[QUOTE=AlexDelpiero;40662]اینایی که شما میگی سوسول نیستند ! اینا از لحاط روحی روانی دچار مشکلن و بیمار اجتماعی محسوب میشن !:nishkhand:
خوب پس شما تعریفت از سوسول چیه؟؟
کسایی که دماغ عمل کرده باشن؟؟؟:hihi:
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=AlexDelpiero;40662]اینایی که شما میگی سوسول نیستند ! اینا از لحاط روحی روانی دچار مشکلن و بیمار اجتماعی محسوب میشن !:nishkhand:
خوب پس شما تعریفت از سوسول چیه؟؟
کسایی که دماغ عمل کرده باشن؟؟؟:hihi:
به به...باورتون میشه من تاحالا مزه تقلب کردنو نچشیدم!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه اینکه بچه مثبت باشم هااا!!!
عذاب وجدان میگیرم !!!!:nishkhand:
این سیستمی که میگی sms رو میگم ممکنه بعضی مواقع آنتن نده و کارت لنگ میشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بهتره از یه وسیله ی دیگه استفاده کنی...(زبان که آسونه و نیازی به تقلبی نداره)
تقلبی ما رو اگه ببینی از خنده نمیدونی چی بگی...mas:-mas:-mas:-
راست میگی والا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه کسی شیمی تجزیه ما رو ببینه که جواب هر سوالش 2 صفحه هست این جور امتحانات رو که با sms نمیشه کاریش کرد...
حالا شیرینی چی میدی؟؟؟lay_;;
یه بار امتحان کن ببین چقدر شیرین...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عذاب وجدان رو بیخیال...
برو حالشو ببر...ps:-
من که از خواننده های خارجی متنفرم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط شکیرا رو یکم میپسندم...
:sigar:
اتفاقا از این پیشنهاد ها زیاد داشتم!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امسال که تموم شد...ایشاالله سال دیگه!!!:nishkhand:
شکیرا خوبه...:ohum: من دوسش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قبول کن...نقل قول:
با این کارها معدلت میره بالاتر...
من درسم رو مدیون تقلیبی هستم...:sigar:
بر منکرش لعنت!نقل قول:
منم میدونم...خیلی رو معدل تاثیر داره!
ولی چه کنیم عذاب وجدان را؟!!