باشگاه های آرسنال و مارسی در پی جذب ستاره اندرلخت بلژیک هستند...
ماتیاس سوارز بازیکن اندرلخت بلژیک ادعا کرد آرسنال و المپیک مارسی با ارائه پیشنهاداتی خواهان جذب وی شده اند.
این بازیکن آرژانتینی در این فصل در بهترین فرم خود قرار داشته و در 6 مسابقه اخیر اروپایی اندرلخت 6 گل به ثمر رسانده است.
این بازیکن 23 ساله اکنون مورد توجه باشگاه های بزرگ اروپایی قرار گرفته است.
سوارز به رسانه های آرژانتینی گفت : " رویای من یک ترانسفر بزرگ است ، اما فعلا خبری نیست.
دو باشگاه بزرگ خواهان من هستن ، اما اگر این انتقال در زمستان اتفاق نیفتد ، بعدا انجام خواهد شد ومن تمام تلاشم را برای قهرمانی اندرلخت انجام خواهم داد. "
لازم به ذکر است سوارز 18 ماه دیگر با اندرلخت قرارداد دارد.
Arsenal.ir
چمبرلین علاقه ای به انتقال قرضی ندارد
بنا بر گزارشهای روزنامه های روز چهارشنبه این ستاره تیم زیر 21 ساله های انگلیس پس از اینکه در ترکیب اصلی توپچی ها قرار نگرفته است، نا امید شده و پیشنهاد داده است که او را به صورت قرضی به خارج از امارات بفرستند.
اما این بازیکن 18 ساله علاقه ای به ترک آرسنال ندارد و می خواهد برای رسیدن به ترکیب اصلی مبارزه کند.
چمبرلین که در تابستان گذشته طی یک انتقال مالی بزرگ از ساوتهمپتون به جمع توپچی ها پیوسته تاکنون نتوانسته به ترکیب اصلی راه پیدا کند او فقط 7 بازی برای توپچی ها انجام داده است.
چمبرلین در توییترش گفت: "فقط برای تاکید ،هرگونه شایعه ای مبنی بر این که من خواهان ترک باشگاه هستم کاملا غلط است من از اینکه در آرسنال هستم کاملا خوشحالم و در اینجا خواهم ماند.
Arsenal.ir
بنجامین مندی با آگاهی از علاقه آرسنال به خودش ترجیح میدهد در فرانسه بماند!
باشگاه آرسنال در تربیت و تبدیل نوجوانان به ستاره های جهانی شهرت دارند. به همین دلیل آنها میخواستند این نوجوان را در تابستان به خدمت بگیرند. اما مندی که به لندن آمده بود با آرسنال قراردادی نبست و ترجیح داد به لوهاور فرانسه بپیوندد.
او میگوید هنوز زود است به تیم بزرگی برود و برای رفتن به تیمهای بزرگ صبر میکند.
" باشگاه های زیادی از جمله آرسنال من را میخواستند."
" اما تصمیم عاقلانه ای گرفتم. اینجا هنوز با دوستانم در یک پانسیون برای رفتن به تیم رزرو تلاش میکنیم و انتقال به باشگاه بزرگ برای من زود است."
" بعد از لهاور میخواهم دو فصل در لیگ 1 بازی کنم و سپس به لیگ برتر بروم و بعد از آن دوست دارم به بارسلونا بروم ، الگوی من دنی آلوز است."
Arsenal.ir
وات به طور قرضی به تیم دسته دومی کراولی تاون رفت
سانچز وات 20 ساله که متولد لندن هست اواخر سال 2011 به مدت دوماه به تیم دسته اولی شفیلدونزدی رفت و 4 بازی برای این تیم انجام داد و هفته گذشته به لندن بازگشت و در بازی تیم رزرو مقابل فولام به میدان رفت. او این فصل برای تیم رزرو 10 بازی انجام داد و 7 گل زد.
قهرمان جام حذفی جوانان در سال 2008 با آرسنال قراردادی حرفه ای امضا کرد و تا این لحظه به تیمهای ساتند یونایتد، لیدزیونایتد، شفیلدونزدی به صورت قرضی بازی کرده است.
تمام اعضای باشگاه آرسنال آرزوی موفقیت برای سانچز در ورزشگاه برودفیلد دارند.