ادعاي باشگاه نفت اينطور ميگويد: «فتوشاپي در كار نيست. وقتي همه صحنه درگيري را ديدند چطور نفتيها تكذيب ميكنند. من براي شهادت و شناسايي خاطيان به كميته انضباطي ميروم ولي اميدوارم آبادانيها در اين مسأله متضرر نشوند چون اين شهر طرفداران فوتبالي زيادي دارد. بايد مشكلشان حل شود.»
مدافع استقلال درباره حرفهاي حجازي سر تمرين با تعدادي از بازيكنان و دلخوري مظلومي از حجازي اينطور حرفهايش را ادامه ميدهد: «مسأله فني بر عهده مظلومي است و ايشان بايد در اين زمينه نظر بدهد. اگر صحبتي درباره مسائل فني است بايد مظلومي با بچهها انجام دهد. ضمن اينكه اگر تيم نتيجه نگيرد در نهايت مديرعامل، سرمربي را بازخواست ميكند، نه شخص ديگري را. اما در زمينه دلخوري آقاي مظلومي از حجازي بايد بگويم كه مشكلي نيست و حل ميشود.»
-
مصاحبه اشوبی
اين همه حرف و حديث فقط براي يك باخت؟!
آشوبي: مسائل حجازي و مظلومي به بازيكنان ربطي ندارد
ايران ورزشي- از سكوت مظلومي و اخمهاي درهم كشيده او كاملا مشخص بود كه از حرفهاي حجازي با بازيكنان ناراحت شده، بازيكنان استقلال هم به خوبي اين موضوع را متوجه شده بودند و در دلشان حق را به مظلومي ميدادند اما چون تصميمگيرنده مديران باشگاه هستند ترجيح دادند سكوت كنند و اظهارنظري نكنند. فرزاد آشوبي هم مثل اكثر بازيكنان استقلال وقتي از او درباره اين ماجرا سوال ميكني تظاهر ميكند كه اينگونه مسائل به بازيكنان ربطي ندارد: «مسائل آقاي حجازي و مظلومي ربطي به بازيكنان ندارد آنها خودشان بايد اينگونه مسائل را با خودشان حل كنند و ما حق هيچگونه اظهارنظري را نداريم. آنقدر حرف و حديث بعد از باخت استقلال پيش آمده كه ما نبايد بگذاريم اين مسائل هم استقلال را آزار دهد.» آشوبي درباره بازيهايي كه مقابل شاهين در پيش دارند هم اينطور ميگويد: «بازي سنگيني را پيشرو داريم شاهين خوب فوتبال بازي ميكند و ما بايد مقابل آنها با هوش عمل كنيم.»
-
مصاحبه مظلومی
برادرم بايد بداند كه ناصرخان براي كمك آمده
مظلومي: حرفهاي حجازي از سر دلسوزي است
ايران ورزشي - غلامحسين مظلومي، يكي از اعضاي كميته فني باشگاه استقلال نزديكي اعضاي اين كميته با كادر فني باشگاه استقلال را در نتيجهگيري مطلوب اين تيم اثرگذار ميداند. مظلومي با پرداختن به ماجراي اختلاف پرويز مظلومي و ناصر حجازي نكاتي را توضيح ميدهد: «اعضاي كميته فني دلسوزان استقلال هستند. من و آقاي پورحيدري جزو قديميهاي اين باشگاه هستيم و هدفي جز موفقيت تيم نداريم. آقاي حجازي چند روز پيش بر حسب دلسوزي به محل تمرين رفت و با بازيكنان حرف زد. هدف آقاي حجازي خير است و ما هم بايد به ايشان كمك كنيم تا زودتر به ميادين فوتبال برگردد.»
مظلومي معتقد است برادرش در اين ماجرا هم حق دارد: «پرويزخان هم حق دارد اما او بايد بداند كه حجازي هدفي جز كمك كردن به استقلال ندارد. حجازي حامي مظلومي است چون اگر غير از اين بود به محل تمرين استقلال نميرفت و با بازيكنان حرف نميزد. اميدوارم با رهبري آقاي فتحاللهزاده باشگاه استقلال بتواند در فصل جاري به جايگاه مطلوبي دست يابد.»
غلامحسين مظلومي كه اين روزها به خاطر بيماري كمتر كنار استقلال حاضر ميشود حرفهاي خود را با اين جملات به پايان ميبرد: «حرفهاي حجازي براي استقلال سند است و علاقهمند تر از حجازي به استقلال وجود ندارد. ايشان اسطوره باشگاه هستند و ما بايد ياد بگيريم كه از پيشكسوتان در پستهاي حساس و سرنوشتساز باشگاه استفاده كنيم. كميته فني در باشگاههاي بزرگ يك حوزه فعال و تاثيرگذار است. اميدوارم اين حوزه نقش واقعي خود در فوتبال ايران را نشان بدهد.»
-
مصاحبه فتح اله زاده
اميدوارم دوباره لايحه در صحن علني به جريان بيفتد
فتحاللهزاده: لايحه مجلس به ضرر فوتبال است
علي فتحاللهزاده از لغو اختصاص يك درصد از بودجه وزارتخانهها به ورزش ناراحت است و پيرامون اين موضوع حرفهايي ميزند: «مجلس بهتر است اول زير ساختهاي ورزش را درست كند و ورزش ما حداقل استانداردهاي بينالمللي را پيدا كند آن وقت از هزينه كردن دولت جلوگيري كند. معتقدم براي اين تصميم كار كارشناسي صورت نگرفته است. ما هر چقدر در ورزش هزينه كنيم، با اين شرايط كم است. معتقدم دوستان ما در مجلس بايد با كارشناسان بيشتري در اين زمينه صحبت كنند و از كساني كه در امور اجرايي ورزش فعاليت كردهاند، نظر بگيرند. ممكن است تئوريسينهاي ورزشي زيادي در كشور داشته باشيم اما مسوولاني كه در امور اجرايي فعاليت دارند كمك بيشتري به آنها خواهند كرد. چون ميدانم مجلسيها روحيه كمك كردن به ورزش و خدمت به مردم را دارند از راي ندادنشان به اين لايحه متاسف شدم. اگر ميخواهيد دولت در ورزش هزينه نكند حداقل حق ورزش حرفهاي را ادا كنيد تا باشگاههاي ما زمين نخورند. بايد حق حرفهايها داده شود و آن وقت به طور مثال يك درصد از بودجه وزارتخانهها صرف ورزش نشود. به طور مثال حق پخش تلويزيوني باشگاه پرسپوليس و استقلال در سال حدود 30، 40 ميليارد تومان ميشود. آيا اين مبلغ را به ما ميدهند؟»
فتح الله زاده با بيان اينكه هيچ دعوتي از او يا كارشناسان ديگر براي حضور در مجلس و ارائه توضيحات فني در اين زمينه نشده، گفت: «اگر دوستان خوب ما در مجلس كه انسانهاي منطقي هم هستند از بنده يا برخي كارشناسان دعوت ميكردند قطعا استدلالها و توضيحات منطقي زيادي را به آنها ارائه ميكرديم. مجلس بايد از خدمتگزاران ورزش كشور بيشتر استفاده كند وگرنه اين ورزش است كه آسيب جدي خواهد خورد. اميدوارم اين لايحه دوباره در صحن علني مجلس به جريان بيفتد و كار به سرانجام صحيحي برسد. »
فتحاللهزاده در ادامه حرفهاي خود مثالي را ميآورد: «در انگلستان با همه درآمدهايي كه يك باشگاه دارد اگر بخواهد براي خود ورزشگاهي را بسازد دولت مبلغي در حدود 60 ميليون دلار را در اختيارش قرار ميدهد. در تمام كشورهايي كه ورزش و فوتبال حرفهاي دارند دولت براي هزينه كردن در ورزش و كمك به بخش خصوصي هيچ وقت خود را عقب نميكشد. ما استدلالهاي ديگري هم براي توجيه هزينه كردن دولت در ورزش داريم كه اميدواريم از آنها استفاده شود.»
عضو هيات رييسه فدراسيون فوتبال معتقد است فوتبال در اين شرايط لطمه خواهد ديد: «در اين شرايط فوتبال حرفهاي ما از بين ميرود و قطعا تا 4 سال آينده هيچ حرفي براي گفتن در مجامع بين المللي نخواهيم داشت. ما نسبت به كشورهاي منطقه خليج فارس پول كمتري در فوتبال حرفهاي صرف ميكنيم اما پيشرفتمان از آنها بيشتر است. در همه دنيا حق فوتبال حرفهاي را پرداخت ميكنند. اگر ما بر تصميم اخير پافشاري كنيم انگيزهها در فوتبال حرفهاي ما از بين ميرود. دنيا اكنون روي انگيزهها در ورزش حرفهاي كار ميكند. يك بازيكن اروپايي در يك مسابقه شايد حدود 14 كيلومتر بدود اما اين ميانگين براي فوتباليستهاي ايراني حدود 7 كيلومتر است. ما هنوز با آنچه كه به طور واقع در فوتبال حرفهاي دنيا وجود دارد فاصله داريم و بايد به آن برسيم. »
فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال كه شايد مجلس به اين نتيجه رسيده كه هزينه كردن در فوتبال حرفهاي با مكانيزم كنوني آن بي فايده است و ما رشد چنداني نداشتهايم و صرفا پولها در جيب دلالها يا بازيكناني كه در عمل حرفهاي نيستند ميرود توضيحاتي ميدهد: «اگر هم به چنين نتيجهاي رسيدهاند ما بايد سيستم را عوض كنيم. در چنين شرايطي نبايد ريشه را قطع كنيم بلكه بهتر است شاخههاي اضافي را اصلاح كرده و مسير حركت ورزش حرفهاي را تغيير دهيم. اگر به طور مثال باشگاهي پول كلاني به يك بازيكن ميپردازد كه شايد كارآيي لازم را هم ندارد، نبايد همه را به يك چشم ديده و كلا قضيه را ناديده بگيريم. وقتي سطح دستمزدها و قراردادهاي بازيكنان را به اين وضعيت رسانديم، نميتوان به يكباره كاهش چشمگير و دور از تصور را در اين قضيه داشته باشيم.»
-
مظلومي: دينم را به استقلال ادا كنم، ميروم
سرمربي استقلال گفت: ديني دارم که وقتي آن را ادا کردم از استقلال ميروم.
پرويز مظلومي پس از پايان تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران درباره شرايط استقلال گفت: شرايط خوبي داريم و خود را براي کسب سه امتياز مقابل شاهين بوشهر آماده ميکنيم. شاهين تيم خوبي است. بازي سختي خواهيم داشت اما مصمم هستيم نهايت استفاده را از بازي خانگي ببريم.
وي درباره مصدومان استقلال عنوان کرد: جباري و يوسفي قطعا به اين بازي نميرسند اما فرهاد مجيدي با تيم تمرين کرده است. آرش برهاني نيز از فردا پا به توپ ميشود و بايد ببينم وضعيتش به چه صورت است.
مظلومي با رد اين نظر که باخت به نفت آبادان زمان خوبي اتفاق افتاد اظهار داشت: باختن در هيچ زماني خوب نيست. ما دوست نداريم تحت هيچ شرايطي بازنده باشيم. بازيکن بايد حرفهاي باشد. حتما نبايد ببازد تا تلنگر به او وارد شود. غرور معني ندارد و هميشه بايد با همه وجود تلاش کنيم تا برنده باشيم.
وي درباره حضور قادرحسن در اين تيم تصريح کرد: او را بايد در تمرين ببينم و نظر نهاييام را بدهم. البته فيلم بازيهايي که از اين بازيکن ديدهام خيلي خوب بود اما تائيد نهايي منوط به حضور قادر حسن در تمرين است.
مظلومي يادآور شد: فتحالله زاده نيز اين حرف را به من زده و اگر خوب نباشد وي را در اختيار باشگاه ميگذارم. آقاي فتحالله زاده اين بازيکن را از دست قطريها درآورده و روي آن حساب باز کرده است. اگر زماني قادرحسن به کار استقلال نيايد فتحاللهزاده قصد ترانسفر کردن او را دارد.
سرمربي استقلال درباره اينکه بارها اعلام کرده به داوريها معترض نميشود اما پس از پايان بازي با نفت آبادان اعلام کرد داوري قهرماني مشکوک بود تصريح کرد: من هيچ وقت به داوري معترض نبودم. من گفتم قضاوت قهرماني خوب بود اما روي دو گلي که دريافت کرديم بهتر است کارشناسان نظر بدهند.
مظلومي در حالي که صحبتهايش به پايان رسيده بود با سوال يک هوادار مبني بر اينکه عدهاي ميخواهند اين تيم را به حاشيه ببرند روبرو شد و در پاسخ گفت: من از اول دنبال اين بودم که به اين تيم حاشيه وارد نشود. از شما هم ميخواهم که چندان نگران نباشيد. من چسبيده به اين فوتبال و اين نيمکت نيستم. ديني دارم که وقتي اين وظيفهام را ادا کنم از استقلال ميروم. از روزي که به استقلال آمدم به فکر رفتن بودم. ديگران هستند که ميخواهند استقلال را به حاشيه ببرند اما من مقابل اين حاشيهها ايستادهام. نميخواهم به سال خاصي اشاره کنم اما ميتوانيد مقايسه کنيد سالهاي قبل حاشيههاي استقلال چه بوده و اکنون چيست. 14 هفته گذشته اما حاشيه خاصي در اين تيم وجود نداشته چون من جلوي آنها را گرفتهام.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومى: كميته داوران در انتخاب داور بازى هاى استقلال دقت كند
بازيكنان استقلال اين روزها سعى مى كنند با فراموش كردن باخت مقابل صنعت نفت تمام تمركز خود را بر روى بازى مقابل شاهين بگذارند.پرويز مظلومى سرمربى تيم استقلال در رابطه با آخرين شرايط تيمش اظهار داشت: بعد از بازى با نفت ما سعى كرديم با ريكاورى مناسب بچه ها را از شوك باخت خارج كنيم. در حال حاضر نيز تمرينات خوبى را انجام مى دهيم تا براى بازى مقابل شاهين آماده شويم.وى در ادامه افزود: خدا را شكر بچه هاى استقلال با يكديگر همدل هستند و همين فاكتور به ما كمك مى كند تا بتوانيم بحران هاى به وجود آمده را پشت سر بگذاريم.سرمربى تيم استقلال با اشاره به اينكه برد و باخت جزئى از فوتبال است در رابطه با داورى گفت: تيم هاى حاضر در ليگ برتر امسال همه از آمادگى يكسانى برخوردارند و هيچ بازى براى ما آسان نخواهد بود من هيچ گاه راجع به داورى صحبت نمى كنم اما فقط از مسئولان كميته داورى درخواست مى كنم تا با دقت بيشترى داور بازى هاى پرسپوليس و استقلال را انتخاب كنند.پرويز مظلومى در پايان با اشاره به بازى مقابل شاهين بوشهر خاطر نشان كرد: تيم هاى شهرستانى هميشه براى بازى مقابل استقلال و پرسپوليس انگيزه فراوانى داشته اند. تيم شاهين هم بازيكنان جنگنده و خوبى را در اختيار دارد و براى گرفتن امتياز به تهران خواهد آمد از هواداران درخواست مى كنم تا ما را در اين بازى تنها نگذارند و با حمايت خود به پيروزى تيم محبوبشان كمك كنند.
-
مصاحبه دسوزا
دسوزا: احساس مى كنم كمى بى ثبات بازى مى كنم
فيليپ دسوزا بازيكن برزيلى تيم فوتبال استقلال در ارتباط با عملكرد خود در اين تيم گفت: راستش را بخواهيد احساس مى كنم كمى بى ثبات بازى مى كنم گاهى اوقات ۱۰ يا ۲۰ دقيقه زمان مى برد تا خودم را به طور كامل با تيم هماهنگ كنم و تا به هماهنگى هم برسم زمان تمام مى شود. بازيكن برزيلى استقلال در ادامه گفت: من فكر مى كنم هنوز در تيم جا نيفتاده ام و همين موضوع بسيار براى من سخت است چرا كه اگر بازيكن خود را با تيمى كه در آن توپ مى زند هماهنگ نكند نمى تواند دوام زيادى در تيم بياورد گذشته از آن اين موضوع در روح و جسم بازيكن نيز تاثير مى گذارد. من مطمئنم اگر در تيم مدام بازى كنم و به عنوان بازيكن اصلى در زمين حاضر شوم مى توانم توانايى هاى خود را به نمايش بگذارم.دسوزا در آخر در ارتباط با بازى استقلال مقابل تيم بوشهرى گفت: ما محكوم به برد هستيم چرا كه بعد از باخت مقابل نفت تقريباً تمام نگاهها به ما معطوف شده است اميدوارم كه بتوانيم شاهين را شكست دهيم و با اين پيروزى خود را به صدر جدول نزديك كنيم.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: باخت به صنعت نفت را تبديل به پيراهن عثمان كردند!
حنيف عمران زاده مدافع تيم استقلال اعتقاد دارد نبايد به خاطر يك باخت از اين تيم انتقاد شود زيرا آبى پوشان تاكنون فوتبال زيبايى ارائه داده و نتايج خوبى هم گرفته اند.وى گفت: شكست استقلال در ليگ بعد از ۱۱ هفته رقم خورد و تيم ما هرگز مستحق انتقادات كارشناسان و مطبوعات نيست.او ادامه داد: نمى دانم بر چه اساس مى گويند نفت مقابل استقلال شايسته پيروزى بود. ما نيمه اول موقعيت هاى خوبى داشتيم كه تبديل به گل نشد ولى آنها ۲ توپ روى دروازه ما آورند و گل زدند.عمران زاده با اشاره به اشتباهات خط دفاعى گفت: اشتباه جزئى از فوتبال است. مدافعان تيم ما هم كه از روى عمد اشتباه نكرده اند بلكه مى خواستند توپ را دفع كنند ولى توپ تبديل به گل شد.وى ادامه داد: اختلاف امتياز ما با صدر جدول زياد نيست. در بازيهاى ۳ امتيازى جبران ۴ امتياز اختلاف كار سختى نيست. تيم ما شرايط بدى ندارد و مطمئن باشيد به زودى به صدر جدول برمى گرديم.عمران زاده گفت: اصلا قبول ندارم تيم ما بعد از دربى مغرور شده است. بعد از دربى در ۴ بازى ۲ برد يك تساوى و يك باخت داشتيم كه فكر نمى كنم نتايج بدى باشد ضمن اينكه معتقدم پيروزى در دربى به كل ليگ مى ارزد.وى با اشاره به اخبار حاشيه اى استقلال طى روزهاى اخير اظهارداشت: خبرى از حاشيه در استقلال نيست. عده اى ديدند استقلال حاشيه ندارد به همين دليل وقتى به نفت باختيم اين شكست را پيراهن عثمان كردند تا به آنچه مى خواهند برسند. استقلال علاوه بر اينكه خوب بازى مى كند نتايج خوبى هم گرفته و در آرامش كامل به سرمى برد. عمران زاده در پايان درباره ديدار روز جمعه استقلال مقابل شاهين بوشهر گفت: شاهين فوتبال زيبايى ارائه مى دهد و تيم ضعيفى نيست. ما در آزادى محكوم به برد هستيم زيرا هوادارانمان فقط پيروزى مى خواهند.
-
مصاحبه صادقی
اميرحسين صادقى: هورى قيافه اش غلط انداز است، اما پسر خوبى است
در جريان بازى نفت آبادان و استقلال تهران، برخورد شديدى بين دروازه بان نفت آبادان و مدافع استقلال تهران صورت گرفت كه منجر به پارگى پيشانى بازيكن آبى ها شد. پس از آن هورى از صادقى عذرخواهى كرد كه اين كار از دروازه بان بداخلاقى آبادانى ها غير ممكن بود. اميرحسين صادقى بازيكن تيم فوتبال استقلال اظهار داشت: در جريان بازى با نفت آبادان، طى برخوردى كه با حسن هورى دروازه بان نفت آبادان داشتم، دچار آسيب ديدگى و خونريزى شدم اما مصدوميت و برخورد جزئى از فوتبال است. بازيكنى كه مصدوم نشود و سر و صورتش آسيب نبيند، بازيكن نيست.بازيكن استقلال تهران درخصوص اينكه حسن هورى گفته پس از مصدوم كردن صادقى وى معرفت به خرج داد و چيزى به من نگفت افزود: حسن هورى دروازه بان بسيار خوب و با معرفتى است. بنده خدا فقط قيانه غلط اندازى دارد اما از لحاظ مرام و معرفت، پسر بسيار خوبى است و به دليل رفاقتى كه با او داشتم، چيزى به وى نگفتم.وى گفت: من و هورى يكسال در باشگاه مس كرمان همبازى بوديم و خاطرات بسيار خوبى از آن سال دارم.اميرحسين صادقى در خصوص آخرين وضعيت خودش و تيم استقلال تصريح كرد: تمامى بازيكنان در شرايط روحى بسيار خوبى قرار دارند. باخت مقابل نفت آبادان را فراموش كرده ايم، خودم نيز در شرايط بسيار خوبى قرار دارم، متاسفانه در بازى مقابل شاهين بوشهر در هفته پانزدهم رقابت هاى ليگ برتر به علت ۳ اخطاره بودن محروم هستم. براى برد به ميدان خواهيم رفت و با برد مقابل شاهين از فشار روزنامه نگاران و منتقدين خارج خواهيم شد.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى: مظلومى و ناصر حجازى هيچ اختلافى با يكديگر ندارند
منصور پورحيدرى سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پرويز مظلومى و ناصر حجازى سرمربى و مدير فنى تيم هيچ اختلافى با يكديگر ندارند و از شنيدن اين خبر شوكه شدم.
وى تصريح كرد: برخى از كسانى كه در فصل جارى منافعى در باشگاه استقلال ندارند به دنبال بهانه هاى مختلفى مى گردند تا با در انداختن اعضاى كادر فنى به جان هم، براى تيم ايجاد حاشيه كنند، در حالى كه مشكلى بين مظلومى و حجازى وجود ندارد و آنها به كار خود ادامه مى دهند.
او در خصوص صحبت هاى تند حجازى در تمرينات استقلال يادآور شد: طبيعى است كه حجازى در حيطه مسئوليت هاى خود چنين كارى كرده است و موضوع آن چنان كه برخى رسانه ها برجسته كردند نبود.
وى گفت: گزارش غير واقعى برخى رسانه ها به گونه اى بود كه به عنوان سرپرست تيم از آن وحشت كرده و شوكه شدم.
سرپرست تيم استقلال با اشاره به شرايط اين تيم براى بازى برابر شاهين بوشهر يادآور شد: خوشبختانه تمرينات چند روز گذشته با حضور تمام بازيكنان و بازگشت مصدومان برگزار شده و تيم براى ديدارهاى آينده كامل تر مى شود.
وى گفت: ديدار سختى برابر شاهين پرانگيزه داريم و به دنبال كسب
هر ۳ امتياز اين ديدار خانگى هستيم.
پوحيدرى افزود: با توجه به شكست هفته گذشته برابر صنعت نفت آبادان و براى حفظ فاصله با تيم هاى صدر جدول نياز داريم تا با حمايت هودارانمان پيروز اين مسابقه شويم.
وى با ابراز رضايت از جايگاه كنونى تيم استقلال در جدول رده بندى خاطر نشان كرد: شرايط تيم استقلال پيش از شروع فصل به گونه اى بود كه انتظار نداشتم در هفته چهاردهم ليگ در مكان سوم جدول باشيم.
وى گفت: خوشبختانه برنامه هاى كادر فنى و پرويز مظلومى در استقلال جواب داده است و در كسب نتيجه خوب عمل كرده ايم. سرپرست تيم استقلال در ادامه صحبت هايش در پاسخ به سئوالى مبنى بر جذب قادر حسن و تحميلى بودن اين بازيكن گفت: جذب يا جدايى هر بازيكن در استقلال زير نظر پرويز مظلومى انجام مى گيرد و وى با هيچ كس تعارف ندارد. وى افزود: هم سرمربى و هم مسئولان باشگاه مى دانند كه با شروع ليگ قهرمانان آسيا كار دشوارى در پيش خواهيم داشت و به همين خاطر انتخاب و جذب بازيكن بايد به كامل تر شدن تيم كمك كند.
پورحيدرى همچنين با رد خبر تعويض تعدادى از بازيكنان استيل آذين و استقلال تاكيد كرد: هنوز سرمربى تيم چنين موضوعى را اعلام نكرده است. ضمن اينكه اولويت با قادر حسن بازيكن فرانسوى است تا در صورت جلب رضايت كادر فنى با حضور در تمرينات از نيم فصل به تيم استقلال اضافه شود.
-
مصاحبه حجازی
مرا ممنوع المصاحبه كرده اند
حجازى: در يك برنامه زنده تلويزيونى حقايق را به مردم مى گويم
رئيس كميته فنى باشگاه استقلال تهران گفت:ممنوع المصاحبه شده ام و ازاين پس ديگر مصاحبه نمى كنم و اگر بخواهم صحبت كنم فقط در يك برنامه زنده تلويزيونى حرف مى زنم و حقايق را به مردم مى گويم. رئيس كميته فنى باشگاه استقلال تهران اظهار داشت:از امروز يك كلمه هم مصاحبه نمى كنم و ممنوع المصاحبه شده ام؛برخى افراد دوست ندارند من ديگر مصاحبه كنم.اگر روزى بخواهم كلمه اى در خصوص فوتبال صحبت كنم،تنها دريك برنامه زنده تلويزيونى همه حرفهايم را خواهم گفت و حقايق را به مردم مى گويم.
-
مصاحبه محمدی
محمدى: نمى خواهم مثل كشتى حريف تمرينى باشم
محمد محمدى دروازه بان استقلال در فهرست جديد افشين قطبى هم جا نداشت. اين موضوع باعث تا او تبديل به سوژه روزنامه ها شود و حاشيه هايى براى اين دروازه بان به وجود بيايد. روزنامه هاى روز دوشنبه به نقل از يك خبرگزارى از قول محمدى حرف هايى عليه قطبى زده اند كه به گفته خودش صحت نداشت. او در مورد ماجراهاى اخير گفت وگوى مفصلى را انجام داد كه در پى مى آيد:
•تو اولين بارى كه به تيم ملى دعوت شدى، دعوت قطبى را رد كردى. اينطور نيست؟
- بله. من به دليل مشكلات خانوادگى نتوانستم بروم و عذرخواهى كردم.
•به دليل مشكلات خانوادگى نرفتى يا نمى خواستى نيمكت نشين شوى؟
- خير، من در آن زمان مشكل شخصى داشتم به همين دليل نرفتم. در حال حاضر هم اگر قرار باشد به تيم ملى بروم فقط براى بازى كردن خواهم رفت. چون مى خواهم به تيم ملى كمك كنم.
•اين تفكر تو غيرمنطقى نيست؟
- كارى به اين موضوع ندارم كه منطقى هست يا نيست. من از سن ۱۹ سالگى به تيم ملى بزرگسالان دعوت مى شدم و الان وقت آن نيست كه من در اردوهاى تيم ملى تمرين كنم ولى بازى نكنم. من نه از تيم ملى خداحافظى كرده ام و نه بى انگيزه هستم ولى بايد به من شانس داده شود. من نمى خواهم مثل يك حريف تمرينى كشتى باشم.
•اما قبول دارى عبور از سيدمهدى رحمتى سخت است؟
- مهدى رفيق من است و الان مستحق قرارگرفتن درون دروازه تيم ملى است. من نمى گويم او را بيرون بگذارند و من را وارد دروازه كنند اما بايد به من شانس داده شود. من با گلرهاى بزرگى رقابت كرده ام و اين حق من است كه براى خودم شانس بخواهم.
•يعنى اگر به تو شانس بازى بدهند، اطمينان دارى كه دروازه بان شماره يك مى شوى؟
- من دنبال شماره يك و دو نيستم و هدفم كمك كردن است اما هر بازيكنى بايد شانس بازى داشته باشد. بهتر است كادرفنى به من شانس بازى بدهد تا ببينند مى توانم كمك كنم يا خير.
•تو توقع داشتى در اين اردو دعوت شوى؟
- بله، انتظار داشتم دعوت شوم. صحبت هايى قبل از دربى با من انجام شده بود و قرار شد اگر خوب بازى كنم براى بازى با نيجريه دعوت شوم. ولى به هر حال اتفاقات ديگرى افتاد و من آرزوى موفقيت براى تيم ملى دارم.
•تو در اين فصل در چند بازى هم نيمكت نشين بودى و آيا با اين شرايط انتظار تو براى دعوت شدن منطقى است؟
- به نظر من مردم بهترين قاضى هستند. من در اين فصل چند بار از ناحيه زانو، كمر و انگشت دست مصدوم شدم و بدشانسى آوردم اما هر موقع بازى كردم عملكرد خوبى داشتم. من مقابل سپاهان، پرسپوليس، ذوب آهن، صبا، پيكان، نفت و ... بازى كردم و فكر نمى كنم عملكرد بدى از خود بر جاى گذاشتم.
-
مصاحبه فتح اله زاده
قرار نيست با يك باخت به حاشيه برويم
فتح الله زاده: مى خواستند رابطه حجازى و مظلومى را شكر آب كنند
على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال گفت: مظلومى و حجازى با هم مشكلى ندارند اما بعضى ها مى خواستند رابطه اين دو را شكر آب كنند.
فتح الله زاده درباره اتفاقات اخير در تيم استقلال، شايعه ناراحتى مظلومى و حجازى، جذب قادرحسن و مسايل ديگر صحبت هاى زير را مطرح كرد:
• ظاهرا جلسه روز گذشته كميته فنى براى رفع اختلاف حجازى و مظلومى بود...
- جلسه خوبى داشتيم و صحبت هاى خوبى در آن مطرح شد. عده اى دوستان مى خواستند رابطه حجازى و مظلومى را شكرآب كنند.
• اما فرداى بازى با نفت آبادان قطع به يك باره تمرين از سوى حجازى موجب ناراحتى مظلومى شده بود. اين را شاهدان مى گويند؟
- وقتى خبر به درستى عنوان نمى شود همين بحث ها هم پيش مى آيد. ناصر حجازى به عنوان رئيس كميته فنى و پيشكسوت تيم طبيعى بود كه بخواهد با بازيكنان صحبت كند. در تيم هاى بزرگ اروپايى اين قضيه است كه هر گاه تيم نتيجه نگرفته براى روحيه دادن به بازيكنان از پيشكسوتان آن تيم دعوت مى شود تا براى بازيكنان صحبت كنند.
من از ناصر حجازى خواستم در تمرين شركت كند اما دير به تمرين رسيد. او نمى دانست كه قبل از حضورش مظلومى هم براى بازيكنان صحبت كرده ضمن اينكه ايشان قبل از قطع تمرين با منصور پورحيدرى هماهنگى هاى لازم را انجام داده بود.
• پس شما معتقديد برداشت ها از اين اتفاق غلط بوده است؟
- نه غلط نبوده. هر كسى نظر خودش را دارد. بعضى ها فقط خبر مى دهند اما برخى ديگر روى اين خبر تفسيرهاى نادرستى دارند و به آن دامن مى زنند. ما ديروز جلسه خيلى زيبايى داشتيم و در پايان هم همه با هم روبوسى كردند. قرار نيست با يك باخت استقلال به حاشيه برود. شايد ما باخت هاى ديگرى هم بياوريم. در آينده اى نزديك دو بازى سخت با شاهين بوشهر در ليگ و جام حذفى داريم. از شانس استقلال هم در جام حذفى فقط به تيم هاى ليگ برترى خورده ايم. البته من به بازيكنان گفته ام تيمى كه مى خواهد قهرمان شود بايد خودش را براى رويارويى با هر حريفى آماده كند.
• شنيده مى شد كه ممكن است كار قادر حسن به فسخ قرارداد بكشد؟
- نه اين طور نيست. البته عجله اى هم براى حضورش نبود. او از نيم فصل مى تواند براى استقلال بازى كند.
• قرار نيست در تست فنى حضور پيدا كند؟
- خير. فيلم بازى هاى امسال او را در اختيار پرويز مظلومى قرار داديم و ايشان هم او را پسنديد. به هر حال ما بايد به اندازه اى كه پول مى دهيم از بازيكن توقع داشته باشيم. اين بازيكن را خيلى ارزان خريديم. اگر او در استقلال جواب دهد تيم برد كرده است. اين بازيكن در گوش چپ مى تواند به تيم كمك كند و خيالمان از اين جناح راحت مى شود. البته در اين پست اسماعيل شريفات را هم داريم. او هم تاكنون بازى هاى خوبى براى تيم انجام داده است. خوبى شريفات و قادر حسن اين است كه هر دو مى توانند در گوش راست و چپ بازى كنند.
• در جلسه كميته فنى توضيح مظلومى در ارتباط با نوسان در نتايج استقلال چه بود؟
- صحبت هاى او به حق بود. آسيب ديده زياد داريم كه بازيكنان خوبى هم هستند. او تا به حال نشده همه داشته هاى خود را در اختيار داشته باشد. اين دردسر هميشه در استقلال بوده و دست او را بسته است.
• ظاهرا مى خواهيد در نيم فصل عملكرد مظلومى را بررسى كنيد؟
- نه. من در مورد بازيكنان اين صحبت را انجام دادم. با مظلومى قرارداد دوساله داريم و مشكلى هم با وى ندارم و او زحمت خود را مى كشد.
• قضيه تعويض شكورى با ميلاد زنيدپور چيست؟
- اصلا صحت ندارد. ما به مدافعان خود نياز و بازيكن در اين پست كم داريم. ضمن اينكه از يك ماه ديگر سيد مهدى سيد صالحى نيز در تركيب قرار مى گيرد. ميلاد زنيدپور هم بازيكن خوبى است و اگر ما قادر حسن را نمى گرفتيم او را جذب مى كرديم اما اكنون به دنبال هافبك بازيساز هستيم.
• قضيه بدهى استقلال به صندوق حمايت از قهرمانان و پيشكسوتان چيست؟
- اين بدهى مربوط به زمان واعظى آشتيانى است. اين پول براى باشگاه استقلال گرفته شده و بايد آن را برگردانيم. البته ما هنوز بودجه اى براى پرداخت اين پول نداريم و بايد در موردش با آقاى سعيدلو صحبت كنم.
• از اين گونه بدهى ها از زمان مديريت سابق باز هم هست؟
- بله. بدهى به آژانس ها و هتل هاى مختلف هم هست كه بايد پرداخت شود.
• مجرى يكى از برنامه هاى راديويى نيز بابت اختلاف شما با واعظ آشتيانى و صحبت هاى رد و بدل شده بين شما و مديرعامل سابق باشگاه در هفته گذشته انتقاد كرده و معتقد بود اين ادبيات سخيفانه بوده است.
- وقتى يكى واقعيت ها را مى گويد، نمى تواند از روى عصبانيت باشد. حرف هاى من همه با مدرك بود و اگر تهمتى زده باشم طرف مى تواند از من شكايت كند.
-
شكوري: ميتوانم مقابل شاهين بازي كنم
مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: در صورتي که مربيان اعتماد کنند و صلاح بدانند ميتوانم مقابل شاهين بازي کنم.
هادي شکوري صحبت هاي زير را در مورد آخرين شرايط خودش و استقلال مطرح کرد:
* شرايطت براي بازي کردن چطور است؟
همراه تيم استقلال به آبادان هم رفته بودم اما بازي به من نرسيد و شرايط طوري بود که صلاح ديده شد بازي نکنم اما اکنون مشکلي ندارم و اگر کادرفني صلاح بداند مي توانم روز جمعه مقابل شاهين بازي کنم. تمام تلاش خود را کرده ام که آماده شوم و خيلي دوست دارم از اول بازي در ترکيب تيم باشم.
* فکر مي کني اين فرصت به تو داده شود؟
اميدوارم که به من اعتماد شود. از نظر بدني مشکلي ندارم و به لحاظ روحي هم در شرايط خوبي هستم و فقط منتظر يک فرصتم.
* شرايط استقلال بعد از باخت به نفت چطور است؟
شکست ما مقابل نفت خيلي بزرگ جلوه داده شد و عده اي سعي کردن حواشي را به تيم نزديک کنند اما با تدبير مديريت اين مشکل برطرف شد و مطمئن هستم که با پيروزي مقابل شاهين به جايگاه قبلي خود بازمي گرديم.
* مطمئني که شاهين را شکست مي دهيد؟
اطمينان دارم چون تيم تمرينات بسيار خوبي داشته است و بچه ها بعد از بازي با نفت متوجه شدند وقتي تيم مي بازد چه مشکلاتي به وجود مي آيد.
* بحث معاوضه ات با زنيدپور چه بود و چرا مطرح شد؟ فتح الله زاده مي گفت چنين چيزي صحت ندارد و به مدافعان نياز دارند.
من هم نمي دانم چرا اين مسئله مطرح شد. شايد مسئولان استيلآذين که به مدافع نياز داشتند اين بحث را مطرح کردند. حتي در برهه اي از زمان هم به من پيغام دادند اما گفتم بازيکن باشگاه استقلال هستم و بايد با آنها صحبت کنند. خوشحالم که باشگاه استقلال به پاي بازيکن خود مي ايستد و روي ما حساب باز کرده است. خودم هم مي دانستم اين اتفاق رخ نمي دهد. به هر حال من تابع تصميمات باشگاه هستم.
* در مصاحبه اي گفته بودي خواهان رضايتنامه ات شده اي؟
در يک مقطعي از نظر روحي مشکلاتي داشتم و مي خواستم حمايت شوم و بازي کنم به همين دليل با باشگاه صحبت کردم که اگر به من اعتمادي نيست بدون رودربايستي بگويند. چون هم براي من تيم هست و هم براي استقلال بازيکن. در همان صحبت ها گفتند مشکلي نيست و اعتماد وجود دارد و من هم روحيه گرفتم که با انگيزه بيشتري تمرين کنم. مطمئن هستم که اگر مقابل شاهين بازي کنم شرايط خوبي برايم پيش مي آيد.
-
دکتر فتحالهزاده: در لیگ قهرمانان آسیا، نماینده 70 میلیون نفر هستیم
گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دکتر فتحالهزاده در جلسه ستاد آسیایی باشگاه خطاب به حاضرین در جلسه استقلال گفت: برای حضور قدرتمندانه در لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا باید کاملا متحد و همدل باشیم. ما نماینده 70 میلیون ایرانی در این آوردگاه آسیایی هستیم و وظیفه سنگینی را بر عهده داریم. از هر گونه تداخل کاری و اشتباه باید پرهیز کنیم تا بتوانیم استقلال را بار دیگر در آسیا سربلند کرده و آبروی استقلال را حفظ کنیم به همین دلیل لازم است شبانهروزی کار کنیم تا بهترین شرایط را مطابق با آییننامه AFC فراهم کنیم و با قدرت در آسیا حاضر شویم.
شایان ذکر است که دیشب در محل باشگاه استقلال و با حضور دکتر فتحالهزاده مدیریت باشگاه استقلال ستاد آسیایی این باشگاه تشکیل جلسه داد.
-
مصاحبه پورحیدری
چرا اختلاف نظرهاى درونى به بيرون سرايت مى كند؟!
پورحيدرى: استقلال بايد در نيم فصل تقويت شود
منصور پورحيدرى سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: استقلال براى حضور قدرتمندانه تر در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا بايد در نيم فصل تقويت شود.وى درباره آخرين وضعيت تيم فوتبال استقلال پيش از بازى جمعه مقابل شاهين بوشهر گفت: بازيكنان تلاش كردند تا در تمرينات اين هفته به سرعت به آمادگى بهترى برسند. پرويز مظلومى و فتح الله زاده در ريكاورى روحى بازيكنان اقدامات موثرى انجام دادند تا بازيكنان آن بازى كذايى را فراموش كنند. خوشبختانه برخى از مصدومان تيم چون برهانى، كوشكى و يوسفى هم به جمع ساير نفرات در تمرينات اضافه شدند. شرايط خوب است و ما مصمم هستيم تا سه امتياز بازى خانگى اين هفته را بگيريم.او درباره شرايط سيدصالحى و شكورى نيز خاطرنشان كرد: سيدصالحى تمرينات انفرادى را همچنان دنبال مى كند اما هنوز در شرايط پيوستن به تمرينات گروهى قرار ندارد. پيش بينى مى كنم حدود دو هفته ديگر به جمع بازيكنان بپيوندد. اما شكورى مدتى است در كنار بازيكنان تمرين مى كند و بايد يكسرى از كارها را دنبال كرده تا بتواند براى ما بازى كند.پورحيدرى در ارزيابى اش از تيم شاهين گفت: شاهين تيم خوبى است؛ آنها برخلاف نتايج شان، فوتبال خوبى بازى مى كنند. حميد استيلى و حشمت الله مهاجرانى تاثير خوبى در عملكرد فنى اين تيم داشته اند. امسال تيم ها از نظر فنى بسيار به هم نزديك هستند و رقابت ها خيلى فشرده است. تمام بازى ها حتى ديدارهاى خانگى براى ما دشوارى هاى خود را دارد. قطعا خودتان تجربه كرده ايد كه نتيجه هيچ مسابقه اى را نمى توان پيش بينى كرد.پورحيدرى درباره آشتى كنان مظلومى و حجازى و اختلافات اين دو با هم نيز گفت: آنها اختلافى با هم نداشتند. ما هر هفته جلسه اى را تحت عنوان كميته فنى باشگاه داشته و درباره مسايل فنى بحث هايى با يكديگر داريم. در آنجا اعضا نظرات شان را بيان مى كنند كما اينكه ممكن است اختلاف نظرهايى بوجود آيد. اما متاسفانه اين مسايل به رسانه ها كشيده شده و برخى روزنامه هاى ورزشى به آن دامن مى زنند. هيچ قهرى از سوى حجازى در كار نبوده و تنها براى حل مشكلات فنى تيم نقطه نظرات بيان شده و اين مسائل بى جهت بزرگ شده است.وى در پاسخ به اين سوال كه اگر اختلاف نظر فنى بوده، چرا به بيرون منتقل شده كه بخواهد بزرگ جلوه داده شود، نيز گفت: اين را هم قبول دارم. جاى تاسف است بحثى كه در جلسات ما مطرح مى شود، يك ساعت بعد به بيرون انعكاس داده مى شود. به هر حال مشكلاتى از اين دست در فوتبال ما وجود دارد كه قطعا از بين نمى رود، اما اميدواريم به حداقل برسد.سرپرست تيم استقلال درباره بحث تعويض برخى بازيكنان اين تيم با بازيكنان جديد در نيم فصل، تصريح كرد: هنوز مظلومى ليستى از نيازهايش در تيم را ارايه نكرده است. تا آن زمان هم اين بحث جدى نيست و تمام صحبت هاى مطرح شده در رسانه ها تنها گمانه زنى هايشان است. وى در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر مى كنيد استقلال نيازمند بازيكن جديد است، گفت: بله؛ قطعا تيم ما براى حضور قدرتمندانه تر در ليگ و به خصوص در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا، بايد تقويت شود. ليست بازيكنان تيم با رفتن برخى بازيكنان چون اندرسون كه به دليل مشكلات خانوادگى از ما جدا شد، براى جذب بازيكن جديد جاى خالى پيدا مى كند. پورحيدرى همچنين با تكذيب مساله ساختگى بودن مصدوميت هاى دروازه بانان استقلال در مقاطع مختلف، گفت: تمام موارد اختلاف انگيزى كه در اين باره مطرح مى شود را تكذيب مى كنم. محمد محمدى واقعا مصدوم بود و به تازگى از اين وضعيت رها شده؛ ضمن اينكه الان طالب لو هم مصدوم نيست؛ مظلومى در تمرينات شرايط اين دو دروازه بان را زيرنظر گرفته و يكى را انتخاب خواهد كرد. سرپرست استقلال درباره بحث ممنوعيت مصاحبه بازيكنان در روز بازى ها كه فتح الله زاده گفته بود در صحبت با پورحيدرى اين مساله را حل خواهد كرد نيز به ايسنا گفت: اين تصميم هم به نفع تيم است و هم به نفع بازيكنان. فتح الله زاده هنوز صحبتى در اين باره با بنده نداشته است. ما به دليل اينكه بازيكنان فشار زيادى را در بازى ها تحمل كرده و در آن شرايط تمركز كافى براى مصاحبه ندارند چنين تصميمى گرفتيم. قطعا اگر در ورزشگاه آزادى يا هر استاديوم ديگرى امكاناتى باشد كه بازيكنان پس از دوش گرفتن، بتوانند در محلى مشخص (ميكسد زون) با آرامش صحبت كنند، ما ديگر مشكلى با اين قضيه نخواهيم داشت. وى ادامه داد: به هر حال وقتى ادعا مى كنيم فوتبال حرفه اى داريم و بازيكنان هم دستمزدهاى حرفه اى مى گيرند، بايد كمبودها را هم برطرف كرده و در اين موارد هم رعايت نكات حرفه اى را داشته باشيم. به هر حال بايد همه شرايط منطقى باشد و احترام متقابل هم حفظ شود؛ ضمن اينكه عده معدودى هستند كه در آن شرايط از وضعيت روانى و عصبى بودن بازيكنان سوءاستفاده كرده و فقط سوالات حاشيه اى مى پرسند.
-
مصاحبه امیر آبادی
اميرآبادى: استقلال واقعى رانيم فصل دوم مى بينيد
مهدى اميرآبادى بازكين تيم استقلال گفت: استقلال ۱۲ هفته را بدون باخت پشت سرگذاشته بود و هميشه هم موفق بوده است اما متاسفانه هواداران هنوز اين واقعيت را نپذيرفته اند كه باخت جزئى از فوتبال به شمار مى رود. قبل از شروع فصل ما تغيير و تحولات زيادى در تيم داشتيم از كادر فنى نگرفته تا بازيكنان كه به تيم اضافه شدند اما بهرحال به هر شكل ممكن هميشه به بهترين نحو در زمين حاضر شده ايم.ما ۲۰ ميليون تماشاگر در كل كشور داريم كه يكصدا استقلال را مى خوانند و توقع دارند كه استقلال را صدرجدول ببينند همين موضوع هم كار ما را سخت مى كند البته ما هم به همه آنها قول مى دهيم كه تا پايان فصل دوم اين جايگاه را از آن خود كنيم. همان طور كه پورحيدرى و مظلومى نيز هميشه گفته اند كه استقلال را در نيمه دوم ليگ خواهيد ديد.اميرآبادى در ادامه گفت: در بازى هاى ۳ امتيازى اگر يكى ۲ بازى را ببازى زياد مهم نيست چرا كه مى توان بلافاصله آن را جبران كرد. استقلالى ها سعى دارند با يك بازى منطقى و پرحوصله تيم شاهين را در آزادى شكست داده و به تمام حاشيه هايى كه عليه استقلال شنيده مى شود خاتمه دهند اميدوارم كه هواداران ما را تنها نگذارند.
-
مصاحبه میداوودی
ميداودى:هميشه از استقلال پيروزى مى خواهند
ميلاد ميداودى مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بعد از بازى با تيم صنعت نفت آبادان با اجازه از كادر فنى يك روز در اهواز ماندم اما بلافاصله خود را به تمرينات رساندم و با تيم به تمرين كردن پرداختم. ميداودى درارتباط با بازى مقابل شاهين بوشهر نيز گفت: همه بچه ها بسيار انگيزه داشته و مصمم هستند كه ان شاء الله به لطف خدا اين بازى را ببرند تيم شاهين تيم جوان، دونده و پر انرژى است. البته بايد بگويم كه ما ۲ بازى مقابل اين تيم انجام مى دهيم كه هر دو براى ما بسيار با اهميت هستند. ما در حضور تماشاگران خود جمله به ميدان مى رسيم اميدواريم كه ۳ امتياز اين مسابقه را از آن خود كنيم.مهاجم آبادانى تيم استقلال در ارتباط با اين سوال كه استقلال با باخت مقابل صنعت نفت در حاشيه است گفت: نه من اصلاً اين حرف را قبول ندارم چرا كه همه تيمها باخت دارند چون باخت جزئى از فوتبال است. همه از استقلال انتظار دارند كه هميشه در همه بازى هاى خود پيروز ميدان باشند در صورتى كه به نظر من اين تفكر منطقى نيست. به عقيده بسنده ما مقابل نفت خيلى خوب بازى كرديم و فقط و فقط روى اشتباه و اتفاق گل خورديم اين باخت براى تيم ما يك شوك به موقع بود. اميدوارم كه با حمايت تماشاگران بهترين بازى را مقابل شاهين انجام دهيم و اين تيم را با گلهاى فراوان شكست دهيم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومى: ما كه گل مى خوريم كمك داور مى شود همه كاره!
«پرويز مظلومى» معتقد است وقتى استقلال گل مى زند همه سعى مى كنند نظر كمك داور را «وتو» كنند اما وقتى تيمش گل مى خورد كمك داور مى شود همه كاره و كسى اشتباه او را نمى بيند. پس از شكست استقلال مقابل صنعت نفت پرويز مظلومى معتقد است تيمش تلنگر مناسب خورده و مقابل شاهين بوشهر همه چيز را جبران خواهد كرد.وى گفت: پس از بازى با صنعت نفت انگيزه بالايى بدست آورديم تا اين شكست را جبران نكنيم و براى تحقق اين خواسته تمرينات خوبى را پشت سر گذاشتيم.او افزود: شكست مقابل صنعت نفت شوك مثبتى بود و تلنگرى خورديم تا ديگر حريفى را دستكم نگيريم و با قدرت كامل به مصاف حريفان برويم. وى گفت: ما قبل از ديدار مقابل صنعت نفت ۱۱ هفته بود كه نباخته بوديم و مى توانستيم اين روند را ادامه بدهيم بالاخره فوتبال شكست هم دارد و نتوانستيم از سد صنعت نفت بگذريم. مظلومى خاطرنشان كرد: البته بازيكنانم در ديدار مقابل اين حريف خوب بازى كردند و از شرايط آنها رضايت كامل داشتم.سرمربى استقلال افزود: هنوز هم مى گويم گلى كه مقابل صنعت نفت خورديم آفسايد بود. جالب اينكه وقتى ما گل مى زنيم همه به كمك داور حمله مى كنند تا نظر او را »وتو« كنند اما نوبت ما كه شد كمك داور مى شود همه كاره و همه نظر او را قبول مى كنند.وى ادامه داد: مدتهاست كه بر اساس تاكتيك حريفان گل نمى خوريم و روى اشتباه خودمان دروازه باز مى شود كه بايد هرچه زودتر اين مشكل را بطرف كنيم.مظلومى گفت: شاهين بوشهر تيم بسيار خوبى است كه از وجود مربى فهميده اى نيز برخوردار است و اميدواريم بتوانيم به روند خوب گذشته برگرديم.سرمربى استقلال افزود: خوشحالم كه كوشكى برگشت و مى تواند مقابل شاهين بوشهر جاى خالى صادقى را پر كند.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: براى عقب نماندن از كورس قهرمانى بايد شاهين را ببريم
حنيف عمران زاده،مدافع استقلال معتقد است باخت برابر صنعت نفت آنقدر هم كه در رسانه ها بزرگ شده، بد نيست.او در اين باره گفت: من به جرات مى گويم استقلال يكى از بى حاشيه ترين تيم هاى ليگ است و بعضى ها مى خواهند با يك باخت استقلال را به حاشيه ببرند.تيم در بازى برابر صنعت نفت خسته بود.ما بعد از بازى با پرسپوليس چهار بازى انجام داده ايم كه سه تاى آن خارج از خانه بوده است. فكر نمى كنم باخت برابر صنعت نفت آنقدر كه در روزنامه ها بزرگ شد،نتيجه بدى باشد.آنها جلوى هواداران پرشورشان بازى مى كردند و بازى كردن برابر آنها خيلى سخت بود.خط دفاع استقلال در اين فصل خوب كار نكرده است و در ۱۴ هفته اى كه از ليگ گذشته است، ۱۷ گل خورده كه اصلا نمى تواند آمار خوبى براى تيمى باشد كه ادعاى قهرمانى در ليگ را دارد. مدافع استقلال معتقد است كه خط دفاع اين تيم مشكل ندارد بلكه اين تيم با مشكل دفاع تيمى روبرو است: ما فقط خط دفاعمان ايراد ندارد بلكه ما با مشكل دفاع تيمى روبرو هستيم.در يك تيم همه بايد در دفاع شركت كنند.البته با زحمات كادر فنى اين مشكل تيم در حال برطرف شدن است و اميدوارم در آينده عملكرد بهترى داشته باشيم.عمران زاده معتقد است كه استقلال براى اين كه از كورس قهرمانى عقب نماند بايد مقابل شاهين پيروز شود: شاهين تيم جوان و خيلى خوبى است و ما براى اين كه از كورس قهرمانى عقب نمانيم،مجبوريم كه در اين بازى پيروز شويم.
-
مصاحبه اشوبی
آشوبى:براى من نظر كادر فنى مهم است نه ديگران
در حالى كه استقلال فصل را نسبتا خوب شروع كرده و موفق شده برابر تيم هاى بزرگى مثل پرسپوليس و سپاهان پيروز شود،فرزاد آشوبى،هافبك اين تيم گفت كه كسب سهميه آسيايى براى استقلال مى تواند يك موفقيت باشد.آشوبى گفت: در ليگ هيچ چيز قابل پيش بينى نيست و استقلال هم مى تواند قهرمان شود.ولى با توجه به تغييرات زيادى كه در بازيكنان،مربيان و مديران استقلال اتفاق افتاد،اين مجموعه نياز به هماهنگى بيشتر دارد.من فكر مى كنم كسب سهميه آسيايى براى تيم ما يك موفقيت محسوب مى شود.
او معتقد است كه استقلال در كانون توجه است و يك شكست مى تواند براى استقلال دردسرساز شود: تيم استقلال تيم بزرگى است و در كانون توجه است و نتايج اين تيم بازتاب زيادى مى تواند داشته باشد. چيزى كه مهم است اينكه ما بعد از شكست مقابل صنعت نفت تمركزمان را از دست ندهيم و بتوانيم دوباره نتاج خوبمان را ادامه دهيم. استقلال بايد روز جمعه در هفته پانزدهم ليگ برتر با شاهين بوشهر بازى كند.هافبك استقلال معتقد است اين بازى مى تواند يكى از مهمترين بازى هاى فصل تيمش باشد: تيم شاهين تيم خيلى خوبى است و بازيكنان خيلى خوبى دارد.اين بازى يكى از مهمترين بازى هاى فصل ماست چون مى توانيم با پيروزى در اين بازى خيلى زود از اين شرايط خارج شويم.بسيارى عقيده دارند فرزاد آشوبى بازى هاى خوبى كه در پرسپوليس انجام مى داد را نتوانسته در استقلال انجام دهد. با اين حال خود او معتقد است كه فقط نظر كادرفنى برايش مهم است: براى من فكر ديگران اصلا مهم نيست. هر كسى مى تواند هرطور كه دوست دارد فكر كند. براى من مهم نظر كادر فنى است كه آيا توانستم خواسته هاى آنها را اجرا كنم يا نه.
-
مصاحبه فریبا
بهتاش فريبا: شاهين را با شكست بدرقه مى كنيم
بهتاش فريبا مربى تيم استقلال تهران گفت: تيم استقلال بعد از مدتها باخت و به نظر من اين باخت لازم بود چون ما به يك شوك روحى و روانى حسابى نياز داشتيم تا كاملاً خود را جمع و جور كنيم. در فوتبال وقتى وارد زمين مى شويد و مقابل حريف قرار مى گيريد گاهى شما صاحب توپ مى شويد گاهى هم حريف. اگر زمانى كه توپ را در اختيار داريم از فرصت هايمان به بهترين شكل استفاده نكنيم مطمئناً تيم حريف از فرصت هايش استفاده كرد و گلزنى مى كند. در بازى مقابل آبادانى ها موقعيت هاى زيادى داشتيم مخصوصاً در نيمه اول وى خوب بازيكنان از اين موقعيت ها استفاده نكردند و در نتيجه به باخت استقلال منجر شد. فريبا در ادامه در ارتباط با بازى مقابل شاهين بوشهر گفت: ما بازى سختى را مقابل اين تيم خواهيم داشت تيم شاهين تيمى است كه تقريباً تازه وارد ليگ برتر شده و به همين دليل هم تيمهاى شهرستانى وقتى مقابل تيمهاى پايتخت مى گيرند انگيزه آنها چند برابر شده و همين كار ما را سخت مى كند. مربى استقلال در آخر در ارتباط با شرايط تيم گفت: تيم در حاضر شرايط خوبى داشته امضاى تيم نسبت به هفته هاى گذشته بهتر تمرين كرده. كه انشاء الله با انگيزه روحيه بسيار بالا مقابل شاهين حاضر شوند. اين قول را به هواداران مى دهم اگر حادثه غير قابل پيش بينى در زمين به وجود نيايد. شاهين را با شكست راهى بوشهر خواهيم كرد.
-
مصاحبه شکوری
خوشحالم كه باشگاه به پاى بازيكنش مى ايستد
هادى شكورى: مى توانم مقابل شاهين بازى كنم
هادى شكورى مدافع استقلال طى گفت وگويى به سوالات مطروحه پاسخ داد. با ما همراه باشيد:
• شرايطت براى بازى كردن چطور است؟
- همراه تيم استقلال به آبادان هم رفته بودم اما بازى به من نرسيد و شرايط طورى بود كه صلاح ديده شد بازى نكنم اما اكنون مشكلى ندارم و اگر كادرفنى صلاح بداند مى توانم روز جمعه مقابل شاهين بازى كنم. تمام تلاش خود را كرده ام كه آماده شوم و خيلى دوست دارم از اول بازى در تركيب تيم باشم.
• فكر مى كنى اين فرصت به تو داده شود؟
- اميدوارم كه به من اعتماد شود. از نظر بدنى مشكلى ندارم و به لحاظ روحى هم در شرايط خوبى هستم و فقط منتظر يك فرصتم.
• شرايط استقلال بعد از باخت به نفت چطور است؟
- شكست ما مقابل نفت خيلى بزرگ جلوه داده شد و عده اى سعى كردن حواشى را به تيم نزديك كنند اما با تدبير مديريت اين مشكل برطرف شد و مطمئن هستم كه با پيروزى مقابل شاهين به جايگاه قبلى خود بازمى گرديم.
• مطمئنى كه شاهين را شكست مى دهيد؟
- اطمينان دارم چون تيم تمرينات بسيار خوبى داشته است و بچه ها بعد از بازى با نفت متوجه شدند وقتى تيم مى بازد چه مشكلاتى به وجود مى آيد.
• بحث معاوضه ات با زنيدپور چه بود و چرا مطرح شد؟ فتح الله زاده مى گفت چنين چيزى صحت ندارد و به مدافعان نياز دارند.
- من هم نمى دانم چرا اين مساله مطرح شد. شايد مسئولان استيل آذين كه به مدافع نياز داشتند اين بحث را مطرح كردند. حتى در برهه اى از زمان هم به من پيغام دادند اما گفتم بازيكن باشگاه استقلال هستم و بايد با آنها صحبت كنند. خوشحالم كه باشگاه استقلال به پاى بازيكن خود مى ايستد و روى ما حساب باز كرده است. خودم هم مى دانستم اين اتفاق رخ نمى دهد. به هر حال من تابع تصميمات باشگاه هستم.
• در مصاحبه اى گفته بودى خواهان رضايتنامه ات شده اى؟
- در يك مقطعى از نظر روحى مشكلاتى داشتم و مى خواستم حمايت شوم و بازى كنم به همين دليل با باشگاه صحبت كردم كه اگر به من اعتمادى نيست بدون رودربايستى بگويند. چون هم براى من تيم هست و هم براى استقلال بازيكن. در همان صحبت ها گفتند مشكلى نيست و اعتماد وجود دارد و من هم روحيه گرفتم كه با انگيزه بيشترى تمرين كنم. مطمئن هستم كه اگر مقابل شاهين بازى كنم شرايط خوبى برايم پيش مى آيد.
-
مصاحبه جویباری
نظرى جويبارى: اگر مديرعامل سابق استقلال مديريت داشت، بازيكنان فرارى نمى شدند
«على نظرى جويبارى« قائم مقام باشگاه استقلال در اين باره اظهار داشت: مديرعامل سابق روزى كه از استقلال رفت عنوان كرد من ديگر در خصوص ورزش و فوتبال هيچ حرفى نمى زنم اما ايشان بيشترين مصاحبه ها را متعلق به خود كرده اند و هر روز مصاحبه هاى مختلف شان در نشريات ديده مى شود. اما سطال من اين است كه ايشان چرا اينقدر براى استقلال حاشيه سازى مى كنند؟بنده هم حدود يك سال از استقلال دور بودم اما هيچ وقت عليه هيچ يك از استقلالى ها صحبت نكردم چرا كه اصل براى من موفقيت استقلال بود اما الان برخى ها فقط منتظر باخت استقلال هستند تا آرامش اين تيم را به هم بزنند. معاون اول استقلال با اشاره به جدايى بازيكنان كليدى فصل گذشته استقلال گفت: اگر مديرعامل سابق مديريت داشت نفرات كليدى استقلال از تيم جدا نمى شدند. چرا نفراتى مثل اكبرپور، كاظمى، جان واريو، حيدرى و ... از استقلال جدا شدند? من فكر مى كنم بازيكنان قاضيان خوبى هستند و بايد آنها شهادت دهند كه كدام مدير براى استقلال تلاش كرده و چه كسى ناآرامى در باشگاه برقرار كرده بود؟ ما ۳ سال پيش به هزار زحمت نفرات كليدى استقلال را جذب كرده بوديم اما آقايان يك شبه اين بازيكنان را از تيم فرارى دادند...
-
مصاحبه روانخواه
روانخواه: با يك باخت نبايد اينقدر حاشيه درست مى شد
اميد روانخواه هافبك استقلال اميدوار است كه تيمش با پيروزى مقابل شاهين بوشهر، اين هفته پرحاشيه را پشت سر بگذارد. روانخواه در اين خصوص گفت: بعد از بازى نفت حاشيه هايى براى استقلال به وجود آمد كه اصلا به موقع نبود. با يك باخت نبايد اينقدر حاشيه درست مى شد. ولى تقريبا حالا همه چيز آرام شده و من اميدوارم شاهين بوشهر را شكست بدهيم.او در مورد اختلاف پرويز مظلومى و ناصر حجازى ادامه داد: به هر حال سوتفاهمى به وجود آمد كه خوشبختانه حل شد اما استقلال تيم بزرگى است و بايد مراقب اين حاشيه ها باشد. حاشيه تنها چيزى است كه مى تواند به تيم لطمه بزند و اميدوارم ديگر با چنين مسائلى روبه رو نشويم. او در مورد بازى با شاهين بوشهر هم حرف مى زند: به نظر من آنها تيم خوبى دارند و حميد استيلى هم كارش را خوب بلد است. اين بازى براى استقلال سخت و غيرقابل پيش بينى است ولى اميدوارم در نهايت سه امتياز را بگيريم.روانخواه ادامه مى دهد: حميد استيلى يكى از مربيان جوان و موفق فوتبال ايران است و در پشت حركات تاكتيكى شاهين بوشهر تفكرات اين مربى ديده مى شود، در ضمن او سال قبل هم در استيل آذين نتايج خوبى گرفت. استيلى در دوران بازيگرى هم در پست خود يكى از بهترين بازيكنان فوتبال ايران بود و من بازى هاى او را هنوز به ياد دارم. استيلى دوندگى قابل توجهى در زمين داشت و در اواخر فوتبالش هم با گلزنى مقابل آمريكا همه ايرانى ها را خوشحال كرد. هر چند او الگوى من در فوتبال نبود اما بازى هاى استيلى و ديگر بازيكنان آن زمان تيم ملى فراموش شدنى نيست.
-
مصاحبه مظلومی
هواداران را براي ديدن يك بازي تماشايي به ورزشگاه دعوت ميكنم
پرويز مظلومي: تا من هستم حاشيه نيست
ايران ورزشي _ شكست هفته قبل مقابل صنعت نفت آبادان براي پرويز مظلومي گران تمام شده است. حاشيههايي كه امروز در استقلال ميبينيم (البته خنثي شده است) نقدهاي فني و... حاصل همين باخت است. پرويز مظلومي وخامت اوضاع را درك ميكند و ديگر نميخواهد ببازد تا حاشيهها از در و ديوار باشگاه بالا برود و خودش ميان انبوهي از مشكلات قرار بگيرد. فردا دقايقي پس از غروب آفتاب استقلال مقابل شاهين قرار ميگيرد. آيا مظلومي پس از بازي دستهايش را به نشانه پيروزي بالا خواهد برد؟
شكست مقابل صنعت نفت حاشيههاي فراواني براي شما همراه داشت. در آستانه بازي با شاهين آيا همچنان اين حاشيه در استقلال وجود دارد؟
خيليها دوست دارند استقلال حاشيه داشته باشد تا به خواسته خود برسند اما محض اطلاع اين افراد بايد بگويم تا وقتي من در استقلال هستم حاشيهاي هم نيست.
ماجراي شما و آقاي حجازي چه بود؟
بارها گفتهام حجازي اسطوره باشگاه است و گردن همه ما حق دارد. چه كسي ميتواند منكر اثرگذاري مثبت حجازي در استقلال شود. من معتقدم هيچ كس مثل حجازي دلش براي استقلال نميسوزد. آن روز هم اگر مشكلي به وجود آمد آنقدر حاد نبود كه رسانهها بخواهند يك هفته به آن بپردازند و داغش كنند. من اميدوارم رسانهها انصاف داشته باشند و حقايق را به مردم انتقال دهند.
با توجه به حرفهاي شما ميتوان اينطور نتيجه گرفت كه مشكلات برطرف شده و آرامش كامل حاكم است؟
قطعاً همينطور است. باز هم تكرار ميكنم تا وقتي من هستم حاشيهاي هم وجود نخواهد داشت. يعني اجازه نميدهم حاشيهاي به وجود بيايد.
از حريفتان چه اندازه شناخت داريد؟
فيلم بازيهاي شاهين را ديدم. آنها تيم خوبي هستند. شاهين فوتبال رو به جلويي ارائه ميكند و اساساً تيم دفاعي نيست. ما مقابل اينجور تيمها كمتر به مشكل ميخوريم. استقلال و شاهين هر دو فكر فوتبال بازي كردن خواهند بود و ترديد ندارم يكي از زيباترين بازيهاي ليگ به نمايش درخواهد آمد.
با اين وعده بايد منتظر حضور هواداران بيشتري در بازي فردا باشيم.
قطعاً هر دو تيم براي ارائه فوتبالي زيبا گام به ميدان ميگذارند و اين ميتواند تماشاگران زيادي را به ورزشگاه بكشاند. من هم از همه استقلاليها دعوت ميكنم جمعه ما را تنها نگذارند، به ورزشگاه بيايند و تيم محبوبشان را تشويق كنند.
چند روز پيش گفته بوديد تا دينم را به استقلال ادا نكنم نميروم. دين شما چيست؟
طبيعي است كه هر مربي وقتي در استقلال كار ميكند دوست دارد تيمش قهرمان شود. من هم از اين قاعده مستثني نيستم. دوست دارم با قهرماني استقلال در ليگ برتر از اين تيم بروم.
با اين پتانسيل امكانپذير است؟
قطعاً امكانپذير است. ما بازيكنان بزرگي داريم. نيازي نيست نامشان را بياورم. اگر در ذهن خودتان اسامي بازيكنان را مرور كنيد متوجه ميشويد. تيمي بزرگ در اختيار داريم. البته همه چيز بايد جور و هماهنگ باشد. در همه سطوح بايد هماهنگ باشيم. اگر اينطور باشد قطعاً به خواسته خود ميرسيم.
آرش مقابل شاهين بازي ميكند؟
قطعاً هر كاري كنيم با فكر، مشورت و هماهنگي است. آرش براي اين بازي آماده است اما بايد وضعيت او را در آخرين لحظه بررسي كنيم.
-
مصاحبه عمران زاده
ناصرخان پيغام رسان فتحاللهزاده بود
عمرانزاده: بد شانس بوديم اميرحسين را از دست داديم
ايران ورزشي-خيليها معتقدند وقتي استقلال تمام مدافعانش را در اختيار داشت مقابل حريفان به مشكل ميخورد چه برسد به حالا كه صادقي محروم است و كوشكي هم به دليل مصدوميت قادر به حضور در تركيب اصلي نيست.
مسائل مربوط به بازي نفت آنقدر تكراري شده كه نميخواهيم از آن باخت حرف بزنيم اما به نظر ميرسد براي بازي با شاهين كار سختي را پيشرو داريد؟
من هم با شما همعقيده هستم، تيم شاهين تيم خوبي است. در برنامه نود هم ديديد موقعيت زيادي داشتند و بازي خوبي را ارائه دادند. با اين تيم با انگيزه كار سختي را پيشرو داريم بايد بازي با نفت را فراموش كنيم و تمام تمركزمان را براي اين بازي بگذاريم.
در چند بازي گذشته در خط دفاع مشكل داشتيد و حالا هم كه صادقي محروم است و كوشكي هم به
نظر نميرسد به اين بازي برسد.
ما بدشانسي آورديم كه اميرحسين را از دست داديم اما بيژن تمرين ميكند و شكوري هم آماده آماده است، اگر كادر فني صلاح بداند بازي ميكند.
بعضي از مدافعان استقلال در واكنش به اينكه چرا در دفاع ضعيف عمل ميكنيد يا گل به خودي ميزنيد ميگويند چون براي گل زدن جلو ميرويم گل ميخوريم. مگر وظيفه مدافع گل زدن است؟
نه، اما گل به خودي از اتفاقات فوتبال دنيا است و بزرگترين مدافعان هم گل به خودي ميزنند.جدال استقلال و شاهين با حضور استيلي به نظر ميرسد به جنگ استقلال و پرسپوليس تبديل شده.
نه، من اينطوري فكر نميكنم، استيلي الان شاهيني است نه پرسپوليسي. برنده اين ديدار هم استقلال است.
اينكه به فاصله يك هفته با شاهين دوباره بازي داريد مشكل نيست؟
اتفاقا به ما كمك ميكند كه در جام حذفي هوشيارتر عمل كنيم.
راستي قضيه حرفهاي ناصر حجازي و جنجالهايي كه بعد از صحبتهايش به پا شد چيست؟
ناصرخان پيغام آقاي فتحاللهزاده را آورد اما عدهاي اين مساله را بزرگ كردند تا حاشيه درست كنند.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: تقصير ما و داور نيست كه بازيكنان شاهين نتوانستند گل بزنند
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: شاهين خيلي خوب بازي كرد اما تقصير ما و داور نيست كه مهاجمان آنها نتوانستند گل بزنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از پيروزي 2 بر يك مقابل شاهين بوشهر در نشست خبري اظهار داشت: قبل از هر چيز درگذشت مجيد درزي يكي از مربيان خوب فوتبال را تسليت ميگويم. بازي دو نيمه متفاوت داشت. در 25 دقيقه پاياني نيمه اول خيلي بد بوديم اما با فشاري كه بازيكنان آوردند، دو گل به ثمر رسانديم. بين دو نيمه با بازيكنان صحبت كردم. ميدانستم شاهين در نيمه دوم حمله ميكند كه همانطور هم شد.
وي افزود: من 4 مهاجم اضافه كردم اما روز خوب مهاجمانمان نبود. مجيدي را خيلي زود از دست داديم. برهاني آماده مسابقه نبود و در خط حمله دچار مشكل شديم. ميلاد ميداودي و شريفات نيز در خط حمله نتوانستند توپها را خوب كنترل كنند. شاهين خيلي خوب بازي كرد اما تقصير ما و داور نيست كه مهاجمان آنها نتوانستند گل بزنند.
سرمربي استقلال در باره قضاوت بخشيزاده عنوان كرد: تيم داوري عملكرد خوبي داشت اما يكسري جوسازيها بوجود آمد. داور شهامت زيادي داشت. هفته پيش ما در آبادان موقعيتهاي زيادي داشتيم اما نتوانستيم آنها را به گل تبديل كنيم.
مظلومي تاكيد كرد: به جرات ميگويم حق استقلال در اين بازي پيروزي نبود. نبود يك هافبك مثل جباري و كم و كسريهايي كه داشتيم خط حمله استقلال را دچار مشكل كرده بود اما هدف سه امتياز بازي بود. تيم ناخواسته به دفاع روي آورد. شاهين بوشهر با حملات خود ما را وادار كرد كه دفاع كنيم.
سرمربي استقلال درباره تغييرات زيادي كه در تركيب داده بود، گفت: بر اساس بازي حريف نفراتم را انتخاب ميكنم. وقتي تيمي ميبازد دست به تغيير تركيب ميزند. نميخواهيم شماري از بازيكنان زياد روي نيمكت بنشينند و ميخواهيم آنها هم در شرايط مسابقه باشند.
وي درباره شعار هواداران استقلال عليه اين تيم مبني بر اينكه استقلال دفاعي نميخواهند گفت: بعضي اوقات اين حرفها پيش ميآيد. شاهين در همه بازيهاي ليگ همين مقدار هجومي بوده و گفته بودم غفلت كنيم گل ميخوريم. در اين شرايط امتيازگيري برايمان مهم است. به فوتبال زيبا امتياز نميدهند. استقلال هفته پيش هم چند موقعيت داشت كه آنها را گل نكرد.
مظلومي با تاكيد بر اينكه اصلا از عملكرد مهاجمانش راضي نيست، اظهار داشت: آرش دو روز است كه به تمريناتمان اضافه شده، ميلاد هم در دوران افت خود قرار دارد. مهاجمان ما بايد احساس خطر كنند كه متاسفانه اين روزها اين احساس به آنها دست نميدهد.
سرمربي استقلال درباره اينكه در جام حذفي هم بايد با شاهين بوشهر روبرو شوند، گفت: سعي ميكنيم شكل كار را در جام حذفي عوض كنيم و بهتر شويم.
وي درباره شرايط جباري و مجيدي عنوان كرد: سعي ميكنم در تمرينات جانشين جباري را پيدا كنم. اميدوارم مصدوميت فرهاد برطرف شود اگر او بود گل سوم را هم ميزديم.
به گزارش فارس در حالي كه سؤال خبرنگاران تهراني از پرويز مظلومي تمام شده بود، دو نفر كه به نظر ميرسيد از عوامل باشگاه شاهين بوشهر باشند با سؤالات خود قصد جوسازي در نشست خبري مظلومي را داشتند. يكي از آنها با سؤال خود مبني بر اينكه استقلال بد بازي ميكند منتظر پاسخ دادن مظلومي بود كه در اين هنگام مدير روابط عمومي باشگاه استقلال قبل از پاسخگويي مظلومي از اين فرد پرسيد كه آيا خبرنگاري و او هم در پاسخ گفت اگر خبرنگار نبودم اينجا نبودم.
سپس فرد دوم به مظلومي گفت شما پس از بازي نفت آبادان اعلام كرديد كه دو گل مشكوك دريافت كرديد كه مظلومي در پاسخ گفت: من نگفتم دو گل مشكوك است متاسفانه تلويزيون فقط همين بخش از صحبتهايم را پخش كرد. در همين حين مسئول اتاق كنفرانس ورزشگاه آزادي از يكي از اين دو فرد خواستار كارت خبري او شد و وقتي اين فرد كارت خود را ارائه نكرد از سالن او را بيرون كرد.
نكته قابل توجه ديگر اين بود كه بينظمي از سوي برخي مأموران نيروي انتظامي در رفتار با خبرنگاران تا سالن كنفرانس خبري ادامه داشت. امروز مشخص نبود اين ماموران به دستور چه كسي تا اين حد با خبرنگاران رفتار ناپسندي داشتند.
-
مصاحبه پورحیدری
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پورحیدری: قضاوت داور عادلانه بود
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، منصور پورحیدری در خصوص پیروزی استقلال مقابل شاهین گفت: ما در نیمه اول خوب بودیم، اما در نیمه دوم خیلی بد کار کردیم و دچار افت شدید شدیم تا در نهایت یکی از بدترین بازیهای خود را به نمایش بگذاریم به همین منظور همکاران ما باید علت افت استقلال را مورد بررسی قرار دهند تا در دیدارهای بعدی آن را تکرار نکنیم.
سرپرست استقلال در ارتباط با قضاوت سعید بخشیزاده اظهار داشت: من فیلم بازی را تماشا کردم و اتفاقا دیدم که دو پنالتی ما صحیح بوده. به عقیده من بخشیزاده قضاوت عادلانهای را از خود نشان داد و داوری او هیچ ایرادی نداشت.
-
مصاحبه روانخواه
روانخواه: خوشحالم که حضورم در ترکیب ثابت با پیروزی استقلال همراه بود
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، امیدرضا روانخواه در خصوص پیروزی تیمش مقابل شاهین بوشهر گفت: ما در نیمه اول فوتبال خوبی ارائه دادیم اما در دقایق پایانی نیمه دوم کمی عقب کشیدیم و همین، فرصت خوبی برای آنها شد تا چند موقعیت روی دروازه ما ایجاد کنند.
وی ادامه داد: نتایج خوب استقلال در هفتههای ابتدایی توقع هواداران را از تیم بالا برد و ما تلاش میکنیم تا بار دیگر آن روند را از سر بگیریم.
روانخواه در خصوص داوری این بازی نیز تصریح کرد: به نظر من هر دو پنالتی اعلام شده از سوی داور صحیح بود و قضاوت بخشیزاده در این بازی مشکلی نداشت.
روانخواه در پایان درباره اینکه بعد از 8 ماه دوری،در ترکیب ثابت تیم به میدان رفت نیز یادآور شد: خوشحالم که حضورم در ترکیب ثابت با پیروزی استقلال همراه بود و امیدوارم روند این پیروزیها ادامه داشته باشد.
-
مصاحبه جویباری
نظري جويباري: برخي بازندهها بيجهت جوسازي ميكنند
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، علي نظري جويباري معاون اول باشگاه استقلال گفت: قبول دارم تيم استقلال جمعه نمايش خوبي نداشت. به هر حال در طول برگزاري 34 هفته مسابقه گاهي پيش ميآيد كه بنابر دلايلي يك تيم عملكرد فني خيلي خوبي نداشته باشد. جالبتر آنكه كادرفني استقلال آنقدر جرات دارد كه با شهامت بگويد حق ما برد نبوده و مانند برخي از افراد و تيمها باخت و يا عملكرد تيمي خود را به مسائل بيربط ارتباط ندهد.
وي افزود: متاسفانه اين روزها آقايان بازنده مدام جوسازي ميكنند. در مسابقه ساير تيمها پنالتي حريفشان گم ميشود، بازيكنشان توي صورت حريف ميزند ولي اخراج نميشود، بازيكنشان بايد كارت دوم را بگيرد ولي جلوي چشم همه اخراج نمي شود و جالبتر آنكه در انتها از داوري طلب كار هستند چون باختهاند و بايد اينگونه فرافكني كنند.
وي ادامه داد: واقعا دليل اين همه كملطفي را نميدانم. همه چيز پس از پيروزي در دربي آغاز شد. يك هجمه ناجوانمردانه عليه استقلال به راه افتاده است. شما نظر كارشناسان شناخته شده داوري را بخوانيد. آنها صحنههاي داوري را تاييد كردند و حال ديگر اگر برخي از آقايان بيشتر از كارشناسان داوري علم دارند ديگر مشكل استقلال نيست و هرگز مظلومنمايي نخواهيم كرد و هنگامي كه ببازيم يا خوب نباشيم جرأت بيان آن را داريم.
نظري تصريح كرد: اميدوارم در بازيهاي بعدي هم بتوانيم پيروز باشيم و هم هواداران را به لحاظ ديدن يك بازي خوب راضي به منازل بفرستيم هرچند اولويت با كسب 3 امتياز است كه خوشبختانه توان رسيدن به آن را داريم و برعكس برخي از تيمها در ميدان امتياز ميگيريم و نيازي به فرافكني و دروغپردازي نداريم.
نظري در انتها گفت: متاسفانه اين روزها اگر استقلال ببازد و ساير تيمها ببرند مشكل داوري وجود ندارد ولي اگر استقلال پيروز باشد ناگهان مشكل داوري ظهور ميكند! در هر حال شانس جزئي از فوتبال است. مگر استقلال در نيمه اول بازي با پرسپوليس نبايد 4 گل ميزد؟ مگر در آبادان در نيمه اول چندين موقعيت صددرصد را از دست نداد؟ حالا يك روز هم حريف نميتواند از موقعيتهاي خود استفاده كند. ما در خيلي از بازيها بدشانس بوديم ولي جمعه در دقايقي بيدقتي مهاجمان حريف باعث شد ما گل نخوريم و اين ديگر ارتباطي به مجموعه استقلال ندارد
-
مصابه رحمتی
رحمتي: در لحظات پرفشاري به ميدان آمدم
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، كيانوش رحمتي گفت: بازي با شاهين در نيمه دوم بسيار پرفشار بود. در اين مسابقه برعكس چند بازي قبل بانظر كادرفني از ابتدا در تركيب ثابت قرار نداشتم. در هر صورت تحت هر شرايطي به نظر كادرفني احترام ميگذارم و ميدانم كه كادرفني به من اعتقاد دارد و تمام تلاش خود را به كار ميگيرم تا در بازيهاي آينده بتوانم جواب اعتماد آنها را بدهم.
وي افزود: هنگامي كه وارد ميدان شدم بازي بسيار پرفشار و فيزيكي دنبال ميشد و تمام تلاش خود را انجام دادم تا بتوانم به تيم كمك كنم.
كيانوش رحمتي در انتها گفت: 3 امتياز باارزشي را كسب كرديم. به برد اين مسابقه نياز مبرم داشتيم و خوشحالم كه در مقابل هواداران شرمنده نشديم. در حال حاضر اختلافمان با صدر جدول به حداقل رسيده است و ميتوانيم با تلاش بيشتر در هفتههاي آتي جايگاه بهتري را نيز كسب كنيم
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتحاللهزاده: پرسپوليسيهايي كه به مظلومي باختهاند عليه ما جوسازي ميكنند
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: مربيان پرسپوليسي كه در ليگ به مظلومي باختهاند عليه ما جوسازي ميكنند.
علي فتح الله زاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره بازي روز گذشته استقلال و بحث هاي پيش آمده در مورد داوري صحبت هاي زير را مطرح كرد:
فارس: استقلال 3 امتياز را كسب كرد اما بازي خوبي انجام نداد.
فشردگي نتيجه گيري در صدر جدول باعث شد بازيكنان از نظر روحي تحت تاثير قرار گيرند. ما اگر در در بازي ديروز مساوي مي گرفتيم ممكن بود تا رده هاي پنجم، ششم پايين مي آمديم. اين برد باعث شد خيال بازيكنان راحت شود. شرايط حساسي بود اما قبول دارم كه بازي خوبي انجام نداديم. بازيكنان شاهين فشار خوبي روي تيم ما وارد كردند.
فارس: نمي خواهيد براي خارج كردن استقلال از اين وضعيت شوكي به تيم وارد كنيد؟
به هر حال استقلال با اين بازيكنان و كادرفني زحمتكشي كه دارد نبايد اين طوري بازي كند. ما انتظار بيشتري از تيم داريم و به طور حتم در اين هفته جلساتي خواهيم گذاشت تا علت را بررسي كنيم.
فارس: براي بازيكنان چه صحبتي داريد؟
اول بايد نظر كادرفني را بشنويم. بازي را هم كارشناسان آناليز كنند و بر اساس اين اطلاعات تصميم بگيريم.
فارس: بعضي از بازيكنان استقلال بر خلاف اسم و رسمي كه دارند هنوز نتوانسته اند كمكي به اين تيم كنند. مثل ميداودي و مبعلي.
ميداودي دو سه بازي اول براي استقلال خوب كار كرد اما بعد كم كم افت كرد و بايد دلايل اين افت را بررسي كنيم.مبعلي هم نوسان داشته است. البته ديروز هيچ كس خوب نبود.
فارس: هواداران هم از بازي استقلال خسته شده بودند.
اين تيم براي هواداران است و حق دارند كه از تيم خود انتظار بيشتري داشته باشند. آنها وقتي اين بازيكنان را مي بينند توقع ديگري دارند و من به اعتراضشان حق مي دهم. ديروز مريض احوال بودم و تب 39 درجه داشتم و نتوانستم به ورزشگاه بروم. از خانه هم كه بازي را مي ديدم داغان شدم.
فارس: با مظلومي بعد از بازي صحبتي نداشتيد؟
نه. درست است كه استقلال ديروز خوب نبود اما مظلومي هم حال و روز بهتري از من نداشت.
فارس: داوري اين بازي بار ديگر شائباتي را ايجاد كرد و باعث شد از داوران به عنوان يار دوازدهم استقلال نام برده شود.
من به غير از يك روزنامه نديديم كسي بگويد داوري يار دوازدهم استقلال است. همين نصيرزاده كه هميشه كارشناسي اش عليه استقلال بوده ديروز اعلام كرد كه دو پنالتي درست بوده است. حتي داور در اين مسابقه دو پنالتي صورت گرفته روي مجيدي و شريفات را نگرفت. يك آفسايد اشتباه هم عليه ما گرفته شد. من از رسانه ها مي خواهم كه از حق و حقوق استقلال دفاع كنند. اين جو عليه استقلال يك جو هماهنگي است كه مربيان پرسپوليس تيم هاي ليگ برتري كه هر سه به مظلومي باخته اند ايجاد كرده اند. اين كار درست نيست و بي انصافي است. ديگر از اين بالاتر كه من از كميته داوران خواسته ام داوران بازي هاي استقلال را بگذارند تيم هاي حريف انتخاب كنند. چرا بايد چنين شائباتي عليه استقلال وجود داشته باشد؟
فارس: شما فكر مي كنيد چرا؟
من ضمن تقدير از بازي خوب و جسورانه شاهين و اعتقادي كه به سختكوشي استيلي دارم مي خواهم بگويم شاهين در اين فصل فقط همين يك باخت را داشته است؟ در هر بازي كه اين تيم شكست خورده داوران مقصر بوده اند؟ بهتر است ظرفيت داشته باشيم. استقلال هم در آبادان باخت اما برويد ببينيد من چه مصاحبه اي كردم. حتي از آباداني ها تمجيد كردم. بهتر است فوتبال را از پاكي ها دور نكنيم. در فوتبال برد و باخت هست. اين قدر جوسازي نكنيد. من از كميته داوران مي خواهم اين بار سنگين را از دوش استقلال بر دارد.
فارس: منظورتان چيست؟
يعني كميته داوران بررسي كند و اگر حق با استقلال است با كساني كه شائبه ايجاد مي كنند برخورد كند. باشگاه استقلال نامه اي به فدراسيون خواهد داد و اين درخواست را مي كند. اكنون جو به گونه اي شده كه هر تصميمي از سوي داوران براي استقلال گرفته مي شود مي گويند درست نيست. يك روزنامه اي به من زنگ مي زند و مصاحبه مي گيرد اما چون حرف هاي من به نفعشان نيست چاپ نمي كند اما حرف هاي مديرعامل شاهين را چاپ مي كند.
فارس: شما فكر مي كنيد اين جوسازي ها به عمد عليه استقلال شكل گرفته است؟
بعضي ها به عمد مي خواهند جوسازي كنند. بگذاريد جلوتر برويم مي گويم چه كساني چه كارهايي انجام مي دهند تا استقلال ضربه بخورد.
فارس: چرا اكنون نمي گوييد. شايد در آينده وضع بدتر شود؟
حواسم هست. بچه هاي ما اين قدر قدرتمند هستند كه نمي گذارند اين بعضي ها به اهدافشان برسند.
فارس: اما فعلا كه اين بچه ها افت كردند.
كسي باور نمي كرد كه استقلال در ليگ بماند. وقتي مي خواستم تيم را تحويل بگيرم به من مي گفتند استقلال را با اين وضعيت هفتم، هشتم هم تحويل بدهي خوب است. اكنون كه مي بينند استقلال تا صدر جدول پيش رفته برايشان خوشايند نيست. اگر نمي خواهند از من مصاحبه كار كنند چرا با من حرف مي زنند؟ چرا حرف كارشناساني كه گفته اند دو پنالتي استقلال درست بوده را چاپ نكرده اند؟ البته براي من مهم نيست. ما با كمك خدا و تكيه بر هوادارانمان پيش مي رويم و كساني كه ناجوانمردانه مي خواهند به استقلال ضربه بزنند را به خدا واگذار مي كنيم.
فارس: در مورد مظلومي كه تصميمي نداريد؟
نه. ديروز دلم براي مظلومي سوخت. او خيلي براي تيم زحمت مي كشد و بازيكنان بايد قدر اين زحمت را بدانند. او آبرويش را وسط گذاشته است.
فارس: اوضاع مالي استقلال چطور است؟
با آقاي سعيدلو قبل از سفر به گوانگجو جلسه اي داشتم. قول و قرارهايي دادند كه بعد از بازگشت از اين سفر عملي مي شود.
-
مصاحبه کوشکی
كوشكى: نبايد برد استقلال را زير سوال ببرند
مدافع تيم فوتبال استقلال تهران اعتقاد دارد تيمش در ديدار مقابل شاهين شايسته پيروزى بوده است.«بيژن كوشكى» گفت: بازيكنان استقلال دربازيهاى خانگى همه تلاش خود را به كار مى گيرند تا ۳ امتياز را كسب كنند وهواداران را راضى به خانه هايشان بفرستند.وى ادامه داد: استقلال در بازيهاى خانگى محكوم به برد است. ما بايد شاهين را شكست مى داديم و طبيعى بود كه از ۲ گلى كه زديم محافظت كنيم. شاهين هم بازى خوبى ارائه داد و تلاش زيادى كرد بازى را نبازد اما استقلال حرفه اى بازى كرد و شايسته پيروزى بود.كوشكى با اشاره به مسائل داورى ديدار استقلال و شاهين اظهارداشت: درباره داورى صحبت نمى كنم اما نبايد برد استقلال را زير سوال ببرند. بازيكنان با تمام توان براى پيروزى جنگيدند و اينكه شاهين در دقايق پايانى حملات زيادى داشت كاملا طبيعى است.وى درباره نيمكت نشينى خود در استقلال گفت: حتما نياز استقلال اين بود كه من در دقايق پايانى وارد زمين شودم. هيچ بازيكنى از نيمكت نشينى خوشحال نمى شود و من هم از اين قاعده مستثنى نيستم اما اعتراضى هم به اين موضوع ندارم
-
مصاحبه مظلومی
مظلومى: هوادار بازى زيبا مى خواهد
سرمربى تيم فوتبال استقلال در تمرين امروز اين تيم خطاب به بازيكنان گفت: ديدار مقابل شاهين بوشهر مى تواند يك تجربه بسيار خوب براى ما باشد تا بتوانيم نقاط ضعف خود را برطرف كنيم. در تمرين پيش از ظهر ديروز استقلال ابتدا بازيكنان جلسه اى ۲۰ دقيقه اى را با اعضاى كادر فنى برگزار كردند كه محور صحبت هاى آنها در اين جلسه بيشتر پيرامون بازى مقابل شاهين بوشهر و ديدار مجدد با اين تيم در جام حذفى كه شنبه هفته آينده مجددا در ورزشگاه آزادى برگزار خواهد شد، بود.سرمربى تيم استقلال تهران در اين جلسه به بازيكنان خود هشدار داد كه ديدار مقابل شاهين بوشهر مى تواند يك تجربه بسيار خوب براى آنها باشد تا بتوانند در طول هفته با تمرينات جدى كه انجام مى دهند نقاط ضعف خود را برطرف كرده و براى شكست شاهين بوشهر در ديدارهاى حذفى آماده شوند.وى در گفتگو با بازيكنان استقلال اشاره اى نيز به هواداران اين تيم داشت كه روز گذشته از بازى آبى پوشان انتقاد كرده و اين تيم را يك تيم دفاعى خوانده بودند و گفت: شما ديروز ديديد كه هواداران از شما بازى سرعتى و زيبا مى خواهند نه بازى تدافعى پس بايد آنقدر تمرينات را با دقت و جديت پى بگيريد كه همانند اوايل فصل بتوانيد با بازى تهاجمى و همراه با گل موجبات رضايت هواداران را فراهم آوريد.