-
شمس:قصددرگيري نبود،فقط بازيکنان راآرام کردم
سرپرست تيم فوتسال فولاد ماهان اصفهان در مورد درگيري لفظي دروازهبان صبا با او گفت: من قصد درگيري با نداشتم؛ فقط بازيکنان تيم را آرام کردم که با دروازه بان صبا درگير نشوند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احمد شمس در مورد درگیری لفظی دروازهبان تیم صبا با برخی بازیکنان تیم ماهان پس از شکست تیم صبای قم اظهار داشت: این دروازهبان پس از اینکه تیمش متحمل شکست از فولاد ماهان شد، شروع به فحاشی به بازیکنان تیم ماهان داشت و این کار او نیز ادامه داشت.
وی ادامه داد: من تنها به کنار زمین آمدم و تلاش کردم که بازیکنان تیم را آرام کنم تا با او درگیر نشوند اما پس از آن دروازهبان صبا به طرف من آمد و به من نیز فحاشی کرد.
سرپرست تیم ماهان بیان داشت: خوشبختانه ناظران داوری در آن صحنه حضور داشتند و شاهد همه چیز بودند و در این زمینه گزارش جامعی تهیه کردند.
وی در مورد شرایط بازی و پیروزی ماهان در این مسابقه اضافه کرد: بازی خوبی بود و ما با وجود آنکه در این مسابقه ۲ نفر از بازیکنان اصلی خود را نداشتیم، عملکرد خوبی به نمایش گذاشتیم و خوشحالم که پیروز بازی شدیم.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
شمس: فولادماهان هم 5گل به منصوري ميزند
مديرفني تيم فوتسال گيتيپسند گفت: داستان من و مردم اصفهان همانند داستان ليلي و مجنون است.
حسین شمس در گفتوگو با فارس، در خصوص پیروزی 5 بر 2 گیتیپسند برابر منصوری عنوان کرد: بازی فوقالعادهای بود و توانستیم به یک پیروزی شیرین دست یابیم. هر چند لیدرها و تماشاگران منصوری قصد داشتند بازی را به حاشیه بکشانند، اما با درایت نیروی انتظامی و مردم اصفهان نتوانستند چنین کاری بکنند.
وی درباره نارضایتی منصوریها از میزبانی اصفهانیها خاطرنشان کرد: زمانی که تیمی میبازد گیج میشود و تمام مسائل را به گردن دیگران میاندازد. همه مردم ایران دیدند که چه تیمی بهتر بازی کرد و توانست به برتری دست یابد. از ابتدای بازی تماشاگران منصوری به من فحاشی میکردند. من از مردم قرچک و علاقهمندان این شهر دلخور نیستم، زیرا میدانم تمامی این مسائل را چه کسی رهبری میکند. امیدوارم این فرد که غیر بومی هم هست هر چه زودتر از این تیم برود و یک سرپرست جدید برای این تیم بیاید.
شمس اظهار داشت: شب قبل از بازی این شخص با لیدرها و تماشاگران جلسه میگذارد تا به من و خانوادهام فحاشی کنند و متاسفانه هیچ شخصی هم جلوی این افراد را نمیگیرد. او اسم مرا میآورد تا بزرگ شود، اما من اسمی از او نمیبرم تا بزرگ نشود. مطمئن هستم همانند مردم ساوه که او را از شنسا بیرون کردند مردم قرچک نیز او را پس از پایان فصل بیرون خواهند کرد.
مدیرفنی گیتیپسند در خصوص شادی خود پس از گل پنجم تیمش یادآور شد: من همراه 5 هزار کارگر گیتیپسند خوشحالی کردم.با شادی آنها خوشحال میشویم و با غم آنها نیز غمگین. طبیعی است که من هم همانند یک طرفدار به شادی بپردازم. داستان من و مردم اصفهان همانند داستان لیلی و مجنون است. قهرمانی با فولادماهان در لیگ ایران و آسیا خاطرات خوبی را با مردم این شهر برایم رقم زده است.
وی در مورد 2 هفته پایانی لیگ به خبرنگار فارس گفت: مطمئن هستم در هفته پایانی فولادماهان با 5 گل برابر منصوری به برتری میرسد. هر چند که معتقدم هفته آینده نیز صبا برابر منصوری به برتری میرسد و قهرمانی ما مسجل خواهد شد. به هیچ عنوان بحث تبانی در مجموعه فولادماهان مطرح نیست، زیرا اگر آنها اهل چنین کارهایی بودند سال گذشته چنین کاری را با فیروزصفه میکردند. مطمئن هستم جواب این یاوهگویان منصوری را با برد شیرین خود خواهند داد.
منبع :
-
شکايت باشگاه گيتيپسندازمسئولان منصوري
باشگاه گيتيپسند اصفهان از مسئولان شهيدمنصوري قرچک به کميته انضباطي شکايت کرد.
دیدار تیمهای فوتسال گیتیپسند اصفهان و شهیدمنصوری قرچک در چارچوب هفته بیستوچهارم لیگ برتر روز پنجشنبه هفته گذشته برگزار شد که در پایان اصفهانیها با نتیجه 5 بر 2 به برتری دست یافتند.
این مسابقه با حواشی زیادی روبرو بود و پس از پایان بازی نیز حواشی و اتفاقات این دیدار ادامه داشت و مربیان و مدیرعاملان دو تیم علیه یکدیگر مصاحبه کردند.
کریم منصوری، مدیرعامل باشگاه شهیدمنصوری قرچک در گفتوگویی اعلام کرد که مسئولان باشگاه گیتیپسند به بازیکنان ما پول دادهاند تا آنها بازی نکنند.
پس از این مصاحبه باشگاه گیتیپسند نسبت به این صحبتها به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کرد.
منبع :
-
لک:بيانصافي است باخت را گردن حواشي بيندازيم
سرمربي تيم فوتسال شهيدمنصوري قرچک گفت: اينکه بخواهيم شکست برابر گيتيپسند را گردن حواشي بيندازيم، بيانصافي خواهد بود.
رضا لک در خصوص شکست 5 بر 2 شهیدمنصوری قرچک برابر گیتیپسند عنوان کرد: شرایط بازی خیلی خوب نبود و ۲ تیم نتوانستند کیفیت تیمهای بالای جدول را به نمایش بگذارند. به هر حال گیتیپسند از موقعیتها بهتر استفاده کرد و توانست به پیروزی دست یابد.
وی درباره حواشی بازی خاطرنشان کرد: سالن شرایط عادی نداشت. اگر اکنون حرفی بزنم فکر میکنند باخت را گردن حواشی انداختهام. از لحاظ بعد فنی نتوانستیم بازیکنان را برای این دیدار حساس آماده کنیم. گیتیپسند توانست بهتر از کنار حواشی بگذرد و به برتری دست یافت. اگر بخواهیم همه مسائل و شکست را گردن حواشی بیندازیم بیانصافی است.
لک در خصوص داور مسابقه یادآور شد: با توجه به فشاری که روی داوران بود توانستند قضاوت خوبی در زمین داشته باشند، روی نیمکتها کنترلی نداشتند و کادر فنی گیتیپسند چندین بار وارد زمین شدند و حتی با دست هم به سینه بازیکن ما زدند.
سرمربی منصوری درباره 2 هفته پایانی لیگ برتر تصریح کرد: باید تلاش خود را بیشتر کنیم. بازیکنانمان در چند هفته اخیر تمرکز لازم را نداشتند. اگر بازیکنان برای قهرمانی تلاش میکنند باید بزرگتر فکر کنند. امیدوارم مسائل جانبی در قهرمانی نقش نداشته باشد و هر تیم که از نظر فنی شایسته بود به این عنوان دست یابد.
لک در خصوص اینکه در پایان فصل در منصوری خواهد ماند یا خیر گفت: منصوری نیاز دارد تا شرایطش عوض شود. همان طور که قبلاً هم گفتم دوست دارم با منصوری قهرمان آسیا بشوم. منصوری تیم بزرگی است و وقتی بازی با گیتیپسند را دیدم مشتاقتر شدم تا در این تیم بمانم. باید مسئولان باشگاه نگاه بهتری داشته باشند. باید از ابتدای فصل همردیف با دیگر تیمهای مدعی پیش برویم. اگر شرایط ما همانند تیمهای دیگر بود شاید هماکنون احتیاجی به این بازیها نبود.
منبع :
-
ترابيان:گيتي پسند بدنبال انتقامجويي بود تا بازي
رئيس کميته فوتسال فدراسيون فوتبال با ابراز تاسف از آنچه در ديدار گيتي پسند - شهيد منصوري رقم خورد، گفت: براي تيم گيتي پسند نتيجه مهم نبود و عوامل اين تيم تمام ارزشهاي فني مسابقه را زيرپا گذاشته بودند.
عباس ترابیان ضمن بیان این مطلب افزود: با توجه به اینکه بازی گیتی پسند - شهید منصوری قرچک یک فینال زودرس بود، تمام تدابیر لازم را برای هرچه بهتر برگزارشدن این بازی اندیشیده بودیم. به همین خاطر من به عنوان ناظر ویژه به موقع خود را به اصفهان رسانده و تمام اتفاقات پیش، درحین و پس از بازی را زیرنظر گرفتم.
وی در ادامه افزود: پیش از شروع بازی شاهد تمام فعالیتهای تیم میزبان برای برگزاری بازی بودم. متاسفانه تیم میزبان پیش از شروع بازی یک برنامه تدارک دیده بود تا انتقام آنچه در شهر قرچک بر این تیم گذشته شده بود را بگیرد. گویا نتیجه بازی برای آنها مهم نبود و آنچه مورد اهمیت و توجه تیم میزبان بود، انتقام و انتقام گیری از تیم قرچکی بود.
رئیس سازمان لیگ فوتسال خاطر نشان کرد: علیرغم خواهشها و تمناهای من و ناظر مسابقه و صحبتهایی که با لیدرها و مربیان تیم گیتی پسند اصفهان داشتیم و بهترین داوران را برای برگزاری مسابقه انتخاب کرده بودیم، پیش از شروع مسابقه لیدرهای تیم گیتی پسند توهین نسبت به تیم مقابل، داوران و حتی من را آغاز کردند و اندک تماشاگران تیم میهمان نیز از توهین های آنها در امان نماندند!
رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال از تلاش این کمیته برای برگزاری این بازی در جوی خوب و حفظ ارزشهای فنی مسابقه یاد کرد و اظهار داشت: میخواستیم بازی به گونهای برگزار شود که بعد از برگزاری گله و گله گذاری به وجود نیاید و حتی سعی کردم با بلندگو پیش از آغاز بازی جو سالن را آرام کنم اما اجازه صحبت کردن به من ندادند. متاسفانه مسئولان تیم گیتی پسند برنامهای پرطمطراق چیده بودند و تلاشهای ما برای کنترل جو سالن بی نتیجه ماند.
وی در ادامه یادآور شد: از شروع مسابقه تمامی اعضای کادر فنی تیم گیتی پسند به جز سرپرست این تیم که سعی در آرام کردن عوامل این تیم داشت، حرکاتی بد و زشت انجام میدادند و جو سالن را خراب میکردند. آنها با اینکه تیمشان جلو بود به تیم مقابل، داور و ... حمله میکردند. متاسفم از اینکه بگویم برای تیم گیتی پسند نتیجه مهم نبود و عوامل این تیم تمام ارزشهای فنی مسابقه را زیرپا گذاشته بودند. برای آنها انتقام جویی بیشتر از مسائل فنی و حتی نتیجه گیری اهمیت داشت.
ترابیان ضمن ابراز رضایت از عملکرد تیم داوری دیدار گیتی پسند اصفهان - شهید منصوری قرچک، خاطر نشان کرد: با وجود همه فشارهایی که وجود داشت، تیم داوری خیلی خوب عمل کرد و من از کار داوران راضیام اما متاسفانه داوران با زشتترین الفاظ و رکیکترین حرفها مورد خطاب قرار گرفتند.
رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال با یادآوری اینکه عوامل تیم اصفهانی و تماشاگران این تیم سفارشهای او را زیر پا گذاشته و هرچه میخواستند، انجام دادند، افزود: در جریان بازی چندین بار به من توهین شد. برای من این توهینها اهمیتی ندارد اما از کنار توهین به داور و تیم مقابل نمیتوانم به راحتی عبور کنم.
وی در ادامه افزود: نگرانی اصلی من این است که تیمی با این تفکرات و نوع نگرش حتی اگر قهرمان لیگ برتر شود هم نمیتواند نماینده فوتسال ایران در آسیا باشد. ما به این قضیه نگاهی ویژه خواهیم داشت و اجازه نمیدهیم که آبروی کشورمان را عدهای به سخره بگیرند. بدون شک در این زمینه تجدیدنظری اساسی خواهد شد.
ترابیان از تسلیم گزارش ویژه ناظر بازی گیتی پسند - شهید منصوری به انضمام گزارش خود به کمیته انضباطی خبر داد و گفت: از کمیته انضباطی خواستم به اتفاقات این بازی بصورت ویژه رسیدگی کند. اجازه نمیدهیم لیگ برتر فوتسال عرصه تاخت و تاز انتقام جویان شود.
وی در عین حال از بازیکنان دو تیم گیتی پسند و شهید منصوری قرچک که به زعم او ارزشهای فنی و اخلاقی را زیرپا نگذاشتند تشکر کرد و گفت: برای من مورد قبول و پذیرش نیست که لیدرهای باشگاه گیتی پسند اصفهان با پیراهن این باشگاه تحت کنترل عوامل باشگاه نباشند.
دیدار تیم های فوتسال گیتی پسند اصفهان و شهید منصوری قرچک روز پنجشنبه از هفته بیست و چهارم رقابتهای لیگ برتر در سالن پیروزی اصفهان با برتری 5 بر 2 تیم گیتی پسند به پایان رسید.
منبع :
-
برنامه تيم ملي فوتسال ايران در ابتداي سال 91
تيم ملي فوتسال ايران 3 و 4 ارديبهشتماه سال آينده دو ديدار دوستانه با ازبکستان برگزار خواهد کرد.
لیگ برتر فوتسال ایران 19 اسفندماه به اتمام خواهد رسید و پس از آن کادر فنی تیم ملی در نظر دارد تا از 22 تا 26 اسفندماه اردویی را در حضور بازیکنان جوان برگزار کند، تا در پایان در میان نفرات دعوت شده چند بازیکن به جمع باتجربهها و ملیپوشان سابق دعوت شوند.
تیم ملی کار خود را به این صورت در سال 90 به پایان خواهد رساند و در اولین بازی خود را در سال 91 در بندرعباس به مصاف ازبکستان خواهد رفت. تاریخ دو دیدار دوستانه تیم ملی با ازبکستان سوم و چهارم اردیبهشتماه است. پس از آن تیم ملی 5 اردیبهشت به تهران بازخواهد گشت تا ششم برای حضور در رقابتهای غرب آسیا عازم ارومیه شود. مسابقات فوتسال غرب آسیا از 8 تا 17 اردیبهشتماه در ارومیه برگزار میشود.
پس از این رقابتها تیم ملی 19 اردیبهشت برای حضور در تورنمنت چهارجانبه چین آماده خواهد شد. بازیهای ایران در روزهای 22، 23 و 24 اردیبهشتماه برگزار میشود.
با توجه به اینکه هر ساله برزیل در این رقابتها حضور داشته است، احتمال میرود که پرافتخارترین تیم دنیا در این تورنمنت حاضر شود.
تیم ملی خود را برای حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا که در امارات برگزار خواهد شد، آماده میکند. دوازدهمین دوره این مسابقات از 12 تا 19 خردادماه سال 91 به میزبانی دبی برگزار میشود.
منبع :
-
شمسايي: بار ديگر به تيم واقعي نزديک شديم
کاپيتان تيم فوتسال گيتيپسند اصفهان گفت: بازي خوبي برابر منصوري انجام داديم و بار ديگر به تيم واقعي نزديک شديم.
وحید شمسایی در خصوص پیروزی 5 بر 2 گیتیپسند برابر شهیدمنصوری گفت: در این هفته بار دیگر به تیم واقعی گیتیپسند نزدیک شدیم. 10 هفته اول لیگ را خوب شروع کردیم، اما پس از آن با تزلزل کوچکی روبرو شدیم که خوشبختانه در این دیدار بار دیگر به تیم واقعی خود بازگشتیم. گیتیپسند بازی بهتری انجام داد و مستحق پیروزی بود. هیچ عامل بیرونی نیز در این برد دخیل نبود.
وی درباره اخراجش از بازی اظهار داشت: توقع نداشتم سهرابی که از بهترین داوران ایران و آسیا است به این راحتی اخراجم کند. فکر کنم تصمیم سختگیرانه بود. تعجب کردم در این بازی سنگین به سادگی اخراج شدم. هر چند که در نیمه اول تمام تلاش خود را کردم و 2 گل و یک پاس گل دادم.
کاپیتان گیتیپسند در خصوص اینکه در نیمفصل دوم کمتر پایش به گلزنی باز شده بود، تصریح کرد: نمیدانم طلسم و یا جادو شده بودم. توپهایم به تیر دروازه میخورد و پاس گل میدادم، اما موفق به گلزنی نمیشدم. به هر حال بازیکن بزرگ باید در بازیهای بزرگ خود را نشان بدهد.
شمسایی در خصوص قهرمانی گیتیپسند گفت: امسال میتوانستیم خیلی راحتتر در رده اول قرار بگیریم. در ادامه لیگ هم بازیهای ما و هم منصوری دشوار است، اما اگر بتوانیم 6 امتیاز این دو دیدار را کسب کنیم قهرمان خواهیم شد. شانس قهرمانی دو تیم برابر است و باید تلاش خود را انجام دهیم.
منبع :
-
حکم ديدار گيتيپسند و منصوري اعلام ميشود
عضو کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: در صورتي که به جمعبندي برسيم تا فردا حکم ديدار گيتيپسند و منصوري را اعلام ميکنيم.
حسین عبداللهی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص حواشی به وجود آمده در دیدار تیمهای فوتسال گیتیپسند و شهیدمنصوری قرچک عنوان کرد: گزارشهایی به کمیته انضباطی رسیده و اعضا نیز تحقیقاتی از افراد مورد اطمینان انجام دادهاند. در جلسه این مسائل را مطرح میکنیم و اگر نیاز باشد نمایندگان باشگاهها را دعوت خواهیم کرد.
وی در خصوص حضور ترابیان در سالن تصریح کرد: ترابیان به عنوان متولی فوتسال در سالن حضور داشته و او نیز گزارش خود را به کمیته انضباطی ارسال کرده است. در بازیهای حساس ما گزارشهای دیگر را نیز جمعآوری میکنیم تا تصمیم درست را اتخاذ کنیم.
عبداللهی درباره اینکه 2 هفته به پایان رقابتها باقی مانده و آیا حکم در این زمان صادر خواهد شد، خاطرنشان کرد: روند رسیدگی به برخی پرونده ها نیاز به زمان دارد. باید دقت بیشتری داشته باشیم و در امر سرعت پرهیز خواهیم کرد، اما در این گونه موارد که نیاز به دستور فوری وجود دارد از تشریفات صرف نظر میکنیم. در صورتی که اعضای کمیته به جمعبندی نهایی برسند حکم این دیدار را امروز و یا فردا اعلام خواهیم کرد.
منبع :
-
حضورمربي سابق تيم ملي فوتسال درتايلند يا ويتنام
تيمهاي ملي فوتسال تايلند و ويتنام به عليرضا رعدي براي سرمربيگري پيشنهاد دادند.
تیم فوتسال راه ساری پس از 10 سال حضور در لیگ برتر در رقابتهای امسال نتوانست نتایج لازم را کسب کند و در 2 هفته باقی مانده به پایان مسابقات سقوطش به لیگ دسته اول قطعی شده است.
علیرضا رعدی پس از کسب نتایج ضعیف این تیم، از هفته پانزدهم هدایت راه ساری را برعهده گرفت، اما او نیز نتوانست امتیازات لازم را کسب کند و در نهایت راه ساری به لیگ دسته اول سقوط کرد.
پس از سقوط این تیم علی رعدی قصد ماندن در راه ساری را ندارد و در صورتی که پیشنهادی از لیگ برتر ایران نداشته باشد، هدایت یکی از تیمهای ملی تایلند و یا ویتنام را برعهده خواهد گرفت.
رعدی در این باره گفت: مسئولان تایلند و ویتنام حدود دو ماه پیش پس از مسابقات جنوبشرق آسیا صحبتهایی را با من کردند و در این مدت نیز با آنها در ارتباط بودم.
وی ادامه داد: شرایط برای حضورم در این کشور مهیا است و پس از بررسی وضعیتم جواب قطعی به آنها را خواهم داد. هر چند که بازگشتم به میانمار در هر زمانی محقق خواهد شد و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
رعدی 3 سال گذشته تجربه حضور در تیم ملی ایران به عنوان مربی را دارد. وی سرمربی تیم ملی میانمار، سرمربی تیم 7 نفره و تیم ملی ناشنوایان نیز بوده و مدرس کنفدراسیون فوتسال آسیا است.
منبع :
-
شمس: بيصبرانه منتظر انتخابات هستم
سرمربي پيشين تيم ملي فوتسال گفت: از اول هم ميدانستم ترابيان برکنارم کرده و براي اينکه خودش را مطهر نشان دهد، ميگفت اين تصميم، کار سعيدلو و کفاشيان بود.
حسین شمس در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با اشاره به مصاحبه امروز علی کفاشیان با "فارس" مبنی بر اینکه سعیدلو نقشی در برکناری او نداشته و مشکل این مربی با ترابیان بوده، تصریح کرد: یک سال است که میگویم ترابیان مرا برکنار کرده، نه کفاشیان و سعیدلو، ولی رئیس کمیته فوتسال برای آنکه خودش را در این موضوع مطهر نشان دهد، میگفت برکناریام کار دیگران بوده است.
وی افزود: از اول میدانستم این سناریو را ترابیان نوشته و کفاشیان و سعیدلو را بیدلیل وارد این جریان کرده است. سازمان تربیتبدنی وقت دخالتی در این موضوع نداشت.
شمس در مورد این گفته کفاشیان که "آنهایی که میگویند سعیدلو، شمس را برکنار کرده، میدانند که اکنون سعیدلو نیست، پس چرا شمس در تیم ملی حضور ندارد؟" خاطرنشان کرد: من چون اجازه دخالت به ترابیان نمیدادم، این تصمیم را گرفت. به همین دلیل بود که بلافاصله بعد از برکناری من، آدم مورد نظر خودش (جوراندینیو) را به تیم ملی آورد و در کنار علی صانعی قرار داد. صانعی هم متاسفانه نسبت به این موضوع واکنش نشان نداد و امروز امور فنی و غیرفنی تیم ملی دست ترابیان است. البته این موضوع تا ۱۵ اسفند بیشتر دوام نخواهد داشت.
سرمربی تیم ملی فوتسال ناشنوایان ادامه داد: بیصبرانه منتظر انتخابات روز ۱۵ اسفند هستم و مطمئنم که از بین کفاشیان، قریب و عزیز محمدی هر کسی که مسئولیت فدراسیون فوتبال را به عهده بگیرد، اولین کاری که انجام میدهد، برکناری کسانی است که در قضیه من خدا را در نظر نگرفتند.
شمس در پاسخ به این سوال که آیا فردا در مراسم تقدیر از فوتسالیها شرکت خواهد کرد، به فارس گفت: برای چه باید در این مراسم شرکت کنم؟ آدمهایی که مرا برکنار کردند، تازه یادشان افتاده که من بهترین مربی جهان در سال ۲۰۰۹ هستم؟ تازه یادشان افتاده که تیم سوم آسیا را تحویل من داده و سه دوره با اقتدار قهرمان آسیا شده و در رنکینگ فیفا در رده چهارم قرار گرفته است؟ تازه یادشان افتاده که حسین شمسی هم وجود دارد؟ من در مراسمی که بخواهد به برخی آقایان مشروعیت ببخشد شرکت نخواهم کرد.
منبع :