پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
راستی امروز که انجمن اصلی بازی رو میدیدم متوجه شدم مشکلی که چند روز پیش واسم پیش اومد و تیمم پرید و از اول یه تیم جدید آورد، فقط مشکل خودم نبوده و تعدادی دیگه هم مشکل مشابه ای واسشون پیش اومده
و این یه مشکل فنی بود که خیلی زود راست و ریستش کردن!
------------------------------------------
لیگ قبل ششم شدم و حیف شد لیگ قهرمانان نیستم... رسیدم لول 16 . بازی جام حذفی هم که کماکان لود نمیشه ولی با یه تیم جوون و هم قدرت بازی داشتم و 5-1 بردم.در کل امیدی به جام حذفی ندارم
من 2شدم توی لیگ.الان رفتم لول3
مرسی داش علی،چندبار ریستارت کردم فایده نداشت،آپدیت جدیده هم دان کردمو نصب کردم،بازم فایده نداشت،بخدا موندم،اگه ردیف نشد،دیگه تاعمر دارم تاپ الون بازی نمیکنم،موندم مستأصل...
نقل قول:
مرسی داش علی،چندبار ریستارت کردم فایده نداشت،آپدیت جدیده هم دان کردمو نصب کردم،بازم فایده نداشت،بخدا موندم،اگه ردیف نشد،دیگه تاعمر دارم تاپ الون بازی نمیکنم،موندم مستأصل...
من هم تو گوگل سرچ کردم، هم تو فروم بازی و هم تو بخش پشتیبانی بازی سرچ کردم و عضو شدم اما چیزی پیدا نکردم مبنی بر مشکلی که داشتی!
قبل از اینکه این اتفاق بیوفته با فیسبوک میرفتی؟؟ یا عادی وارد میشدی؟ عکس ارور رو داری بزاری اینجا؟؟؟
میدونم واقعا سخته!راستی گفتی لول چند بودی؟؟؟ من اگه لول 2 3 هم باشم و این اتفاق واسم بیوفته بازیو ول میکنم، چه برسه با اینکه الان لول 16 ام! و اگه چنین اتفاقی بیوفته خودکشی میکنم! lol:- یک سال و نیم تقریبا واسه بازی وقت گذاشتم! کم نیستا :|
به هر حال امیدوارم درست بشه. اگرم نشد خدای نکرده! میتونی دوباره شروع کنی!! منتها با تجربه فوق العاده بیشتر!
داش علی دمت گرم،واقعا راهنماییت کولاک بود،ایول...آقا ردیف شد،گفتی برو پشتیبانی،رفتم فقط یه نکته رو بگم،بچه ها اگه خدایی نکرده مشکلی شبیه به مال من براتون پیش اومد،بخش پشتیبانی اونجا آیدی تیمتون رو میخواد ازتون،حتما همین الان برش دارید،یه جایی بنویسیدش،واس اینکار تو منوی بازی روی آخرین سربرگ برید،اونجا تو منوی دوم میبینیدش،من خداروشکر داشتمش وگرنه واس همیشه باس با تیمم بای بای میکردم،چون اصلا وارد صفحه نمیشد....خلاصه سر چند دقیقه ردیفش کردن واسم،راس میگفتی مشکل خیلیاست،کلی تو ایمیل ازم عذرخواهی کردن.والا من تا الان اصلا با فیس نیووردمش بالا،نمیدونم چش شد،ولی خداروشکر به لطف خدا و کمکای داش علی برگشت،ینی بخدا داشتم سکته میکردم
خب بعد از قهرمانی لیگ قبل،الان وارد بازی شدم،قرعه کشی لیگ قهرمانان رو انجام دادم،جام حذفی ام که یه بازی رو در غیاب من انجام داده بود وفقط بازی برگشت مونده...بچه ها چمپیونز افتادم تو گروهی که لیورپول اف سی از انگلیس تو گروهمه،باورتون نمیشه از مینیوله دروازبان تا بالوتلی هرکی رو که فکرشو کنید داره،لامصب کل لیورپول رو بسته از اصلی تا ذخیره هاش...اما حذفی ام که یه بازیش برگزار شده بود،خوردم به رئال مادرید از اسپانیا ،رونالدو،کاسیاس،اوزیل،کاک ا،په په،دی ماریا و خیلیای دیگه رو داره،بازیه اول که من نبودم تقریبا له شدم،۶تا اما برگشتش تو خونه خودش که خودم بودم،یکی خوردمو حذف شدم...خدا بخیر بگذرونه تا آخر فصل
سلام داداشا اسم تیممroma fc هست.
بحث مدیریته من که تگری زدم الان چهارتا توکن و واسه یه بازیکن دادم اخرش نتونستم بگیرمش
نقل قول:
داش علی دمت گرم،واقعا راهنماییت کولاک بود،ایول...آقا ردیف شد،گفتی برو پشتیبانی،رفتم فقط یه نکته رو بگم،بچه ها اگه خدایی نکرده مشکلی شبیه به مال من براتون پیش اومد،بخش پشتیبانی اونجا آیدی تیمتون رو میخواد ازتون،حتما همین الان برش دارید،یه جایی بنویسیدش،واس اینکار تو منوی بازی روی آخرین سربرگ برید،اونجا تو منوی دوم میبینیدش،من خداروشکر داشتمش وگرنه واس همیشه باس با تیمم بای بای میکردم،چون اصلا وارد صفحه نمیشد....خلاصه سر چند دقیقه ردیفش کردن واسم،راس میگفتی مشکل خیلیاست،کلی تو ایمیل ازم عذرخواهی کردن.والا من تا الان اصلا با فیس نیووردمش بالا،نمیدونم چش شد،ولی خداروشکر به لطف خدا و کمکای داش علی برگشت،ینی بخدا داشتم سکته میکردم
خوشحالم تیمت برگشت. من مدت هاست گیم آی دی م رو یه جا سیو کردم.که اگه مشکلی پیش بیاد بتونه کمکم کنه.بقیه دوستان هم گیم آی دی شون رو بردارن.واسه مواقع ضروری
یه روش خوب هست واسه خریدن بازیکن.حدودا 30 دقیقه قبل از پایان پیشنهاد میزنی...منتظر میمونی تا به پایان زمان نزدیک بشه.معمولا ثانیه آخر یکی پیدا میشه که پیشنهاد بزنه.اگه یه نفر پیشنهاد داد ادامه بدین. ولی اگه دو نفر یا بیشتر شدن بهتره بیخیال بازیکنه بشین.پس شد فقط خودتون پیشنهاد داده باشین و یه نفر دیگه. پیشنهاد رو طرف میده و میره راند بعد.راند بعد که شروع میشه احتمال زیاد پیشنهاد نمیزنه... دلیلشم کاملا مشخصه...طرف پیش خودش میگه خرج 1 توکن بهتر از 2 تا توکنه! پس راند بعد پیشنهاد نمیزنه منتظر میمونه ببینه چی میشه. حتما پیش خودش فکر میکنه شاید شما نباشین با همین 1 توکن هم میشه بازیکن خرید.
حالا شما چیکار میکنین؟ کار خاصی نمیکنین میزارین تا بشه ثانیه 2 یا 3 و بعد پیشنهاد میزنید! تو حالت عادی اینترنت تقریبا با 1 ثانیه تاخیر ثبت میشه پیشنهاد. اون موقع طرف میمونه و 1 ثانیه آخر !!! و سرنوشت اینان اینست که بیشتر اوقات شکست میخورند ! :jeddiiiii:lol:-
البته گاهی اوقات طرف نت خدایی داره ثانیه آخر بازم پیشنهاد میزنه. اونوقت باید خدا کمکتون کنه بتونین بازیکنه رو بخرین!mas:-
توجه داشته باشین... شما اگه نفر دومی باشین که پیشنهاد داده باشه کار خیلی سخت تری دارین! پس اگه دیدین کسی زودتر از شما پیشنهاد زده بهتره بکشین کنار! و اصلا وارد رقابت نشین
لیگ جدید هم قرعه کشی شد. من دو روزی نت نداشتم. بازی اول رو 8 تا زدم بازی دوم باختم و بازی رفت جام حذفی هم باختم !
تیمای این دوره قدرتمند هستن و من جزو ضعیف ترین تیمام! البته هنوز تیمم تکمیل نیست. اون دوست ایرانی مون که لیگ قبل با هم بودیم تو این لیگم هستش باهام.خیلی خوشحال شدم! و خوشحال تر اینکه یه ایرانی دیگه به جمعمون اضافه شد !
خوشبختی بیشتر از این محاله !:ahaaaaaa::jeddiiiii: فردا هم با اون ایرانی جدیده بازی دارم.تیمش خیلی خوبه یه 5 6 تایی ازش ضعیف ترم.ولی امیدوارم بتونم از پسش بر بیام. البته کمی بعیده!
جام حذفی هم یه 5 6 دقیقه ای باید منتظر بمونی تا گزارش زنده بیاد بالا! وقتی میاد معمولا نیمه دوم شروع شده دیگه!
لول 16 - سیزن 22 ! حیف اون 6 فصل :| الان من باید لول 22 میبودم :||||||||||||:daghon: