می خواستم بدونم که هر تیم می تونه از یک بازیکن چند تا داشته باشه مثلا 2 تا کریستینو رونالدو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه تیمی رو دیدم که اینجوری بود از هر بازیکن 2 تا داشت
اگه اینجوری باشه خیلی مسخرست
نمایش نسخه قابل چاپ
می خواستم بدونم که هر تیم می تونه از یک بازیکن چند تا داشته باشه مثلا 2 تا کریستینو رونالدو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه تیمی رو دیدم که اینجوری بود از هر بازیکن 2 تا داشت
اگه اینجوری باشه خیلی مسخرست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimacristiano [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز
یک مدت برخی از دوستان چند تیم می ساختند و با تیم های مختلفشون مثلآ کریستیانو رونالدو رو می خریدن و با قیمت ارزون چند تا کریس رونالدو رو از تیم های فرعی خودشون به تیم های اصلی می فروختند
برای جلوگیری از این تقلب ما فروختن بازیکنان ستاره مثل کریستیانو رونالدو و ... رو غیر ممکن کردیم و تیم ها دیگه نمی تونن این جوری این بازیکنان رو به تیم های دیگه بفروشند
اگر تیمی هم دیدین که اینطوریه حتمآ جزو متقلبین بوده که بزودی از تیمشون حذف میشه
موفق باشید
سلام
راهها ی کسب درآمد خیلی کم می باشه از فروش بازیکن ها که نمی شه پولی کسب کرد جایزه ی تیم های قهرمان لیگ هم اینقدر کمه که نمی شه یک بازیکن خوب خرید
با قهرمانی در جام هم پول کمی کسب می شه واز طریق خرید اعتبار هم نمی صرفه 1000 تومان واسه 5000 سکه
لطفا راهی واسه کسب درآمد بیشتر پیشنهاد کنید
چه خوب می شد اگه یک سری بازیکن های جوان رو تمرین داد و به عنوان تیم پایه قوی کرد و بعد فروخت
با سلام.منم چند بار اینو مطرح کردم.اگه دقت کنید قهرمان لیگ 9 هم 30000 سکه پاداش می گیره.قهرمان لیگ 5 هم 30000 سکه. میشه واسه هر لیگ پاداش های مختلفی قرار داد.میشه برای مساوی هم پاداش قرار داد . میشه برای نایب قهرمان تورنمنت 16 جانبه هم پاداش قرار داد و .....:fek konam:::book::bookنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimacristiano [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش جعفر به كارما رسيدگي كن ديگه واقعا با مشكل كمبود بودجه مواجهم نمي تونم بازيكن بخرم تيممو به اردو ببرم وووووووووووووووو خيلي مشكلا ت ديگه رسيدگي شودbinambinambinamنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirbarzegharym [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
بله شما می تونین بازیکنان اماتور رو به قیمت پاین بخرید یا همون بازیکنان اولیه خودتون رو توی اردوها قوی کنید و قیمتشون بره بالا
کل تیم رو میشه قوی کرد عزیزlove::
تورنومنت ها هم 50000 و 25000 سکه جایزه دارند
لیگ جدیدی هم که راه می ندازیم جوایز ارزنده ای داره
دوست عزیز توی جام حذفی چیزی به اسم نایب قهرمان معنی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirbarzegharym [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی شما می بازید از دور مسابقه کنار می رید
تا فینال هم که بیاین بالا به ازای هر برد 1000 سکه پاداش گرفته میشه ! فینال هم که 25000 و 50000 سکه جایزه داره
دوست عزیز توی همه بازیهای انلاین دنیا شما حداقل باید 1 ماه بازی کنی تا بتونی 1 دونه بازیکن معمولی بخری !نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin04 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای مثال شما اگه توی لیگ سوم بشید 22000 سکه می گیرید
توی 7 بازی اگه 3 تا رو برده باشید میشه 3000 سکه
بلیط فروشی هم که در آمدزایی داره
حالا بماند تورنومنت و ...
توی 2 فصل حدود 50000 سکه براتون درآمدزایی میشه (برای تیم متوسط ) و با این پول بهترین بازیکنان رو می تونین بخرید !
با این همه ایشالا از چند روز بعد حدود 20000 سکه به جوایز لیگ ها اضافه میشه :ohum:
لیگ جدیدی هم که راه می ندازیم هفته ای بیش از 300 هزار سکه به تیم های برتر داده میشه
دوست عزیز ما هیچ وقت نگفتیم این هفته ... گفتیم طی روزهای ایندهنقل قول:
این جریان هم 4 روز پیش گفتیم و هنوز یک هفته هم نشده !
ما سیستم رو می دیم به سرور تا اونا اسکریپت رو نصب کنند
ما کارمون رو کردیم
مسئول سرور باید نصب کنه
ما هم منتظریم دیگه
در مورد تورنومنت این هم بگین که اگه 4 تا بازی ببری 50000 سکه می گیری !
قرار نیست شما ببازی و پول هم بگیری که !
با این همه ایشالا از چند روز بعد حدود 20000 سکه به جوایز لیگ ها اضافه میشه :ohum:
لیگ جدیدی هم که راه می ندازیم هفته ای بیش از 300 هزار سکه به تیم های برتر داده میشه
من یک انتقاد داشتم چرا بین بازیکن های ایرانی و ستاره های اروپا فرق نزاشتین یعنی واقعا قدرت فرهاد مجیدی با مسی مساویه :gahhr:
سلام به كاربران و مسئولاي سايتtazim::
اگه ميشه توضيح بدين كه چطور ميشه كه يك سري ازبازيكنهاي يك ستاره از دوستاره ها (در مجموع مشخصات) قويتر ولي ارزونتر هستند؟
من فكر ميكنم ميشه خيلي خوب از بازيكنهاي يك ستاره يك تيم قويتر از يك مجموعه دوستاره ها درست كرد.
اين گرون فروشي بازيكنهاي دوستاره بحساب نمياد؟
30 ساعت گذشت.جوابي نيست؟؟
چه ارزشي داره كه وقتي با يك ستاره ها ميشه تيم رو بست ما بياييم و دو ستاره بخريم؟
..................................................
سوال 2 :
چه فرقي داره كه من n تا تيم رو بچرخونم يا n نفر هركدوم يك تيم رو هم نچرخونند تا دوماه كه حذف بشه نهايتا؟
چه سودي داره كه n نفر به تيمهاشون سرنزنند وبا تماشانكردن تبليغات به سايت افزايش اعتبار ندهند و امثال من با چرخوندن n تا تيم n بار تبليغات سايت رو تماشاكنيم وبه ترافيك سايت اضافه كنيم؟