-
مصاحبه پرویز مظلومی
مظلومي: مقابل النصر انتحاري بازي نخواهيم كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: النصر بازيكنان خوبي دارد و ما نبايد انتحاري بازي كنيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در حاشيه تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران در خصوص آخرين وضعيت تيمش قبل از ديدار با النصر عربستان اظهار داشت: بعد از بازي با نماينده قطر شرايط خوبي داشتيم و درست برعكس بازي با السد كه چند روز قبل در بوشهر بازي كرده بوديم فرصت پيدا كرديم تا 8-7 روز استراحت كنيم. جا دارد از سازمان ليگ تشكر كنم كه شرايطي را مهيا كرد تا با فراغ بال به نماينده عربستان برويم.
وي ادامه داد: اين هفته كارهاي تاكتيكي و برنامه هاي خوبي داشتيم و قصد داريم با كمال آرامش براي زدن دو گل به زمين برويم و به هدفمان برسيم. بازيكنانم را توجيه كردم كه فوتبال 90 دقيقه است و اميدوارم با حمايت هواداران و رسانه ها بتوانيم نتيجه دلخواه را بگيريم.
مظلومي در خصوص النصر عربستان گفت: آنها بازيكنان خوبي دارند و ما نبايد انتحاري بازي كنيم. تيم حريف بازيكنان خطرناكي دارد كه بسيار سرعتي هستند. بازيكنان من ميدانند كه نبايد دچار استرس شوند و ميتوانيم با زدن گل بيشتر پيروز شويم.
مظلومي تاكيد كرد: تا پيش ازاين تصور ميكرديم ميتوانيم با نتيجه يك بر صفر صعود كنيم اما حالا بايد با اختلاف گل بيشتر برنده شويم. در بازي السد تمركز لازم را نداشتيم و خستگي و فشار بيش از حد باعث عقب نشيني استقلال شد اما بايد بگويم كيتا بازيكن گرانقيمت السد در مقابل بچههاي ما بيكار بود و هيچ كاري نتوانست انجام دهد.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا از حريف خود شناختي داريد يا خير تصريح كرد: از تمام رقبايمان شناخت داريم و به بازيكنانم توصيه كردهام اسير جوسازي عربها نشوند چون آنها هميشه همين گونه هستند و به تماشاگران توصيه ميكنم كه هوشيار باشند.
به گزارش فارس مظلومي در پاسخ به اين سؤال كه نگران اين مسئله نيستيد در نيمه دوم مجددا دچار افت شويد گفت: در اين بازي دست ما بازتر است. در بازي قبل سه چهار بازيكن آسيب ديده داشتيم و سيدصالحي، هوار و شريفات مصدوم بودند. در اين هفته به مجيدي استراحت داديم ولي بازيكنان ما در طول اين هفته مرتب تمرين كردهاند و با تركيب كامل به مصاف النصر ميرويم و اين قول را ميدهم مثل بازي با السد در نيمه دوم افت نميكنيم.
مظلومي با اشاره به اهميت اين ديدار به خبرنگاران حاضر در تمرين استقلال گفت: اميدوارم هواداران بيايند چون بحث ملي است و ما اميد داريم كه با حضور آنها بتوانيم عضو تيمهاي صعودكننده باشيم.
وي در پايان در پاسخ به اين سؤال كه آيا ممكن است حريف براي تساوي به زمين بيايد گفت: آنها يا براي مساوي ميآيند و يا براي كمگل خوردن بازي ميكنند. مسلما حفظ توپ و از كار انداختن بازيكنان كليدي از برنامههاي آنان خواهد بود اما در جلسه آناليزي كه امروز با بازيكنان داشتيم همه موارد به آنها گوشزد كرديم.
-
مصاحبه روانخواه
روانخواه: انگار وارد دنياي جديدي شدهام
خبرگزاري فارس: بازيكن مصدوم استقلال گفت: 73 روز با عصا راه رفتم و اكنون انگار وارد دنياي جديدي شدهام.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، اميدرضا روانخواه در مورد وضعيت جسمانياش گفت: خدا را شكر ميكنم، واقعا شرايطم خيلي خوب است. حالا عصاها را هم كنار گذاشتهام و انگار وارد دنياي جديدي شدهام، از آن لذت ميبرم و اين بار قدر سلامتيام را بيشتر خواهم دانست.
وي ادامه داد: يادم نميرود اما ثابت ميكنم ميتوانم واقعا روزهاي سختي را پشتسر گذاشتم. 73 روز با عصا بودن را هر كسي نميتواند تحمل كند اما من توانستم و حالا با آرامش و مرحله به مرحله جلو ميروم تا بالاخره تواناييهايم را اثبات كنم.
-
مصاحبه قلعه نوعی
قلعهنويي: آدمهاي كوچك ناراحتند كه چرا از طريق آنها به عيادت حجازي نرفتم
خبرگزاري فارس: سرمربي سپاهان با بيان اينكه اختلافش با حجازي فقط در مسائل فني بوده، گفت: آقاياني كه جوسازي كردند ناراحتند كه چرا از طريق آنها به عيادت حجازي نرفتم.
امير قلعهنويي در گفتوگويي اختصاصي با خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به ابوظبي درباره مسائل مختلف پيرامون باشگاه سپاهان صحبتهاي زير را انجام داد.
فارس: سامي الجابر عقيده داشت در زمان حضور تيم الهلال در اصفهان مشكلاتي پيش آمده بود از جمله اينكه ميزباني خوبي از سوي اصفهانيها به عمل نيامده، در اين مورد چه نظري داريد؟
- با سامي الجابر صحبت كردم و وي اذعان كرد كه بخاطر همكاري و ميزباني خوب سپاهان از شما تشكر ميكنم و تعجب ميكنم كه چرا در حال حاضر اين حرفها را بيان ميكند. خوب شد اين بازي با نتيجه تساوي به پايان رسيد در غير اينصورت حتما از غذا و هوا هم ايراد ميگرفتند.
ما در رياض بازي را برديم و آنجا هم حركاتي را از آنها شاهد بوديم. آنها قبل از بازي جنگ رواني راه انداخته بودند كه ايران شرايط ميزباني ندارد. ناظران ويژهاي نيز فرستادند كه جا دارد از AFC گله كنم كه چرا اين كار را در مورد سعوديها انجام داد چرا كه آنها بايد با ساير تيمها هم با چنين حساسيتي برخورد كنند.
بازي با نتيجه مساوي تمام شد اما آنها فيرپلي را رعايت نكردند. يقينا اگر بازي را ميبردند مطمئنا همه چيز خوب بود.
فارس: اين حاشيه سازيها باعث شده مسابقه با تيمهاي شرق آسيايي راحتتر به نظر برسد. اين طور نيست؟
- اعتقاد دارم اين موضوع به فدراسيون فوتبال ايران برميگردد. فدراسيون ما در موضعگيريهايش خيلي كوتاه آمده و اگر همان زمان پاسخ آنها را با جديت ميداد، حالا ديگر اينگونه صحبت نميكردند.
فوتبال عربستان سعودي با افت محسوسي مواجه شده و ميخواهند با اين كارها جوسازي كنند. در هر حال اين صحبتها از سامي جابر بعيد بود. آنها بازي با كيفيتي انجام دادند و مشكل خاصي نبود. تا زماني هم كه در ايران بودند همه چيز خوب پيش ميرفت.
آنها در اصفهان از فرودگاه در كمتر از 10 دقيقه بيرون آمدند و در بهترين هتل پذيرايي شدند. نميدانم اين بهانهتراشيها براي چيست اما بدانند كه اين حرفها در فوتبال قديمي شده است. زماني كه نامه زدند كه به ايران نميآييم اگر فدراسيون فوتبال ايران موضع محكمتري ميگرفت ديگر اين حرفها پيش نميآمد.
فارس: خيليها اميدوارند اميرقلعهنويي با سپاهان تا موفقيت در آسيا ادامه دهد.
به قول حاج رضايي در مربيگري وقتي وارد تيمي ميشوي اولين كار اين است كه بايد در خروج را ياد بگيري. خودم دوست دارم بمانم چون كار اصلي من با سپاهان سال آينده كه سال سوم حضورم در اين تيم است آغاز ميشود. در سالي كه گذشت اصلا بازيكنان سپاهان در اختيار ما نبودند و در اين دو ماه هم كه حضور دارند كار تاكتيكي انجام ميدهيم.
ديروز به شوخي به بچهها گفتم براي اولين بار بعد از دو ماه است كه داريم هفته به هفته بازي ميكنيم چرا كه پس از جام ملتهاي آسيا به فاصله سه يا چهار روز يكبار بازي ميكرديم تنها در همين دو ماه اخير است كه فاصله بازيهايمان ما به يك هفته رسيده است.
امسال با توجه به اينكه كيروش يك مربي حرفهاي است و اين مشكلات را براي باشگاهها بوجود نميآورد، يقينا سپاهان با قدرت در ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر ايران حضور خواهد داشت اما بايد تأكيد كنم كه اين شرايط بايد از سوي هر دو طرف هماهنگ باشد.
فارس: گويا از مسئولان باشگاه خواستهايد تيمي قدرتمند را براي فصل آينده ببندند؟
- گفتهام اگر بمانم بايد تيمي ببنديم كه قويتر باشد اما اين به آن معنا نيست كه تغييرات آن چناني داشته باشيم چرا كه هر تيمي در دنيا در پايان فصل 3 يا 4 بازيكن در ليست خروجي و همين تعداد در ليست ورودي دارد و ما هم مستثني نيستيم.
جا دارد از سميعينژاد تشكر كنم كه يك انسان بامعرفت، بااخلاق و مدير بسيار لايقي است و البته بايد در مورد مطالبي كه باعث سوء تفاهم وي و حسيني، رئيس هيات مديره باشگاه سپاهان شده بود عنوان كنم از زماني كه اين دو نفر به باشگاه ورود كردند خيلي از مشكلات ما حل شد.
صراحتا اعلام ميكنم كه ورود سميعينژاد باعث شد تيم به اهدافش نزديكتر شود. اگر و او حسيني نميآمدند تا مشكلات ماليمان حل شود سپاهان پنجم هم نميشد.
فارس: براي جذب بازيكنان مدنظرتان به توافق رسيديد؟
- نه ليستي براي بازيكنان جديد دادهام و نه از رفتن كسي صحبتي كردهام چرا كه اول بايد تكليف خودم مشخص شود.
فارس: اما خواستههاي كلي را بيان كرديد؟
- بله خيلي دوست دارم يك سال ديگر در سپاهان بمانم، اما بايد شرايطي بوجود بيايد كه دو طرف ادامه همكاري بدهم. باز هم تأكيد ميكنم كه اين دو سال جزو سالهاي خوب زندگي ورزشي من بود چرا كه معمولا جاهايي كه قبلا كار كرده بودم با تنش، استرس و فشارهايي، خواسته يا ناخواسته همراه بود.
نيك نفس، هيبدي، شفيعزاده، فتحاللهزاده و قريب در اين مدت مديران عامل تيمهايي بودند كه با آنها كار كردم ولي در اين تيمها فشار زيادي از جمله مشكلات مالي و ساير موارد روي دوش من بود و بعضا تيمها شرايط خوبي نداشتند.
واقعيت اين قضيه اين است كه دو سال اخير شرايط خوبي داشتيم و آرامش در وجود من و خانوادهام بود و توانستيم راحتتر كار كنيم.
از همه مديراني كه با آنها كار كردم تشكر ميكنم چرا كه از همه آنها درس گرفتم. آنها مديران قدرتمندي بودند اما دو سال اخير خيلي راحت بودم و نزديك بودن به خانوادهام در كيفيت كارم تأثير زيادي داشت.
فارس: حضور قلعهنويي در بيمارستان كسري و ديدار با حجازي خبرساز ش.د در مورد اين اقدام خوب چه صحبتي داريد؟
- براي حجازي از خداوند منان آرزوي سلامتي و شفاي عاجل ميكنم. من، بنده گناهكارم اما اميدوارم خدا به دعاي جامعه ورزش گوش داده و به آقاي حجازي كه يكي از بزرگان فوتبال ما است سلامتي بدهد تا زودتر به ميادين بازگردد اما متاسفم براي آقاياني كه جوسازيهايي كردند و ناراحتند كه چرا از طريق آنها به عيادت حجازي نرفتم.
بنده كار اخلاقي كردم و برايم مهم نيست كه چه چيزي مينويسند اما آدمهايي كه اين چيزها را مينويسند آدمهاي كوچكي هستند. من به وظيفهام عمل كردم و معتقدم كه بايد زودتر به اين ملاقات ميرفتم. با حجازي از گذشته و مسائل مختلف فوتبال صحبت كرديم و جو خوبي در حضور خانوادهاش حاكم بود. نميدانم چرا روزنامهها اينچنين مينويسند. اگر نميرفتم صد مقاله مينوشتند كه چرا نرفت و حالا كه به اين ملاقات رفتهام چرا يك صفحه دروغ مينويسند. هنوز نفهميدم كه در اين مملكت چه كاري بايد انجام داد.
فارس: پس معتقديد جو خوب و صميمي حاكم بود؟
- بله همينطور است و ما از ديدار با يكديگر خوشحال شديم. اگر در گذشته اختلافي بوده اين اختلاف فني بوده و همه مربيان به لحاظ فني اختلاف دارند. بنده به عنوان شاگرد و حجازي به عنوان بزرگتر نقطه نظرات فنيمان تفاوت داشت و مشكل خاصي نبود.
فقط براي آدمهايي متأسفم كه چنين جو سازي ميكنند و اينكه از اين كار چه چيزي گيرشان ميآِيد را نميدانم و نميفهم كه در ذهنشان چه ميگذرد. آنها تميز و پاك فكر نميكنند
-
مصاحبه حجازی
حجازي: اميدوارم بتوانم دوشادوش مردم به آزادي بروم
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق استقلال گفت: با وجود كسالتي كه دارم اميدوارم بتوانم دوشادوش مردم فردا به ورزشگاه آزادي بروم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، ناصر حجازي از هواداران باشگاه استقلال دعوت به عمل آورد تا به ورزشگاه آزادي بيايند.
وي گفت: بازي فردا بين استقلال و النصر عربستان يك بازي معمولي نيست، يك بازي ملي و بسيار حياتي براي فوتبال ايران است. از هواداران و عاشقان استقلال ميخواهم كه فردا جداي از همه مسائل يك دل و يكصدا به ورزشگاه آزادي بيايند و از تيم محبوب خود در برابر نماينده عربستان سعودي حمايت كنند. بنده عليرغم كسالتي كه دارم اميدوارم بتوانم فردا دوشادوش هواداران به آزادي بيايم و شاهد صعود استقلال به مرحله دوم ليگ قهرمانان آسيا باشم.
اين ديدار ساعت 18 فردا برگزار ميشود.
-
مصاحبه جباری
جباري: قول كسب يك جام را به هواداران ميدهيم
خبرگزاري فارس: هافبك استقلال گفت: شرايط خوبي داريم و قول قهرماني در يك جام را به هواداران ميدهيم.
به گزارش خبرگزاري فارس مجتبي جباري پس از عدم صعود استقلال به مرحله بعدي ليگ قهرمانان آسيا عنوان كرد: در ديدار برابر النصر هر چه از زمان بازي ميگذشت بهتر بازي ميكرديم و دوندگي زيادي داشتيم. از تيم عربستاني بسيار سرتر بوديم. شايد در 20 دقيقه توپهاي بلند زديم اما در مجموع بازي خوبي به نمايش گذاشتيم.
وي افزود: امروز روزي نبود كه ما بخواهيم صعود كنيم زيرا هر چه زديم به در بسته خورد و نتوانستيم به مرحله بعدي صعود كنيم.
جباري درباره عدم گلزني فرهاد مجيدي در اواخر مسابقه تصريح كرد: فرهاد توپهاي بهتري را تبديل به گل كرده و زحمت خود را همواره براي استقلال كشيده است.
وي درباره جام حذفي يادآور شد: شرايط خوبي داريم و قول قهرماني در اين جام را به هواداران ميدهيم. هر چند كه ليگ بازيهاي فشردهاي دارد و اين موضوع باعث ميشود بازيكنان خسته شوند و در بازي آنها تاثيرگذار باشد اما در هر حال روحيه خوبي داريم و قول كسب يك جام قهرماني را به هواداران استقلال ميدهم.
-
مصاحبه رحمتی
رحمتي: ميتوانستيم در نيمه اول هم گل بزنيم
خبرگزاري فارس: هافبك استقلال گفت: در نيمه اول با يك بازي منطقي چندين بار ميتوانستيم به گل دست يابيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، كيانوش رحمتي پس از عدم صعود استقلال به مرحله بعدي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا گفت: واقعا از تمام تماشاگران استقلال تشكر ميكنم. پيروزي تلخي بود، اما خوشحالم كه همه تلاش بازيكنان را ديدند.
وي افزود: هواداران ديدند كه بازيكنان چندين موقعيت گل به دست آوردند و در نيمه اول با يك بازي منطقي چندين بار ميتوانستيم به گل دست يابيم كه متاسفانه اين امر محقق نشد.
اين بازيكن خاطرنشان كرد: مي خواستيم در اين ديدار در ابتدا گل نخوريم و همين موضوع كار مار را سخت كرده بود. در هر صورت خدا را شكر ميكنم كه مردم و هواداران با رضايت ورزشگاه را ترك كردند.
رحمتي درباره حضور برخي هوادران و شعارهاي غير ورزشي آنها تاكيد كرد: شايد اگر اين اتفاقها در ورزشگاه نميافتاد ميتوانستيم گلهاي بيشتري بزنيم و به مرحله بعدي صعود كنيم. تمركز بازيكنان و تماشاگران با اين موضوع به هم ريخت.
-
مصاحبه برهانی
برهاني: النصر يازده نفره دفاع كرد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: برخلاف ادعاي النصر براي كسب پيروزي، اين تيم مقابل ما يازده نفره دفاع ميكرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني در جمع خبرنگاران اظهار داشت: من امروز چندان در موقعيت گل قرار نگرفتم و توپي به من نرسيد. تيم النصر هم 11 نفره دفاع مي كردند.آنها بر خلاف ادعايشان كه مي گفتند براي پيروزي آمدهاند، براي دفاع آمدند و در نهايت هم به خواسته خود رسيدند.
وي افزود: فرهادمجيدي امروز چند بار در موقعيت گلزني قرار گرفت، اما امروز استقلال در زدن ضربات آخر دقت نداشت و بدشانس بوديم.
-
مصاحبه پرویز مظلومی
مظلومي: اين تلخترين پيروزي دوران مربيگريام بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال پس از برتري برابر النصر و حذف از ليگ قهرمانان آسيا گفت: اين تلخترين پيروزي دوران مربيگريام بود.
به گزارش خبرگزاري فارس پرويز مظلومي پس از پيروزي 2 بر يك استقلال برابر النصر با وجود حذف از رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا در نشست مطبوعاتي اظهار داشت: دست تكتك تماشاگران را ميبوسم. آنها غيرت ايراني را نشان دادند و حسابي تيم را تشويق كردند اما اتفاقاتي كه روي سكوها افتاد تمركز بازيكنان را بر هم زد و بازيكنان تصور كردند هواداران عليه آنها شعار ميدادند. ما در همان دقايق گل خورديم.
وي ادامه داد: با اين حال به بازيكنانم خسته نباشيد ميگويم كه خوب بازي كردند. امروز يكي از زيباترين بازيهاي استقلال را مشاهده كرديم كه يك بازي تهاجمي نيز بود.
مظلومي تصريح كرد: به النصر تبريك ميگويم كه توانست به مرحله بعدي رقابتها صعود كند اما بايد تاكيد كنم كه اين تيم را ميتوانستيم با اختلاف دو تا سه گل شكست دهيم. ما امروز سادهترين موقعيتها را به خاطر استرس از دست داديم و ديديد كه تيم حريف نيز نتوانست كاري كند. آنها در لاك دفاعي بودند و فقط زير توپ ميزدند و چون صعود كرده بودند به شكست دو بر يك هم راضي بودند.
سرمربي استقلال خاطرنشان كرد: اگر استقلال در بازيهاي آينده هم اينطور بازي كند ميتوانيم اين تيم را تا حد قهرماني آسيا برسانيم اما حيف از امتيازهاي مفتي كه به راحتي در بازيهاي گذشته از دست رفت تا شرمنده هواداران شويم. اين تلخترين پيروزي دوران مربيگريام بود.
به گزارش فارس در ادامه اين نشست خبرنگار عربستاني از مظلومي پرسيد كه چرا با توجه به اينكه النصر از دقيقه 60 عقب كشيد استقلال نتوانست از موقعيتها استفاده كند كه سرمربي آبيپوشان در پاسخ به اين سوال گفت: ما از موقعيتهايمان استفاده كرديم اما النصر عقب كشيده بود و حتي ديديد با اينكه گل خورديم تمركز خود را از دست نداديم دو گل زديم و 5 تا 6 موقعيت گلزني هم داشتيم كه متاسفانه از دست رفت. امروز همه كار كرديم اما النصر با بازي بستهاي كه انجام داد اجازه زدن گلهاي بيشتر را از استقلال گرفت.
وي در پاسخ به اين سؤال كه گفته بوديد از دفاع كند تيم عربستاني استفاده خواهيم كرد اما اينگونه نشد، تاكيد كرد: در نيمه اول تمام تلاش خود را كرديم تا دفاع كند آنها را جلو بكشيم اما هر كاري كرديم اين اتفاق نيفتاد چرا كه آنها به ضد حملات دل بسته بودند. در نيمه دوم هم تغييرات داديم و سيستم بازي را 4 - 3 - 3 و حتي 4 - 2 - 4 كرديم ما همه نوع تغييرات انجام داديم اما دفاع آنها جلو نيامد. به مرحله بعدي صعود نكرديم اما تماشاگران ما را تشويق كردند كه اين موضوع نشان دهنده فهم بالاي آنهاست.
مظلومي گفت:استقلال فوتبال تهاجمي بازي كرد و دست هواداران را كه با حمايت هاي خود استقلال را تشويق كردند ميبوسم. ضمن اينكه از كانون هواداران هم تشكر ميكنم كه نظم خوبي ايجاد كرد.
در پايان اين نشست مطبوعاتي يك خبرنگار عربستاني از مظلومي پرسيد كه آيا در ديدار تيم هاي النصر و ذوب آهن نماينده عربستان ميتواند به پيروزي برسد كه مظلومي در پاسخ به وي گفت: اگر النصر با سيستمي كه با ما بازي كرد در فولاد شهر هم به بازي برود ذوب آهن اين تيم را به راحتي شكست ميدهد.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدري: استقلال و پرسپوليس هنوز تكليف خود را نميدانند
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: كار ما قبل از مسابقه با النصر سخت شده بود و اگر در قطر السد را دستكم نميگرفتيم الان حذف نميشديم.
به گزارش خبرگزاري فارس، منصور پورحيدري درباره حذف استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قبل از هر چيز من از هواداران تشكر ميكنم. خيلي زحمت كشيدند؛ اما نكتهاي كه هست به خودمان برميگردد. ما قبل از اين مسابقه كار خود را سخت كرديم. اگر السد را ميبرديم اين اتفاق نميافتاد ما آنها را در قطر دست كم گرفتيم.
وي درباره اينكه تيمهاي استقلال و پرسپوليس به اندازه ذوبآهن و سپاهان تجربه آسيايي ندارند، گفت: اين مسئله دليل دارد. تغييرات مديريتي در استقلال و پرسپوليس زياد است هر مديري بايد 3 يا 4 سال فرصت داشته باشد. هنوز باشگاههاي ما نميدانند مديرعاملشان چه كسي است در صورتي كه يك باشگاه نياز به برنامهريزي دارد.
سرپرست استقلال در پاسخ به اين سؤال كه آيا قبول دارد تركيب امروز استقلال احتياطآميز بود، گفت: ما از اول هفته براي اين بازي تمرين كرده بوديم. النصريها باهوش بودند نبايد فريب آنها را ميخورديم. همان گلي كه خورديم باعث حذف ما شد.
پورحيدري درباره اينكه كادر فني استقلال دير متوجه شد كه بايد به بازي مستقيم روي بياورد اظهار داشت: ما براي نيمه دوم چنين برنامهريزي كرده بوديم. اگر ضربه سر مجيدي گل ميشد اين اتفاقات رخ نميداد. با اين حال بعد از زدن گل تيم ما خوب جموجور شد.
سرپرست استقلال درباره اينكه آيا پرويز مظلومي به باشگاه ليست داده است، گفت: مظلومي هنوز ليستي به باشگاه نداده است. فصل، بايد تمام شود. نميدانيم وزير ورزش انتخاب ميشود يا نه. باشگاههاي پرسپوليس و استقلال هنوز تكليف خود را نميدانند تا براي خود برنامهريزي كنند.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتحاللهزاده: ميخواهيم در جام حذفي محبت هواداران را جبران كنيم
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: قصد داريم قهرمان جام حذفي شويم تا بتوانيم از اين طريق از هواداران تشكر كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي فتح الله زاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از هواداران تشكر مي كنم. طبق اعلام رسمي 85 هزار نفر در ورزشگاه حضور پيدا كرده اند و ركورد زديم. من دست تك تك هواداران را مي بوسم. خيلي از آنها از شهرستان آمده بودند و من و تيم شرمنده آنها شديم. شرمندگي ما وقتي بيشتر شد كه با وجود حذف باز تيم را تشويق كردند.
وي افزود: قبلا قانون AFC اين طور نبود اما با قانون جديد به خاطر يك گل حذف شديم. خيلي از فرصت هاي ما در اين مسابقه از دست رفت.
سرپرست باشگاه استقلال در پاسخ به اين سوال كه چرا كار اين تيم به اما و اگر كشيده شد، گفت: ما در دو بازي مقابل السد و پاختاكور نتيجه خوبي نگرفتيم. مقابل پاختاكو بچه ها فكر كردند كه يك امتياز هم خوب است. مي خواهيم قهرمان جام حذفي شويم تا بتوانيم از اين طريق از آنها تشكر كنيم.
فتح الله زاده در مورد ارنج امروز استقلال و دفاعي بازي كردن اين تيم عنوان كرد: وقتي مي خواهيد در زمين راحت بازي كنيد بايد ارنج متفاوتي داشته باشيد و اگر مي خواهيد گل نخوريد وضعيت فرق مي كند. به نظر من كار مظلومي درست بود. ما گل راحتي را دريافت كرديم و اين به تيم استرس داد. ديديد كه سيد صالحي هم به زمين آمد. ما مي خواستيم حريف را خسته كنيم و حتي صاحب چندين موقعيت گل هم شديم. نيمه اول هم خوب بوديم. بچه ها به خاطر هواداران تلاش كردند تا گل بزنند.
سرپرست باشگاه استقلال در مورد آينده كاري مظلومي گفت: مظلومي سال ديگر هم با ماست. ما تيم را تقويت مي كنيم.
وي در مورد شايعه زد و خورد طالب لو در باشگاه استقلال اظهار داشت: اصلا به قيافه وحيد چنين چيزي مي آيد؟ او مثل ني مي ماند كه مي شكند. طالب لو هميشه يكي از بهترين هاي استقلال بوده و يار من هم بوده است. او امروز هم محمدي را تشويق كرد و به تيم روحيه مي داد. اين خبر صحت ندارد.
فتح الله زاده در مورد پرسپوليسي شدن عمران زاده گفت: اين هم درست نيست و حنيف به پرسپوليس نمي رود.
وي در پاسخ به اين سوال كه گفته بود منظورش از " مثل كامپيوتر ويروسي شده است " چيست، گفت: گاهي مصاحبه هايي از منتشر مي شود و در همين مواقع است كه مثل كامپيوتر ويروسي مي شوم و منظورش هم همين بود. من گفتم احترام ويژه اي براي ابراهيم زاده قائل هستم اما براي فصل بعدي براي كسي پيغامي نداده ام. از عملكرد مظلومي رضايت دارم و او تلاشش را انجام داده است.
وي در مورد جوسازي عرب ها و النصري ها نسبت به ميزباني استقلال گفت: براي آنها احترام زيادي قائل شديم. وقتي به عربستان رفتيم از من كه مدير تيم بودم انگشت نگاري كردند اما ما در تهران همه تلاش خود را انجام داديم تا بهترين ميزباني را انجام دهيم. حتي به آنها گفتيم كه آب بخرند ما پولش را مي دهيم. اين درحالي بود كه ما از ميزباني آنها رضايت نداشتيم.