من خیلی به شماره 22 علاقه مندم ......
نمی دونم این یه علاقه ی خاصه که دوست دارم 22 بپوشم ....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
من خیلی به شماره 22 علاقه مندم ......
نمی دونم این یه علاقه ی خاصه که دوست دارم 22 بپوشم ....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ماریو گوتزه هازارد ام ویلا
راست ميگي مخصوصا الان كه فاصله افتاده بين بازيهانقل قول:
البته میدونم که این نظر سنجی خیلی متفاوته با بقیه اما یکم تنوع هم جالبه:eyvalla:
قبل از اينكه فابرگاس كاپيتان بشه و شماره 4 هم داشت ...
من تو يه تيم بودم كه اتفاقا شماره 4 بودم!!آخرين نفرات به تيم اضاف شدم شماره بهتر از اين گيرم نيومد
القصه..
كاپيتانشونم شديم و با شماره ي 4 !!!!!!!دقيقا همون هفته هابود كه فابرگاس كاپتان شد،همه فك ميكردن الگو برداري كردم...
اما خودم اون موقع واقعا از شماره 4 خوشم اومد
الان شماره 8 رو بيشتر از هر شماره اي دوس دارم ولي با اين حال ترجيح ميدم لباس شماره 9 آرسنال رو داشته باشم...
در ضمن آرسنال حتما بالاتر از تات قرار ميگيره
منطقي ام هست اختلاف امتيازمون1...
چيز منطقيه ....
:ghelyon:فقط12 رو میپوشم
من شماره ی6 رو خیلی دوست دارم
من توی لیدی های آرسنال شماره 6 رو تنم می کنم!:shogh:
بی تردید یکی از آرزوهای فوتبالیم بازی کردن تو آرسناله ولی خوب تو این مملکتی که ما زندگی میکنیم همون فولاد و نفت هم خودش غنیمته entezar:: ـ ولی خوب در مورد شماره باید بگم که من کلا به شماره 23 و 18 علاقه خاصی دارم ـ دلیل خاصی هم نداره
نظر سنجی شماره ی 15 توپچی ها ی جزیره
بهترین و موثرترین بازیکن آرسنال در این فصل را تا این لحظه انتخاب کنید
1- روبین فان پرسی
2- ژسنی
3-الکس سانگ
4 -آرتتا
5-چمبرلین
6- تئو ولکات
توضیح : دوستان گرامی باید اول بهترین و بعد موثرترین را به صورت جداگانه مشخص کنند و اگر دلیل هم برای ما بیاورد بهتر میشود .
شاید بعضی از شماها جای روسیچکی رو اینجا خالی بدونین اما همه میدونین که روسیچکی از اول فصل زیاد خوب بازی نکرد و الان چن بازی اخیر داره برامون خیلی خوب کار میکنه و این نظر سنجی کل فصل رو در نظر گرفته نه چند هفته .:sigar:
با تشکر love::
من به شخصه خیلی از دیدن بازی چمبرلین لذت میبرم ..چون با توجه به سنش و تجربه حضورش تو ارسنال خیلی باتجربه تر و خیلی روون بازی میکنه.بالشخصه نقش اونو تو ارسنال نمیشه به این راحتی انکار کرد.
البته ممکنه دوستان بگند فن پرسی ولی یکم تامل بشه در مورد لیست حتما نقش چمبرلین پررنگتر از فن پرسی اگه نیست مطمئنا کمرنگتر هم نیست.
انصافا نمیشه گفت .... وقتی یه تیم وب باشه یعنی بازیکنان تیم خوبن نه بازیکن تیم بنابراین وقتی تیمی پیروز می شه یعنی کل بازیکن زحمتشونو کشیدن ...
بی شک رابین هوود.
البته از بازی های عالی سانگ و ژسنی هم نمی شه راحت گذشت اما خداییش رابین امسال کولاک کرده و یه تنه تیمو جلو برده.
به افتخار کاپتان رابین :eyvalla::eyvalla::eyvalla: