آخی نازی , صب به صب باس برید مدرسه lagh:: برید به سلامت گلای بابائو مامان mas:-
راستی عمو جونا , کلاس چندین ؟ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:hehehe:
نمایش نسخه قابل چاپ
آخی نازی , صب به صب باس برید مدرسه lagh:: برید به سلامت گلای بابائو مامان mas:-
راستی عمو جونا , کلاس چندین ؟ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:hehehe:
دیروز که رفتم سر کلاس استادمون اسم ما چند نفر رو نوشت و گفت از شما نمره کم نمیکنم اما از اونایی که نیومدن نمره کم میکنم :danc:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sAmAn.s [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یک حس باحالی بهم دست داد :jeddiiiii:
آخه واسه ما که با 10 پاس میشیم ، این نمرات کوچولو یعنی طلا:luuugh:
ا سلام چطوری ؟ ( اینم پیام:nishkhand: ):eee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلاس هفتم دبستان:luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه ببخشید
کلاس دوم دوره ی اول دبیرستان:khandeeeee bahal:
نه ببخشید
کلاس سوم دوره ی دوم دبیرستانshikam::-
هههههههههه:hehehe:
چقد مسخره شدهlagh::
PES 2014
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
FIFA 2014
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قضاوت با شما
:eee:
به به آفرین به شما دانشجوی نمونه lol:-:nishkhand::evaa:ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسا هم پیچیده شدنا
واسه اینکه فیزیک پیش دانشگاهی رو بخونیم اول باید فیزیک دو رو یاد بگیریم بعد این فیزیکو بخونیم.
چیزی که بهمون روحیه میده عدم وجود عربیه
سلام و درووووود بر اهالی دربی.
خوبید خوش هستین.منم خوبم .از این ورا گذشتیم گفتیم یه حالی بپرسیم و بریم.زت زیاد و بایــــــــــــ:yes:
بچه ها یه سوال.من گرافیک 660ti خریدم که دو تا کانکتور 6 پین میخوره. میخوام ببینم این پاور GP600A-EU دو تا کانکتور 6 پین داره یانه؟
جان ! :eee::haaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad_1369 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش من که خداوکیلی اصلا سوالتم نفهمیدم ! چه برسه که جوابشو بدونم :haaa:
اینو نوشتم که نگی بچه های دربی بی معرفتن جواب نمیدن:chakerim:
ما اینجا یک نفر داریم که به ادعای خودش خیلی کامپیوتر بلده:evaa: و میگه من خیلی زرنگم و فلان :luuugh: و اسمش رسوله اما الان نمیدونم کجا غیبش زدchomagh:nishkhand:
بزا رسول بیاد شاید بلد باشه binam
دقیقا منم همینطور:nishkhand::chakoshi:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره...:luuugh:
ولی بوشور انگار ازش کم میشه بیاد اینجا پست بده:ehe:eterza::-
درود بر همه
سال تحصیلی جدیدو به همه تبریک میگم:ogh:
منم اومدم یه عرض اندامی کنم
اما نکته مهم : دوستانی که دغدغه سربازی دارن تو دوره کارشناسی خوب کار کنن معدلشون بالا باشه چندتا مقاله و ISI هم کار کنن خیلی با ارزشه
الان طرح میدن کسری میدن مثه هلو . الان خود من مشغول انجام طرح دومم هستم و به کوری چشم احمدم تا سال دیگه میزنیم بیخ گوش معافیت
نکته اخر برای حسرت محصلین اینکه من کلا 4 واحد دارم این ترم اینقد حال میده 6 روز هفته میخوابی فقط یه نیم روز کلاس داری البته پایان نامه هم هست
تا دیدار بعدی بدرود :daghon:
در ضمن افتتحاح کمپ جدید هم مبارک باد