BARCELONA
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Pinto
Alves, Puyol, Pique, Abidal
Xavi, Busquets, Iniesta
Messi, Cesc, Sanchez
نمایش نسخه قابل چاپ
BARCELONA
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Pinto
Alves, Puyol, Pique, Abidal
Xavi, Busquets, Iniesta
Messi, Cesc, Sanchez
سلام به دوستای بارسایی من! امروز امتحانام تموم شد و امروز الکلاسیکو داریم! هدیه خدا به من:khandeeeee bahal:خب، مثل همه شما امیدوارم که بارسا بره بازیو که ایشالله هم میبره... راستی دوستان توی سایت گل خوندم ولی نفهمیدم چرا گواردیولا پینتو رو گذاشته دروازه؟ میشه یکی بگه؟:mage mishe:
منم نفهمیدم :mage mishe: ولی فک کنم مصدومه :narahat:
به نظر من والدز و پینتو فرق چندانی نمیکنن.واقعا بعضی وقتا والدز سوتی هایی میده که منم نمیدم تو دروازه.اگه قراره ما با مصدوم بودن یا نبود والدز نتونیم پیروز شیم دیگه رئالی ها که دیماریا و کاروالیو رو ندارن و په په و راموس تو اخرین تمرین احساس ضعف میکردن دیگه باید چی بگن.حتما باید از پیش باخته باشن.اینطور نیست.اگه بازیکنا خوب بازی کنن دروازه بان زیادم نمیتونه توی بازیهای بارسا کلیدی باشه ولی اگه خوب کار نکنن دروازه بان باید مدام مراقب شوتای از راه دور و تک به تک باشه.این یعنی اگه پیکه و پویول خوب نباشن راحت گل میخوریم و اگه خوب باشن منم تو دروازه باشم باز احتمال گل خوردنمون پایین میاد
کلا تو جامه حذفی پینتورو میزارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pouriaf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیناله پارسال یادته؟
پپ تو جام حذفی معمولا از پینتو استفاده میکنه و ربطی به مصدومیت والدز نداره
پینتو هم دروازبان خوبیه . بعضی مواقع واکنشهای عجیبی از خودش نشون میده
امیدوارم الکسیس مثل چند بازی اخیر بتونه امشب هم خوب بازی کنه
به امید پیروزی
امروز تولد پپ هم هست بچه ها باید 1 برد به پپ کادو بدن
تولدت مبارک
بارسایی ها دعا کنند مثله همیشه امشب تو ال کلاسیکو بارسا ببره:-shad:khahesh:om::
پینتو بازی با توپش بسیار ضعیفه و خیلی وقت ها توپ رو نگاه میکنه به جای اینکه بگیردش tars::
تجربه و فنی والدز هم به اندازه کاسیاس هست و باید اون تو دروازه باشه
قاتلان مادرید رسیدند