-
مصاحبه صادقی
امير حسين صادقى: طرفداران استقلال در خواب زمستانى بسر مى برند
اميرحسين صادقى، مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در چند بازى اخير آنقدر استقبال از تيم ما كم شده كه حتى در بازى برابر تيم تراكتورسازى با وجود برگزارى ديدار در آزادى احساس غربت كرديم و اين مسئله براى تيمى مثل استقلال فاجعه است كه حتى در خانه تماشاگرانش كمتر از ميهمان باشد. با اين حال اميدوارم كه طرفداران ما از خواب بيدار شوند و در بازى هاى حساس آينده به ورزشگاه بيايند.وى راجع به شانس قهرمانى تيم استقلال در ليگ برتر خاطرنشان كرد: ۹ امتياز باقيمانده تا پايان ليگ خيلى از معادلات را مى تواند درصدر جدول برهم زند و به طورحتم اگر ما بتوانيم امتيازات كامل را كسب كنيم ،به مقام قهرمانى مى رسيم؛زيرا تيم سپاهان امتياز از دست خواهد داد.
-
مصاحبه صادقی
صادقى:نمى خواهم براى سپاهانى ها خط و نشان بكشم
امير حسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: استقلال به آرامش بسيار نياز دارد و من دوست دارم كه بجاى ايجاد تنش و سلب آسايش و آرامش تيمى به فوتبالم بپردازم و با شرايط ايده آل پيش بروم و اين سه بازى را به اتمام برسانم.وى افزود: تصورم اين است كه اين روزها تيم بايد آرامش كامل داشته باشد تا بتوانيم روى بازى ها تمركز كنيم و نتايج مورد نظر خود را بدست بياوريم؛ آن چيزى كه اهميت دارد شرايط ايده آل تيم ها از لحاظ روحى و روانى است.صادقى تصريح كرد: قصد ندارم براى سپاهانى ها خط و نشان بكشم؛ زيرا اين تيم براى قهرمانى مى جنگد و ما حريف و رقيب اعضاى اين تيم هستيم به همين علت طبيعى است كه حرف و حديث در اين مورد ايجاد شود و نبايد حساسيت خاصى نشان داد.وى با اشاره به شرايط خط دفاعى استقلال گفت: نمى گويم هيچ ايرادى وجود ندارد و ما كاملا آماده هستيم اما گل خوردن جزء فوتبال است و نبايد از ما انتظارى بى مورد داشت. دريافت گل در يك بازى دليلى بر عدم آمادگى مدافعان استقلال نيست.
-
مصاحبه جویباری
در مورد دسوزا مسئولان باشگاه تصميم مى گيرند
نظرى جويبارى: هيچ كس نمى تواند براى كادر فنى تكليف تعيين كند
على نظرى جويبارى قائم مقام باشگاه استقلال گفت:در مورد دسوزا و بى انضباطى اين بازيكن، كميته انضباطى تصميم گيرى مى كند، بازيكنانى كه در استقلال حضور دارند بايد بدانند كه در چه تيمى بازى مى كنند، استقلال تيم بزرگى است كه حضور در آن افتخار است.وى افزود: يك بازيكن خارجى كه آماده نيست در تركيب قرار نمى گيرد و نمى تواند اعتراضى داشته باشد وى بايد روى نيمكت بنشيند تا مربيان در خصوص وى تصميم گيرى كنند اعتراض معنا ندارد.جويبارى تصريح كرد:بازيكنانى كه در استقلال حضور دارند نبايد براى مربيان تيم تكليف تعيين كنند، در استقلال كادر فنى تصميم مى گيرد و هيچ كس حق دخالت ندارد.قائم مقام استقلال اظهارداشت: اگر از ابتداى فصل، با بازيكنان طور ديگرى رفتار مى كرديم شرايط تغيير مى كرد و ديگر بازيكنان نمى توانستند اين چنين برخورد كنند اما در حال حاضر با تمام متخلفان برخورد مى كنيم.
-
مصاحبه پرویز مظلومی
سرمربيگرى تيم اميد مبارك منصوريان باشد
مظلومى: امسال قهرمان ليگ شويم، سال بعد قهرمانى آسيا را از ما مى خواهند
پرويز مظلومى درباره ديدار امروز با شاهين بوشهر عنوان كرد: شرايط شاهين براى اين بازى سخت است و همين كار را براى ما دشوار مى كند. آنها براى نيفتادن مى جنگند و ما هم تيم آماده اى هستيم كه اميد به قهرمانى داريم.وى درباره غيبت هوار ملا محمد و فرهاد مجيدى گفت: نبودن اين دو بازيكن براى ما سخت است اما كارى نمى توان كرد و مجبوريم برنامه هاى خود را تغيير دهيم.سرمربى استقلال در مورد اينكه چه زمانى قصد دارد ليست فصل آينده را در اختيار باشگاه قرار دهد، گفت: اكنون شرايط حساسى در ليگ داريم و درست نيست ليست بدهم. ما مى خواهيم براى فصل بعد تيم قوى داشته باشيم. هنوز كسانى كه قصد جدايى از استقلال را دارند مشخص نيستند. تمركز تيم را روى اين سه بازى گذاشتيم تا زحمات يك ساله مان به ثمر برسد. وى تصريح كرد: براى رسيدن به قهرمانى نااميد نيستيم. در فوتبال هزار و يك اتفاق مى افتد. ما به فكر بازى هاى خودمان هستيم. بايد خودمان امتياز بگيريم و سپس منتظر نتيجه ديگران باشيم. مظلومى در مورد اينكه اگر اين فصل استقلال بتواند به قهرمانى برسد، براى فصل بعد كار سخت ترى پيش رو دارد به فارس گفت: قطعا همين طور مى شود و فصل بعد از استقلال توقع قهرمانى در آسيا را خواهند داشت. سرمربى آبى پوشان در مورد پيشنهاد براى برهانى از تيم هاى اروپايى گفت: برهانى تا پايان فصل با ما است و بعد از فصل اگر جدايى اش از استقلال به نفع خودش و باشگاه باشد، مانع پيشرفت او نمى شويم. مظلومى درباره دسوزا عنوان كرد: كميته انضباطى در مورد او تصميم لازم را مى گيرد. من دخالتى در اين قضيه ندارم. دسوزا انگيزه بازى كردن در استقلال را ندارد. ما شانس هاى زيادى به او داديم و او بايد استفاده مى كرد. بازى با النصر اوج استفاده بود اما او وظايفى كه داشت را انجام نداد. او بازيكن خوبى است اما براى اينكه بتواند بازى كند بايد بيشتر تمرين كند.وى در مورد اينكه چرا در همه بازى ها از جبارى و ايمان مبعلى در كنار هم استفاده نمى كند، گفت: در بعضى از بازى ها نيا داريم تا در وسط زمين درگيرانه تر باشيم به خاطر همين بايد از هافبك هايى كه درگيرانه تر بازى مى كنند، استفاده كنيم. در يك سرى از بازى ها با توجه به اينكه هر دو تكنيكى و تأثيرگذار هستند، از وجود هر دو استفاده مى كنيم.
مظلومى در پايان درباره اينكه به احتمال زياد منصوريان سرمربى تيم اميد مى شود، گفت: اميدوارم مباركش باشد. ما از هر ايرانى كه سرمربى تيم اميد شود، استقبال مى كنيم و هر كمكى كه از دستمان برمى آيد انجام مى دهيم.
-
مصاحبه محمدی
محمدى: از چند تيم شهرستانى پيشنهاد دارم
استقلال بعد از لغزش ذوب آهن جايگاه دومى را در جدول به دست آورد و الان نيز منتظر اشتباه سپاهانى هاست تا صدر جدول را تصاحب كند. دروازه بان استقلال در گفت وگويى صحبت هايى را درباره شانس قهرمانى استقلال در ليگ برتر، شرايط خودش و مسائل ديگر داشته است كه در ادامه مى خوانيد:
• شنيديم ممنوع المصاحبه هستى؟
- نه، اصلا اينطور نيست و اين خبر كذب است. مى بينيد كه دارم با شما مصاحبه مى كنم.
• وضعيت خودت چطور است؟
- مشكل خاصى ندارم. شرايطم هم خوب است و آماده بازى با شاهين بوشهر هستم.
• از وقتى كه ميثاقيان به تيم شاهين اضافه شده است نتايج خوبى به دست آورده اند، نظرت درباره اين بازى چيست؟
- شوك در هر تيمى تأثيرگذار است و حضور آقاى ميثاقيان هم شوك مثبتى براى تيم شاهين بود. ايشان مربى كارنامه دارى هستند و هميشه نتايج خوبى را با تيمهايى كه در آن كار كرده اند به دست آورده اند اما استقلال شرايط خاصى دارد و بايد حداكثر امتيازات را در ۳ بازى آينده كسب كنيم.
• شانس قهرمانى در ليگ داريد؟
- صددرصد شانس داريم. ما منتظر لغزش سپاهان هستيم تا به صدر جدول برسيم.
•شما در بازى هايى كه درون دروازه بوديد عملكرد خوبى داشتيد اما در چند بازى اخير گلهاى زيادى دريافت كرديد، در اين خصوص توضيح مى دهيد؟
- به هر حال آخر فصل است و طبيعى است كه بدن بازيكنان تحليل مى رود. نمى خواهم گل هاى خورده ام را توجيه كنم اما عملكرد يك بازيكن را در طول فصل مى سنجند نه بازى به بازى. من در بازى هايى كه براى استقلال درون دروازه بودم در ليگ برتر يك باخت داشته ام و در جام باشگاهها نيز يك باخت. به نظر من اين عملكرد خوبى براى يك دروازه بان است.
• چرا استقلال در آسيا خوب نتيجه نمى گيرد؟
- امسال ما با بدشانسى بازى ها را شروع كرديم. هفته اول در حالى كه ميزبان بوديم به مصاف السد رفتيم و مساوى كرديم. شايد اگر اين بازى را مى برديم شرايطمان خيلى بهتر بود. هميشه اولين بازى تأثير زيادى در ادامه بازى ها مى گذارد ضمن اينكه هنوز هم معتقد هستم كه از گروهمان صعود مى كنيم. نمى گويم صددرصد اما تلاشمان را مى كنيم تا به مرحله بعدى راه پيدا كنيم.
• آيا موضوع ترسو بازى كردن استقلالى ها را قبول دارى؟
- تا چند هفته پيش شايد اين طور بوديم اما الان اصلا ترسو بازى نمى كنيم و بازيكنان خيلى خوب حمله مى كنند و شايد يكى از دلايل اين كه بيشتر هم گل دريافت كرديم همين جلو كشيدن بازيكنان در بازيهاى گذشته بوده است.
• پيش بينى ات از ۳ بازى آينده چطور است؟
- كادر فنى رويه خاصى را براى ۳ بازى آينده در نظر دارد و به اميد خدا ۳ امتياز هر ۳ بازى را مى گيريم.
• براى فصل بعد آبى پوش مى مانى؟
- قراردادم پايان فصل تمام مى شود اما هنوز تصميمى نگرفته ام. بايد آخر فصل درباره ماندنم در استقلال صحبت كنيم.
• پيشنهاد هم از تيمى داريد؟
- بله از چند تيم تهرانى و شهرستانى پيشنهاد دارم اما فعلا تمركزم روى بازيهاى استقلال است.
-
مصاحبه فریبا
استقلال دفاعى بازى نمى كند
بهتاش فريبا:به قهرمانى اميد داريم
بهتاش فريبا درباره بازى استقلال مقابل شاهين بوشهر اظهار كرد: بازى سختى با اين تيم داريم و شرايطى آن ها طورى است كه اگر در مقابل ما امتياز بدهند، كار براى آن ها خطرناك مى شود.وى افزود: بازيكنان ما روحيه خوبى دارند و از نظر فنى نيز آماده اند. شاهين بوشهر نيز از وقتى كه اكبر ميثاقيان به تيم آن ها آمده است خوب نتيجه مى گيرند و تا به حال دو برد و يك مساوى كسب كرده اند و براى اين كه جايگاه خود را حفظ كنند احتياج مبرمى به اين سه امتياز دارند.فريبا درباره شرايط تيم استقلال نيز بيان كرد: شرايط خوب است، بعد از برد شيرينى كه مقابل نفت به دست آورديم، روحيه بازيكنان بالا رفته است، در اين بازى به غير از اين كه خوب گل زديم، چند گل را نيز نزديم.وى ادامه داد: بازيكنان ما به غير از هفت هشت دقيقه اول با تمركز بالا كار كردند. به دليل اين كه دير به ما اعلام شد كه بازى ۱۰ دقيقه دير آغاز مى شود در چند دقيقه ابتدايى كمى تمركز نداشتيم. اما در ادامه بازيكنان كم كم گرم شدند و به بازى برگشتند و توانستند دستورهايى را كه كادر فنى و سرمربى در طول هفته داده بودند، اجرا كنند.بهتاش فريبا درباره شرايط جدول و فاصله چهار امتيازى استقلال با صدر جدول عنوان كرد: ما اول تيم خود را نگاه مى كنيم و نتايج خودمان براى خودمان مهم است و با تيم هاى ديگر كارى نداريم، ابتدا بايد امتيازهايمان را جمع كنيم و جايگاهى را كه داريم حفظ كنيم و پس از آن نيم نگاهى به نتايج تيم هاى ديگر داشته باشيم. انسان به اميد زنده است و ما هم به قهرمانى اميد داريم، اما مهم تر از آن حفظ جايگاهمان است.مربى تيم استقلال در ادامه صحبت هايش گفت: بعضى ها مى گويند كه ما دفاعى بازى مى كنيم اما در بازى با راه آهن فرزاد آشوبى شش شوت زده است، چطور مى شود اسم آشوبى را مدافع گذاشت. در هر صورت بايد شرايطى را ايجاد كرد و چون ما فورواردهاى سرعتى داريم بايد براساس آن ها تاكتيك هايمان را اتخاذ كنيم.فريبا از تماشاگران خواست در ورزشگاه حاضر شوند و در اين چند هفته پايانى از تيمشان حمايت كنند.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: شرايط جدول بازى ها را حساس كرده است
حنيف عمران زاده مدافع تيم آبى پوشان در خصوص نبود ۲ مهره كليدى استقلال در بازى مقابل شاهين بوشهر گفت: درست است ۲ مهره كليدى خود را در اختيار نداريم چرا كه مجيدى كاپيتان تيم و هدايت كننده تيم ما، در زمين مسابقه است و هوار كه به تازگى در تركيب جا افتاده و مهره اى تاثير گذار است اما به هر حال استقلال نيز بازيكن جايگزين دارد و مى توان اميدوار به پيروزى در اين مسابقه بود. وى در خصوص بازى استقلال مقابل شاهين بوشهر گفت: هيچ تيمى را دست كم نخواهيم گرفت و با تمام قوا به مصاف شاهين خواهيم رفت چرا كه شاهين خطر سقوط را حس مى كند و همين سبب بازى هجومى آن ها خواهد شد چرا كه آن ها براى ۳ امتياز به زمين مى آيند به هر حال شاهين تيم دونده اى است و در زمين خود مقابل ما صف آرايى خواهد كرد و همين كار ما را مقابل اين تيم سخت خواهد كرد. عمران زاده در ادامه تصريح كرد: تيم ما در شرايط مطلوبى به سر مى برد و از نظر روحى - روانى شرايط خوبى داريم و براى كسب ۳ امتياز به بوشهر مى رويم. وى در آخر خاطرنشان كرد: در هنگام ضربات ايستگاهى و كرنرها به جلو رفته و سعى در گلزنى خواهم كرد چرا كه با توجه به شرايط جدول اين بازى از اهميت خاصى برخوردار است و اميدوارم ۳ امتياز كامل اين مسابقه را از آن خود كنيم.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتح الله زاده:تيم اميد با سرمربيگرى منصوريان مى تواند به المپيك برود
على فتح الله زاده طى گفت وگويى صحبت هاى جالبى را مطرح كرد كه در ادامه مى خوانيد:
•شرايط استقلال چطور است؟
- اوضاع خوب است، بچه ها خوب تمرين مى كنند تا فردا بازى خوبى مقابل شاهين انجام دهند.
• چقدر به قهرمانى استقلال اميدوار هستيد؟
- ما از اول سال به دليل اينكه دير تيم بسته شد و تمرينات را ديرتر از سايرين شروع كرديم با هدف قهرمانى وارد نشديم و همين كه استقلال تا اين هفته توانسته در رتبه دوم قرار گيرد كار بزرگى انجام داده است. كادرفنى هم تلاش خوبى داشته است. ما از ابتداى فصل قول قهرمانى نداده بوديم اما اكنون كه در كورس هستيم همه تلاش خود را مى كنيم. سپاهان هم بازى هاى سختى دارد. مسابقه اين تيم با پرسپوليس سخت است. در فوتبال همه چيز امكان دارد.
سالى هم كه در ملوان قهرمانى را از دست داديم با تساوى مى توانستيم قهرمان شويم اما باختيم.
• دوست داريد زودتر تكليف قهرمان مشخص شود يا قهرمانى به روز آخر بكشد؟
- به هر حال هيجان در فوتبال خوب است. تماشاگر هم از آن لذت مى برد. براى ما خيلى مهم است كه فردا برنده شويم. اگر مى خواهيم در كورس باشيم بايد در دست پر از بوشهر بازگرديم.
• اما شاهين هم به ۳ امتياز نياز دارد؟
- شاهين تيم خوبى است كه با حضور ميثاقيان به آنها شوك وارد شده است. قطعا مقابل تماشاگران خودى با همه وجود مى جنگند. استقلال هم تيم حرفه اى است و مى داند چطور كار كند.
• برنامه جام حذفى را اعلام نكردند، اين روى كارتان تاثير نمى گذارد؟
- بى تاثير نيست اما كارى هم از دستمان بر
نمى آيد. ما در سه جام درگير هستيم و بازيكنان واقعا خسته هستند به خصوص كه ما فرصت بدنسازى هم در ابتداى فصل نداشتيم.
• براى توضيح در مورد بازى تراكتورسازى به كميته انضباطى رفتيد؟
- هنوز به دست من احضارى نرسيده است.
• تكليف دسوزا چه شد؟
- كميته انضباطى براى او جريمه مالى در نظر گرفته كه به زودى اعلام مى شود.
• قضيه پيشنهاد بشيكتاش به برهانى چيست؟
- آرش در اين مدت بازى هاى خوبى انجام داده كه اگر به همين روند ادامه دهد مى تواند از بين پيشنهادهايى كه به او مى شود يكى را انتخاب كند. او علاوه بر تركيه از يك تيم اتريشى هم پيشنهاد دارد اما تا پايان فصل مذاكره اى نمى شود.
• بار ديگر عضو كميته باشگاه هاى afc شديد. برنامه اى داريد؟
- اين كميته براى توسعه باشگاه هاى حرفه اى در آسيا است و عضوگيرى هم مى كند. من
برنامه هاى خود را به اين كميته مى دهم. همين قدر بگويم فايده حضور در اين كميته براى ايران در سال گذشته كه من و حبيب كاشانى عضو آن بوديم حفظ چهارسهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا بود. اگر ما نبوديم اين سهميه ۳ تيم مى شد.
• خبر داريد يورگن گده از تيم ملى ويتنام پيشنهاد دارد؟
- به من مى گويند »فتح الله زاده دست طلا ». به هر حال بايد صحبت كنيم. اول بايد بازى ها تمام شود و سپس كميته فنى نظرش را در اين باره بگويد.
• شايعه هم شده عليرضا منصوريان قرار است سرمربى تيم اميد شود.
- من خوشحال مى شوم اين اتفاق رخ دهد. او لياقتش را دارد. ما هم كمكش مى كنيم. جايگاه منصوريان بالاتر از اين هاست. تيم اميد با سرمربيگرى منصوريان مى تواند به المپيك برسد.
-
مصاحبه پرویز مظلومی
مظلومي: حريفان سپاهان تكليف قهرمان ليگ را مشخص ميكنند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال پس از تساوي مقابل شاهين گفت: نايب قهرماني دست خودمان است، اما قهرماني استقلال بستگي به عملكرد حريفان سپاهان دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از تساوي بدون گل استقلال در بوشهر مقابل شاهين اظهار داشت: اول از همه بايد بگويم خوشحال هستم كه در جمع دوستانم قرار دارم اما اشاره ميكنم كه اگر اين كنفرانس در هر شهر ديگري برگزار ميشد در آن شركت نميكردم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه بازي دو تيم چگونه پيش ميرفت، گفت: فكر نميكنم نتيجه بدي گرفته باشيم. در آخرين لحظات مجيدي و ملا محمد را از دست دادم و مقابل اين همه تماشاگر موفق شديم يك امتياز بگيريم.
وي افزود: معتقدم جايگاه شاهين اينجا نيست و آنها نفرات خيلي خوبي دارند و من اميدوارم شاهين به خاطر اين همه تماشاگر پرشور در ليگ برتر بماند. اين بازي پر از هيجان بود، چون ما به دنبال صدرنشيني بوديم و شاهين براي نيفتادن از ليگ برتر؛ به همين دليل دو تيم بازي درگيرانهاي انجام دادند و فكر ميكنم نتيجه تساوي عادلانه بود.
سرمربي استقلال در خصوص اينكه برخلاف ساير مسابقات امروز با 2 هافبك نفوذي تيمش را به ميدان فرستاد، گفت: ما تجربه تلخي در دقايق آخر مسابقات گذشته داشتيم و فكر ميكنم تا دقيقه 85 براي سه امتياز جنگيديم. يك امتياز در خانه شاهين بوشهر براي ما خيلي خوب است و اعتراف مي كنم كه تيم ما خسته شده بود و در دقايق آخر كارايي خط حمله پايين آمده بود. هر زماني كه نياز داشتيم از دو هافبك دفاعي استفاده كردهايم، مثل بازي با راهآهن و هر زمان كه نياز بود تيم را هجومي به زمين فرستاديم.
يك امتياز در خانه حريف بهتر از باخت است و ما را در جايگاهمان تثبيت كرد.
مظلومي در پاسخ به اين سؤال كه با اين تساوي هنوز هم براي استقلال شانسي براي قهرماني متصور هستيد يا نه، گفت: دلايل زيادي براي اينكه ما در رده دوم جدول هستيم وجود داشت. در بعضي مسابقات تيم ما اشكال داشت و مسائل ديگري مثل مصدوميت و داوري نيز تأثيرگذار بود. البته هميشه به داوري احترام مي گذاريم و حفظ جايگاه دومي دست خودمان است، ولي به دست آوردن قهرماني توسط حريفان سپاهان مشخص ميشود و اگر آنها بتوانند سپاهان را شكست دهند ما هم شانس داريم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه نقاط ضعف شاهين بوشهر عنوان كرد: آنها از نيمكت خوبي برخوردارند و از ابتداي فصل به دليل بدشانسي روشنگر دروازهبان خود را از دست دادند. در بازي رفت هم بازي خوبي انجام دادند و من هميشه بازيهاي بوشهر را دنبال ميكنم، ولي فكر ميكنم ميثاقيان در 4 مسابقه نتايج خوبي كسب كرده است.
خبرنگار خبرگزاري فارس از سرمربي استقلال پرسيد، قرار بود در ابتداي فصل شما سرمربي شاهين شويد و چرا اين اتفاق نيفتاد و مظلومي در پاسخ گفت: من دوست داشتم كه هدايت اين تيم را قبول كنم ولي شاهين مشكلات مالي دارد و آقاي كنگاني به من هميشه لطف داشته است. اعتقاد دارم بايد به اين تيم مردمي كمك شود.
همان خبرنگار در ادامه خطاب به مظلومي گفت كه اگر مشكلات مالي حل شود به شاهين ميآييد و مظلومي در پاسخ با خنده گفت: شايد اگر يك روز همه چيز آماده شود به اين تيم بيايم.
سرمربي استقلال درخصوص بازي هفته آينده تيمش مقابل السد اظهار داشت: فشردگي مسابقات بسيار سخت است و اين مسئله براي هر 4 نماينده ما ايجاد مشكل كرده است. فكر ميكنم همه در حال ضربه خوردن از اين برنامهريزي هستند، چون امشب بازي كرديم و فردا صبح بايد به تهران بياييم ضمن آنكه يكشنبه هم بايد به قطر برويم و مقابل تيم حرفهاي السد بازي كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس خبرنگاران بوشهري در پايان نشست خبري در خصوص حركت برهاني و درگيري او با ايوان پتروويچ سؤال كردند كه سرمربي تيم استقلال با كنايه خطاب به آنها گفت: منظورتان همان صحنهاي است كه ميثاقيان اجازه نداد آرش توپ را پرتاب كند؟ اگر ليزر و فحاشي به تيم ما جوانمردانه است كه شما هم در خصوص حركت برهاني صحبت كنيد. ديديد كه از ابتداي مسابقه چقدر عليه برهاني فحاشي كردند. اگر آرش برهاني بازيكن حرفهاي بود در آن صحنه خود را به زمين ميزد تا پتروويچ اخراج شود.
-
مصاحبه عمران زاده
عمرانزاده: اخراج هم نميشدم سر تمرين نميرفتم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: اگر اخراج هم نميشدم خودم سر تمرين نميرفتم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، حنيف عمران زاده در ديدار روز گذشته مقابل شاهين در اعتراض به نيمكت نشيني خود به جايگاه ويژه رفت و روي نيمكت ننشست. اين مسئله باعث شد كادرفني استقلال به اين بازيكن پيغام دهند كه امروز در تمرين شركت نكند.
عمران زاده در گفت و گويي كوتاه با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص تصميم كادرفني مبني بر حضور وي در كميته انضباطي و اينكه حق ندارد تا مشخص شدن تكليفش در تمرينات استقلال حاضر شود، اظهار داشت: فقط اين را بگويم كه اگر اخراجم هم نمي كردند خودم سر تمرين نمي رفتم.
وي افزود: تمام صحبت هايم را با فتح الله زاده انجام مي دهم و مشكلاتم را با او در ميان مي گذارم