منظورت دانلود درایور کارت گرافیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورت دانلود درایور کارت گرافیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برا فهمیدن اینکه کارت گرافیکت چیه برو قسمت منو استارت کلمه run رو سرچ کن بعدش که اینو پیدا کردی توش کلمه DXDIAG رو سرچ کن بعدش یه پنجره باز میشه برو قسمت display هر چی در مورد کارت گرافیکت بخوای اونجا نوشته
داداش شرمنده من خودم یادم رفته بود وگرنه زودتر میگفتمashem:-
داداش دستت درد نکنه گرافیک آپدیت کردم الان دوستانه میاره ولی تو قسمت career mode نمی شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahancasi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من همین مشکلتو تو fifa 13 داشتم گرافیک اپدیت کردم درست شد یه راه دیگه هم هست قبل اینکه play match رو بزنی alt +enter بزن یکی دو بار رفرش کن بعدش play match بزن ببین باز بیرون میاد ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا کسی جواب منو بده آپدیت زمستانی فیفا 14 رو میخوام
سلام من امروز فیفا 14 خریدم و به جمعتون می پیوندم
نصبش نکته خاصی نداره؟
نه فقط شاید لازم شه گرافیکتو آبدیت کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونم ولی اگه اومده باشه فکر کنم این سایت بذاره یه نگاه بنداز شاید پیداش کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط hiv2000 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا منم به جمعتون پیوستم
وحال پس از سالها طرفدار فیفا شده ام
خخخخ
دوست زیز دو راه داره یا اینکه پچ MODDINGWAY MOD V 1.7.1 - ALL IN ONE رو دانلود کنی که کلا همه چیز بازی رو درست میکنه از جمله نقل و انتقالات. یا اینکه این [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رو دانلود کنی و در مسیر FIFA14/Game/data/db کپی کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط hiv2000 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]