خوب خداروشکر این قضیه مربی گری هم بالاخره تمام شد وآقای رویانیان زحمت کشیدن در این زمینه هم بهترین گزینه رو برای سرمربی گری انتخاب کرد و خدا روشکر دیگه همه چیز جوره امیدواریم دیگه قهرمان شه
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب خداروشکر این قضیه مربی گری هم بالاخره تمام شد وآقای رویانیان زحمت کشیدن در این زمینه هم بهترین گزینه رو برای سرمربی گری انتخاب کرد و خدا روشکر دیگه همه چیز جوره امیدواریم دیگه قهرمان شه
خدا رو شکر که حاشیه های سرمربی گری پرسپویس تموم شد
چند وقتی نبودم خبر ندارم
ولی بازی صبا و پرسپولیس که دوستان لطف کردن و دو تا گل دیگه نخوردن
پرسپولیس پارسال ترکیه میبره آخر فصل تکلیفمون روشن بود ولی من خیلی امیدوار هستم
شرایط بدنی بازیکنا هم خوب نبود البته که کار گروهی انجام نداده بودند
جام حذفی چی شد؟ حذف حذف؟:fek konam:
مدیریت حاشیه رمز موفقیت پرسپولیس هست باید از مربی تا آخر حمایت شه
بالاخره یه کوچولو فرصت میخواد صبور باشیم تا پرسپولیس موفق شهroz::
خوب مربي هم كه معلوم شد.اما چه دير.
پرسپوليس بازيه اولش تو ليگ با كيه؟؟
به نظر من این دو تا ترکیب برای پرسپولیس خیلی خوبه.....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی اوله پرسپولیس با صنعت نفت آبادانه درست مثله اون فصلی که با قطبی قهرمان شد
اما در مورده ترکیب ها باید بگم دوی خیلی بهتره ای کاش اون دومی رو بچینند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیبن نیلوفر جون من از کوچکی فقط یه تیم رو از لیگ برتر ایران دوستداشتم و اون پرسپولیسه تاالان هم دوست دارم و طرفدارشم ولی قبول میکنم اگه یه نفر بهم درباره ی پرسپولیس حرف بدی گفت چون باور کن پرسپولیس از سال87 که قهرمان شد در سال های 89و90و91 کارش در حد افتضاح بوده چون بازکن های بی لیاقتی مثل فشنگ چی داره دیدی در دربی 74 پرسپولیس فقط 10 دقیقه میخواست تا با 10 نفر نتیجه 2-0 باخته رو به نتیجه3-2 بر تبدیل کنه چرا؟ چون بدون بازیکن بی لیاقت پرسپولیس بهترین تیم ایرانه با احترام به موج آبی آسیا استقلال مرسیlove::
دو تا ترکیب ترکیب های خوبین اما همینطور که نگاه میکنی بازم پرسپولیس تو بخش هافبک دفاعی مشکل نداره و انبوه مهاجمای اسمی تیم باعث میشه بسیاری از اونا تو پست غیر تخصصیشون بازی کنند که این باعث میشه نارضایتی و دوباره بهونه دسته بازیکنا میشه
به هر حال من معتقدم حاشیه ها تو ایران نقش بسیار مهمتری از ترکیب و بازی تیمی داره و اول باید اونا رو کنترل کرد
سلام دوستان من چند مدتی میشه که اینجا پست ندادم به دلایلی. و واقعا دلم برا اینجا تنگ شده بود
خوشحالم که بلاخره مربی هم اومد وخیال هوادارا تاحدودی راحت شد
امیدوارم که شروع خوبی باشه فصل جدید برا پرسپولیس
رویانیان گفته من خودم را اماده حاشیه های تیم کرده ام ، بنظر من امسال هم حاشیهای زیادی داریم با این همه مهاجم
خوزه مجبور میشه که بعضی ها رو تو پست غیر تخصصی شون بازی بده .............
من که از مدیریت رویانیان خیلی خوشم اومده و بهش اعتقاد دارم و امیدوارم که تمام حاشیه ها رو جمع میکنه.
طوفان سرخ در حال آمدن است
کسی از خلعتبری خبر نداره معلوم نیست با چه تیمی به توافق رسیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟