غول های بوندس لیگا به دنبال نیکلاس بندتنر
بایرن مونیخ، شالکه و دورتموند باشگاه هایی هستند که وضعیت مهاجم دانمارکی توپچی ها را به دقت زیر نظر دارند.
به گزارش نشریه دیلی میل، نیکلاس بندتنر، مهاجم دانمارکی آرسنال، پس از اینکه نتوانست جایگاه ثابتی برای خود در ترکیب اصلی توپچی ها پیدا کند شاید در تابستان آینده به بوندس لیگا برود.
بایرن مونیخ، شالکه و دورتموند باشگاه هایی هستند که وضعیت بندتنررا به دقت زیر نظر دارند و در صورتی که او نتواند خود را به ترکیب اصلی آرسنال برساند، برای خرید او دست به کار خواهند شد.
این بازیکن 23 ساله بارها تمایلش برای حضور در ترکیب اصلی توپچی ها را اعلام کرده اما معمولا وقتی این فرصت نصیبش شده، درخشش چندانی نداشته است.بازگشت رابین فان پرسی شانس بازی کردن بنتنر را کاهش داد، ضمن اینکه مارونه شاماخ نیز گزینه دیگر ونگر در خط حمله است.
بنتنر چیزی حدود 11.5 میلیون یورو ارزش دارد و بعید است ونگر بتواند در مقابل چنین پیشنهادی برای او مقاومت کند.
تیمتان به شما احتیاج دارد!
آرسن ونگر از هواداران می خواهد تا ایمان خود را به تیم از دست ندهند.... بالغ بر 9000 هوادار آرسنال برای حمایت تیمشان در روز شنبه به اولدترافورد سفر کرده بودند ، که بسیاری از آنها نیز به تازگی از سفر تلخ به کاتالونیا بازگشته بودند.
آرسن ونگر از هواداران می خواهد که به حمایت های خود ادامه داده و تلاش کنند تا بازیکنان را که از نبردهای پیاپی خسته هستند را از روی زمین بلند کنند.
" هواداران واقعا شگفت انگیز بودند. و ما اکنون به آنها در بازی با وست بروم احتیاج داریم.
" امیدوارم که آنها ما را تشویق کنند و روحیه خود را نیز حفظ کنند زیرا ما مجبوریم که در بخش پایانی فصل از یکدیگر حمایت کنیم ، زیرا آن بخش حیاتی فصل است."
حذف از لیگ قهرمانان و جام حذفی در فاصله چند روز بسیار نا امید کننده بوده است . با این وجود ونگر می پذیرد که در حرفه او باید بازیکنان رو با ذهنیتی مثبت حفظ کرد.
" این بسیار دشوار است که آن را هضم کنید زیرا آنها دو هدف بزرگ ما در این فصل بودند و ما در فاصله چند روز از هر دو آن ها خارج شده ایم.
" تیم در این راه تلاش بسیاری را انجام داد ولی ما مجبوریم که اکنون بر روی رقابت بعدی تمرکز کنیم ، و آن لیگ برتر است.
" ما باید بار دیگر هم قسم شویم و قدرت روانی خود را نشان دهیم.
"من اعتقاد دارم ، بله ، ما می توانیم قهرمانی در لیگ را به دست آوریم ولی ما نیاز داریم که بازیکنان مصدوممان به ترکیب بازگردند و همچنین بازیکن دیگری را بیش از آن چیزی که در دو بازی گذشته داشتیم ،از دست ندهیم."
امانوئل پتي: آرسنال روحيهاي براي پيروزي ندارد
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری روسیه، پتی که سابقه فعالیت در باشگاه آرسنال را در کارنامه کاری خود دارد، در خصوص ناکامیهای اخیر تیم سابقش گفت: از سال 2005 روحیه بازیکنان آرسنال برای کسب پیروزی کاهش یافته است و حضور بازیکنانی چون "پاتریک ویرا" و "رابرت پیرس" در این تیم کم رنگ شده است.
وی افزود: بازیکنان باید علاوه بر قوای جسمانی سالم با روحیه ای جنگ طلبانه و انگیزه پیروزی وارد میدان شوند. که متاسفانه آرسنال فاقد این شرایط است.
فدراسیون سوئیس امیدواری داد!!
مصدومیت جورو به آن وخامتی که به نظر می رسید ، نیست....
پس از دررفتگی شانه مدافع سوئیسی آرسنال در دیدار مقابل منچستر یونایتد ، به نظر می رسید که جورو برای مدتی طولانی از میادین به دور باشد. حتی در حالت بدبینانه گفته می شد که ممکن است وی نتواند تا پایان فصل تیم را همراهی کند.
آرسن ونگر نیز در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی اعلام کرد که فصل برای جورو تمام شده است. اما پس از آزمایش های وسیع پزشکی که بر روی شانه وی صورت گرفت ، مشخص شد مصدومیت جورو به آن اندازه که به نظر می رسید حاد نیست.
در حال حاضر این احتمال وجود دارد که جورو در پایان همین ماه به میادین باز گردد که این خبر بسیار مهمی برای آرسنال و تیم ملی سوئیس است که بازی های بسیار مهمی را پیش روی خود دارند.
فدراسیون فوتبال سوئیس در بیانیه ای که در وبسایت رسمی خود منتشر کرد ، اعلام کرد:
" مصدومیت شانه یوهان جورو سطحی تر از آن چیزی است که در روز شنبه تصور می شد و سرمربی باشگاهش اعلام کرده بود."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از اینکه می توانم کمکی کنم ، خوشحالم!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرسن ونگر دروازبان سابقش را برای حل بحران مصدومیت باز می گرداند....
با مصدومیت لوکاس فابیناسکی ، ووچیچ ژسنی و ویتو مانونه ، در حال حاضر مانوئل آلمونیا تنها گزینه موجود در درون دروازه است و باشگاه نیز هنوز در حال رقابت برای فتح لیگ برتر است ، به همین دلیل ونگر برای حل این معضل عجله زیادی دارد.
آرسن ونگر قصد دارد که برای حل این بحران ، دروازبان 41 ساله آلمانی را که فقط 9 ماه از خداحافظی وی از فوتبال گذشته است را به باشگاه محبوبش بازگرداند.
ینس لمن که در دوران حضورش در آرسنال موفقیت های بزرگی را به دست آورد ، مشتاق است تا در هفته های آتی آرسنال را در نبرد برای کسب عنوان قهرمانی یاری دهد.
"من این تیم آرسنال را می شناسم و من مطمئنم که ما می توانیم قهرمانی لیگ را به دست آوریم. اگر من بتوانم در این راه کمکی کنم ، آن خیلی بهتر خواهد بود.
"این فکر هرگز به ذهن من خطور نمی کرد که من آن کسی باشم که به بحران دورازبانی آرسنال پایان می دهد. زمانی که آنها این را از من خواستند ، به خاطر لطفی که کردند بسیار خوشحال شدم.
همه این ماجرا به چند روز گذشته مربوط می شود که آنها با من تماس گرفتند تا ببینند که من می توانم تا پایان فصل به آنها کمک کنم یا خیر و من نیز فورا موافقت کردم."
لمن کسی بود که همواره در زمان حضور آلمونیا با وی مشکلاتی را داشت و او حتی نمی خواست که او را ببیند اما اکنون لمن معتقد است که شرایط حالا با آن زمان متفاوت است.
" آن در گذشته وجود داشت اما اکنون متفاوت است.
" من برای رقابت کردن آماده ام اما من می دانم وظیفه اصلی من کمک کردن به تیم و پوشش دادن کمبود های تیم در درون دروازه است.
من تجربه زیادی داریم و از اینکه بتوانم آن را به آلمونیا یا هر کسی دیگری که در درون دروازه است انتقال دهم ، خوشحال خواهم شد."
غیبت سونگ مانند هر بازیکن دیگری محسوس است!
آرسن ونگر بر این باور است که خلا الکس سونگ احساس می شود ولی نه بیش از دیگر بازیکنان....
الکس سونگ که از ناحیه زانو دچار مصدومیت شده است ، یکی از نام های بزرگی بود که در شکست شنبه شب آرسنال مقابل منچستر یونایتد غایب بود.
اما آرسن ونگر از اینکه از غیبت بازیکنان به عنوان بهانه ای برای کنار رفتن از جام حذفی استفاده کند ، امتناع می کند.
هافبک کامرونی آرسنال از فینال جام اتحادیه مقابل بیرمنگام در 27 فوریه تاکنون غایب بوده است و آرسن ونگر اذعان می کند که برای بازی حساس روز شنبه مقابل وست بروم نیز آماده نخواهد شد.
"من فکر نمی کنم که ما به دلیل نبود یک بازیکن شکست خوردیم.
"ما می خواهیم که سونگ بازگردد همان طور که می خواهیم سسک بازگردد. ما حالا مجبوریم که با غیبت جورو نیز کنار بیاییم ،او بازیکن برجسته ای است.
"من نمی دانم که سونگ چه زمانی مجددا آمادگی خود را به دست خواهد آورد اما مطمئنا برای بازی روز شنبه نخواهد بود."