پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
میگم یه نکته علی جان،اینکه با یکی دوتا توکن،بازیکن ۵ستاره و نزدیک به اسکات میگیری،خب روش خاصی داره؟منظورم اینه که به چطور پیشنهاد دادنو چکش زدن بستگی داره یا فقط به همون زمان فقط بستگی داره؟درکل یه سری نکات ریزی فک میکنم باشه که فقط باتجربه بدست میاد،اونارو بیزحمت بگو علی جان،تو کل تاپیکم بصورت کلی فقط درموردش مطلب بود... مرسی
خب یه سری نکات هست.
من هر وقت میرم واسه خرید بازیکن اول از همه وضعیت رو چک میکنم.الان تو لول من بازیکنای قدرت 90-94 5 ستاره هستن.اول چند تا بازیکن 5 ستاره جوون رو زیرنظر میگیرم ببینم چندتا آفر خوردن.مثلا میبینم بازیکن قدرت 94 3 نفر آفر گذاشتن. بازیکن قدرت 90 هم مثلا یه نفر پیشنهاد داده. این جور مواقع حدس میزنم که شلوغ باشه و کلا میرم واسه یه موقع دیگه خرید کنم. حالت هایی هست مثلا میبینی بازیکن قدرت 94 یک نفر یا دو نفر پیشنهاد دارن اکثرا
و بازیکنا قدرت 92 93 پیشنهاد نمیده کسی. این مواقع قطعا نسبت به حالت قبل خلوت تره.
خب وقتی شرایط رو زیر نظر گرفتم و اگه خوب بود میرم سراغ زمان باقی مونده و تعداد پیشنهاد هایی که شده.فرض میگیرم نزدیکای صبح یا آخر شب، یه سری بازیکنا هستن که میبینی مثلا 3 ساعت باقی مونده به پایان یه نفر پیشنهاد داده،
اینجا من حدس میزنم که طرف قبل خواب پیشنهاد داده و گرفته خوابیده ! منم میتونم مثل خودش پیشنهاد بزنم برم یا اینکه بزارم به دقایق آخر برسه و پیشنهاد بزنم.حالت کلی ش اینه تو این حالت از نظر من
یه حالتی دیگه هم هست. بازیکن خوبی پیدا میکنی میبینی هیچکسی پیشنهاد نداده. نیم ساعت 20 10 دقیقه مونده به پایان پیشنهاد میزنی. معمولا پلیر زرنگ ها زیاد ریسک نمیکنن که رقابت کنن. احتمال داره یه نفر تا قبل از پایان پیشنهاد بزنه به فرض اینکه شما پیشنهاد زدی قبلا و دیگه تو بازی نیستی. ولی تو راند بعد که پیشنهاد بزنی احتمال داره طرف وقتی ببینه شما هستی بیخیال میشه.
البته اینا همش احتمالات هست و امکان داره بعضی وقت ها همه محاسباتتون اشتباه در بیاد. واسه خودم هم اتفاق افتاده. اطلاعات بازیکن رو هم باید دید و مقایسه کرد تا ببینی بازیکن بدرد بخوری هست یا نه !
داداش گلم باید برنامه ها رو باز کنی یکم باهاش کار کنی بعد برو تو بازی بهت میده بعد اگه فیس*** داشته باشید با دعوت هر بازیکن 50 تا توکن بهتون میده
اعصابم ریخت بهم...
یه تیم ژاپنی خورد نیمه نهایی لیگ قهرمانان بهم،رفتشو تو زمینش صفرصفر کردم،برگشتشو امروز دوهیچ باختم،هرچی ام اومدم سیستممو تغییر بدم نشد که نشد هی دیس کانکت میشد،بخدا قهرمان بودم...همشم تقصیر بازیکن جدیدست که دیشب خریدم،یه جوون ۱۸ساله،هافبک دفاعی کلا تیمم ریخت بهم
آقا از من میشنوید بازیکنای جوونو زیاد دل نبندین بهشون
نقل قول:
خب یه سری نکات هست.
من هر وقت میرم واسه خرید بازیکن اول از همه وضعیت رو چک میکنم.الان تو لول من بازیکنای قدرت 90-94 5 ستاره هستن.اول چند تا بازیکن 5 ستاره جوون رو زیرنظر میگیرم ببینم چندتا آفر خوردن.مثلا میبینم بازیکن قدرت 94 3 نفر آفر گذاشتن. بازیکن قدرت 90 هم مثلا یه نفر پیشنهاد داده. این جور مواقع حدس میزنم که شلوغ باشه و کلا میرم واسه یه موقع دیگه خرید کنم. حالت هایی هست مثلا میبینی بازیکن قدرت 94 یک نفر یا دو نفر پیشنهاد دارن اکثرا
و بازیکنا قدرت 92 93 پیشنهاد نمیده کسی. این مواقع قطعا نسبت به حالت قبل خلوت تره.
خب وقتی شرایط رو زیر نظر گرفتم و اگه خوب بود میرم سراغ زمان باقی مونده و تعداد پیشنهاد هایی که شده.فرض میگیرم نزدیکای صبح یا آخر شب، یه سری بازیکنا هستن که میبینی مثلا 3 ساعت باقی مونده به پایان یه نفر پیشنهاد داده،
اینجا من حدس میزنم که طرف قبل خواب پیشنهاد داده و گرفته خوابیده ! منم میتونم مثل خودش پیشنهاد بزنم برم یا اینکه بزارم به دقایق آخر برسه و پیشنهاد بزنم.حالت کلی ش اینه تو این حالت از نظر من
یه حالتی دیگه هم هست. بازیکن خوبی پیدا میکنی میبینی هیچکسی پیشنهاد نداده. نیم ساعت 20 10 دقیقه مونده به پایان پیشنهاد میزنی. معمولا پلیر زرنگ ها زیاد ریسک نمیکنن که رقابت کنن. احتمال داره یه نفر تا قبل از پایان پیشنهاد بزنه به فرض اینکه شما پیشنهاد زدی قبلا و دیگه تو بازی نیستی. ولی تو راند بعد که پیشنهاد بزنی احتمال داره طرف وقتی ببینه شما هستی بیخیال میشه.
البته اینا همش احتمالات هست و امکان داره بعضی وقت ها همه محاسباتتون اشتباه در بیاد. واسه خودم هم اتفاق افتاده. اطلاعات بازیکن رو هم باید دید و مقایسه کرد تا ببینی بازیکن بدرد بخوری هست یا نه !
ممنون علی جان،عالی مثه همیشه
نقل قول:
اعصابم ریخت بهم...
یه تیم ژاپنی خورد نیمه نهایی لیگ قهرمانان بهم،رفتشو تو زمینش صفرصفر کردم،برگشتشو امروز دوهیچ باختم،هرچی ام اومدم سیستممو تغییر بدم نشد که نشد هی دیس کانکت میشد،بخدا قهرمان بودم...همشم تقصیر بازیکن جدیدست که دیشب خریدم،یه جوون ۱۸ساله،هافبک دفاعی کلا تیمم ریخت بهم
آقا از من میشنوید بازیکنای جوونو زیاد دل نبندین بهشون
من این فصل علیرغم شروع خوبی که داشتم پایان تقریبا افتضاحی خواهم داشت!!! با بازیکنای 21 22 23 ساله ای که به زور تیم 6 واحد ضعیف تر رو باهاش مساوی میکنن! تازه 3 4 تا اسکات هم دارم!
خرید بازیکنای جدید واقعا رو عملکرد تیم تاثیر میزاره... البته میدونم همین بازیکنایی که دارم فصل دیگه بهتر بازی میکنن.چون زمان میبره با هم هماهنگ بشن. پیشنهاد میکنم زیاد بازیکنای اصلیتون رو تغییر ندین.بهتره کنار بازیکنای جوون یکی دو بازیکن میانسال هم باشه! اون بازیکن 26 ساله دو فصل قبل من که مهاجم بود به جرات میتونم بگم یکی از برترین مهاجمایی بود که تو تاپ الون داشتم.گلزنیش عالی بود. البته این فصل دیگه با افزایش سنش تو 28 سالگی دیگه عملکردش کمتر شد
کل تیم جوون باشه زیاد خوب نیست.الان مهاجم دارم 18 ساله اسکات. انتظاری که ازش دارم رو اصلا نتونسته برآورده کنه. هر کی ندونه فکر میکنه 3 ستارست!. قبلا هم گفتم بازیکنای زیر 20 سال خیلی نوسان دارن و خیلی خوب کار نمیکنن. یه بازی خوبن. 3 تا بازی معمولی !
اعصاب منم ریخت بهم... رفتم 5 6 تا بازیکنامو گذاشتم واسه فروش. 4-4-2 رو دیگه میزارم کنار با این تری که زدم این فصل :| فقط خدا کنه این فصل صعود کنم. فعلا ششم جدولم
نیمه نهایی هم که باختم لیگ قهرمانانdallliii
سلام رفقا
اپدیت جدید گذاشته بازار تغییراتش چیه؟
ببخشید ی پست دیگه میدم
دوستان الان وقتی میرم تو لیست بازیکنام بعضیاشون جلوشون زده 1 سال دیگه ، اول فصل چنتا بازیکن بود زده بود 1 و جلوشون علامت سوال بود اونا رو تمدید کردم ولی اینا جلوشون علامت سوال نیومده ولی سالشون رو زده 1 یعنی اینا رو هم باید این فصل تمدید کنم یا فصل بعد؟ میترسم چند روز دیگه ک فصل جدید شروع بشه این بازیکنا یهو ناخواسته حذف بشن از لیستم
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
اونایی که 1 زده اگر بشه باهاشون قرارداد بست پس بعد از فصل نمیرن و به علامت سوال تبدیل میشن.ولی اونایی که 1 زده و نمیشه تمدید کرد میخوان بازنشسته بشن و بعد فصل میرن
فکر کنم برای اولین بار باشه که دو تیم همگروه در چمپیونز لیگ فینالیست های اون جام هم باشن. من بازی رفت رو 1-0 باختم بهش ولی تو زمین خودم 2-0 بردم و تیم اول صعود کردم حالا شانس بیارم بتونم ببرمش دوباره.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا سلام یک بازیکن دفاع گرفتم پنج ستاره سنش بیست و پنچه دمش گرم باعث شد یه بازی نبازم و بتونم فاصلمو با تیم دوم حفظ بکنم ساعت پنج صبح و 7 صبح باز بازی دارم خدا کنه یکیشو ببرم یا مساوی کنم اگه فقط یکیشی مساوی کنم قهرمانم اگر نه باید منتظر رقیبام باشم ببینم اونا چکار می کنن تا الان که 8 امتیاز از تیم دوم جلو هستم فکر کنم قهرمان هستم و 12 امتیاز هم از تیم سوم خدا کنه ببرم این دوتا بازی اخر که قهرمان بشم