سايت گل
ونگر بعد از شکست تحقیرآمیز: کنار نمی روم؛ 3بازیکن جدید می خریم
مربی فرانسوی در صحبتهایی اعلام کرد که به دنبال خرید بازیکنانی مناسب و یافتن یک مدافع و یک بازیکن میانی است
آرسن ونگر، مربی فرانسوی آرسنال در صحبتهایی اعلام کرد که این باشگاه به دنبال آن است که تا پیش از به پایان رسیدن بازار نقل و انتقالات تابستانی، 3 بازیکن دیگر خریداری کند.
آرسنال یکشنبه شب در هفته سوم رقابتهای لیگ برتر با شکست تحقیر آمیز 2-8 مغلوب یونایتد شد.
بدین ترتیب توپچی ها از سه هفته ابتدایی رقابتهای لیگ برتر تنها 1 امتیاز کسب کرده اند
ونگر در پایان این دیدار از انتقال بازیکنان جدید به رختکن تیمش خبرداد و به خبرنگاران گفت:« در پایان بازی حس بسیار دردناکی دانشت. واقعا دردناک و تحقیر آمیز. ما در برخی از نقاط زمین واقعا کم آوردیم. 8 بازیکن خوب و تراز اولمان را در زمین نداشتیم و منچستر ما را تنبیه کرد. »
مربی فرانسوی آرسنال ادامه داد:« به شدت در خرید بازیکنان تلاش خواهیم کرد . ما در آستانه خرید یک مهاجم (پارک) هستیم و به دنبال یک مدافع و یک بازیکن میانی هم هستیم.من به شدت به دنبال یافتن گزینه های مناسب هستم. اگر بازیکنان خوبی پیدا کنیم، خریداری خواهیم کرد. ما پول کافی برای خرید بازیکنان مناسب را داریم و اگر گزینه ای مد نظرمان قرار گیر این کار را خواهیم کرد. تیم 20 نفره ای مسئول بررسی خریدهای تیم است و فقط من نیستم.»
ونگر در ادامه صحبتهایش گفت:« می دانم در انگلیس زمانی که در یک بازی شکست می خوری، خرید بازیکن جدید راه حل است ولی در ابتدا باید منتظر بازگشت بازیکنان مصدوممان باشیم. در دیدار با یونایتد 8 نفر از بازیکنانمان مصدوم بودند و هرکسی که چنین مهره هایی را در اختیار نداشته باشد، ضربه می خورد.»
مربی فرانسوی آرسنال در پایان صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که به شدت تحت فشار است ولی با این وجود آرسنال را ترک نخواهد کرد:« من باید این فشار را بپذیرم.من تصمیمات صحیحی را برای تیم می گیرم و به تلاشم دراین مسیر ادامه می دهم. بازیکنانی که ما فروختیم را هم من به تیم آورده بودم. شکست 2-8 خیلی سخت است. شاید بهتر است زیاد درمورد آن صحبت نکنیم چون خیلی دردناک است و انگار همیشه به دنبال بهانه می گردی. حس می کنم شرایط خیلی ویژه ای است و مهمترین نکته این است که ما تنها 3 بازی انجام داده ایم و الان پایان فصل نیست.»