پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
سلام دادا
من هم دارم بازی میکنم ولی چه بازی کردنی از باخت دیگه خسته شدم
راستی یه سوال
این جریان کم شدن ستاره بعد از هر فصل یعنمی چی؟؟؟؟؟؟
از تجربیاتت بگو
از کم اوردن token
بوس بای
سلام داداش
والا منم 4 5 بازی آخرمو باختم ولی مهم اینه که آدم از شکست پلی بسازه واسه پیروزی
جریان کم شدن ستاره ها اینه که هر فصل که به لیگ بعد صعود میکنی یه ستاره از کل بازیکنات کم میکنه،اما قدرتشون ثابته هیچ تغییری نمیکنه.به این دلیل لین اتفاق میفته که بازیکنا ستاره هاشون خیلی زیاد نشه! هر 5 واحد افزایش قدرت هر بازیکن افزایش 1 ستاره رو به دنبال داره.قدرت ها رنج خاصی دارن.از 5 ستاره که عبور کنه رنگی میشه و نشون دهنده اینه که اون بازیکن ستاره تیم هست یه جورایی
در مورد توکن زیاد صحبت شده.ما ایرانی ها به دلیل تحریما نمیتونیم توکن بخریم.بنابراین باید از ذخیره توکن مون نهایت استفاده رو ببریم.واسه چیزای الکی مثل لباس ، لوگو تغییر اسم ، شماره بازیکنان به هیچ عنوان توکن خرج نکنین
فقط در مورد خرید بازیکن باید احتیاط کرد.باید بدونین بازیکنی که میخواین بخرین وقتی پیشنهاد دادین دیگه کسی رو پیشنهاد شما چکش نزنه. اگه زد کلا بیخیال اون بازیکن بشین.تو لیگای پایین زیاد میشه اینکارو کرد.
بازم اگه سوالی داشتین بپرسین
نقل قول:
قدرت حریف ها را کجا میتوان دید؟ضمنا من دو بار تونستم با دانلود برنامه ها در مجموع 3 توکن بگیرم ولی دیگه نتونستم،با تجربه ها برن امتحان کنن ببینند چیزی عایدمان میشود
روی پروفایل تیم مورد نظر برید
روبروی قسمت average quality قدرتشو نوشته
دوستان بگین من بازیکنمو چکار کنم؟ چرا اینجوری هستن بعضی بازیکنای قوی؟ علی توی صفحه قبل توضیح دادم، بخون راهنمایی کن خاهشا
نقل قول:
دوستان بگین من بازیکنمو چکار کنم؟ چرا اینجوری هستن بعضی بازیکنای قوی؟ علی توی صفحه قبل توضیح دادم، بخون راهنمایی کن خاهشا
سلام داداش.شرمنده یادم رفت جواب بدم
پست هافبک دفاعی پست مهمیه به نظر من.یعنی فشار حریف بیشتر تو این قسمت هست احتمالا.البته این نظر منه، من هافبک دفاعی خودم 4 هم معمولا پیش میاد بگیره!!! قوی هستا ولی خب عملکرد خوبی نداره اکثر مواقع.
یه نمونه زیگه هم ذاشتم.بازیکنی خریدم که بیشترین قدرت تیم رو داشت یه مدتی.اما عملکرد در حد صفر! گذاشتمش بعد از چند بازی و یه فصل تقریبا رو فرم اومده حداقلش اینه که نمره عادی میگیره تو بازی ها.
به نظر من یه خورده دیگه نگهش دار.یا حتی اگه شرایطش رو داری یه بازیکن هم پستشو بخر! شاید انگیزه رقابت باعث بشه رو فرم بیاد.البته شایدم تو زرد در بیاد و ذاتا بازیکن خوبی نباشه
راستی آکادمی بهم بازیکن داد 18 ساله دفاع قدرت 68 !!! 24 تا توکن!!!!! ولی فکر کنم بتونم بیارمش تو تیم .اسپانسر توکن رو عوض کنم حله.
دشمنت شرمنده داش ، به منم بازیکن داده ، هافبک خوبیه اما میپره چون 10 تا توکن بیشتر ندارم ، 21 میخاد ، خخخخخ، فعلا تو لیگ با 1 امتیاز کمتر دوم هستم و تو اون 2تا هم دارم میام بالا فیلا، تیم اول گروهمو 5 بر صفر بردمش ، ینی ترکوندمشا ، فقط سر 3تا مساوی بیخود ، اوج بد شانسی دوم هستم ، باخت نداشتم، میگیرمش، ما میتونیم ، هههههههه ، دمت گرم داش علی
نقل قول:
دشمنت شرمنده داش ، به منم بازیکن داده ، هافبک خوبیه اما میپره چون 10 تا توکن بیشتر ندارم ، 21 میخاد ، خخخخخ، فعلا تو لیگ با 1 امتیاز کمتر دوم هستم و تو اون 2تا هم دارم میام بالا فیلا، تیم اول گروهمو 5 بر صفر بردمش ، ینی ترکوندمشا ، فقط سر 3تا مساوی بیخود ، اوج بد شانسی دوم هستم ، باخت نداشتم، میگیرمش، ما میتونیم ، هههههههه ، دمت گرم داش علی
خوش بحالت. من که جدیدا همش باخت میدم :|
امروز نتونستم برم تو بازی نتم داغونه
ایولللللللل الان دوباره زدم رفت داخل:ajibeee::hooora2:
7 تا ایتم تمرینی دارم! گمونم بازیمو بردم!!! نکنه بازی جام قهرمانان بوده!!! برم ببینم..... اهههههههههههههههههههه باختم کههههههههههههههههههه :| 1-0
عوضیا:sad: دهنش سرویس زلاتان ایبراهیمویچ بهم گل زده! جلل خالق!
تو لیگ الان هشتمم:look:ki::
سلام، دوستان یه پیشنهاد، من معمولا توکن زیر 10تا ندارم و کم نمیارم به خاطر اینکه همیشه گرونترین بازیکن رو میخرم، معمولا افراد کمی میرن سراغ اون بازیکنا، البته باید پول زیادی داشته باشین یا به عبارتی از لیگ های مختلف حذف نشین که پول فقط جمع کنین، الآن توی لیگ اولم ، چمپیوزلیگ هم رفتم نیمه نهایی و کاپ هم امروز بازی رفت نیمه نهایی رو 3بر 1 بردم ، جالبترش اینجاس که اگه برم فینال توی چمپیوز لیگ به همون تیم میخورم که فصل قبل تو فینال وقت اضافه بردمش و عکسای بازیمونو گذاشتم همینجا، 10 واحد ازم قوی تر بود، الآنم 10 واحد تقریبا قویتره واگه بریم فینال هردوتامون، میخاد انتقام بگیره ، پوستم کندس، خیلی قویه ، اما مثل فصل پیش میخام ....... خخخخخ:evaa:
نقل قول:
سلام، دوستان یه پیشنهاد، من معمولا توکن زیر 10تا ندارم و کم نمیارم به خاطر اینکه همیشه گرونترین بازیکن رو میخرم، معمولا افراد کمی میرن سراغ اون بازیکنا، البته باید پول زیادی داشته باشین یا به عبارتی از لیگ های مختلف حذف نشین که پول فقط جمع کنین، الآن توی لیگ اولم ، چمپیوزلیگ هم رفتم نیمه نهایی و کاپ هم امروز بازی رفت نیمه نهایی رو 3بر 1 بردم ، جالبترش اینجاس که اگه برم فینال توی چمپیوز لیگ به همون تیم میخورم که فصل قبل تو فینال وقت اضافه بردمش و عکسای بازیمونو گذاشتم همینجا، 10 واحد ازم قوی تر بود، الآنم 10 واحد تقریبا قویتره واگه بریم فینال هردوتامون، میخاد انتقام بگیره ، پوستم کندس، خیلی قویه ، اما مثل فصل پیش میخام ....... خخخخخ:evaa:
سلام علی جان
این پیشنهادی که دادی بیشتر واسه تیمای لیگای پایین بدرد میخوره. منی که 250 میلیون پول دارم هیچ غلظی نمیتونم بکنم. تو لیگای ما تیمای خارجی تقریبا میشه گفت همشون توکن میخرن.یعنی توکن میشه واسشون چرک کف دست!!!
همینجوری خرج میکنن!!!
برو فینال ولی نزار انتقام ازت بگیره! بزار بفهمه که زورش بهت نمیرسه! آره دادا !:jeddiiiii:
من توكن هام تموم شده چجري بايد توكن بگيرم؟
نقل قول:
من توكن هام تموم شده چجري بايد توكن بگيرم؟
با اسپانسر توکن یا همون Tv Rights قرارداد امضا کنید بسته به میل خودتون یکی از اون 4 پیشنهاد رو انتخاب کنید و با توجه به نوع قراداد توکن بهتون تعلق میگیره