نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جواب صحیح : هر کی به خودش شک داره . ( خودت ):mage mishe:
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جواب صحیح : هر کی به خودش شک داره . ( خودت ):mage mishe:
اقا کسی ازادی میره
رفتین از طرف من یه فحش نثار حمودی بکنید :khandeeeee bahal:
اقا زمانی هم به دار چوب ببندید
فکر کنم حامد رفته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره حامد رفته چون میدونه استقلال می بازه حداقل شما صبر کن 1 ساعت دیگه دربی75 ببین استقلال چندتا میخوره شرط ببیندیم؟:khandeeeee bahal: سر هرچی
من موندم اینجا کمپه یا بحث تبادل نظر بارسا رئال و استق پرس پول؟:hehee:
خودمم یه نظری بدم بازی رئال بارسا زیبا بود پرس و استق هم خوب بود و تیم هامم ازشون راضی هستم فعلا ترجیح میدم از قراردادشون کم نکنم :hehee:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره دیگه وقتی الکلاسیکو میبازید حرفی برا گفتن ندارید به همین خوب ومتوسط و اینا بسنده میکنید:khandeeeee bahal:
خوب باید منتظر بازی برگشت هم باشیم اما در کل که یک پیروزی به کل پیروزی های
بارسلونا در الکلاسیکو ها اضافه شده مهم هستش.قهرمانی هر تیمی در هر جامی مهمه اما هیچ کدوم از تیم ها الان در شرایط عالی نیستند باید منتظر الکلاسیکو های
زیباتر در طول فصل باشیم.
برو بچ سلام...
آقا کسی نمیدونه چرا جدیدا نمیشه آپدیت آفلاین نود 32 رو دان کرد.. من که همش از آسان دانلود میگرفتمش. الان که میرم داخلش اینو میگه...!
اگه کسی بروزترین لینک دانلودش رو داره حتما بهم بگه. پی سیم دیگه حال نداره! :nishkhand:نقل قول:
به درخواست شرکتESET مبنی بر عدم ارائه آپدیت آفلاین
آنتی ویروس نود 32 از حمایت آسان دانلود خارج شد!
دمتون گرم... منتظرم.roz::
سلام این اخرین اپدیتش هست که من توی اینترنت دیدم مال 91/6/2 هستش یعنی دیروز:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من یه راه دارم که کرکش میکنی و از یه طریقی راحت میتونی هروقت خواستی انلاین و بدون مشکل اپدیت کنی اگه میخوام بگو تا بنویسم و بگم راستی یه عکس قدیمی دارم میشناسین این ادمای شریفو:nishkhand:؟؟؟؟!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله به خوبی میشناسمشون!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولی که داره تخمه کوفت میکنه بیابانی هستش!heee:: ببخشید زبونم نچرخید خیابانی هستشki::
دومی که مثل بچه ادم نشسته و لباسش هم سفیده فردوسی پور هستش.
اون سومی که لباس سبز لجنی داره دیگه از عهده من خارجه . نیدونم کی هست!:nishkhand:
اگه بچه ها میدوند راهنمایی کنن.