آخر فصلی چرا دارن استرس میدن.. من بدبخت این فصل هم از پرسپولیس دارم میخورم هم از آرسنال... واقعا امیدم گرفتن سهمیه هست..که ایشالا میگیریم...یه ذره همت میخواد ولی دارن شل میگیرن آخراشو:narahat:
نمایش نسخه قابل چاپ
آخر فصلی چرا دارن استرس میدن.. من بدبخت این فصل هم از پرسپولیس دارم میخورم هم از آرسنال... واقعا امیدم گرفتن سهمیه هست..که ایشالا میگیریم...یه ذره همت میخواد ولی دارن شل میگیرن آخراشو:narahat:
بعد از بازي ديروز تازه ميشه بگي چيكار كردن:
سيتي برد نيوكاسل حريف اصليمون هم باخت!!!الانم تات با 1 امتياز اختلاف پشت سرمونه
اگه هفته ديگه آرسنال ببازه و تات ببره ....
نه با وستي كه 3-0 رفت زدنشون همچين نتيجه اي بعيده!!
سانيا هم دوباره پاش شكست!تازه داشت برميگشت
چقد با اين پاش سانتر زد!اگرم سالم بود ميشكست:nishkhand:
راستي رئال سانگ رو ميخاد!
وسط همه ي هيوهاي رابين و پودولسكي اين كم بود...
اگه بره ....
به نظر من بازيكنهاي مهمي كه بايد بمونن :رابين ،سانگ،آرتتا روسيچكي،گيبز،پر مرته ساكر،هستن
منهاي جك و والكات و ژسني كه محاله برن
تركيبه كامليه اميدوارم بمونن
درباره بازي ديشب هم بايد بگم اگه زود گل نميزدن ماجرا اينجوري نميشد البته اين چندمين باره كه آرسنال به همين دليل نميبره
به نظر من تو ليگ انگليس هيچوت نبايد قبل از 15' گل بزني چون تيم مقابل پتانسيل و توان جبرانش رو داره البته تو زمينه ي ملي فوتبال انگليس عكسش حاكمه چون اكثرا اين انگليسه كه با گلهاي زود هنگام و دفاعهاي ماحاصلش برنده ميشه!
كار ژسني هم تك بود !!!!
كدوم دروازه باني اين همه موقعيت گل معكوس خلق ميكنه؟
سانگ و رابين خوب بودن از گل دوم رابين خيلي خوشم اومد
اما داوري !ولش كن بحث داوري تكراريه
جون خودم اگه داورها و تصميمات منصفانه اشون نبود الان آرسنال به جاي سيتي بود
فك كنم بالاي 5 امتياز از ارسنال گرفتن البته اين min اشه...
كلا تاكتيكها ي تيم از اواسط فصل به اينجا ثابت و بدون تلاطم مونده ميشه گفت خيلي هماهنگ و تركيبي كار كردن امسال تيم زودتر به اين روال رسيد،هرچند مصدوميت ها ارنجهاي اجباري رو چيد اما تغيري در اين روند بوجود نيامد و بازي تيمي جاي مصدومها رو پر ميكرد
هفته آينه آخرين بازيه،فصل تموم ميشه....
هفته اینده تو جزیره همه دو تا دو تا رقابتای سنگینی دارن از دو منچسترها تا لندنی ها تا انتهای جدول امیدوارم با یه بازی خوب حداقل اخر فصل خوب تموم بشه
اي يه هفته فقط موند....نقل قول:
ارسنال كه وضعيتش تقريبا مشخصه پرسپوليسم كه تا بعد از فصل هم مشخص نميشه!!!!
چه بهتر ه فقط ارسنال ر اولويت ديدگاهت قرار بديki::
اينجوري بهتر تره....
هر چ تيم ته جدولي بود با ارسنال بازي كرد و ارسنال هم صلواتي يكي 1 امتياز بهشون بخشيدنقل قول:
هفته اینده تو جزیره همه دو تا دو تا رقابتای سنگینی دارن از دو منچسترها تا لندنی ها تا انتهای جدول امیدوارم با یه بازی خوب حداقل اخر فصل خوب تموم بشه
آخره ليگه جدا..
اسپانيا كه قهرماش مشخص شده و ايتالي هم تقريبا تمومه!آلمان هم به ما چه!!!و جزيره تا لحظه ي آخر بازيه و رقابت
پويان راست گفتي استرس جزيره كم نيست...!!!
اینجا چقد خاک گرفته ها
خب رسیدیم به بازی اخر جزیره واسه ما که خیلی مهمه در صورت بدشانسی و نبردن امکان پنجم شدنمونم هست همش به خاطر اینه که این چند هفته لیگو خیلی بد سپری کردیم و مساوی های پی در پی کار تیمو سخت کرد
بهرحال امیدوارم اجازه ندیم سهمیه clاز بین بره چون ارسنالی ها فصل بدون جام باشگاهای اروپا رو نمیتونن سر کنن
و تو این جام بودن مسولان تیمم یکم وادار میکنه خریدای بهتر و بزرگتری داشته باشن
پوستر امروز روزنامه ایران ورزشی : تیری هانری با لباس ارسنال
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تولدت مـــــــبارک اوجوبه:-shad
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره ..
فصل امتحاناست!مثلا همه نيستن ولي هستن و با تشكر احضار!وجودشون رو اعلام ميكنن...
البته الان تمام دربي همين حال و هواي فصل امتحانات رو گرفته!!!!!
هي هانري......
خدا ميدونه اخر ماجراي هانري و ارسنال چيه!!!!
اوه برگكمپ..
هفته آخره ليگه و پاتريك دستيار ونگر هم ميره...
اميدوارم نفر بعدي هر كي باشه مثه پت همكار خوبي باشه%
بعضي از بازيكنها هم آخرين بار واسه آرسنال بازي ميكنن...
خب بحث اصلي اين روزها نگه داشتن رابينه كه شرط موندنش گرفتن بازيكنهاي خوبه،بعد از اومدن ناباورانه ي پودولسكي ونگر به دنبال خريد هاي ديگه رفته كه مهمترينش كه احتمال اومدنش بيشتر از همه ي گزينه هاس ام ويا اس كه اونم شرط اومدنش:
رفتن ارسنال به ليگ قهرمانانه!
باشگاه تا الان 17 ميليون رقم رو بالا برده و شرايط اومدنش رو فراهم كرده كه ايشاا.. بعد از بازي هفته اخر و قطعي شدن سهميه ي ارسنال ميادش
در صورت نيامدن ام ويا گزينه ي بعد ونگر ژاوي مارتينز هافك بيلبائو ست !هافبك بازي ساز...
نفر بعدي:
بيلگيا هافبك آرژانتيني اندرلخت كه اومدنش در حد حرفه كه بعيده بياد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]بيشتر سراغ هافبكها رفتم
تو ليست خريدها ي ونگر بايد مدافع رو هم اضاف كينم كه فعلا اومدن فرد خاصي مطرح نيست و هنوز قطعي نشدن
البته از بازيكنهاي قرضي هم ميشه استفاده كرد كه باز هم به نظر ارسن برميگرده و اينكه كي آمادگي بازي در تيم رو داره و شرايط كدومشون به تيم نزديكتر شده به نظرم ونگر حتما از اين بازيكنهاي استفاده ميكنه چون اگه نميخاستشون رضايتنامه قرضي بهشون نميداد...
آرشاوين هم دوس داره برگرده..
اما درباره يورو 2012
سانيا و جك نيستن
رابين و پودولسكي،ژسني، فابیانسکی و پر مرته ساكر هستن كه بعدا بيشتر در اين باره حرف ميزنم..
ما كه شانس نداريم حالا همون مصدوم و رو به موت برميگرن!
بازي ها هم يوروه و حساس ،رابين موقعيتش بهتر از همه اس اميدوارم قدر فصرصتهاش رو بدونه..
--------------------------------------------------------------------------------------------------
جدا از اين بحثها اين تاپيك تا 2هفته ديگه بسته ميشه
بايد يه صحبتهاي خودموني اضاف بشه و اوايل فصل ديگه بحث و تبادل نظر جديد رو ميزنيم
هركي پيشنهادي داره يا جاي تاپيكي رو خالي ميبينه خلاصه هر خلاقيتي داريد پ.خ بدين %
ممنون از همكاريتون
یه مدت نیستم شما هم که اصلا مث این که بست نمیدین
هنوز نرسیدین به صفحه ی 130 ؟:fek konam:
من تو همین چن و قتی که نبودم اصلا هیچی از ارسنال خبر ندارم
فقط افشین گفت هفه ی اخره و منم دلم گرفتentezar::
امیدوارم بتونیم سوممون رو حفظ کنیم
میگم من تو خوندم که این باسلونای ببوووووووووووووقققق میخواد ون برسی رو هم بخره
والا عجب رویی داره این تیم!!!!!!!:gahhr:
....
با تاخیر تولد دنیس عزیز که واقعا مظهره اسطوره بودو تبریک میگم
کاشکی بازیکنای الانمون کمی غیرت برکمپو داشته باشن