پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
دوستان لینک دانلود جدید ترین ورژن بازی تو پست اول قرار گرفت.
پست اول کمی ادیت شد و بهتره همه دوستان ابتدای متن رو بخونن.قسمت My id به دلیل اهمیت زیادی که داشت و اتفاق ناگواری که میرفت واسه دوست عزیزمون پیش بیاد و حتی سایر ایرانی ها ، تصمیم گرفتم به پست اول اضافه کنم
با آرزوی موفقیت بیشتر برای هموطنای عزیزمون
دوستان من تازه شروع کردم لول 2 هستم تولیگ دوم شدم دفعه پیش این لیگ هم صعود میکنم توی کاپ هم هستم نیروهامم خوبه یه سوالی داشتم درباره ی این ساختمونا بود که میشه ساخت یه توضیحی در مورد همشون بدین و مزایاشونو بگین لطفا و یه سوال دیگه بلیط ها چی هستن؟؟؟؟
و یه توضیحم در مورد توانایی های بازیکنا بدین
سلام به همه
هرچی تو این بازی جلو میرم بیشتر ازش خوشم میاد هنوزم میگم به خوبی فیفا منیجر نیست ولی نسبت به نمونه های اینترنتی خیلی خوبه.
این فصل تازه تو لیگ دو هستم ولی کلی چیز یاد گرفتم همین اول فصل سعی کردم یه نیمکت خوب داشته باشم تازه مثل فصل پیش توکن الکی سر بازیکن ندادم، تو هزینه هم کلی صرفه جویی کردم
سعی کردم بدنه اصلی تیم و حفظ کنم میانگین ستاره های تیمم سه ستارست ومیانگین سنی هم خوبه تغریبا25.
تو کاپ و لیگ قهرمانان خوب کار کردم راضیم ولی تو لیگ فعلا پنجمم زیاد راضی نیستم باید خودم و بکشم بالا.
راستی علیرضا از اون مطلبی که واسه خرید بازیکن نوشتی خیلی استفاده کردم دستت درد نکنه
اگه میخوای ولخرجی نکنی با میانگین 3 ستاره رتبه ی پنجم خیلی هم خوب محسوب میشه.همه تیماشون رو 5 ستاره به بالا واسه قهرمانی میبندن.حتی با تیم 4 ستاره هم اگه توی یه لیگ متوازن بیافتیم خیلی سخته که حتی دوم بشیم.درسته ترکیب چیدن توی بازی خیلی مهمه ولی ابزارش هم لازمه واسه پیروزی
نقل قول:
دوستان من تازه شروع کردم لول 2 هستم تولیگ دوم شدم دفعه پیش این لیگ هم صعود میکنم توی کاپ هم هستم نیروهامم خوبه یه سوالی داشتم درباره ی این ساختمونا بود که میشه ساخت یه توضیحی در مورد همشون بدین و مزایاشونو بگین لطفا و یه سوال دیگه بلیط ها چی هستن؟؟؟؟
و یه توضیحم در مورد توانایی های بازیکنا بدین
عزیز ساختمونا بحثش یه خورده مفصله که من تو این هفته فکر نکنم بتونم کامل توضیح بدم ! به محض اینکه بیکار شدم توضیح میدم گرچه فکر کنم قبلا اینجا گفتم
در مورد بلیط ها کاملا واضحه. قیمت بلیط تعیین میکنی برای کسب درآمد! هوادار میاد بلیط میخره میشینه تو استادیوم و پولش میره تو حساب باشگاه شما !
توانایی بازیکن ها هم قبلا کامل توضیح دادم یه سرچی کنید فکر کنم بتونید پیداش کنید. اگه نشد بازم هر وقت بیکار شدم لینک پستشو بهتون میدم
بازم شرمنده واقعا ! پروژه ها و امتحانات کمرمون رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده !:nishkhand:crying::-om::
کسی از بچه ها یه پست کامل و آپدیت از سیستمو ضد سیستما نداره؟
سلام دوستان
level 13 هستم
فعلا از 7 مسابقه 16 امتیاز دارم و اول هستم
لیگ سختی دارم
قدرت تیمم: 80.2
دیروز بازی کاپم رو توی مرحله پلی آف 8-2 بردم
بازی امروزم توی لیگ رو 7-1 برد
یه بازی لیگ قهرمانان دارم که اگه ببرم از 4 بازی 9 امتیاز میشم و احتمال زیاد دوم جدول گروهی میمیونم
یه موضوع مهمی که انگار زیاد صحبتش رو ندیدم در مورد خرید بازیکن
به چند موضوع دقت کنید، شرایط فیزیکی میانگین قد و وزن، چپ پا بودن یا راست پا بودن یا هر دو پا بودن، یه موضوع مهمی که برام ثابت شده اینه که ملیت بازیکن خیلی مهمه، یعنی از کشوری باشه که واقعا فوتبال خوبی داشته باشن، بازیکنی می خری از کشور مالزی یا چین یا اندونزی و از این دست کشورا، حتی اگه بازیکن اسکات هم بشه بازیکن خوبی نیست، اما اگر یه بازیکن بخرید از کشور آلمان برزیل یا ایتالیا و... خیلی تاثیرش بیشتره، معمولا سعی کنید واسه مهاجم بازیکن آمریکای لاتین بخرید، هافبک ایتالیایی یا اسپانیایی، بازیکن آلمانی توی هر پستی دیدی بخرید:دی در کل بازیکنی بخرید که از کشور صاحب فوتبال باشن، سخته رعایت همه این نکات، ولی سعی کنید تا حد ممکن این مسائل رو لحاظ کنید
نقل قول:
سلام دوستان
level 13 هستم
فعلا از 7 مسابقه 16 امتیاز دارم و اول هستم
لیگ سختی دارم
قدرت تیمم: 80.2
دیروز بازی کاپم رو توی مرحله پلی آف 8-2 بردم
بازی امروزم توی لیگ رو 7-1 برد
یه بازی لیگ قهرمانان دارم که اگه ببرم از 4 بازی 9 امتیاز میشم و احتمال زیاد دوم جدول گروهی میمیونم
یه موضوع مهمی که انگار زیاد صحبتش رو ندیدم در مورد خرید بازیکن
به چند موضوع دقت کنید، شرایط فیزیکی میانگین قد و وزن، چپ پا بودن یا راست پا بودن یا هر دو پا بودن، یه موضوع مهمی که برام ثابت شده اینه که ملیت بازیکن خیلی مهمه، یعنی از کشوری باشه که واقعا فوتبال خوبی داشته باشن، بازیکنی می خری از کشور مالزی یا چین یا اندونزی و از این دست کشورا، حتی اگه بازیکن اسکات هم بشه بازیکن خوبی نیست، اما اگر یه بازیکن بخرید از کشور آلمان برزیل یا ایتالیا و... خیلی تاثیرش بیشتره، معمولا سعی کنید واسه مهاجم بازیکن آمریکای لاتین بخرید، هافبک ایتالیایی یا اسپانیایی، بازیکن آلمانی توی هر پستی دیدی بخرید:دی در کل بازیکنی بخرید که از کشور صاحب فوتبال باشن، سخته رعایت همه این نکات، ولی سعی کنید تا حد ممکن این مسائل رو لحاظ کنید
سلام.ممنون بابت مطالب خوبتون
میگم کاستاریکا هم فوتبال خوبی داره ها ... lol:-:nishkhand: یا مثلا تایلند ، بلغارستان ، اندونزی و ... :khandeeeee bahal:اینا خیلی بازیکن های خوبین تو تیم من :|:jeddiiiii: البته سکونشین هستن :دی
مزخرف ترین بازیکن من تو ترکیب اصلیم مدافع راستمه که 5 ستارست و میانگین امتیازی که تا حالا گرفته تو این همه بازی که انجام داده 5.6 هست :| یعنی یه چیزی فراتر از فاجعه !!! مکزیکی هم هست و 2 پا
نقل قول:
سلام.ممنون بابت مطالب خوبتون
میگم کاستاریکا هم فوتبال خوبی داره ها ... Lol:-:nishkhand: یا مثلا تایلند ، بلغارستان ، اندونزی و ... :khandeeeee bahal:اینا خیلی بازیکن های خوبین تو تیم من :|:jeddiiiii: البته سکونشین هستن :دی
مزخرف ترین بازیکن من تو ترکیب اصلیم مدافع راستمه که 5 ستارست و میانگین امتیازی که تا حالا گرفته تو این همه بازی که انجام داده 5.6 هست :| یعنی یه چیزی فراتر از فاجعه !!! مکزیکی هم هست و 2 پا
عجیبه، مکزیکی دو پا، این امتیاز!!! اگه میتونید که بفروشید چون معلومه بازیکن خوبی نمیشه تا آخر
خودم یه amc دارم از ترکیه، فوق العادست، فقط و فقط توی لیگ 8 تا پاس گل داده توی 7 بازی، در کل هم 16 تا پاس گل داده این فصل و 7 تا گل زده، مهاجمینم هم یکی از انگلیسه و یکی از آلمان، حقیقتا خیلی خوبن، من خودم یه dc دارم تایلندی 5 ستاره خوبه ها ولی عالی نیست، شاید بفروشمش، فعلا هنوز نتونستم dl 5 ستاره بگیرم و فعلا 4 ستارست، بقیه پستا رو 5 ستاره کردم، باز با کمک دوستان امیدوارم بتونیم موفقتر از قبل باشیم.
پ.ن: ترکیبی که بازی میکنم 4-3-1-2:
ST.........ST
AMC
MC..MC..MC
DL...DC...DC...DC...DR
فقط ترکیب حریف اگه 4-4-2 خطی باشه، 4-4-2 با بال نفوذی میچینم که بهترین ترکیبه واسه مقابله با این ترکیب
نقل قول:
عجیبه، مکزیکی دو پا، این امتیاز!!! اگه میتونید که بفروشید چون معلومه بازیکن خوبی نمیشه تا آخر
خودم یه amc دارم از ترکیه، فوق العادست، فقط و فقط توی لیگ 8 تا پاس گل داده توی 7 بازی، در کل هم 16 تا پاس گل داده این فصل و 7 تا گل زده، مهاجمینم هم یکی از انگلیسه و یکی از آلمان، حقیقتا خیلی خوبن، من خودم یه dc دارم تایلندی 5 ستاره خوبه ها ولی عالی نیست، شاید بفروشمش، فعلا هنوز نتونستم dl 5 ستاره بگیرم و فعلا 4 ستارست، بقیه پستا رو 5 ستاره کردم، باز با کمک دوستان امیدوارم بتونیم موفقتر از قبل باشیم.
پ.ن: ترکیبی که بازی میکنم 4-3-1-2:
ST.........ST
AMC
MC..MC..MC
DL...DC...DC...DC...DR
فقط ترکیب حریف اگه 4-4-2 خطی باشه، 4-4-2 با بال نفوذی میچینم که بهترین ترکیبه واسه مقابله با این ترکیب
4-4-2 خطی خودش جلوش خوبه تقریبا جواب میده. البته من با 4-4-2 لوزی هم خوب جواب گرفتم.
فعلا یه مدافع وسطم و دفاع چپم 3 ستاره ان و دارم دنبال جایگزین میگردم بقیه همشون 5 ستاره ان همشونبه جز یه 4 ستاره.دفاع راسته هم اگه پولی واسم موند یکی دیگه میخرم اینو میفروشم
مهاجمام از اسپانیا و ترکیه هستن. هافبک تهاجمی آرژانتین ، هافبک وسطا ایتالیا و کرواسی، هافبک دفاعی اسپانیا. مدافعامم مکزیک و انگلیس و کرواسی و ترکیه هستن. دروازه بانمم دانمارکی هستش