تبریک میگم به هوادارن بایرن ....... دم همتون گرممممممممممممم ........روی همتونو میبوسمممممممممممممممممم
عاشقتمممممممممممممممممممم مممممممممممممممممم هاینکسlove::
نمایش نسخه قابل چاپ
تبریک میگم به هوادارن بایرن ....... دم همتون گرممممممممممممم ........روی همتونو میبوسمممممممممممممممممم
عاشقتمممممممممممممممممممم مممممممممممممممممم هاینکسlove::
ایولا !!!!!!!!
بالاخره حق به حقدار رسید و تیمی که لیاقتش رو داشت رفت فینال ! مبارک تموم بایرنی ها و کسانی که فوتبال , دوست دارن !
امیدوارم بایرن قهرمان شه ..... چون لیاقتش خیلی بیشتر از چلسی هست ... چلسی فوتبال بلد نیست .... تو کار اتوبوس شکرت واحد فعالیت میکنه heee::
فقط بایرن و بارسااااااااااااااااااااا اااااااااا
یادمه یه نفر بود چند روز پیشا میگفت که پنالتی زدن هنر میخواد !!! بنده خدا راست میگفت واقعا هنر میخواد
اون بابایی که تو پنالتی زدن هنرمنده همیشه جاهای حساس وا میده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو فینال لیگ قهرمانان مقابل چلسی هم پنالتیش رو از دست داد.
به طرفدارای بایرن تبریک میگم
رونالدو-کاکا-راموس
hala madrid
تبريك به بايرن و هوادارنش. انصافا بهتر بوديد و دلايل زيادي داشت ! مهمترين دلايلش خستگي رئالي ها بود و اينكه طراوت هميشگي رو نداشتند ! جدا از اين مسائل موقعيت هاي بايرن هم بيشتر بود و ميشه گفت حقشون بود ! كاش به پنالتي ها نميكشيد ! ولي ديگه فوتبال همينه.
نه به عنوان یه بارسای به عنوان یه تماشاگر
واقعا حق بایرن بود بهشون تبریک میگم بازیو باید 90 دقیقه تموم میکردن
راستی این طر فدارای بایرن کجان
اصلا هستن
الان ما شدیم حذب باد shikam::- shikam::- shikam::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من از بچگی حذب باد بودم , البته باد کولر :hehehe: هر وَری میرفت منم میرفتم اونجا lagh::
منم به هواداران پرشور بایرن تبریک میگم واقعا لیاقت شما نسبت به رئال بیشتر بود و تو همون 90 دقیقه باید کار رو تموم میکردین و همینطور لیاقتتون از چلسی هم بیشتره ولی حیف که تو فینال فکر کنم سه تا از بازیکن های خوب بایرن محرومن:flowerysmile:
راستی شما در جریان نیستین چرا علیرضا گلها و خلاصه بازی رو نمیذاره:ehe:
درود به همه ي هواداران بايرن مونيخ :bayern:
مبارك همه ي طرفداراي بايرن باشه اين پيروزي ارزشمند
ايشالا تو اليانز ارنا ، تو بازي فينال چلسي رو مقتدرانه شكست بده و قهرمان بشه
بازم تبريك ميگم به همه ي طرفداراي بايرن :bayern: