شکوری: برای همه استقلالیها گل می برم.
هادى شکورى مدافع تیم فوتبال شاهین بوشهر اعتقاد دارد براى بازى با استقلال تهران با دسته گل به سراغ آبى پوشان خواهد رفت و از آنها تقدیر مى کند
هادى شکورى مدافع تیم فوتبال شاهین بوشهر اعتقاد دارد براى بازى با استقلال تهران با دسته گل به سراغ آبى پوشان خواهد رفت و از آنها تقدیر مى کند.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، گفت و گو با وى را بخوانید.
یک برد میلیمترى را مقابل مس کرمان کسب کردید.
میلیمترى نبود. ما شایسته برد مقابل مس کرمان بودیم چرا که بهتر از حریف در طول نود دقیقه ظاهر شدیم البته بعد از اینکه ده نفره شدیم کمى تحت فشار قرار گرفتیم و این مسئله هم طبیعى بود چون که مى خواستیم حفظ نتیجه کنیم.
شاهین بوشهر جهش خوبى در جدول داشته و جایگاه ششم را در اختیار دارد. فکر مى کنید این موفقیتها مقطعى باشد؟
شک نکنید روند صعودى تیم مقطعى نیست. با حمایت پرشور مردم بوشهر که حتى در بازیهاى خارج از خانه نیز ما را حمایت مى کنند قطعاً به روند صعودى خود ادامه خواهیم داد.
مى رسیم به بازى با استقلال تهران. تیم سابقت را چطور ارزیابى مى کنى؟
بازى با استقلال تهران براى ما حساس است. من و چند بازیکن تیم از جمله وحید طالب لو چند فصل براى این تیم بازى مى کردیم و حالا باید مقابل این تیم بازى کنیم. گر چه سخت است اما فعلاً بازیکن شاهین بوشهر هستم و به این تیم تعصب دارم. پس تلاش خود را براى کسب نتیجه انجام خواهم داد.
براى پرویز مظلومى دسته گل هم مى برى؟
من براى همه استقلالى ها دسته گل مى برم و از آنها بابت اینکه در این تیم توپ مى زدم تشکر مى کنم یعنى علاوه بر کادر فنى و بازیکنان به سراغ هواداران هم خواهم رفت.
راستى اگر گل بزنى شادى مى کنى؟
نمى دانم چه رسمى است که اگر گلزنى کنى مقابل تیم سابقت نباید شادى کنى اما اگر فرصت پیدا کنم گلزنى هم مى کنم و براى موفقیت شاهین بوشهر همه کار مى کنم./ابرار ورزشی
گفتنی است طبق آخرین اخبار رسیده کمک داور دیدار تیم فوتبال استقلال تهران و شاهین بوشهر عوض شده است و آقای صادق نوری به عنوان کمک اول آقای سید احمد صالحی ایشان را در امر این قضاوت یاری خواهند کرد.