یکی از استوره های فوتباله نسل ما داره خداحافظی میکنه . . .
بازیکنی که کم حاشیه و دوستداشتنی بود.
خیلی ندیدنش در مستطیل سبز سخته و امیدوارم حداقل به عنوان مربی اونو یکبار دیگه دردنیای فوتبال ببینیم .
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی از استوره های فوتباله نسل ما داره خداحافظی میکنه . . .
بازیکنی که کم حاشیه و دوستداشتنی بود.
خیلی ندیدنش در مستطیل سبز سخته و امیدوارم حداقل به عنوان مربی اونو یکبار دیگه دردنیای فوتبال ببینیم .
عشق فقط دل پیرو ستاره ی محبوب ایتالیا
امیدوارم امشب ناپولی لهتون کنه تا طلافی قهرمان نشدن ما در بیاد eterza::-
:nishkhand::nishkhand::nishkhand:
شوخی کردم - من بیشتر دوست دارم بتونه دومین قهرمانیش رو هم امسال جشن بگیره .
فصل با اولین باخت نماینده تورین تمومشد.
فصل منم به سر اومد.
گلهای ناپولیو هم کاوانی{پنالتی)
مارک همسیک{با پاس گوران پاندف}
به ثمر رسوندند.واقعا استحقاق بردو داشتند.مبارکشون باشه.
و تمام ...
فصل به تلخی تموم شد ! فصلی که اتفاقات زیادی توش رخ داد که بعضا شیرینی و بعضا هم تلخ !
اما از دید هوادارانی مثل من این تلخ ترین فصل بود ! هیچ چیز تو دنیای فوتبال برای امثال من به تلخی خداحافظی دل پیرو نخواهد بود ! دیشب حتی وقتی تابلو بالا رفت و شماره 10 رو تابلو بود با اینکه آخرین بازی دل پیرو با لباس یووه بود بازم یک لحظه درنگ نکرد ! و به سرعت از زمین خارج شد که مبادا لحظه ای از وقت رو برای تیم تلف کنه ! حتی موقع رفتن هم آخرین دستورات و راهنمایی های کاپیتان برای هم تیمی هاش ادامه داشت !
بازی هم به جرئت میشه گفت ضعیف ترین بازی فصل یووه بود ! ترکیب 3 - 5 - 2 که کاملا پیش بینی شده بود اما کاسرس به هیچ وجه نتونست جای کیلینی رو پر کنه و البته انتظار می رفت که کاسرس در کارهای دفاعی ضعیف نشون بده ! اما نکته قابل توجه بازم حضور استیگاریبیا و بوریلو تو ترکیب بود که اصلا در حد و اندازه های یه فینال نبودند و اینو کاملا نشون دادن !
توپ هایی زیادی توسط استیگاریبیا لو رفت و عملا راه نفوذ سمت چپ یووه با حضور ماجو در مقابل استیگاریبیا به کل بسته شده بود ! و جالب تری این که با حضور کاسرس و استیگاریبیا در اون قسمت ماجو هر وقت خواست تونست از اون سمت نفوذ کنه ! جاکرینی و حتی دی چلیه به مراتب می تونستند بهتر از استیگاریبیا عمل کنند ! ما بیشتر حملاتمون از سمت راست بود جایی که لیخشتاینر خیلی خسته به نظر می رسید و علیرغم این خیلی دوندگی داشت ولی با حضور په په قدرت یووه به مراتب بیشتر شد ! اما نوش داروی بعد از مرگ سهراب بود !
از داوری هم ما زیاد تو طول فصل ضرر دیدیم ! اگه اون صحنه خطای آرونیکا روی مارکیزیو گرفته شده بود الان وضع این نبود ! به هر حال ناولی بهتر از یووه بازی کرد و رویای ستاره نقره ای رو به یاس تبدیل کرد !
واقعا تلخ ترین قهرمانی بود.به قول یکی از بچه ها اون تیم یووه سری ب خیلی بیشتر میچسبید.
دیشب از باخت تو فینال خیلی ناراحت نشدم چون غمی به وسعت یک دنیا جلوی چشمام بود:میدونستم آخرین باره که الکس رو در لباس سیاه و سفید یووه میبینم...
بعد از رفتن اسطوره های نسل ما روبرتو باجو - پائولو مالدینی حالا نوبت آخرین بازمانده اونها الکس دل پیرو رسیده .
واقعاً آدم دیگه دلش نمی خواد فوتبال ببینه . خیلی سخته . بدرود الکس کبیر . فقط خواهشاً به کشورها عربی نرو
شايد باورتون نشه ، 13 صفحه از اين تايپيك گذشته ولي من فقط دو بار اومدم به اينجا سر زدم و اينم اولين پستيه اينجا ميذارم..
بازيكن رويايي من زيدان بود ولي از همون موقعي كه زيدان يوونتوس بود بازي الكس هم منو جذب كرد ..
روز خداحافظي زيدان برام خيلي سخت بود ولي خداحافظي الكس دلپيرو خيلي سخت تر از اونه!!
گرچه زيدان در دوران اوجش بود و خيلي ها معتقد بودند هنوز ميتونه ادامه بده ولي اون به خواست خودش در 34 سالگي فوتبالو كنار گذاشت(گر چه بعد از تصميم زود هنگامش پشيمون شد)
ولي الكسو نه ، دارند به زور از تيمي كه سالها ( 20 سال كم نيست يه عمره) توش توپ زده جدا ميكنند(جدايي به تلخي تلخترين هاي دنيا)
پلاتيني در مورد الكس گفته من فقط یک آرزو دارم اون هم اینه که عصبانیت آلکس رو ببینم!
الکس در مصاحبه ای که آنموقع نظرش رو در مورد سونیا (همسرش) پرسیده بودند گفته بود برای من دختری ارزش دارد که بهم احساس پاکی رو بده ملاک انتخاب من بدن زیبا یا چشمهای آبی نیست .
تو بخش زنگينامه الكس خوندم كه سال 2002 يك ميليارد طرفدار توي دنيا داشته ، و مطمئن باشيد الان در سال 2012 هر كسي كه اهل فوتبال باشه طرفدار الكسه كه شايد به اندازه همه مردم دنيا باشه!
الكس نه تنها در بازي بلكه از نظر شخصيتي هم انسان بزرگيه
لعنت به كسايي كه باعث جدايي الكش شدند..
اصليترين مقصر مربي يوونتوسه(همبازي سابق الكس) كه مطمئنا از روي حسادت نتونسته يك ستاره ابدي رو تو يووه ببينه!
اما تاريخ بازيكنان بزرگ رو ميسازه و در ذهن مردم اسطوره اي خواهد ساخت كه هيچ گاه از دل هواداران جدا نخواهد شد!
من خودم معتقدم خدا محبوبيت رو فقط به انسان خوب و شايسته خودش ميده بعضي آدما تو زمين هستند كه همه جذبشون ميشن و دوستشون دارند!
الكس يكي از همون آدماست كه هميشه زندگي پاكي داشته و همه رو مجذوب شخصيت خودش كرده!
دیبشب خیلی حیف شد. اگه الکس اسطوره جام قهرمانی رو بلند میکرد خیلی قشنگتر بود:narahat:
بازی آخرش تلخ تموم شد:gerye:
از چی بگم؟ از چی حرف بزنم از سیاست کونته که میخواست با اون سیستمش تو بازی دیشب جوری نشون بده که الکس به درد تیم نمیخوره یا از فیکس بازی کردن بوریلو و استیگاریبیا که گند زده بودن به بازی ولی به جای اونا الکس تعویض شد! از حماقت کونته یا شاید هم کار عمدی کونته واسه تلخ کردن خداحفظی الکس بگم یکی نیست به این مرتیکه بگه بیشعور نفهم هر احمقی میدونه که مثلث کاوانی و همسیک و کاوتزی خیلی خطرناکه اونوقت تو میای سه دفاع جلوی این سه نفر میزاری؟ استوراری میزاری تو گل؟ دیشب هر احمقی فهمید که بوریلو و استیگاریبیا بازی رو به گند کشیده بودن ولی کونته دلپیرو رو بیرون کشید و اون دونفر فیکس بازی کزدن