وینچنزو مونتلا بعد از بازی
وینچنزو مونتلا بعد از برد جمعه شب،خوشحالی خود را اینگونه بیان می کند.
گل دقایق آخر رم،امیدهای این تیم را برای قرار گرفتن در بین ۴تیم(سهمیه لیگ قهرمانان) زنده نگه داشت.وینچنزو مونتلا بعد از بازی به مطبوعات گفت:”ما عملکرد خوبی داشتیم و نیمه اول کاملآ در دست ما بود.حتی گاهی اوقات برای مدت طولانی توپ در دست ما بود”
“ما در نیمه دوم کمی بیش از حد به عقب رفتیم و در خط میانی کمتر فشار می آوردیم که لچه بهره لازم را برد و گل تساوی را زد.واقعیت این است که ما موفق به پیروزی شدیم وسزاوار آن بودیم.ما از نظر کیفیت و عملکرد کلی،از لچه بهتر بودیم”
وی افزود:” ما موقعیت های زیادی داشتیم.در دقیقه ۹۰ نیز توانستیم یک پنالتی بگیریم و به حق خود رسیدیم.،اما ما هنوز می توانیم بسیار بهتر شویم”
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
» بوریلو و توضیح درباره صحنه عجیب پنالتی بازی رم و لچه
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir به نقل از سایت گل، مارکو بوریلو، مهاجم رم درباره دعوا با داوید پیزارو، همتیمیاش بر سر پنالتی علیه لچه توضیح داده است.
رمیها در دقیقه 90 صاحب ضربه پنالتی شدند و بوریلو در ابتدا قصد داشت آن را بزند. اما پیزارو او را به کنار زد و دانیله دروسی هم گفت که پیزارو قرار بوده ضربه را بزند.
این بازیکن شیلیایی سرانجام پنالتی را گل کرد و برد دو بر یک رم را رقم زد تا امیدهای رم برای رسیدن به لیگ قهرمانان زنده بماند.
بوریلو گفت: «پیزارو پنالتیزن اصلی ماست و مربی او را برگزیده. او به من توپ را داد و پرسید آیا به جایش میتوانم ضربه بزنم.
خوشحال بودم که این کار را میتوانم انجام دهم و یک مهاجم همیشه میخواهد گلهای بیشتری بزند. پس آماده شدم، اما ناگهان نظرش برگشت و احساس کرد آماده زدن ضربه است. در هر حال مهم این است که بردیم.»
این مهاجم 28 ساله افزود: «این پیروزی بسیار بامعنی است. در دیگر دیدارها ما در 20 دقیقه آخر بیشتر میباختیم، اما این بار مبارزه کردیم و سه امتیاز را گرفتیم. این رشد ما را نشان میدهد.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
» توتی:"چه هیجانی! تقدیم به همسرم
او اسطوره می ماند!
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir،فرانچسکو توتی بعد از دربی شهر رم که با پیروزی 2-0 رم همراه بود به شبکه ی اسکای گفت:"بازی دربی همیشه هیجان انگیز بوده است.بازی دربی همیشه خاص بوده و طعم دیگری داشته است."
او همچنین در ادامه درباره سوال خبرنگار که پرسید 2 گل در یک دربی ؟ پاسخ داد:"همه از این پیروزی خوشحالیم. امروز به خواسته ام رسیدم."
در حال حاضر چهارمی نزدیک شماست؟
"بله!ما این هدف را تا پایان ادامه خواهیم داد."
تی شرت؟:
"به همسرم تقدیم کردم.به دلیل این که دیروز سالگرد 9 سال ازدواج ما بود.این سرنوشت بود که دیروز سالگرد و امروز 2 گل از من."
توتی در مصاحبه با مدیاست
توتی همچنین به مدیاست گفت:"ما یک شنبه به فلورانس می رویم.بعد از حذف از لیگ قهرمانان ما دوباره از نو شروع کردیم.ما ذهنیت خودمان را تغییر دادیم.من همیشه سعی می کردم که بهترین نمایش را از خودم بگذارم و در این مدت همیشه هواداران من را به بهترین شکل حمایت می کردند.از تمام آنها ممنونم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
» ریسه: تنها یک کاپیتان وجود دارد!
توتی انسانی کامل و بازیکنی باورنکردنی است!
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir، پس از برد شیرین رم با دو گل زیبای فرانچسکو توتی، یان آرنه ریسه با RomaChannel به مصاحبه پرداخت.
:: عملکرد فوق العاده رم!!
" با این دو گل زیبا تمام خاطرات بدی این فصل از بین رفت! خیلی خشنودیم که هواداران رم از این برد شیرین خوشحال هستند. تیم خوبی داریم. با مربی جدید 10 12 امتیاز به دست آورده ایم! بنابراین ما هنوز می توانیم و این راه را ادامه خواهیم داد! در حال حاضر ما به فیورنتینا فکر می کنیم. "
:: امروز تو مانند انگلسی ها بازی کردی!!
" امیدوارم که خوب بوده باشم! یکشنبه شما را خواهم دید! "
:: توتی؟
" تنها یک کاپیتان وجود دارد و دیگر هیچ! او مرد و بازیکن باورنکردنی است! وقتی من با توتی بازی می کنم بزرگی او را کاملا احساس می کنم! من امروز توتی واقعی را مشاهده کردم و خوشحالم که او روز فوق العاده ای را پشت سر گذاشت! "
:: شما می دانید که طرفداران همیشه شما را دوست دارند؟
" من همیشه برای تیم و طرفداران بازی می کنم. می دانم که امسال بسیار ضعیف بوده ام. اما امروز فکر می کنم متفاوت بودم! امیدوارم که این عملکرد دوباره تکرار شود. "
نوشته شده توسط الیاس
» پروتا : هیجان به تیم بازگشته است
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir،پروتا بعد از بازی نه چندان خوبش در دربی به مصاحبه با دو شبکه پرداخت.
پروتا در میکس زون
اظهار نظر درباره ی دربی؟
"5 پیروزی متوالی.این فوق العاده است.من خوشحالم. ما در تمامی جهات در حال پیشرفت هستیم."
کلمه ی فرانچسکو؟
"آن یک قهرمان بزرگ است.او نیاز به حمایت معنوی ندارد."
سفر به سوی چمپیوز لیگ؟
"ما باید به نتایج خود ادامه دهیم.حالا باید تمرکزمان را برای فلورانس جمع کنیم."
چه چیزی بامونتلا عوض شده؟
"ما با نشاط تر بازی می کنیم.و البته با نشاط تر تمرین می کنیم.شما می توانید این را ببینید."
لاتزیو عصبی بود؟
"بله! ولی ما در تمامی جهات پیروز شدیم."
پروتا در رما کانال
تفکر شما درباره ی لاتزیو؟
"ما با مونتلا به رشد فکری رسیده ایم.و من نگرشی درباره ی آنها ندارم."
مسابقه ی بزرگ؟
"بله! ما امروز بازی سختی داشتیم.اما بهتر از آنها بازی کردیم."
امروز آنها شکست سختی خودند؟
"شما می دانید که مسابقات دربی باخت کوچک وجود ندارد.آنها تمرکزشان را از دست دادند.و استرس بر آنها غلبه کرده است."
چه چیزی با مونتلا عوض شده است؟
"تفکر ما تغییر کرده است.ما از لحاظ فکری بزرگ شده ایم."