پاسخ : ^&^اخبار و حواشی نقل و انتقالات فصل جدید لیگ های خارجی2014-2015^&^
توافق چلسي و آتلتيکو براي انتقال فيليپه لوئيس
مدافع چپ برزيلي آتلتيکو مادريد براي پيوستن به چلسي با اين تيم لندني به توافق رسيد.
|
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
|
اشلي کول، مدافع چپ تيم چلسي پس از سالها حضور در اين تيم از جمع آبيپوشان لندني کنار رفت. باشگاه چلسي براي پر کردن جاي خالي اشلي کول توانست با فيليپه لوئيس، مدافع چپ برزيلي آتلتيکو مادريد به توافق برسد و قرار است با مبلغ 20 ميليون پوند پيراهن چلسي را به تن کند.
فيليپه لوئيس 28 ساله قرار است در حالي آبيپوش شود که پيش از اين ديگو کاستا همتيمياش در آتلتيکو مادريد نيز با تيم چلسي به توافق رسيده بود.
|
سابالي با پاريسنژرمن تمديد کرد
يوسف سابالي بازيکن بيست و يک ساله قرارداد خود را به مدت دو سال ديگر با تيم پاري سن ژرمن فرانسه تمديد کرد.
|
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
|
به نوشته پايگاه اينترنتي نشريه اکيپ، به اين ترتيب اين بازيکن که سابقه قهرماني جهاني با تيم زير بيست سال فرانسه را در کارنامه خود دارد، تا سال 2018 در اختيار پاري سن ژرمن خواهد بود.
اين بازيکن پس از تمديد قرارداد و شرکت در اردوي آماده سازي پاري سن ژرمن در اتريش ، بارديگر به صورت قرضي براي دوره يک ساله به باشگاه اويان فرانسه پيوست. اين بازيکن فصل گذشته به صورت قرضي در اختيار اويان بود و در سي و شش ديدار براي اين تيم در رقابت هاي ليگ يک فرانسه به ميدان رفت.
|
کاستا با چلسي 5 ساله بست
ديگو کاستا با امضاي قراردادي 5 ساله به چلسي انگليس پيوست.
|
|
|
باشگاه چلسي تاييد کرده ديگو کاستا قرارداد خود با اين تيم را کامل کرده است.
قرارداد کاستا با آبيهاي لندن پنج ساله است و به نظر ميرسد چلسي توانسته مبلغ بازخريد قرارداد مورد نظر اتلتيکو مادريد را که 32 ميليون پوند بوده بپردازد.
به نقل از فارس، کاستا در مورد پيوستن به چلسي به سايت رسمي اين باشگاه گفت: خوشحالم که با اين تيم قرارداد امضا کردم. همه ميدانند که چلسي باشگاه بزرگي است و در ليگي که بسيار رقابتي است حضور دارد. خوشحالم از اينکه کارم را در انگليس و با يک مربي عالي و همتيميهايي فوق العاده آغاز کردم. فصل گذشته مقابل اين تيم بازي کردم و ميدانم چقدر تيم خوبي است. از همه کساني که در اتلتيکو به من کمک کردند تا به بازيکن کنوني بدل شوم تشکر ميکنم. دوران خوبي داشتم و اکنون زمان آن رسيده تا با چلسي جامهاي مختلف را فتح کنم.
|
مارکوويچ به ليورپول پيوست
بازيکن فصل گذشته بنفيکا پرتغال پس از توافق با ليورپول به اين تيم ملحق شد.
|
|
|
ليورپول که ماهها به دنبال امضاي قرارداد با لازار مارکوويچ بود سرانجام موفق شد با وي توافق کرده و او را از بنفيکا به آنفيلد بياورد.
مارکوويچ 20 ساله که چهارمين خريد تابستاني قرمزها است قراردادي طولاني مدت با اين تيم امضا کرده است. برندن راجرز، سرمربي ليورپول که موفق شده تيمش را پس از چهار فصل غيبت به ليگ قهرمانان اروپا بازگرداند به دنبال تقويت خط حمله تيم خود است. خريد مارکوويچ در ازاي فروش لوييس سوارز به بارسلونا بود زيرا ليورپول يکي از بهترينهاي خط حمله خود را از دست داده بود.
مارکوويچ در مورد حضور در ليورپول به سايت باشگاه گفت: احساس خوبي دارم که به باشگاه بزرگي مانند ليورپول پيوستم. اميدوارم بتوانم انتظارات هواداران، سرمربي، همتيميها و سايرين را برآورده کنم. هواداران را ديدم و ميدانم با چه بازيکناني در يک تيم بازي ميکنم. به همين خاطر نميتوانم براي حضور در ترکيب ليورپول صبر کنم.
|
هيچ چيز در مورد رفتن کروس مشخص نيست
معاون باشگاه بايرن مونيخ تاييد کرد مذاکراتي بر سر انتقال توني کروس به رئال مادريد انجام شده است.
|
|
|
از چند هفته قبل رسانههاي اسپانيايي گزارش کردند هافبک مليپوش و ارزنده بايرنيها با رئاليها توافق کرده اما مسئولان تيم بايرن اين موضوع را تکذيب کردند.
به گزارش فارس، در اين ارتباط روز گذشته کارل هاينس رومينيگه عاقبت تاييد کرد رايزنيهاي ميان دو باشگاه صورت گرفته است.
نفر دوم تيم قهرمان فصل گذشته بوندسليگا اظهار داشت: مذاکراتي ميان ما و رئال در مورد کروس انجام گرفته اما هيچ چيز مشخص و قطعي نشده است.
اين اظهارات در حالي از جانب وي عنوان شد که روز گذشته روزنامه مارکا اسپانيا عنوان کرد پنجشنبه(فردا) ستاره 24 ساله که در جام جهاني خوش درخشيد به مادريد ميآيد که قراردادش را امضا کند.
|
آلوس: ميخواهم در بارسا بمانم
مدافع برزيلي بارسلونا عنوان کرد: دوست دارد در اين تيم بماند.
|
|
|
دني آلوس، مدافع برزيلي بارسلونا عنوان کرد براي مشخص شدن شرايطش در اين تيم با لوئيس انريکه، سرمربي اين تيم صحبت خواهد کرد.
به نقل از ايسنا، دني آلوس 31 ساله درباره شرايطش در تيم بارسلونا گفت: از ماندن در بارسلونا راضيام. دوست دارم که فصل آينده نيز در اين تيم بمانم. ما فصل گذشته نتوانستيم به عنوان مهمي برسيم و به همين خاطر انگيزه داريم که در اين فصل جبران کنيم و دوباره بارسلونا را به قهرماني برسانيم. براي همين ميخواهم در اين تيم بمانم، اما بايد با لوئيس انريکه درباره شرايطم صحبت کنم.
دني آلوس در سال 2008 از تيم سويا به بارسلونا پيوست و در اين تيم به شانزده قهرماني دست يافت. او در بازيهاي نخست برزيل در جام جهاني 2014 برزيل به ميدان رفت، اما در دو بازي آخر توسط اسکولاري نيمکت نشين شد.
آلوس درباره جام بيستم گفت: جام براي ما به بدترين شکل ممکن به پايان رسيد، اصلا انتظار نداشتيم که به اين شکل در پايان جام عمل کنيم. زندگي همين است. دوست داريم که مردم برزيل فکر کنند که ما با تمام وجود در جام بازي کرديم. اکنون ما اين جام را پشت سر گذاشتهايم و ميخواهم با قدرت در تيم باشگاهيام فعاليت کنم.
آلوس در پايان درباره محروميت سنگين لوئيس سوآرس هم تيمي جديدش گفت: فکر ميکنم اتفاقهاي ديگري نيز بوده که فيفا مي توانست وارد آن شود، اما اين کار را نکرد. براي من محروميت لوئيس سوآرس کمي عجيب بود، اما خوشحالم که چنين بازيکني را در تيممان داريم.
تمرينات پيش فصل بارسلونا با حضور لوئيس انريکه از چند روز پيش آغاز شده است. اين تيم فصل گذشته با خراردو مارتينو در هر سه جام ناکام بود، اما اميدوار است اين فصل بتواند با هدايت انريکه مجددا به قهرماني برسد.
|
کيلور ناواس، دروازهبان جديد رئال مادريد
دروازهبان کاستاريکا در جام جهاني با 10 ميليون يورو راهي رئال مادريد شد.
|
|
|
پس از آنکه رئال مادريد و لوانته بر سر مبلغ 10 ميليون يورو توافق کردند، کيلور ناواس به جديدترين خريد تابستاني رئال بدل شد.
اعلام خبر حضور ناواس در سانتياگو برنابئو بدان معنا است که ديگو لوپز که در يک فصل و نيم گذشته درون دروازه رئال ميايستاد بايد اين باشگاه را ترک کند. مقصد احتمالي لوپز باشگاههاي موناکو فرانسه و ناپولي ايتاليا اعلام شده است.
از سوي ديگر لوانته هم مجبور به فروش ناواس شد زيرا تنها يک سال از قرارداد اين دروازهبان کاستاريکايي با اين تيم باقي مانده بود. اين موضوع موجب ميشد ناواس در ژانويه به بازيکن آزاد بدل شده و لوانته بدون دريافت هيچ مبلغي او را از دست بدهد.ش
|
مهاجم تيم ملي روماني به چارلتون رفت
مهاجم تيم ملي روماني رقيب رضا قوچان نژاد در تيم انگليسي چارلتون اتلتيک شد.
|
|
|
«ژرژ توکودان» که در تيم استاندارد ليژ بلژيک بازي ميکند، روز گذشته با چارلتونيها به توافق رسيد و قرارداد بست.
براساس گزارش رسانههاي بلژيکي اين مهاجم 23 ساله قراردادي 3 ساله منعقد کرده است.
وي در تيم انگليسي رقيب جديد رضا قوچان نژاد خواهد شد که تک گل ايران را در جام جهاني 2014 به ثمر رساند.
|
رومنيگه: چارهاي جز فروش کروس نداريم
رئيس باشگاه بايرن از مذاکره با رئال مادريد بر سر انتقال توني کروس به اين تيم خبر داد. او ميگويد بايرن چارهاي جز موافقت با جدايي کروس ندارد.
|
|
|
توني کروس هافبک تيم ملي فوتبال آلمان بعد از قهرماني اين تيم فاش کرد که دوست دارد براي رئال مادريد به ميدان رود و توافقات لازم با اين باشگاه اسپانيايي را هم انجام داده است. اين در حالي است که هنوز کهکشانيها قرارداد با کروس را اعلام نکردهاند.
کارل هاينس رومنيگه، رئيس باشگاه بايرن فاش کرد که چارهاي جز فروش کروس در فصل جاري ندارند تا به نوعي با پيوستن او به رئال موافقت کند. او گفت: کروس تنها يک سال ديگر با بايرن قرارداد دارد بنابرين چارهاي جز موافقت با جدايي او نداريم. او ديگر نمي خواهد در بايرن بماند به همين خاطر بايد در همين فصل جابجايي تابستاني با جدايي او موافقت کنيم، چرا که نميخواهيم بدون دريافت پولي و به صورت مجاني او را از دست دهيم.
او ادامه داد: اگر در فصل جابجايي تابستاني جاري کروس را نفروشيم مجبوريم که در فصل آينده او را مجاني از دست دهيم و اين چيزي است که اصلا نمي خواهيم. ما بايد منابع مالي باشگاه را تامين کنيم. نمي خواهيم اين بازيکن خوب خود را از دست دهيم.
رومينيگه درباره احتمال پيوستن کروس به رئال گفت: ما با باشگاه رئال صحبتهايي داشته ايم اما هنوز به توافق نهايي نرسيدهايم. رئال دوست دارد کروس را جذب کند و ما با هم در حال مذاکره هستيم. اگر اين انتقال صورت گيرد به زودي آن را رسانه اي مي کنيم.
کروس در اين چند سال حضورش در بايرن مونيخ نمايش خيره کنندهاي داشته است. او بعد از آمدن پپ گوارديولا جايگاه خود را در ترکيب اصلي بايرن از دست داد و همين مساله باعث شده است تا به جدايي فکر کند. اين هافبک جوان بازيهاي بسيار خوبي را براي آلمان در جام جهاني 2014 برزيل به نمايش گذاشت و سهم بسزايي در قهرماني اين تيم داشت. رسانههاي اسپانيايي و آلماني از نهايي شدن توافق اين بازيکن با رئال در ازاي 25 ميليون يورو خبر دادند.
|
ويدال: فقط به يوونتوس فکر ميکنم
هافبک شيليايي تيم فوتبال يوونتوس تأکيد کرد قصد ترک اين تيم را ندارد و ميخواهد همچنان در جمع بيانکونريها بماند.
|
|
|
بازيهاي خوب آرتور ويدال در جام جهاني 2014 باعث شده تا تيمهايي چون منچستريونايتد و رئال مادريد براي جذب او دست به کار شوند اما او با رد تمامي پيشنهادات، اعلام کرده در يووه راحت است.
هافبک تيم ملي شيلي در اين خصوص اظهار داشت: منچستريونايتد باشگاه بزرگي است و پيشنهاد 35 ميليون پوندي آنها فوقالعاده است اما من دوست دارم در يووه به کارم ادامه دهم. در حال حاضر در تعطيلات هستم اما بايد به ايتاليا بازگردم تا ببينم در يووه چه اتفاقاتي رخ داده است.
وي در ادامه افزود: بازي با پيراهن يووه براي من لذتبخش است و از اينکه با اين تيم بزرگ کار ميکنم، خوشحالم. در هر حال بايد ديد که آيا جانشين کونته در يووه علاقهاي براي همکاري با من دارد يا خير؟
|