اگه میشه اسمم رو از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به sulejmani تغییر بدین
ممنون میشم
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه میشه اسمم رو از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به sulejmani تغییر بدین
ممنون میشم
سلام من هم میخواستم نام کاربریم رو از rezadel به Rezadel تغییر بدین ممنون
سلام خدمت دوستان اگه میشه لطف کنید نام کاربری من رو به ``c.ronaldo``7تغییر بدین ممنون میشم.
البته با حروف بزرگ
منم اگه بشه R.BAGGIO.10 بشه ممنون میشمthink::
سلام.لطفا نام کاربری من به سامان88 تغییر کنه.پیشاپیش ممنون.
سلااام....لطفا اسم منو به mohammadreza تغیر بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sang [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از sang به sulejmani تغییر پیدا کرد
سلام عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم ویرایش شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام عزیزم
دوست عزیز نام کاربری باید تنها شامل حروف و اعداد باشه و علائم مختلف رو نمی تونین استفاده کنین
دوست عزیز نام کاربری شما هم از queen به R.BAGGIO.10 تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط queen [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط chris ronaldo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز
برای اینکه نام کاربری شما تغییر پیدا کنه حداقل باید 30 پست داشته باشید
در حال حاضر قادر به تعویض نیستید
موفق باشید
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز این نام کاربری قبلآ گرفته شده
سلام جعفرجان لطفا اگه میشه نام کاربریمو از Safa7 به Amir7 تغییر بده
موفق باشیroz::
اگه امکانش هست نام کاربری من رو از Ali_Ronaldo_9 به R9TheBest تغییر بدید.
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط safa7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این نام قبلآ گرفته شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط r9thebest [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام داش علی
نام کاربری شما انجام شد