10 دروازبان برتر 25 سال اخیر
مرجع خبری رئال مادرید:کاسیاس چهارمین دروازبان 25 سال اخیر شد
فدراسیون بین المللی آمار و تاریخ فوتبال ،جیانلوئیجی بوفون، دروازه بان ملی پوش باشگاه یوونتوس را به عنوان برترین دروازه بان 25 سال اخیر دنیای فوتبال معرفی کرده است. این دروازه بان ایتالیایی با کسب 197 امتیاز در صدر جدول
قرار دارد و پیتر اشمایکل با 179 امتیاز در رده دوم است.
در جمع 10 دروازه بان برتر 25 سال اخیر دنیا، نام دو اسپانیایی دیده می شود. ایکر کاسیاس، دروازه بان تیم قهرمان اروپا و دنیا، در رده چهارم این جدول قرار گرفته و آندونی سوبی سارتا، مدیر فنی کنونی باشگاه بارسلونا در رده هفتم
قرار گرفته است.
لیست 25 دروازبان:
1 جیانلوئیجی بوفون ایتالیا 2 پیتر اشمایکل دانمارک 3 ادوین فان در سار هلند 4 ایکر کاسیاس اسپانیا 5 الیور کان آلمان 6 چیلاورت پاراگوئه 7 آندونی سوبی سارتا اسپانیا 8 زنگا ایتالیا 9 کلودیو تافارل برزیل 10 پرئوداوم بلژیک
آلگری: انگار بازی میلان و رئال برای ما دیداری دوستانه بود!
مرجع خبری رئال مادرید:او گفت میلانیها مقابل رئال بیحرکت بودند.
ماسیمیلیانو آلگری مربی میلان گفت که تیمش انگار بازی با رئال مادرید در لیگ قهرمانان را دیداری دوستانه پنداشته است.
میلان مقابل رئال دو بر صفر شکست خورد و آلگری میگوید: «به نظر میرسید که انگار داریم در دیداری دوستانه بازی میکنیم، نه در لیگ قهرمانان. اما صحبت درباره دیدار فایدهای ندارد. ما باید به جلو بنگریم و از بازی با ناپولی دوباره
آغاز کنیم.»
او درباره رئال هم میگوید: «آنها شایسته برد بودند، اما به هر حال آنها هم به سنسیرو میآیند. هر چیزی ممکن است روی دهد.»
4 تن از معدنچیانن نجات یافته از برنابئو دیدن کردند.
مرجع خبری رئال مادرید: Ariel Ticona،Victor Segovia،cousins Esteban و Pablo Rojas بهمراه خورخه والدانو و امیلیو بوتراگوئنو از برنابئو دیدن کردند.
به گزارش سایت رسمی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو میزبان چهار مهمان استثنایی بود. ای 4 معدنچی( Ariel Ticona،Victor Segovia،cousins Esteban و Pablo Rojas ) از 33معدنچی ای بودند که 70روز در عمق 700متری زمین گیر
افتادند و روز پنجشنبه از ورزشگاهی دیدن کردند که سالها پیش ایوان زامورانوی شیلیایی در آن مورد تشویق قرار میگرفت.خورخه والدانو و امیلیو بوتراگوئنو بعنوان میزبان در طی این بازدید همراه این 4نفر بودند.
ظهر که معدن چیان به مادرید و برنابئو رسیدند با استقبال گرم والدلنو مواجه شدند.والدانو 9قهرمانی رئال مادرید در جام باشگاههای اروپا و 8قهرمانی تیم بسکتبال رئال مادرید را به آنها نشان داد.او همچنین جوایز بهترین باشگاه قرن
بیستم را به این معدنچیان نشان داد.بعد از مدتی امیلیو بوتراگئنو نیز اضافه شد و با آنها صحبت کرد. Ariel Ticona که از بقیه پرحرف تر به نظر میرسید در مورد شروع تیم در فصل جدید لالیگا و همچنین بازی با میلان سوالاتی پرسید.
معدنچیان سپس از رختکن تیم دیدن کردند،زمین بازی،موزه افتخارات و . . ..هر گوشه از استادیوم مورد بررسی قرار گرفت و این معدنچیان از هر چیزی عکس گرفتند.
اینطور به نظر میرسید که برای این چهار معدنچی که شرایطی دشوار و طاقت فرسا را پشت سر گذاشته بودند،در طی بازدید از ورزشگاه چیزهایی برای آنها فوق العاده مهم بود.cousins Esteban یکی از معدنچیان گفت:"بودن در این
استادیوم،شگفت انگیز است. به این مفتخرم که روزیمیتوانمه به نوه هایم بگویم که روزی در این استادیوم بوده ام.انتظار نداشتم این استادیوم اینقدر بزرگ باشد.افتخار میکنم که در زمین ورزشگاهی قدم برمیدارم که گذشته اینچنین
درخشانی دارد"
Ariel Ticona با 29سال سن جوانترین معدنچی گرفتار در معدن سن خوزه بود.او به همراه دخترش Esperanza که 14سپتامبر هنگامیکه او هنوز در عمق 700متری زمین گرفتار بود بدنیا آمده بود در استادیوم حضور داشت.او گفت:"لذت بردن از زمان را با او(Esperanza)شروع کرده ام.نمیتوانم با کلمات حسِ بودن در اینجا را بیان کنم.آمدن به برنابئو اتفاق فوق العاده ای بود که برای من اتفاق افتاد."
گالیانی :" ترسیدم که در برنابئو 5-0 ببازیم "
مرجع خبری رئال مادرید : گالیانی ، نایب رئیس میلان صحبتهای جالبی در مورد بازی سه شنبه شب تیمش با رئال مادرید انجام داد .
آدریانو گالیانی ، نایب رئیس میلان در مورد شکست تیمش در روز سه شنبه در برابر رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو صحبتهای جالبی انجام داد .
گالیانی گفت :" وقتی دو گل در اول کار می خوری ، احتمال مبدل شدن نتیجه به یک نتیجه وحشتناک هم وجود دارد . ترسیدم که بازی 5-0 شود . "
او در مورد شایعه پیوستن کاکا به تیمش هم گفت :" او بازیکن رئال مادرید است و در آن جا خواهد ماند . در حال حاضر درست نیست که در مورد بازگشت او به میلان گمانه زنی کنیم . "
او همچنین در مورد حضور خوزه مورینیو در آینده روی نیمکت میلان گفت :" او کارش را در ایتالیا انجام داده و احتمال بازگشتش به این کشور خیلی پایین است ."
کانالس :" هم خوب نتیجه می گیریم ، هم خوب فوتبال بازی می کنیم"
مرجع خبری رئال مادرید : سرجیو کانالس ، فردا شب باید در یک بازی ویژه باید در مقابل تیم سابقش راسینگ به میدان برود
"نتایج خوبی می گیریم و فوتبال خوبی هم ارائه می دهیم . کارمان را خوب انجام می دهیم . در ابتدا در گلزنی دچار مشکل بودیم اما به مرور زمان با توجه به بازیکنان خوبی که داریم توانستیم این مشکل را حل کنیم . "
"بازی با راسینگ بازی ویژه ای خواهد بود چرا که روزهای خوبی در آن چا داشتم . باید در فرم صد در صد خود باشیم و مانند همیشه با جدیت بازی کنیم . بازی کردن در برنابئو در مقابل هوادارانمان معنایی به جز کسب پیروزی برای ما ندارد . "
"کریستیانو بهترین بازیکن تیم است هر چند که رئال مادرید بازیکنان خوب دیگری هم دارد . "
"هماهنگ شدن با یک تیم جدید همیشه مشکل است چه بسا در این تیم که بازیکنان بزرگ زیادی هم در آن هستند ، اما هر کسی باید سعی کند که ویژگی های خود را ارائه دهد ."
بنزما :"کار من گلزنی است ، نه دویدن در طول زمین"
مرجع خبری رئال مادرید : کریم بنزما ، مهاجم رئال مادرید با یک روزنامه فرانسوی مصاحبه کرد .
"من بازیکنی نیستم که در طول زمین در حال دویدن باشم ، وظیفه من گلزنی است . آمده ام تا گل بزنم ، اما اگر مجبور باشم بدوم ، خواهم دوید . "
"مطمئنم که در رئال مادرید موفق خواهم شد . تردیدی ندارم . وقتی که به من بازی برسد ، نشان خواهم داد که در زمین چه ارزشهایی دارم . از نظر ذهنی برای بازی در رئال مادرید آماده هستم . خوب است که برابر میلان دو دقیقه بازی کردم ، بقیه که هیچی بازی نکردند . "
"پیش از آمدن به رئال مادرید بارسا ، منچستر ، ... من را می خواستند . می دانم که فرگوسن نیز به من علاقمند بود . "
"با مورینیو فقط در مورد فوتبال صحبت می کنیم . مورینیو با شجاعتش مرا شگفت زده کرده است ، زیاد خطر می کند . با پلگرینی کم صحبت می کردم و تقریبا همدیگر را نمی فهمیدیم . "
"کاسیاس و سرجیو راموس که کاپیتان های جدید رئال مادرید هستند تفاوت زیادی با رائول و گوتی دارند که سالها در باشگاه بودند . "
"از حضور زیدان می توانم خیلی بهره ببرم، چرا که همزبان هستیم . "
"اتوو بهترین مهاجم حال حاضر جهان است و گوتی یا مسی نیز شانس اصلی بردن توپ طلا را دارند . "
"من احتیاج به بیشتر بازی کردن دارم . مورینیو به من گفته که بدوم . مطمئنا خود را با تیم وفق خواهم داد . "
"در پلی استیشن بیشتر اینتر را بر می دارم چرا که دفاع قدرتمندتری دارد ."
دلارد :"در حال بررسی پیشنهادی از رئال مادرید هستم"
مرجع خبری رئال مادرید : دلارد ، بازیکن سابق رئال مادرید ، در مورد شرایط خودش و تیم صحبتهایی انجام داد .
روبن دلارد ، بازیکن سابق رئال مادرید گفت که مدیر داخلی این باشگاه ، پیشنهاد همکاری در بخشی از این تیم را به او داده است .
این بازیکن که به دلیل مشکلات قلبی دو سال به دور از میادین بوده است ، هنوز نتوانسته که رضایت پزشکان را برای بازگشت به میادین ورزشی جلب کند .
او گفت :" بله ، من از خورخه والدانو پیشنهادی دریافت کرده ام و در حال بررسی آن هستم . در حال حاضر نمی توانم جزئیات بیشتری از آن بروز بدهم . تا وقتی که قضیه قطعی شود احتیاجی به صحبت کردن در مورد آن نیست . "
او افزود :" همیشه برای رئال مادرید آماده بوده ام چرا که ده سال را در آن جا بوده ام و هنوز هم خود را بخشی از این تیم می دانم . آنها هم همیشه به فکر من بوده اند و باید ببینیم که در نهایت چه می شود . البته هیچ اولتیماتومی برای پاسخ دادن به من داده نشده است . "
او در مورد بازی رئال مادرید در برابر میلان گفت :" رئال مادرید را آماده دیدم . همه آمده بودند که برنده باشند و همه چیز رو به راه بود . تیم رو به پیشرفت است . "
او افزود :" تیم پلگرینی هم خوب بود اما هیچ جامی نبرد . به هر صورت ما باید به همین روند مثبت ادامه دهیم و منتظر بمانیم که ببینیم در پایان فصل چه اتفاقی می افتد ."
په په تنها در 49 درصد دقایق رسمی بازیهای رئال حاضر بوده است
مرجع خبری رئال مادرید : همچنان بحث ها در مورد تمدید یا عدم تمدید قرارداد په په ادامه دارد .
همچنان روند تمدید قرارداد په په به بن بست خورده است . خودش پس از بازی با میلان گفت :" می خواهم تمدید کنم ، اما باید به من بها داده شود . "
در مادرید هیچ کس به توانایی های او تردیدی ندارد اما یکی از دلایلی که هنوز برای تمدید قراردادش اقدام می شود این است که او در چهار فصلی که در رئال مادرید بوده نتوانسته که آن طور که باید و شاید در تیم نقش داشته باشد .
در حالی که برخی په په را بازیکن اصلی تیم می دانند ، اما او تنها در 49 درصد دقایق بازیهای رسمی حاضر بوده است . از 14400 دقیقه ای که برای رئال ماردید بازی کرده ، تنها در 7049 دقیقه از بازیها حاضر بوده است . او در جام حذفی 25 درصد و در سوپرکاپ 75 درصد بازی کرده است .
این بازیکن درخواست دستمزد بالایی از باشگاه دارد که با مخالفت اولیه باشگاه مواجه شده است . په په درخواست دستمزد پنج میلیون یورو در سال کرده که باشگاه حاضر نشده بیش از 3.5 میلیون برای او بپردازد .
به نظر می رسد که بدین ترتیب احتمال جدایی این بازیکن از رئال مادرید به صورت یار آزاد در سال 2012 زیاد باشد .