پاسخ : FIFA 15 Career Mode | ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 15 )
نقل قول:
بخشید تو کریر مود چجوری نیشه بازیکن خرید و پول جمع کرد؟
من هنوز فیفا 15 بازی نکردم ! اما خب تو 14 که از بخش سرچ بازیکنا هر بازیکنی رو که میخواستیم پیدا میکردیم و گزینه approach to sign رو میزدیم و وارد قسمت قیمت خرید و ... میشدیم
در مورد تمرینم که گفتم بخش تمرین اختصاصی نداره.همین که بازیشون میدید خودش یجورایی تمرینه و باعث افزایش قدرت بازیکن میشه
سلام ببخشید من یه سوال از فیفا 14 کریر داشتم چجوری میشه به تیمی که ازش پیشنهاد داری بری من از یه باشگاهی پشنهاد داشتم و apply for job رو زدم و بعد از مدتی یه ایمیل ( یه پیام تو بازی ) برام اومد که دقیق منظورشو نفهمیدم اما خبری از ملحق شدن نبود خواستم ببینم چجوریاست و باید تا آخر فصل صبر کرد و یا اینکه بلافاصله باید به تیم رفت درضمن بعد از اون پیام بازم پیشنهاد میومد و بازم قبول میکردم و بازم دوباره پیام میومد و دوباره مثل روال قبل . لطفا جوابمو بدید.
خدایا چرا انقدر این انجمن بی بخار شده قبلا که من اینجا بودم خیلی خوب بود سوال میپرسیدی نیم ساعته جوابتو میدادن الان یه روزه کسی جوابمو نداده لطفا جوابمو بدییییید
نقل قول:
سلام ببخشید من یه سوال از فیفا 14 کریر داشتم چجوری میشه به تیمی که ازش پیشنهاد داری بری من از یه باشگاهی پشنهاد داشتم و apply for job رو زدم و بعد از مدتی یه ایمیل ( یه پیام تو بازی ) برام اومد که دقیق منظورشو نفهمیدم اما خبری از ملحق شدن نبود خواستم ببینم چجوریاست و باید تا آخر فصل صبر کرد و یا اینکه بلافاصله باید به تیم رفت درضمن بعد از اون پیام بازم پیشنهاد میومد و بازم قبول میکردم و بازم دوباره پیام میومد و دوباره مثل روال قبل . لطفا جوابمو بدید.
معمولا چند روز بعدش ایمیل میاد که قبول کردن یا نه. همون موقع میتونی به تیم جدید ملحق بشی.نیازی نیست تا اخر فصل صبر کنی
بابا یکی جوابمو بده. چرا سایت بی فروغ شده؟
بعد یه سوال دیگه اینکه به سوابق توجه میکنن وقتی بهت پیشنهاد میدن ( مثلا چند تا جام بردی) یا به نتایج اخیرت دقت میکنن( مثلا چند بازی بردی) ؟ ممنون میشم جواب بدید
عزیز با فروختن بازیکنان ، کسب جام های مختلف و ... میتونین کسب درآمد کنین
نقل قول:
بعد یه سوال دیگه اینکه به سوابق توجه میکنن وقتی بهت پیشنهاد میدن ( مثلا چند تا جام بردی) یا به نتایج اخیرت دقت میکنن( مثلا چند بازی بردی) ؟ ممنون میشم جواب بدید
به این موضوع چندان دقت نکردم ولی باید همینطور هم باشه. پیش اومده کسانی که تو تیم کوچکتر مربیگری میکردن و به تیم قوی تری درخواست ملحق شدن دادن و فلان تیم قبول نکرده. تاثیرگذار هست
سلام عضو جدید هستم:shogh: تو کریر مود وقتی میری تو تیم ملی جام جهانیم میره؟یعنی قهرمان جام جهانی شد؟یا این قابلیتو نداره؟همچنین لیگ قهرمانان