نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش این خبر رو بخون.......:ohum:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش این خبر رو بخون.......:ohum:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حرفای خوزه تو کنفرانس خبری جالب وامیدوار کننده بود .خدا کنه که خوزه بتونه باقدرت پرسپولیس رو هدایت کنه .پرسپولیس مهرهای خوبی رو جذب کرده وانتظارات از این تیم خیلی بالاست
و من به عنوان یه پرسپولیسی امیدوارم این مربی بتونه از ستاره هاش به خوبی تو زمین استفاده کنه
و یه سوال کسی از زائد خبری نداره؟؟
سلام بچه ها از این عکس خوشم اومد گفتم واسه شما قرمز ها در اینجا قرار بدم و اینم میدونم که اینجا جای اخبار و عکس نیست.
اين يک عکس قديمي است از نيمکت تيم فوتبال پرسپوليس در دهه شصت.در اين عکس به ترتيب از سمت راست به چپ علي پروين، محمود خوردبين،ولي اله صالح نيا ، علي صالح نيا ، پازوکي و قرباني ديده مي شوند.در حال حاضر از آن جمع فقط علي پروين است که در پرسپوليس حضور دارد.
يه چيزي ميخام بگم ولي قبلش اينو ميگم..
اصلا مهم نيست كي مربي تيم پرسپوليس باشه مهم اينه كه بتونه تيمو موفق كنه و به قهرماني برسونه و من اينو توي مانوئل خوزه ميبينم و مطمئنم تيم با اين مربي موفق ميشه!!!
ولي:
خودشو خيلي بالا ميگيره انگار فكر ميكنه از سر پرسپوليسي ها زياده برگشته گفته الاهلي 60ميليون هوادار داشته (كه مثلا پرسپوليس كه چيزي نيست) يا برگشته گفته فقط ميتونم قول بدم 12 نميشيم ( تحقير تيم و بازيكنا) اونم از مشكلاتش با كيروش و حرف زدنش(تيم ملي كيروش مث سيركه!!)
تازه من فكر ميكنم واسه تيم ملي ايران نقشه داره كه اومده ايران يه نگاهم به آمار نبندازيد اگه تيمش قهرمان بشه با كوچكترين لغزش از طرف كيروش ، مانوئل خوزه جايگزين ميشه!!!
منم از نوع مصاحبه هاش خوشم نیومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما تو بزرگی کیروش خیلی بزرگتر از این حرفاس مربی یونایتد و سرمربی رئال مادرید به همین راحتی ها کسی نمیتونه روش دست بزاره و واسش شاخ بشه
راستش منم از مصاحبش خوشم نیومد .......
اون تو مصاحبش گفت پیشنهاد کاری هم بهش دادن فکر کنم که همون مربی گری تیم ملی هست ............
تو مصاحبش هم تیم را تحقیر کرد اگه بخواد اینجوری ادامه بده همه جلوش بلند میشن.............
من که واسم مهم نیست کی مربی پرسپولیس هست فقط موفقیت تیم برام مهمه ایشالا که قهرمانیم.
سلام به شما قرمز های عزیز:
با همه حرفای بچه ها موافق هستم . این آقای خوزه در حدی نیست که بخواد تیم قدیمی و مردمی پرسپولیس را مورد تحقیر قرار بدهد
تنها کار مثبتی که توی دوران زندگی اش انجام داده است کشف فیگو بوده همین و چند تایی قهرمانی به درد نخور دیگه این ها که نیاز به قیافه گرفتن نداره هنوز از راه نرسید کوچک و بزرگ قرمز پوشان را گرفته به تحقیر و تمسخر حتی حرفهایی زشتی هم در مورد کی روش زده که جاش نیست اینجا بگم
نکته جالب: این آقا پستش هافبک بود و بیشترین زمان را تو بنفیکا بوده بعد جالبه که بدونید توی111 بازی و در طی چهار سال فقط 12 گل زده اینم دیگه فیسسسسس گرفتن داره... توی کشور خودش زیاد موفق نبوده و فرت و فرت اخراجش کردند دیده هوا پسه پیچیده رفته سمت آفریقایی ها
جالبه بدونید زمانی که اسکولاری از تیم پرتغال جدا شد این آقا رفت خواهش و التماس که من و بذارید سر مربی اما قبولش نکردند و با کارلوس کی روش خودمون قرار داد بستند تنها هنری که کرد رفت قاطی عرب ها و الا هلی پر مهره را قهرمان کرد همین و همین....
بیخیال آقای سرمربی یه خورده آروم باش ما آمارت و داریم. تازه تیم ما از سرت هم زیاده .......
نویسنده: نیما/ انجمن تخصصی فوتبال دربی
داداش تو یه خبر نوشته بود که: زاید دوشنبه میاد تهران و سه شنبه هم قراردادش رو ثبت میکنه.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid.b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب به اندازه کافی بازیکن داریم همشون هم خداروشکر. دیگه یه مش منشوری نیستند چی بود پارسال واقعا گند بود اما امسالی ها دیگه خیلی خوبن همه خوش اخلاقند برعکس مربی مون اصلا خوشم ازش نیومدهراستی از اینکه ایمون زاید. هم اومد بالاخره خیلی خوشحالم
با سلام
بصورت خلاصه یک سری مطلب رو میخوام بگم که فکر کنم یادآوریش خالی از لطف نیست.
اول یک مطلب تامل برانگیز برای مخالفان دایی دارم و اون درباره علت استعفای انصاری فرده که اگر مطالعه کنید به مافیای بزرگ دایی پی میبرید.
دوم در مورد مربیه جدید پرسپولیسه که من فکر میکنم در ادبیاتش توهین به پرسپولیس دیده نمیشد و فقط میخواست فشار مربی گری در پرسپولیس رو جلوی مطبوعات ایران برای خودش کم کنه و در کل مهم نتیجه این فصلشه که امیدوارم مثبت باشه هرچند بهتره زیاد تیم و خودش رو وارد حاشیه نکنه . . .
نکته بعد درباره خلعتبریه که گفته بود در ایران فقط برای پرسپولیس بازی میکنه ولی در عمل در چند روز گذشته نه تنها با رغیب دیرینه پرسپولیس پای میز مذاکره نشسته بلکه حتی نشون داده اگه پول بیشتر ببینه با تیم دسته چندمم مذاکره میکنه . . .
و من رو به یاد گفته قلعه نوعی می اندازه که گفته بود در این فصل به بازیکن استقلالی واقعی احتیاج داریم و در این رابطه خلعتبری حرف قلعه نوعی رو به ما گوشزد میکنه . . .
و در آخر من هنوز سر حرفم هستم و حتی با جذب سوسا نیز تیم رو نیازمند جذب یک هافبک دفاعی جدید میبینم و امیدوارم رویانیان یک بار دیگه از معجزه های این فصل نقل و انتقالاتش انجام بده . . .