اینکه چیی نیست ! یکی از بچه ها افتاده بود کانکس سر کوچشون ! shikam::-.نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بی شرف حال سربازی رو برده بود :chi migi:
نمایش نسخه قابل چاپ
اینکه چیی نیست ! یکی از بچه ها افتاده بود کانکس سر کوچشون ! shikam::-.نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بی شرف حال سربازی رو برده بود :chi migi:
شما ضاهرا سربازی رو با اردو اشتباهی گیرفتید.دایی من رفته بود میگفت یک بابایی حاظر نشد غذا رو بخوره میگه بستنش دو نفر پاهاشو گرفتن بعد زمین رو باهاش تی زدن.یعنی واقعا زمین رو باهاش تمیز کردن.میگه یکی دیگه هم درست دستورها رو انجام نمیداد یک روز کامل دستش رو به سمت بالا بستن اخر شب اینقدر رگاش خشک شده بودن که وقتی دستش رو باز کردن دست اومد پایین از جیغ همه پادگان رو بیدار کرد.تازه این مال الانه.زمان شاه بابام میگه هر روز صبح با سمباده میکشیدن رو صورت بچه ها که کسی ته ریش نداشته باشه.یعنی واقعا رفتن سربازی یعنی بدبخت کردن خودت 2 سال میری بدبختی میکشی مثل سگ برمیگردی خونتون و تازه الافی شروع میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این که میگی زندان ابو غریب نیست ؟؟؟ :mage mishe:
داداش این یکی از پادگانای تهران بوده.البته اینا دیپلم و زیر دیپلم بودن لسانسا فکر کنم وضع بهتری داشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وای ما چی باید بکشیم با این سربازی:chi migi:
ای بابا دس گذاشتی رو دل من باید هر طوری شد ه امسال قبول شم ولی بعضی ها نمیزارنchomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چند وقت پیش شبکه یک یه برنامه گذاشته بود حدود 15 دقیقه توی یکی از پادگان های تهران بودنقل قول:
نشون داد که توی پادگان جو بسیار عرفانی و مملوع از برادری و آرامش حاکم بر پادگانه !
معلوم بود با این برنامه دارن به گور هفت جدشون میخندن !
من فکر کنم با اون خاطره ی آقا شهریار کاملا منصرف شدم
امیدوارم هیچکس پاش به این جور جاها باز نشه
برای همتون توی سربازی آرزوی موفقیت می کنم:khahesh:
راستی مگه تا آخرم که ادامه ی تحصیل بدین باید برین سربازی؟:mage mishe:
جدی میگی من امیدم همین بودا:ajibeee: شانس هم نداریم بابام 96 ماه جبهه بوده دوتا از داداشام معاف شدن حالا که نوبت من شده میخوان بردارنش؟ پس با این حساب.....Death::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الهی قربون معاون مدرسمون برم اول سال اومد یه فرم عضویت بسیج بهمون داد و گفت اینو پر کنین آخر سال که اومدین کارنامه بگیرین کارت فعال بهتون میدم:hooora:
الهی آمین:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببینم تو که میگی سربازی خوبه چرا خودت از زیرش در رفتی ؟ کلی اینور اونور رفتی تا به زور معافت کردن؟mas:-نقل قول:
کاملا باهات موافقم باطن سربازی همینه یکی از دوستام گفت پستمو میدادم تموم که میشد میدیدن که بیکارم می گفتن به این تیر برق ها آب بده:ajibeee: آفتابه میدادن دستم میگفتن تا ظهر همشونو آب بدهtars::نقل قول:
پ.ن:انگاری ذوستم خیلی خر شانسه میگفت بیا با هم بریم سربازی شاید پیش هم افتادیم منم میگفتم که معافم ولی حالا.......:ey babaaa:
ماکه از چند لحاظ نمیریم سربازی
1 . تک فرزندی
2 . تک فرزندی
3 . میرم سربازی ki::