[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این کیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این کیه؟
کاسیمیرو دیگه باو ! :evaa:
از آکادمی اومده بالا . . .
به نظرم امسال هدفم اولمون باید جام باشگاه ها باشه من به شخصه حاضرم رئال لالیگا و حذفی رو از دست بده فقط 10 قهرمانیمون تو اروپارو بدست بیاره تا الان خریدامون خوب بوده اکثر بازیکنایی که امسال گرفتیم جوان وآینده دار هستن البته اگه گرت بیل رو هم بگیریم دیگه تیم تکمیل میشه وانشاالله میریم برای فتح اروپا این هم باید بگم که ما یه مربی داریم که در جام باشگاه ها همیشه خوب کار کرده به خصوص با میلان به نظرم بارئال هم میتونه موفق باشه.
کیریس رونالدو و گرت بیل دو ستاره رئال[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط picaro [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عکسش چقد قشنگه
بیل با پیراهن رئاله :d
اگه بشه چی میشه
یعنی جا بهتر از بغل سطل اشغال واسه خوش و بش نبود !?:evaa:
سلام بر دوستان گل بعد از مدتی من برگشتم ، مشکلاتی داشتم و چند روزی آنلاین نبودم و باید بگم از نقل انتقالات هیچ خبری ندارم.... خلاصه اصلا وقت دنیای مجازی رو نداشتم...
امروز که یه سری اخبار رو خوندم دیدم یه سری رفتن یه سری درحال رفتن و یه سری دارن میان.
وروده ایسکو + ایارامندی + کاسیمیرو + کارواخال رو تبریک هرچند بازی بعضی هاشونو اصلا ندیدم و به برای بازیکنایی همچون کاروالیو + اسین + فابیریو + ریوس + موسکرا + کایخون + خوآنفرانآرزویه موفقیت می کنم. کایخون رفت اما همچنان قلبش رئالیه...
بیل هم که همچنان داره ناز می کنه ویلاس بوآس هم حمایتش می کنه... امیدوارم تا آخره تابسون به تیم ملحق شه....
فکر کنم امسال تیم آماده تر و با روحیه تری داشته باشیم. امیدوارم بازیکنان امسال فصل رو جدی بگیرن که هم فصل رو درو کنیم و هم با روحیه برن جام جهانی...
ورود آنجلوتی هم تبریک هرچند خیلی ازش خوشم نمیاد فقط امیدوارم در رئال بتونه دل من و بعضی دیگر مثل منو به خودش جذب کنه...
مورینیو هم ظاهرا در چلسی خیلی راحته و براش فصلی خوب رو آرزو می کنم و حتما به جزء بازی های رئال و یونایتد بازی های چلسی رو هم دنبال خواهم کرد.
کفش جدید کیریس رونالدو[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کایخون که رفته بود به ناپولی و امروز هم آلبیول رفت و همین روزها هیگی هم به ناپولی میره ، از این همه فروشی که داشتیم تنها کسی که دوست ندارم جدا بشه همین گنزالو هیگواین هست! گنزالو بازیکنی است که در خلاقیت و گلزنی عالی ، و از همه مهم تر از بچگی پیراهن رئال رو به تن می کرد. و از کاره انجلوتی در این باره داره خوشم میاد:
هيگواين بازيکن فوقالعادهاي است که امشب از يک دقيقه براي گلزني استفاده کرد. اين هفته با او صحبت کردم. وي بازيکن رئال مادريد است و تا زماني که خبر داريم او را بازيکن رئال مادريد ميدانيم و دوست دارم که هيگواين با ما بماند.
سرمربي رئال مادريد خاطرنشان کرد: او براي ما بسيار مهم است و به من مربوط نيست که بخواهم قيمت يک بازيکن را قضاوت کنم.
هر روز که اخبار رو می خونم مورینیو یه چیزی راجب قرار داده کریس گفته! دیروز خوندم که گفته بود: احساس می کنم رونالدو تمدید می کنه و امروز خوندم: یونایتد نباید به خرید رونالدو فکر کنه. مورینیو روز های آخر رونالدو رو نیمکت نشین و او رو بی تاکتیک خوانده بود.
اما الان مشخصه که از ورود رونالدو به یونایتد ترس داره چون می دونه و دیده رونالدو به تنهایی می تونه در لیگ 40-50 گل بزنه و این برای قهرمانی چلسی و تمام تیم های انگلیس خطرناکه! امیدوارم تمدید کنه بجاش در اروپا حال چلسی رو می گیریم. اول از همه کنجکاوم چلسی با بایرن بازیشون چی میشه...
از آنجلوتی خوشم نمیاد اما داره با سبک کاریش و بدون حاشیه بودنش منو جذب خودش می کنه. انگار که ما امسال بدون سروصدا جام هارو درو کنیم.
راستی برد 6-0 هم مبارک، خیلی وقت بود با این نتایج نبرده بودیم.گام اول محکم بودیم:yes:
امیدوارم هیگی نرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AL1reZA [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رونالدو که خونشو تو منچستر فروخت و همین روزاست که تمدید کنه
به آنجلوتی اعتماد داشته باش
درسته مورینیو دقیقا بعد از سه گانه ای که بدست آورد اومد رئال نتونست خوش بدرخشه
اما ایمان دارم که آنجلوتی میتونه تو رئال موفق باشه
چون نصف نصف نصف مورینیو حاشیه نداره