لئو مسی اولین بار در نوامبر 2003، با بارسا تی وی مصاحبه تلویزیونی داشت. در آن زمان مسی در تیم جوانان بازی می کرد و بزرگترین موفقیت برای لئو، هنوز هم پیش روی اوست.
بازیکن 16 ساله به تازگی قرار داد حرفه ای خود را با باشگاه بسته بود و تماشاگران را مطمئن کرد که او برای «همیشه» در باشگاه خواهد ماند. او همچنین شور وهیجان خود برای احتمال حضور در بارسا ب و تمرین با تیم اول را نشان داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در زیر متن کامل این مصاحبه قابل مشاهده است. این مصاحبه سه شنبه آینده ساعت 23 در بارسا تی وی پخش خواهد شد.
آیا تو از فصلی که در آن هستی خوشحالی؟
«خیلی خوشحالم. با کمک خدا فصل گذشته همه چیز خوب بود و امسال نیز خوب پیش می رود. امیدوارم که این شرایط تا پایان فصل تغییر نکند.»
امضای قراردادت چگونه اتفاق افتاد؟
«هفته گذشته آنها به من تلفن زدند و گفتند که قصد دارند قرارداد من را حرفه ای کنند و من باید برگه ها را امضا کنم. من خیلی خوشحال بودم.»
امضا قرارداد حرفه ای در سن 16 سالگی چگونه است؟
«معمولا در اینجا نمی توان تا قبل از سن 18-19 سالگی به تیم اول راه پیدا کرد، ولی در آرژانتین بسیاری از بازیکنان 16-17 ساله در تیم اصلی حضور دارند. علت اینست که در آرژانتین باشگاه ها پول کمتری دارند و مجبورند از بازیکنان جوان خود استفاده کنند.»
سال گذشته سسک به آرسنال رفت و بسیاری از مردم نگرانند که ممکن است تو هم باشگاه را ترک کنی.
«خوب، من در بارسا احساس خوبی دارم و می خواهم که برای همیشه در اینجا بمانم.»
این قرارداد باید به آرامش و تمرکز تو برای بازی کمک کند، درست است؟
«من اینجا هستم که بازی کنم و از خودم لذت ببرم. همه چیز آرام آرام درست می شود.»
این چهارمین فصل حضور تو در باشگاه است، ولی این همیشه برای تو آسان نبوده است. درست است؟
«فصل اول برای من خیلی دشوار بود، چراکه من در اوایل نمی توانستم بازی کنم. حدود 6 ماه از تیم خارج بودم چون قرارداد کاملی نداشتم. زمانی که مشکل قرارداد حل شد، مصدوم شدم و دو ماه دیگر نیز از تیم دور ماندم. فصل بعد را شروع کردم و اوضاع خیلی خوب پیش رفت.»
آنها می گویند تو می توانی با تنها یک پرتقال، به خوبی یک توپ تردستی کنی!
«بله من این کار را دوست دارم. در آرژانتین این کار را با توپ، توپ تنیس و... انجام می دادم.»
برای چه مدت؟
«نمی دانم. من می توانم یک پرتقال را با 60 ضربه و توپ تنیس را با 140 ضربه نگه دارم. همه اینها به خاطر تمرین است!»
تو از زمانی نوزادی، یک فوتبالیست بودی؟
«بله. من فوتبال را در 3 سالگی آغاز کردم. خانواده ما فوتبالیست هستند. برادرم، پسر عموهایم و ... .من فوتبال را شروع کردم و عاشق آن بودم.»
تو همیشه می توانستی با پدرت درباره فوتبال صحبت کنی، درست است؟
«بله. ما همیشه درباره بازی ها با هم صحبت می کردیم. او عاشق فوتبال بود و همیشه با من و برادر دیگرم درباره آن صحبت می کرد.»
همیشه خانواده شما طرفدا «نویل اولد بویز» هستند؟
«همه به جز برادر وسطم، ماتیاس. او از راساریو سنترال حمایت می کند.»
این باید باعث اختلافاتی جزئی در خانه شده باشد!
«خوب بله. اوایل کسی توجهی نداشت، ولی بعدا اختلافات آغاز شد.»
آیا تو بیش از همه، زمانی که در تیم اول کادت (کودکان) بازی می کردی لذت می بردی؟
«بله. من زیاد در تیم ب کادت بازی نکردم، فقط در 6 دیدار آخر حضور داشتم؛ ولی برای من خیلی خوب بود. من می توانستم خودم را در تیم اول بهتر نشان دهم و نسبت به هم تیمی هایم مطمئن تر بودم. واقعیت اینست که ما تیم بزرگی داشتیم و تنها در یک بازی از لیگ تن به شکست دادیم.»
تو معمولا پشت مهاجمان بازی می کنی، درست است؟
«آنجا جایی است که دوست دارم در آن بازی کنم. دوست دارم جلو هافبک ها بازی کنم تا بتوانم موقعیت ها را ببینم.»
تو همیشه آنجا بازی می کنی؟ ترجیح نمی دهی که جای دیگر، به عنوان وینگر، بازی کنی؟
«من این فصل اصلا در بال ها بازی نکرده ام و ترجیح می دهم که پشت مهاجمان بازی کنم. ولی من هر جا که مجبور باشم بازی خواهم کرد. در فصل گذشته گاهی به عنوان وینگر ایفای نقش کردم ولی اصلا از آن لذت نبردم.»
تو گل های زیادی به ثمر رساندی. فصل گذشته چند گل زدی؟
«36 گل زده ام.»
تو همچنین گل های زیادی می سازی. اگر آنها را به تعداد گل هایی که به ثمر رساندی اضافه کنیم تعداد زیادی می شود. درست است؟
«من گلزنی و خلق موقعیت برای دیگر هم تیمی هایم را دوست دارم. من فقط بهترین کار را برای تیم انجام می دهم. اگر ببینم بازیکن دیگری در موقعیت بهتری قرار دارد توپ را به او می سپارم، و اگر این چنین نباشد خودم برای گلزنی تلاش می کنم.»
تو این فصل را در جوانان بارسا ب آغاز کردی، ولی این حضور تنها 1 هفته به طول انجامید.
«بله. من این فصل را در تیم جوانان بارسا آغاز کردم ولی نتوانستم برای آنها به میدان بروم.»
دوست داری مانند آندرس اینیستا مستقیما به بارسا ب راه پیدا کنی؟
«دوست دارم که بدون حضور در تیم C به تیم ذخیره ها راه پیدا کنم.»
آیا خود را در حدی توانا می بینی که در صورت مصدومیت رونالدینیو، جایگزین او شوی؟
«بله. فکر کنم می توانم.»
فکر می کنی چه زمانی به تیم های بالاتر راه پیدا می کنی؟ 1 سال، 1 سال و نیم... خودت را کجا می بینی؟
«دوست دارم که در بارسا ب، و بعد از آن در تیم اول بازی و تمرین کنم.»
«دوست دارم که حرفم را در زمین مسابقه بزنم»
آیا در این 4 سال تغییر کرده ای؟
«اوایل کمی ناراحت بودم، چراکه هم تیمی هایم خوب بودند ولی من اعتماد به نفس کافی نداشتم. برای من سخت بود چراکه به رختکن وارد و از آن خارج می شدم، بدون اینکه حتی کلمه ای صحبت کنم. اوضاع سختی داشتم ولی اعتمادم نسبت به همه را بدست آوردم . همه چیز خوب شد.»
آرژانتینی ها به پرچانگی معروف اند؛ ولی تو ساکتی. چرا؟
«این چیزی است که همه می گویند. درست است... ولی وقتی به زمین مسابقه می روم همه چیز را فراموش کرده و آنجا صحبت می کنم. همیشه تلاش می کنم و از خودم لذت می برم، ولی گاهی اوقات اوضاع بر وفق شما نیست و عصبانی می شوید.»
تو در مقابل دوربین مضطرب تر هستی یا وقتی که به تیم اول راه پیدا کرده و مجبور باشی مقابل رئال مادرید بازی کنی؟
«حقیقت اینست که من اینجا، نسبت به زمین مسابقه، اضطراب بیشتری دارم. در زمین می توانم بازی کنم و هر چیز دیگری را فراموش کنم.»