اقا من میگم اون بالای سایت اگه بجای کاکا عکس اوزیل باشه بهتره
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا من میگم اون بالای سایت اگه بجای کاکا عکس اوزیل باشه بهتره
الان تو بازم نیای بیشتر پیشرفت میکنهmas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس اونمهمه اسپم کجا رفت؟:luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احمد فکرشو بکن یه جایی همچین اتفاقی بیفته کل پرونده های عقد و ازدواجت از بین میره:khandeeeee bahal:
سلام
ابتدا تحول اینجا رو بهتون تبریک میگم خیلی قشنگه اما من از قبلی بیشتر خوشم میومد ...
امیدوارم چرخش براتون بچرخه !
پست هامونم که پاک شده اما خب اشکال نداره اینجا رو برسونین به ص 99
بای ...
الهی بمیری بلکه از دست عبدل راحت بشیم:jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم فکره آخه تو داری:biggrin-new::biggrin-new:
من یک زمانی یک انجمنی داشتم که ما هم روی ورژن چهار بودیم! اصلا یک چیز هیولاییه این ورژن ، حالا اینجا مثلا نیاز به ایجاد جدول نیست ، ولی فرض کن توی ورژن سه میخواستی جدول بکشی باید کُد میدادی ، ولی توی این ورژن کار گرافیکیه!:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا ... بای این نوناشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله؟ مشکوک میزنی؟:ehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مشخصه دیگه اگه بتونه از رو جنازه من رد بشه قصد داره اخر این کمپ بنویسه تموم شد و کمپ بعدی رو خودش بزنه:luuugh::luuugh::luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی محمدعلی دهن جفتمون سرویسه کل مصاحبه ها تو پ خ بد همشون پاک شده یعنی باید....ki::ki::ki::
اصلا حوصله ندارم ... :daghon: شما که روانشناسی یه چی بگو :daghon: نه مث اینکه باز باید وایستم دکتر مرتوض بیاد تو که هیچی نمیگی :daghon:mas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه من مث تو هم ؟mas:-نقل قول:
ببخشید که دارم اینو میگم ولی سایت خیلی چرت شده !!!
قالبشو عرض میکنم !!!!
قشنگه کهchomagh خب ایراداتشو تو قسمت انتقادات بگو تا رسیدگی کنن چرا اینجا مینویسی چرت شده :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرغ سحر ناله سر کن:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دو کلمه از ننه عروس:khandeeeee bahal: