-
مصاحبه سید صالحی
سيدصالحي فردا به قطر ميرود، برهاني هم همسفر آبيها شد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال پس از 2 جلسه فيزيوتراپي فردا شب به قطر ميرود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، سيدمهدي سيدصالحي كه امروز هم در تمرينهاي استقلال شركت نكرد و فقط به تماشاي عملكرد بقيه پرداخت، فردا صبح با بقيه تيم راهي قطر نخواهد شد.
سيدصالحي فردا دو جلسه در كلينيك استقلال فيزيوتراپي ميكند و يكشنبه شب به تنهايي سوار هواپيما شده و خود را به دوحه ميرساند.
* آرش برهاني با استقلال به قطر ميرود. در حالي كه برهاني به دليل سه اخطاره بودن نميتواند استقلال را مقابل السد همراهي كند اما به دستور پرويز مظلومي اين بازيكن عليرغم محروميتش از مسافران قطر خواهد بود. سرمربي استقلال تاكيد دارد برهاني با حضور در قطر بايد به انجام تمرينات اختصاصي و بالا بردن آمادگي را در دستور كار قرار دهد.
ديگر محروم استقلال در اين بازي حنيف عمران زاده است.
* كاروان استقلال بامداد فردا ساعت 3 در فرودگاه حاضر مي شود و ساعت 6 صبح فردا به سمت دوحه پرواز مي كند. اين تيم روز سه شنبه با السد قطر روبرو مي شود.
-
مصاحبه عمران زاده
عمرانزاده: از جريمهام ناراحت نيستم، اما با فتحاللهزاده صحبت ميكنم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: از 25 ميليون توماني كه جريمه شدم، ناراحت نيستم، اما با سرپرست باشگاه صحبت خواهم كرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حنيف عمران زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد راي كميته انضباطي اظهار داشت: در جلسه حرف هايم را زدم و در نهايت باشگاه تصميم گرفت كه 25 ميليون تومان مرا جريمه كند.
وي در پاسخ به اين سوال كه از رفتار انجام شده توسط وي در بازي با شاهين و نشستن روي سكوها پشيمان نيست، عنوان كرد: آن زمان فكر مي كردم كه كارم درست بوده است.
مدافع استقلال در مورد اينكه همه مدافعان اين تيم مدعي بازي هستند، گفت: به نظرم كل تيم استقلال مدعي بازي كردن هستند و اين فقط مختص خط دفاع نيست. من هيچ كسي را دستكم نمي گيرم.
عمران زاده در مورد شايعه جدايي اش از استقلال گفت: تا پايان فصل يك ماه ديگر باقي مانده و بايد ديد چه اتفاقاتي رخ مي دهد. استقلال اولويت من است و دوست دارم در اين تيم بمانم.
اين بازيكن در مورد مبلغ جريمه اش گفت: از اين جريمه ناراحت نيستم و با فتح الله زاده صحبت مي كنم. سعي مي كنم با بازي هايي كه انجام مي دهم اين جريمه را جبران كنم و فتح الله زاده من را ببخشد.
-
مصاحبه فتح اله زاده
براى حجازى دعا كنيد
على فتح الله زاده: نايب قهرمانى هم كار بزرگى است
على فتح الله زاده بر اين باور است با توجه به وضعيتى كه براى اين تيم در ابتداى فصل به وجود آمد كسب نايب قهرمانى هم مى تواند«كار بزرگى»باشد. سرپرست باشگاه استقلال در مورد مسائل مختلف از جمله وضعيت استقلال در اول فصل و برنامه اى اين تيم براى فصل آينده صحبت كرد. متن گفت و گو با فتح الله زاده در ادامه خواهد آمد:
•جمع بندى شما از اتفاقات و نتايج اين فصل استقلال چيست؟
- استقلال در شرايط خاص و بحرانى وارد ليگ شد. در حالى كه شش - هفت روز بيشتر براى بازيكن گرفتن وقت نبود ما به استقلال آمديم. همچنين ۱۵نفر از بازيكنمان هم قراردادشان تمام شده بود، يعنى پنج بازيكن داشتيم كه وارد ليگ شديم. هم هواداران و هم خود ما معتقد بوديم كه پنجم يا ششم جدول شويم، خيلى نتيجه خوبى گرفته ايم. دلايلش هم فنى است. هم بازيكن نداشتيم و هم انيكه زمان لازم براى انجام يك كار تخصصى مانند بدنسازى به طور كامل در اختيار كادر فنى نبود. حدود ۴۵ تا ۵۰ روز زمان لازم است تا يك دوره بدنسازى خوب انجام شود كه يك تيم بتواند ليگ و جام حذفى را تحمل كند. با اين وضعيت شروع به كار كرديم و خيلى از دوستان هم نمى پذيرفتند كه مسووليتى را داشته باشند، چون آدم عاقل حاضر نمى شود در اين شرايط كار كند. در آن شرايط هيچ كس را نداشتيم. آشوبى، مى داودى و مبعلى بازيكنانى بودند كه هر سه خواهان زيادى داشتند. به عنوان مثال سپاهان به شدت خواهان مى داوودى بود و مبعلى هم همين طور. يعنى ما نمى دانستيم كه اين سه بازيكن را داريم يا نداريم. بر فرض اينكه اگر اين سه نفر را نداشتيم تيم ما شايد نمى توانست حتى ششم شود. هيچكس ريسك نمى كرد و به هر مربى كه مى گفتيم مى گفت آبرو دارم. در واقع با اين شرايط جلو آمديم. از اول هم گفتيم كه سهميه ليگ قهرمانان را مى خواهيم. درست است كه به مربى گفتيم سهميه مى خواهيم اما فكر مى كنم اگر دوم هم بشويم كار بزرگى انجام داده ايم. ما در مقايسه با تيم هايى كه ميلياردى هزينه كرداند بهتر عمل كرديم. به هر حال تلاش مى كنيم كه از اول تا سوم پايين تر نياييم و تيممان را براى سال آينده قدرتمند كنيم.
•تا چه اندازه بازيكنان و كادر فنى براى فصل بعد ثابت مى مانند؟
- با پرويز مظلومى قرارداد دوساله داريم و قضيه سرمربى مشخص است . اما در مورد بازيكنان بايد بگويم ۹۵ درصد اسكلت تيم را حفظ مى كنيم چون آنها خوب هستند. يكسرى نواقص داريم و فكر مى كنم دو، سه بازيكن را به تيم اضافه كنيم. دو بازيكن خارجى را به طور ويژه خواهيم ديد مثل جان واريو و ادينيو تا روى بازيكنان خارجى حساب ويژه اى داشته باشيم. روى اين دو بازيكن نظر داريم. اگر توانستيم كه جذب شان مى كنيم اما اگر نشد دو بازيكن خارجى در حد ادينيو و جانواريو را به خدمت خواهيم گرفت. در اول فصل فرصت نداشتيم و حتى يك بازيكن خارجى ما ساعت ۱۰ شب آمد و ۱۲ شب ثبت كرد ولى الان بازيكنان را آناليز كرده ايم و بازيكنان بزرگى مدنظر ما هستند. اگر خدا بخواهد با بازيكنان خوبى ثبت خواهيم كرد.
• كار هيات مديره استقلال به كجا كشيده شد؟
- كارها انجام شده و سعيدلو منتظر است كه اعلام كند. خودم را در حاشيه هيات مديره وارد نمى كنم. ما مسوول هستيم وكارمان را مى كنيم اگر هيات مديره را معرفى كنند با آنها كار مى كنيم و اگر معرفى نكردند خودمان كار را انجام مى دهيم. به هر حال اين كار هم لازم است و به موقع انجام مى شود. در حال حاضر كارها را انجام مى دهم كه عقب نمانيم.
• درست است كه اعضاى هيات مديره سابق به afc معرفى شدند؟
- در اساسنامه وجود دارد تا زمانى كه هيات مديره جديدى نيايد اعضاى قبلى معرفى مى شوند.
• چطور مى شود از پتانسيل حدود ۱۱ نفر ايرانى در كميته هاى afc استفاده كرد؟
- هميشه گفته ام هر چه در afc پايگاه داشته باشيم فوتبالمان رشد مى كند. نه تنها در afc بايد تلاش كنيم بلكه بايد در فيفا هم عضو داشته باشيم. خود من هم از روزى كه آمده ام با تمام مشكلاتى كه داشتيم خيلى جدى وارد شدم و در تمام جلسه هاى afc شركت كردم. به جرات مى توانم بگويم كه اگر اين حضور نبود امسال سهميه مان به سه عضو كاهش پيدا مى كرد. با طراحى و پيشنهادى كه بنده دادم و عزيز محمدى از آن دفاع كرد موجب شد سهميه ها را نگه داريم. اين سهميه ها خيلى موثر است، قطعا چون آن سال اواخر كار ما بود در همان حد مى توانستيم كار كنيم اما براى چهارسال آينده هم براى باشگاه هاى حرفه اى آسيا و هم باشگاه هاى خودمان برنامه داريم. حرف ما هم در afc مورد پذيرش قرار خواهد گرفت. چون حرفها حرفهايى حرفه اى است.
• بمب فتح الله زاده براى فصل آينده چيست؟
- فعلا داريم بمب ها را انتخاب مى كنيم. الان وقت اين كار است.
• قضيه پيشنهاد تيمهاى ترك و اتريشى به برهانى به كجا كشيده شد؟
- واقعيت اين است كه تاكنون پيشنهاد رسمى به ما نرسيده و منتظر هستم دوستانى كه او را خواسته اند و يك تيم اتريشى هم كه پيشنهاد داده است به صورت مكتوب پيشنهاد خود را بدهند كه هر وقت به ما رسيد مذاكره كنيم و هر چه به صلاح باشگاه و برهانى باشد را انجام دهيم.
•زمانى اختلاف هايى بين باشگاه استقلال و منصوريان بود. در حال حاضر نظر شما درباره انتخاب او به عنوان سرمربى تيم ملى اميد چيست؟
- هيچ وقت بين باشگاه و منصوريان اختلافى نبوده است. بعضى وقتها گله مندى هايى بوده كه طبيعى است. به شخصه خوشحالم كه منصوريان به عنوان سرمربى تيم ملى اميد انتخاب شده است. او هم خوشنام است و هم محبوب و فنى. فكر مى كنم كه مى تواند مثمرثمر باشد. مطمئن هستم با حضور منصوريان تيم اميد به مسير خوبى خواهد رفت و به عنوان يك استقلالى از اين انتخاب خوشحالم و به آقاى منصوريان تبريك بگويم.
• اين نگرانى وجود دارد كه منصوريان مقابل عراق نتيجه نگيرد و بسوزد!
- بايد واقع گرا باشيم و ببينيم كه چه چيزى داريم و چه چيزى مى خواهيم. نبايد اين طور باشد كه به خاطر دو بازى او را بياوريم. بايد برنامه اى فكر كنيم. بايد براى چهارسال آينده فكر كنيم كه چه چيزى به ما مى دهد. اگر او را براى دو بازى بخواهيم، اينطور فوتبال ما پيشرفت نمى كند.آخرين بارى كه در رقابت هاى باشگاهى قهرمان آسيا شديم سال ۷۱ بود كه سال ها از آن قهرمانى مى گذرد و هنوز نتيجه نگرفته ايم ولى هر سال مربى و مدير عوض كرديم. چهارسال به يك مربى فرصت بدهيد تا ببينيد چه كار مى كند. نهايتا انتظار قهرمانى در آسيا ما بيست و پنج سال مى شود ولى اگر از آن روز چهارسال فرصت مى داديم حتما در يك دوره قهرمان مى شديم. از اين همه عوض كردن ها چه نتيجه اى گرفته ايم؟ آنهايى كه از ما ضعيف تر بودند به كجا رسيدند و ما كه قوى هستيم در كجا قرار داريم. فوتبال كف هايى دارد، بايد آنها را حفظ كرد. كف حضور مديرعامل چهارسال و مربى دوسال است. اينها را رعايت نمى كنيم و گاهى اوقات با پنج، شش بازى نيمكت را عوض مى كنيم. كارشناسان بايد در اين باره بسيار بنويسند و دفاع كنيم و ثبات بياوريم. ثبات مديريت نباشد اتفاقى نمى افتد. بر فرض به فتح الله زاده نامى چهارسال فرصت بدهيم، اگر نتوانست نتيجه بگيرد او را كنار بگذاريم. در اين ده سال سكوهاى استقلال و پرسپوليس را چطور تقسيم كرده ايم؟ در حال حاضر سكوهاى يك دست پرسپوليس را بين عابدينى، غمخوار، خطيب، كاشانى، برادران انصارى فرد و مصطفوى تقسيم كرده ايم. درفاصله هفت، هشت سال اين سكوها را بين هشت نفر تقسيم كرده ايم. اينها التهاب مى آورد، قدرت نمى آورد. استقلال هم مانند پرسپوليس. بنابراين بايد واقع گرا باشيم.
• وضعيت ناصر حجازى چطوراست؟
- حجازى كمى مريض است اما به نظرم بد نيست و تا آخر امسال خبرهاى خوشى مى رسد. او روبه بهبودى است. از شما مى خواهم براى او دعا كنيد و از كسانى كه اين مصاحبه را مى خوانند هم خواهش مى كنم براى او دعا كنند.
-
مصاحبه نامجو مطلق
بازى تهاجمى السد استقلال را به لاك دفاعى فرو برد
بازى بسيار جذاب و تماشايى را از ۲ تيم استقلال و السد شاهد بوديم اما بازى ۲ نيمه متافوت داشت نيمه اول اين مسابقه را استقلال با برنامه آغاز كرد و به خوبى از موقعيت هايش استفاده كرد در مواقع لزوم هافبك ها به مهاجمان اضافه و موقعيت هاى خطرناكى را ايجاد مى كردند و با انجام يك بازى بسته راه نفوذى السدى ها را بسته و با هوشيارى مهاجمان و تكنيك هاى فردى مجيدى به ۲ گل رسيدند اما با شروع نيمه دوم همه چيز عوض شد، السد كه چيزى براى از دست دادن نداشت دست به يك بازى همه جانبه زد.خيلى از كارشناسان عقيده دارند استقلال به دليل يك بازى تدافعى ۲ گل دريافت كرد اما به شخصه عقيده دارم اين بازى تهاجمى السد بود كه سبب شد تا به خودى خود تيم استقلال عقب كشيده و رو به بازى تدافعى آورد و همين باعث شد السد با يك بازى شناور زيبا از عمق دفاع استقلال حركت كرده، هافبك هاى استقلال را از بازى خارج كردند و به خوبى موقعيت هاى فراوانى را از آن خود كرده و ۲ گل را جبران كنند استقلال در نيمه دوم با انجام حفظ توپ وسرعت دادن به بازى توانايى حفظ ۲ گل را داشت و مى توانست در ضد حملات با استفاده از سرعت مهاجمانش كندى خط دفاع السد بازى را به نفع خود تمام كنند و حتى به گل هاى زيادى دست پيدا كنند اما بى دقتى استقلال اين شانس را از آن السدى هاى كرد تا آن ها به راحتى به دروازه ما نزديك شده و ۲ گل خورده شان را جبران كنند البته ناگفته نماند نتيجه تساوى براى استقلالى ها نتيجه بدى محسوب نمى شود اما به هرحال با توجه به برد ۲ بر صفر استقلال در نيمه اول اين نتيجه به هيچ عنوان براى هواداران راضى كننده نيست.
به شخصه عقيده دارم مشكل استقلالى ها تنها مشكل روحى - روانى است و همين مشكل سبب شده تا استقلال نتواند از گل هاى زده اش حفاظت و به راحتى ۲ گل دريافت كند و بازى برده را با تساوى عوض كند در صورتى كه نه كادر فنى نه بازيكنان هيچ كدام علاقه اى به خوردن گل ندارند اما نداشتن روحيه مناسب سبب شده تا استقلالى ها نتوانند گل هاى زده شان را حفظ و بازى را به راحتى از دست ندهند. ضمن اينكه تعويض هاى كادر فنى استقلال تاثيرى در روند مسابقه نداشت اما ناگفته نماند كه اين مربى تيم است كه براساس شناخت بازيكن در طول تمرين و تمام اين تغييرات با هدف تاكتيكى است اما به هر حال در بازى سه شنبه شب به هيچ عنوان شاهد تغيير در روند استقلال نبوديم.استقلال در بازى مقابل السد ۲ امتياز حساس را از دست داد و همين ۲ امتياز كار تيم را به اما و اگر كشاند استقلال ضمن چشم داشت به بازى هاى حريفانش بايد به طور قطع بازى مقابل النصر را ببرد و اكنون مى توان گفت تنها روى كاغذ شانس دارد اما هنوز چيزى مشخص نيست و مى توان اميدوار به صعود استقلال بود ضمن اينكه بايد به فرهاد مجيدى نيز تبريك گفت چرا كه با ۲ گلى كه در بازى السد به ثمر رساند و به راحتى با اشتباه مدافعان از بين رفت توانست تا اين مقطع عنوان آقاى گلى را از آن خود كند.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتح الله زاده: قلعه نويى به جاى تهمت مدرك مذاكره باجانواريورا ارائه كند
على فتح الله زاده، در مورد تساوى ۲ بر ۲ روز سه شنبه استقلال مقابل السد قطر اظهار داشت: بچه ها در اين مسابقه زحمت خود را كشيدند و مقابل تيمى مثل السد ۲ گل زدند اما در ادامه ما بى دليل ۲ گل دريافت كرديم.
وى در پاسخ به اين سطال كه چرا تاكنون فكرى به حال حفظ نتيجه در استقلال نشده، عنوان كرد: فكر شده، اما فكر بايد در زمين پياده شود. وقتى استقلال ۲ گل مى زند نبايد همانطور ايستاد و كارى نكرد. اكنون مثل سابق نيست كه فقط با زدن ۲ گل خيالمان راحت شود. حريفان حرفه اى شده اند و براى جبران نتيجه فشار مى آورند. من حرفم اين است كه وقتى ۲ گل مى زنى، بايد باز هم حمله كنى و در آن شرايط نتيجه را حفظ كنى.
وى افزود: البته در بازى ديروز ۲ پنالتى هم براى استقلال گرفته نشد. ظاهرا چه در ايران و چه در خارج براى استقلال گرفتن پنالتى براى استقلال ممنوع شده و براى ما پنالتى نمى گيرند.
سرپرست باشگاه استقلال با تاكيد بر اينكه حفظ نكردن نتيجه در اين تيم يك مشكل است، ادامه داد: چيزهايى در تيم است كه فنى است و فكر مى كنم كادر فنى بايد در مورد آن توضيح بدهد. من بعد از بازى با چند بازيكن صحبت كردم و آنها مى گفتند دليل عدم حفظ نتيجه عقب كشيدن تيم است. تيم السد ۲۰ دقيقه توفانى به استقلال فشار آورد و ما مانده بوديم و نگران اين بوديم كه هر آن گل سوم را دريافت كنيم و خدا را شكر يك امتياز را گرفتيم.
فتح الله زاده افزود: من هم دوست ندارم كار استقلال به اما و اگر بكشد، اما ما تيمى هستيم كه تازه بسته شديم و با اين حال در ليگ برتر و جام حذفى حضور فعال داريم. اين تيم بدنسازى كامل نشده و بچه ها واقعا خسته هستند.
سرپرست باشگاه استقلال در مورد وضعيت ناصر حجازى كه در بيمارستان كسرى بسترى است، گفت: روز گذشته تلفنى با او صحبت كردم و امروز هم ملاقات كوتاهى با او خواهم داشت. فقط همه ما بايد براى حال حجازى دعا كنيم. فتح الله زاده در مورد احضار به كميته انضباطى تصريح كرد: من قبل از سفر به قطر صحبت هايم را با شريفى انجام دادم و فكر مى كنم كم لطفى دوستان بوده كه ما را احضار كردند. در ۷ بازى حق استقلال خورده شده است. آيا اين انصاف است كه در مورد اشتباهات داورى هم ما بايد جوابگو باشيم! وى درباره گلايه هاى اميرقلعه نويى نسبت به صحبت با جانواريو كه با سپاهان قرارداد دارد، گفت: اميرخان اگر مدركى دارد كه باشگاه استقلال با جانواريو صحبت كرده، ارائه دهد. نمى شود با شنيده ها تهمت زد.ما اگر بخواهيم با جانواريو مذاكره كنيم بايد با مدير برنامه هاى او صحبت كنيم. مى توانيد از مدير برنامه هاى او بپرسيد كه تاكنون باشگاه استقلال اقدامى براى مذاكره كرده است يا خير . وقتى مى دانيم بازيكنى قرارداد دارد، هيچ وقت سراغش نمى رويم. من از ساكت انتظار داشتم جلوى اين توهين ها و تهمت ها را بگيرد.
-
مصاحبه پرویز مظلومی
النصر را ببريم، صعود مى كنيم
مظلومى: آقايان يادشان رفته قبل از پايان فصل بازيكنان ما را هوايى كردند
پرويز مظلومى ، سرمربى استقلال طى گفت و گويى، صحبت هاى جالبى انجام داد كه ماحصل آن را در ادامه مى خوانيد :
•استقلال در قطر به تساوى ۲ بر ۲ دست يافت. در مورد بازى صحبت مى كنيد؟
- ما قصد داشتيم در دقايق پايانى بازى را حفظ كنيم، اما در بعضى دقايق تا باخت هم پيش رفتيم. همين جا بايد از دكتر نوروزى و كادر پزشكى تشكر كنم كه هوار محمد و سيدصالحى را به اين بازى رساندند. البته فرهاد مجيدى هم مصدوم بود اما به اين بازى رسيد.
•بعد از اين بازى هم انتقادات زيادى به بازى استقلال در نيمه دوم شد و اكثر رسانه ها اظهار داشتند كه مظلومى نيمه مربيان را با باخت پشت سر گذاشت.
- اين موضوع واقعا براى من جاى سوال دارد كه مگر نيمه اول، نيمه مربى نيست؟ من كتمان نمى كنم در نيمه دوم غفلت كرديم و گل خورديم. بين دو نيمه به بازيكنان گفتم كه هجومى بازى كنيد و من اگر يك هافبك دفاعى ديگر را به زمين مى فرستادم آن وقت برخى رسانه ها كه مى خواهند افراد خاص را روى كار بياورند شروع به انتقاد مى كردند. السد يكى از بهترين تيم هاى آسياست كه خلفان ابراهيم يكى از بهترين بازيكنان آسيا را دارد. اگر در دقايق پايانى دو تك به تك بازيكنان ما خراب نمى شد آن موقع همه مى گفتند مظلومى نيمه مربيان را برد. هر چند كه داور هم نسبت به ما كم لطف بود.
• چقدر براى استقلال شانس صعود قائل هستيد؟
- ما اگر النصر را ببريم قطعا صعود خواهيم كرد.
•چه درخواستى از هواداران براى بازى با النصر داريد؟
- اميدوارم كه بيايند و ما را در اين بازى حساس حمايت كنند. اگر آنها نيايند نمى دانم به چه چيزى بايد دلخوش باشيم.
•اگر به بازى رفت و برگشت مقابل السد دقيق شويم مى بينيم كه استقلال مى توانست برنده هر ۲ بازى باشد.
- السد در هر دو بازى اسير ما بود و در حالى كه بايد ۶ امتياز از آنها مى گرفتيم فقط دو امتياز گرفتيم.
•راستى بحث كارشناسى داورى بازى استقلال و شاهين بوشهر را ديديد؟
- وقتى صحنه اى به نفع استقلال باشد آن آقا اين را در اول برنامه اش نشان مى دهد اما اگر به ضرر استقلال باشد آن را آخر برنامه نشان مى دهد و مانورى هم روى آن نمى دهد. من نمى دانم چه هيزم ترى به آنها فروخته ام. دوست ندارم در مورد داورى صحبت كنم، اما بايد الان در كورس قهرمانى مى بوديم چون امتيازات داورى به ما ضرر زد.
•بعد از بازى و در تماس با اكثر كارشناسان داورى مشخص شد اكثر آنها بازى را نديده اند.
- اگر داورى به ضرر استقلال باشد همه بازى را ديده اند و كارشناسى هم مى كنند اما اگر داورى به نفع استقلال باشد داوران يا در جاده هستند و يا موبايل هايشان آنتن نمى دهد!
•باشگاه هاى سپاهان و مس هم طى روزهاى اخير صحبت هاى زيادى در مورد مذاكره استقلال با بازيكنان اين تيم ها مطرح كرده بودند. در اين خصوص چه توضيحى داريد؟
- ما هيچ مذاكره اى نداشته ايم چون حرفه اى هستيم. مثل بعضى از تيم ها نيستيم كه قبل از پايان فصل با بازيكنان قرارداد ببنديم! البته الان در فوتبال رابطه ها زياد شده و قبل از پايان فصل به بازيكن مى گويند به فلان تيم مى بريمت. ما هنوز مدير نقل و انتقالات را انتخاب نكرده ايم و اين مسائل مطرح شده نه در شان من است و نه در شان فتح الله زاده. ضمن اينكه من هم هنوز ليستى به باشگاه ارائه نداده ام. همچنين آقايان يادشان رفته سال پيش بازيكنان ما را از استقلال گرفتند.
•قاضى شريفى هم از كميته انضباطى استعفا دادند.
- به ايشان خسته نباشيد مى گويم و اميدوارم فرد جديدى كه روى كار مى آيد موفق باشد.
•ناصر حجازى هم در بستر بيمارى است.
- براى ايشان دعا مى كنم و در اولين فرصت به ملاقاتشان خواهم رفت.
-
مصاحبه مظلومى
مظلومي: وقتي ميبريم موبايل آقايان كارشناس خاموش است
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: هنگامي كه بازيهايمان را ميبريم موبايل آقايان كارشناس خاموش است.
پرويز مظلومي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس ضمن گلايه از انتقاداتي كه در ديدار مقابل السد از وي شده است، عنوان كرد: مگر در كشوري كه بايد مقابل نماينده آن بازي كنيم استقلال بايد يكپارچه حمله باشد؟ در اين مسابقه پنالتي تيم ما گرفته نشد و بيخود و بيجهت عقب كشيديم. ضمن اينكه خيليها كه انتقاد ميكنند 2 موقعيت صددرصد گل استقلال بعد از گل تساوي السد را نديدند.
وي تصريح كرد: بعد از مدتها از لوئيز استفاده كردم اما خيليها اصلا نميدانند كه اسماعيل شريفات مصدوم بود. اعتقاد دارم نتيجه مساوي در كشور قطر نتيجه خوبي بود هر چند كه بايد از اين بازي 3 امتياز را ميگرفتيم.
مظلومي در پاسخ به اين سؤال كه چرا استقلال در نيمه مربيان عقب ميكشد و در اين فصل بارها اتفاق افتاده كه بازي برده را با تساوي عوض كرده، گفت: باور كنيد من به دنبال فوتبال تدافعي نيستم. برويد از بازيكنانم بپرسيد كه در رختكن به آنها چه گفتم. به آنها گفتم دنبال گل سوم باشيد اما حريف فوق العاده فشار ميآورد و تيم ناخودآگاه عقب ميرفت.
مظلومي ادامه داد: قيمت يك بازيكن السد با تمام هزينههاي باشگاه استقلال برابري ميكند. كيتا بازيكني است كه خيلي از تيمها آرزوي داشتن چنين بازيكني را دارند. من دستور عقب نشيني ندادم. در بعضي مواقع قبول ميكنم كه انسان جايز الخطا است و ممكن است من هم دچار اشتباهاتي باشم اما در بازي با السد هيچ يك از اعضاي كادر فني از بازيكنان نخواستند كه عقب بكشند. متاسفانه هر حركتي ميكنم انتقاد ميكنند. آقايان نميگويند شايد اگر من آشوبي را نميآوردم گل سوم را هم ميخورديم و حتي اميدمان را براي صعود از دست ميداديم.
وي در ادامه گفتوگو با فارس با اشاره به اينكه بعد از دريافت گل تساوي با تغيير تاكتيك تيمش را جمع و جور كرد، يادآور شد: بايد بعد از آمدن آشوبي گل سوم و چهارم را هم ميزديم. آيا آن تعويضها مثبت نبود؟ من هيچ وقت توپ را به زمين كسي نمياندازم و بارها شده باخت را به گردن گرفتم اما برخي از انتقادات واقعا ناجوانمردانه است. هنگامي كه استقلال ميبرد موبايل آقايان كارشناس خاموش است اما وقتي كه استقلال يك تساوي ميگيرد همه آقايان گوش به زنگ هستند تا انتقاد كنند.
مظلومي خاطرنشان كرد: شما باور نميكنيد كه گلويم بيرون زمين پاره شد از بس كه داد زدم و به بازيكنانم گفتم جلو بازي كنيد.
سرمربي استقلال در پاسخ به اين سؤال كه اگر با نتيجه ديدار السد و پاختاكور، استقلال حذف ميشد چه اتفاقي ميافتاد، گفت: اگر حذف ميشديم حسرت بازيهاي گذشته را ميخورديم اما بايد بگويم بعضي بازيكنان فكر ميكنند بازي تمام شده است. استقلال مقابل پاختاكور و پرسپوليس برابر بنيادكار طوري بازي را واگذار كردند كه باور خودمان هم نميشود. آنها 10 سال ديگر هم نميتوانستند ما را شكست دهند مگر با اشتباه خودمان.
مظلومي تاكيد كرد: هر چه ميشود به گردن مربي است و آقايان ديگر هيچ چيز را نميبينند. دقيقه 94 بازي پرسپوليس و بنيادكار مهاجم، توپ را گل نميكند و همان توپ برميگردد و وارد دروازه نماينده ايران ميشود. آيا اين تقصير علي دايي است؟ اگر مهاجم تيم من از دقيقه 70 به بعد 2 موقعيت صد در صد گل را از دست ميدهد اين تقصير من است يا بايد خودم به داخل زمين بروم و گل بزنم؟!
وي در خصوص اينكه در صورت شكست النصر بايد به مصاف ذوب آهن بروند، گفت: همين طور است و بايد با نماينده ديگر كشورمان بازي كنيم اما حالا به فكر آن بازي نيستم و تنها به ديدار با النصر در تهران فكر ميكنم.
مظلومي در خصوص اينكه برخي اتفاقات و مسائل باعث شده استقلال هم اكنون در رده دوم جدول ليگ برتر باشد، به فارس گفت: اگر شما بررسي كنيد به اين نتيجه ميرسيد كه تيم ما بايد هم اكنون صدرنشين ليگ برتر باشد. نميدانيد چه بلايي بر سر تيم ما آوردند. شايد در نيم فصل دوم 9 امتياز را به خاطر اشتباهات داوري از ما گرفتند. من چگونه بايد با اين مسائل كنار بيايم؟
مظلومي يادآور شد: مثل برخي تيمها نيستيم كه هوادارانمان خودجوش عليه داوري شعار بدهند. ديگران بيانيه و شعارهاي خود جوش ميدهند اما در برنامههاي تلويزيوني به آنها رسيدگي ميشود. استقلال ميبرد ولي بازياش آخرين ساعات شب كه نزديك صبح است پخش ميشود اما فقط كافي است استقلال ببازد يا مساوي كند. آن وقت بازي تيم ما اولين بازي پخش ميشود. به اعتقاد من اينها شيطنت است.
وي در خصوص بازگشت عمران زاده به تمرينات گفت: اين بازيكن در تمرينات ما شركت كرده و قول داده كه سرش را پايين بيندازد و تمرين خود را انجام دهد.
سرمربي استقلال در خصوص بازار گرمي كه در آخر فصل توسط بازيكنان انجام ميشود، به فارس گفت: آخر فصل هميشه اين مشكلات هست و بازيكنان تصور ميكنند ما مربياني كه موي خود را در اين فوتبال سفيد كردهايم چيزي نميدانيم. همه ميخواهند در بازيهاي آخر فصل بازي كنند كه نرخشان بالا برود ولي در تيم استقلال از ابتدا اين شعار ما بوده كه اگر كسي حقش حضور در زمين و بازي كردن بود، به ميدان برود و هيچ تبعيضي بين ديگران قائل نشديم.
مظلومي در خصوص اينكه سرمربي تيم ملي به بازيكنان پس از پايان ليگ استراحت 10 روزه داده گفت: به نظر من تصميم كيروش درست بود چون خيلي از اين بازيكنان فوتبالزده شده و خسته هستند.
سرمربي استقلال ضمن درخواست از هواداران استقلال مبني بر حضور پرشور در مقابل چهارشنبه هفته جاري با النصر عربستان در ورزشگاه آزادي گفت: تماشاگران ما ميتوانند با حضور يكپارچه در ورزشگاه باعث صعود تيم محبوب خود شوند.
مظلومي در پايان گفتوگو با فارس ابراز اميدواري كرد حال ناصر حجازي زودتر بهبود يابد.
-
مصاحبه جباری
جباري: ميتوانستيم زودتر از اين صعودمان را قطعي كنيم
خبرگزاري فارس: هافبك استقلال گفت: در خيلي از بازيها فرصتهايي را از دست داديم و ميتوانستيم زودتر از اين صعود خود را به دور بعد قطعي كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، مجتبي جباري در حاشيه تمرين استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي سخت و حساسي را مقابل النصر پيش رو داريم. فكر ميكنم يكي از عوامل موفقيت ما در بازي روز چهارشنبه حضور تماشاگران باشد كه از تيم ما حمايت كند. ما در خيلي از بازيها فرصتهايي را از دست داديم كه كار به اينجا كشيد و ميتوانستيم زودتر از اين صعود خود را به دور بعد قطعي كنيم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا استقلال توانايي صعود به مرحله بعد را دارد گفت: ما در تمام بازيهاي آسيايي خود چه داخل و چه خارج از خانه ميتوانستيم برنده باشيم و موقعي كه در خانه حريف بازي ميكرديم از آنها پيش بوديم. با دقت ميتوانيم در بازي روز چهارشنبه به هدف خود برسيم.
-
مصاحبه سید صالحی
سيدصالحي: براي بازي با النصر توجيه شدهايم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: براي ديدار برابر النصر توجيه شدهايم.
به گزارش خبرگزاري فارس، سيد مهدي سيد صالحي در حاشيه تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران گفت: اين آخرين مسابقه ما در مرحله گروهي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا محسوب ميشود و بايد تمام تلاش خود را به كار ببنديم تا فوتبالمان را به رخ عربها بكشيم. بازي روز چهارشنبه آخرين فرصت ما براي صعود محسوب ميشود.
مهاجم استقلال ادامه داد: اميدوارم هواداران روز چهارشنبه ما را تنها نگذارند و با حمايت و حضور خود زمينه ساز صعود استقلال به دور بعد مسابقات شوند.
سيدصالحي با اشاره به آخرين وضعيت خود و مهاجمان استقلال تاكيد كرد: همه بازيكنان در شرايط خوبي به سر ميبرند. خوشبختانه براي اين مسابقه توجيه شدهايم و ميتوانيم از حقانيت فوتبال ايران دفاع كنيم. مطمئن باشيد من و تمام مهاجمان استقلال براي كسب پيروزي به زمين خواهيم رفت
-
مصاحبه برهانی
برهاني: براي شكست النصر همه كار ميكنيم
خبرگزاري فارس: مهاجم استقلال گفت: براي شكست نماينده عربستان در زمين از جان و دل مايه ميگذاريم.
به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني در حاشيه تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران در خصوص آخرين شرايط خود اظهار داشت: خوشبختانه تمرينات بسيار خوبي را پشت سر گذاشتم و پس استراحتي كوتاه مدت در غياب استقلال كه به قطر سفر كرده بود اين روزها در اوج دوران آمادگي در تمرينات شركت ميكنم.
وي افزود: تمام بازيكنان استقلال ميدانند كه اين آخرين فرصت براي صعود از مرحله گروهي مسابقات است و همه هم قسم شدهايم كه بتوانيم روز خوبي را براي هواداران رقم بزنيم.
وي در خصوص اينكه آيا استقلال مثل ديدار با نماينده قطر در نيمه دوم دچار مشكل ميشود يا خير گفت: زدن 2 گل در خانه حريف نشان ميدهد كه تيم ما هجومي است ضمن اينكه رقيبان كه در آسيا مقابل ما قرار ميگيرند بهترين تيمهاي كشور خود هستند و هرگز نبايد آنها را دست كم گرفت. در جلسه امروز هم توجيه شدهايم كه فرصتي نداريم و فقط به فكر 3 امتياز بازي هستيم.