به احتمال زیاد داش رونی شد
نمایش نسخه قابل چاپ
به احتمال زیاد داش رونی شد
حمایت فرگوسن و گواردیولا از ونگر
پس از شکست سنگین آرسنال در دیدار با منچستر یونایتد ، گواردیولا و فرگوسن از ونگر حمایت کردند .
*سر الکس فرگوسن، مربی منچستر یونایتد پس از پیروزی 8 بر 2 مقابل آرسنال از مربی حریف دفاع کرد: «هنگامی که با آرسنال بازی دارید انتظار دیداری بسیار دشوار را باید داشته باشید. اما ببینید آرسنال چه وضعی داشت؛ آنها بسیار تضعیف شده بودند.
اما باید کارمان را انجام میدادیم و در اکثر دقایق بازی اینطور بود، اما چند بار هم شد که حواسمان پرت شد و آرسنال موقعیتهایی به دست آورد. آنها در خط حمله هنوز کیفیت خوبی داشتند.
در نهایت بسیار راضی هستیم که این عملکرد راداشتیم و این امتیازات را گرفتیم.»
بسیاری از منتقدان عملکرد آرسن ونگر را زیر سوال میبرند و میپرسند او چرا بازیکنی را جانشین سسک فابرگاس و سمیر نصری نساخته است. فرگوسن میگوید: «این انتقادات از او منصفانه نیست. ببینید او در این مدت بسیار طولانی برای آرسنال چه کرده است.
او فلسفهاش را حفظ کرده و سبک فوتبالش را نیز؛ او بازیکنانی بسیار جذاب و رویایی به آرسنال بخشیده است.
او همیشه فروشهای خوبی داشته و کمک کرده آرسنال به پول خوبی برسد. شاید مردم این چیزها را فراموش کرده باشند چون در دنیای بسیار بدبینانهای به سر میبریم و هنگامی که چند بازی را میبازید ناگهان کارشناسان بیرون میآیند و درباره شما قضاوت میکنند.
در سالهای گذشته دیدهایم که چطور در ابتدای فصل مربیان را اخراج میکنند. این منصفانه نیست.»
*پپ گورادیولا در واکنش به کسب این نتیجه اظهار داشت: ما باید به خاطر بیاوریم که آرسن ونگر چه خدماتی به فوتبال کرده است. آرسنال تیمی بزرگ است. منچستریونایتد تیمی با بازیکنان خوب بسیار است اما آرسنال همواره با انبوهی از بازیکنان آسیب دیده رو به رو بوده است. وی افزود: تضعیف آرسنال تنها به این دلیل نیست که این تیم بازیکنانی مثل سسک فابرگاس و سمیر نصری را از دست داده بلکه شما ببینید این تیم در بازی با منچستر جک ویلشر را هم به خدمت نداشت. این تازه یکی از مصدومان آرسنال است.
سرمربی بارسا در نشست خبری بازی با ویارئال با خبرنگاران ادامه داد: آرسنالی ها در یک دهه گذشته نشان داده اند که تیم بزرگی هستند و فوتبالی زیبا ارائه می کنند. در ورزش اینقدر چیز خوب وجود دارد که بردن و باختن پیش آن گم است.
پارس فوتبال
هنوز هم میخواهم به منچستر بروم
هافبک هلندی اینتر اعلام کرد ممکن است در ژانویه به منچستریونایتد بپیوندد.
به نقل از ساندی میرر، در تمام تابستان خبرهای بسیاری در مورد انتقال وسلی اسنایدر به منچستریونایتد شنیده شد ولی در نهایت این بازیکن در اینترمیلان باقی ماند.
مشكل اصلي بر سر اين انتقال، عدم توافق منچستريونايتد بر سر جزئيات و دستمزد درخواستي اسنايدر بود كه تا روز پاياني نيز برطرف نشد. با اينكه يونايتدها راضي به پرداخت 30 ميليون پوند براي انتقال اين بازيكن شده بودند، اسنايدر از سران اين باشگاه خواسته بود براي او يك جت اختصاصي در نظر بگيرند و يك خانه نيز در ايتاليا براي وي بخرند. اين خواستهها موجب شد تا سر الكس فرگوسن سرمربي شياطين سرخ قيد خريد وي را بزند.
با اين حال آخرين خبري كه در رسانههاي ايتاليايي از قول اسنايدر منتشر شده اين است كه او به دوستان نزديكش گفته ممكن است در نقل و انتقالات ژانويه راهي اولدترافورد شود. يكي از دوستان او گفت: وسلي علاقمند به حضور در منچستريونايتد است و تا لحظههاي پاياني نيز در حال گفتوگو با سران اين تيم بود. آنها نتوانستند به نتيجه برسند ولي وسلي بارها گفته فوتبالش را در منچستريونايتد به پايان خواهد برد.
پارس فوتبال
کریس اسمالینگ خواهان بازی در دفاع مياني است
این جوان جدید تیم ملی انگلیس باور دارد که آینده او در پست دفاع مرکزی است نه دفاع راست.
اسمالینگ اولین بازی ملی خود را در مقابل بلغارستان درحالی انجام داد که تا حد زیادی عادت به این پست نداشت.
mufctalk
اسمالینگ 21 ساله در این فصل بخاطر عدم بازی کردن رافائل که به خاطر مصدومیت در دسترس نبود در سمت راست به بازی گرفته شد.
به هر حال اسمالینگ اذعان کرد که خودش را به عنوان دفاع مرکزی می بیند و دوست دارد در قلب خط دفاع بازی کند.
من چند بازی از بازی های پیش فصل را در سمت راست بازی کردم و این بخاطر از دست دادن بازیکنانی چون براون و اوشی بود.
بازی کردن برای یونایتد و حالا تیم انگلیس در پستی که به آن عادت ندارم خیلی مشکل است و یادگیری نیاز به زمان دارد.اما هر طور که به من نیاز باشد من هم همان کار را انجام خواهد داد.
من میتوانم در سمت راست بازی کنم اما این را موقتی میبینم.اگر الکس فرگوسن از من بخواهد در پستی دیگر بازی کنم من به خوبی تلاش میکنم اما به نظر خودم من در مرکز بهتر هستم.
من میخواهم با ریو فردیناند و ویدیچ رقابت کنم تا در پست آنها بازی کنم چون احساس می کنم من در پست آنها بهتر می توانم بازی کنم.
مرکز جایی است که من همیشه بازی کرده ام و دوست دارم در آینده هم برای باشگاهم و هم برای کشورم در این پست بازی کنم.
اسمالینگ همچنان در باره انتخاب شدنش برای بازی در تیم ملی گفت که واقعا شوک زده شده است و انتظار این را نداشت که به این زودی به تیم ملی دعوت شود.
ستاره افسانه ای پیشین تیم منچستر یونایتد گفت وین رونی رکورد مرا خواهد شکست
سر بابی چارلتون به حمایت از وین رونی جهت شکستن رکورد خودش که بهترین گل زن تمام ادوار منچستر یونایتد است پرداخت
و در مورد وین رونی چنین گفت:وین ورژن 2011 اریک کانتونا است.
وین رونی یکشنبه گذشته در بازی مقابل آرسنال با هت تریکی که انجام داد کمک کرد که منچستر به صدر جدول بهترین خط حمله لیگ دست یابد.
رونی 25 ساله در حالی عنوان بهترین بازیکن زمین مقابل توپچی ها را بدست آورد که صدوپنجاه و دومین گل خود را در هفتمین سال
حضور خود در الدترافورد را به ثمر رساند.
وین رونی که در سال 2004 با امضای قرارداد به الدترافورد آمد توانست در اولین حضور خود در لیگ قهرمانان با هت تریک مقابل
فنرباغچه ترکیه به جدول گلزنان برتر چمپیونز لیگ راه یابد.
از آن زمان رونی به طور پیوسته خود را در در لیست گل زنان منچستر به بالا می کشید و حالا در مکان نهم پشت سر بازیکنانی
چون رایان گیگز،مارک هیوز،جو اسپنس،جرج بست،دنیس وایلت،جک راولی،دنیس لاو و در آخر مرد شماره یک سر بابی چارلتون قرار دارد.
رونی بعد از هت تریک در بازی مقابل آرسنال اظهار کرد که می خواهد به رکورد بابی چارلتون دست یابد.او هم اکنون 98 گل میخواهد تا از
ستاره دهه شصت سبقت بگیرد.
سر بابی چارلتون به M.E.N. Sport گفت : رونی پتانسیل این را دارد که به بهترین بازیکن این دهه یونایتد تبدیل شو پس خواهید دید که
این کار را انجام خواهد داد.
و هیچکس به اندازه من نمی تواند خوشحال باشد وقتی که رونی به این موفقیت برسد.او پسر خوبی است که همیشه خوب گوش می دهد.
می توان راحت با او حرف زد و او همیشه با دقت و باهوش است.
گاهی اوقات من چیزهایی به او یاد آوری می کنم و او سریع موضوع را می فهمد.او همیشه مشتاق گرفتن مشاوره است و بعد از آن
به آن عمل می کند.وین بازیکن منحصر به فردی است که کسی به خوبی آن نمیتواند تلاش کند.
دیوید بکام،گری نویل،نیکی بات و پاول اسکولز در آن دوران اریک کانتونا را در کنار خود می دیدند و چیزهای زیادی ازو یاد گرفتند.
و در این زمان که ما گروهی از جوانان مشابه آن دوران را داریم من فکر می کنم رونی مشابه کار اریک کانتونا را انجام خواهد داد.
هر کاری که کانتونا برای آن گروه در سال 1995 انجام داد وین رونی می تواند برای گروه جوانان حال حاضر باشگاه انجام دهد.بودن
چنین جوانانی کنار رونی باعث شکوفا شدن او می شود.
هر دو می توانند از این موقعیت سود ببرند.جوانان می توانند چیزهای زیادی از رونی یاد بگیرند و رونی می تواند کمک زیادی از آن ها بگیرد.
او هم اکنون در جایگاه جدید خود خوشحال و شاداب به نظر می رسد.
من همیشه آن زمان را به یاد می آورم که مربی جوانان ما این پسر جوان اورتونی را زیر نظر داشت و مانی که استعداد یابهای ما سراغ او رفتند
شما هیچ وقت نمی توانید فراموش کنید.من خیلی خوشحال بودم وقتبی او را بدست آوردیم.من نگران فصل گذشته او نبودم و فقط خوشحال هستم
که او فقط برای ما بازی می کند و نه تیم دیگری.
MUFCTALK
ماکدا در هفته های پایانی فصل 09-2008 با گلی که در وقت های تلف شده وارد دروازه استون ویلا کرد، نام خود را بر زبان ها انداخت
سایت گل- فدریکو ماکدا، مهاجم جوان منچستریونایتد، قصد دارد در رقابت های این فصل توانایی هایش را اثبات کند.
این مهاجم 21 ساله ایتالیایی که نیم فصل دوم فصل گذشته را در سمپدوریا سپری کرد، در این تابستان نیز مورد توجه نیوکاسل و کوئینزپارک رنجرز قرار داشت اما او در الدترافورد ماند و قصد دارد با سختکوشی ارزش هایش را با فرگوسن اثبات کند.
او در صفحه توئیترش نوشت:" دوشنبه به تمرینات برگشتم. می خواهم این فصل در تمرینات به سختی کار کنم و به همه نشان بدهم که من دوباره برگشته ام. آماده ام به همه نشان دهم که چه کارهایی می توانم انجام دهم."
ماکدا در هفته های پایانی فصل 09-2008 با گلی که در وقت های تلف شده وارد دروازه استون ویلا کرد، نام خود را بر زبان ها انداخت اما از زمان نتوانست جای ثابتی در ترکیب اصلی یونایتدها پیدا کند.
او برای قرار گرفتن در ترکیب منچستریونایتد در رقابت های این فصل با توجه به حضور وین رونی، خاویر ارناندز، دیمیتار برباتوف، دنی ولبک، مایکل اوون و مامه بیرام دیوف کار سختی در پیش دارد.
پس از اولین حضور عالی، باشگاه منچستر یونایتد در صدد خرید نوجوان باشگاه اورتون
سر آلکس فرگوسن در صدد خرید راس بارکلی ( Ross Barkley )، نوجوان باشگاه اورتون است و میتواند در ژانویه برای خرید او اقدام کند.
سر آلکس فرگوسن یک ستاینده بزرگ ستاره کوچک باشگاه اورتون هست و خیلی علاقه مند است تا رد پای وین رونی در ورزشگاه گودیسون پارک را دنبال کند. این هافبک 17 ساله در اولین حضور خود در برابر تیم کوئیز پارک رنجرز موثر واقع شد و در آخرین دیدار در برابر تیم بلکبرن راورز عملکرد خوبی داشت.
mufctalk
ناني: با منچستر اوج ميگيرم
بازيکن پرتغالي منچستريونايتد ميگويد در فصل جاري تجربه کافي براي دسترسي به اهداف بزرگ را دارد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ورزش سه - به نقل از يورونيوز، لوئيس ناني اظهار داشت: امسال، سال شانس بزرگ من است تا بتوانم نشان دهم قادر به انجام بسياري از کارها هستم. از جمله اثبات خواهم کرد بازيکني خوب با روحيهاي هستم.
وي که در فرصت يک هفتهاي تعطيلات ليگ برتر سخت سرگرم انجام تمرينات تيمي و حتي انفرادي است، افزود: اکنون يکي از بازيکنان مجرب تيم منچستر محسوب ميشوم. ضمن اينکه پنجمين فصل حضورم را در اولدترافورد تجربه ميکنم. فکر ميکنم اين سالها براي کسب تجربه کافي باشد. بعد از اين ميخواهم راه اوجگيري را در پيش گيرم.
به باور اين بازيکن 25 ساله او پس از اين دوران حضور، به بازيکني کارآمد در تيم سرآلکس فرگوسن تبديل شده است. وي گفت: اکنون در جايگاهي قرار گرفتهام که از اعتمادبه نفس بيشتري برخوردارم و با ثباتتر از قبل هستم. ميتوانم راحت 90 دقيقه در سطح بالا بازي کنم. در حاليکه قبلا حداکثر 45 دقيقه بازي موثر داشتم.
فرگوسن: چلسي تيمي مرده نيست
مربي شياطين سرخ معتقد است که آبي ها در کورس قهرماني در رقابتهاي ليگ برتر حضور خواهند داشت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ورزش سه - سرالکس فرگوسن مربی منچستریونایتد معتقد است که چلسی رقابت حساس و شانه به شانه ای برای فتح جام قهرمانی لیگ برتر خواهد داشت و پیربودن بازیکنان این تیم را رد کرد.
بازیکنان چلسی برای اولین فصل زیر نظر آندره ویلاس بواس کار می کنند و فرگوسن در صحبتهایی اعلام کرد که احترام فراوانی برای آبی پوشان و تیم باتجربه شان قائل است.فرگوسن در صحبتهایی گفت:« چلسی با حضور بازیکنانی مثل فرانک لمپارد، دیدیه دروگبا، پتر چک، جان تری، الکس، نیکلا آنلکا و فرناندو تورس تجربه فراوانی دارند و هیچ بازیکن و پسر بچه جوانی در تیمشان نیست.»
مربی یونایتد ادامه داد:« ولی آنها بازیکنان سن و سال داری مثل گیگز با 36 یا 37 سال سن هم ندارند. لمپارد و دروگبا 33 ساله اند و آنلکا 32 سال سن دارد. مثل کریک و ریو فردیناند و نباید بگوئیم که چلسی مرده و تیمی مدفون شده است. اگر این طور است، ما هم این طور هستیم ؟ پس چرا باید چنین چیزی به چلسی بگوئیم؟ آنها هنوز هم تهدید بزرگی هستند و برای قهرمانی می جنگند.»
آندره ویلاس بواس با 33 سال سن جوان ترین مربی لیگ برتر است . فرگوسن درمورد این مربی پرتغالی گفت:« او شیوه های متفاوتی با من دارد ولی مطمئنم که نصایح فراوانی از سایرین خواهد گرفت و در چلسی موفق خواهد شد. من زیاد او را نمی شناسم. او مرد جوانی است و این گام بزرگی است که از رقابتهای پرتغال به لیگ برتر بیایی ولی با زمان و حمایت همه چیز ممکن است.»
الکس فرگوسن: کریس رونالدو یکی از بهترین بازیکنانی است که تا به حال داشتم
فرگوسن بیست و ششمین فصل حضورش در الدترافورد را سپری می کند و در این مدت با جمعی از بهترین بازیکنان تاریخ لیگ برتر کار کرد.
سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید، یکی از بهترین بازیکنانی است که در دوران مربیگری اش با او کار کرده است.سايت گل
فرگوسن بیست و ششمین فصل حضورش در الدترافورد را سپری می کند و در این مدت با جمعی از بهترین بازیکنان تاریخ لیگ برتر کار کرد.
سرمربی اسکاتلندی در سخنرانی امروزش در دانشگاه تور وگاتا در شهر رم، گفت:" بهترین بازیکنی که من با او کار کردم، چه کسی است؟ نمی توانم تنها از یک بازیکن نام ببرم اما اریک کانتونا، کریس رونالدو، پل اسکولز و رایان گیگز فوق العاده بودند."
او همچنین در مورد انتقال نافرجام وسلی اشنایدر به منچستریونایتد گفت:" براساس قوانین نقل و انتقالات، تا زمانی که بازیکنی قرارداد دارد، نمی تواند با باشگاه دیگر مذاکره کند. نمی دانم بعضی از مدیر برنامه ها برای خودشان کار می کنند یا برای بازیکنان."
فرگوسن همچنین لیگ برتر را با لالیگا و سری آ مقایسه کرد و گفت:" فوتبال انگلیس شرایط خوبی را سپری می کند و من امیدوارم این شرایط ادامه پیدا کند؛ هرچند باشگاه های اسپانیایی نیز پیشرفت خوبی در رقابت های اروپایی داشته اند."