پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
سلام. من ترکیبم به شکل زیر هستش. به نظرتون خوبه؟
دروازبان: نویر 89- دفاع ها: پیکه 87- ماسکرانو 85- دی شیلیتو 84- آلبا 84- هافبک ها: فابرگاس 88- اینیستا 88- گوتزه 88- مهاجم ها: مسی 95-نیمار 89- رونی 87-
تیمم هم بارسا- ترکیب: 3-3-4
یه سوال هم داشتم: چجوری میتونم آکادمی رو فعال کنم؟ وقتی میرم تو آکادمی یاف نمیدونم یوف هستش میبینم قفله.
کمکم کنید.:khahesh:
نقل قول:
سلام. من ترکیبم به شکل زیر هستش. به نظرتون خوبه؟
دروازبان: نویر 89- دفاع ها: پیکه 87- ماسکرانو 85- دی شیلیتو 84- آلبا 84- هافبک ها: فابرگاس 88- اینیستا 88- گوتزه 88- مهاجم ها: مسی 95-نیمار 89- رونی 87-
تیمم هم بارسا- ترکیب: 3-3-4
یه سوال هم داشتم: چجوری میتونم آکادمی رو فعال کنم؟ وقتی میرم تو آکادمی یاف نمیدونم یوف هستش میبینم قفله.
کمکم کنید.:khahesh:
اولا باید بگم تیم خوبی داری ولی خیلی از بازیکن هات سنشون بالای 26 هست که خوب نیست سعی کن اینیستا و ماسکرانو وبازیکن هایی که سنش یکم بالا هست رو بفروشی و جاش بازیکن جوون بگیری
دوما برای فعال کردن اکادمی ابتدا از سربرگ چهارم قسمت office میری و بعد روی قسمت youth staff می زنی و در بخشی که باز می شه 3 تا مستعطیل هست که رو هر کدوم که بزنی اسم چند تا استعداد یاب میاد و شما باید بخریشون و بعد از خریدن و بعد از 3 روز می تونید می تونید به همون بخش برید و به اون بگید که از چه کشوری برای شما بازیکن استخدام کنه و اونم هر ماه یه لیست می فرسته براتون
دروازه بان ها از چند سالگی به بعد افتشون شروع میشه؟
سایر بازیکنان از چند سالگی افتشون شروع میشه؟
لطفا جوابمو بدید
نقل قول:
دروازه بان ها از چند سالگی به بعد افتشون شروع میشه؟
سایر بازیکنان از چند سالگی افتشون شروع میشه؟
لطفا جوابمو بدید
به بازیکن ها بستگی داره مثلا افراد کمی مثل تیاگو سیلوا از 28 سالگی افت می کنند ولی بعضی ها مثل پودولسکی تا 31 سالگی پیشرفت هم می کنند و البته 85 در صد بازیکن ها از 30 به بعد افت می کنند البته به میزان بازی دادن هم ذره کمی بستگی داره
و دروازبان ها از 32 به بعد افتشون معمولا شروع می شه
من میخوام با رئال شروع کنم از اول و میخوام بازیکنان رو قبل از شروع افتشون بفروشم مثل ژابی آلونسو ، په په ، آربلوا و دیگو لوپز
راستی قرارداد بازیکنان رو کی تمدید کنیم بهتره؟
یک سال مونده به پایان ؟ نیم فصل مونده به پایان؟ یا 2 سال مونده به پایان یا بیشتر؟
سلام.
من می خوام فیفا 14 رو آنلاین بازی کنیم. با سرعت 256 مخابرات میتونم بازی کنم؟ شبکه ای نباشه.
ببخشید یه سوال دیگه. تو پلیر کریر seal out چیه؟
نقل قول:
من میخوام با رئال شروع کنم از اول و میخوام بازیکنان رو قبل از شروع افتشون بفروشم مثل ژابی آلونسو ، په په ، آربلوا و دیگو لوپز
راستی قرارداد بازیکنان رو کی تمدید کنیم بهتره؟
یک سال مونده به پایان ؟ نیم فصل مونده به پایان؟ یا 2 سال مونده به پایان یا بیشتر؟
بستگی به بازی دادن یا ندادنشون داره. ولی به طور کلی بازیکنان از 32 / 33 سالگی به بعد افت میکنن.اگه بازیشون ندی ممکنه زودتر شروع بشه ولی اگه بازیشون بدی ممکنه حتی پیشرفتم کنن دوباره !
نقل قول:
سلام.
من می خوام فیفا 14 رو آنلاین بازی کنیم. با سرعت 256 مخابرات میتونم بازی کنم؟ شبکه ای نباشه.
پینگ تون خوب باشه میتونید آنلاین بازی کنید
اگه قرارداد بازیکنا رو نیم فصل مونده به اتمام قرارداد تمدید کنی بهتره. البته خود کامپیوتر 2 یا 3 ماه مونده به اتمام قرارداد بهت میگه. اگه بازیکنات بیشتر از 2 یا 3 سال تو تیم تو بودن قرارداد تمدید کردنشون سخته یعنی باید حقوق زیادی بدی.
پینگ چیه؟
تا چه فصلی میتونم پلیر کریر و منیجر کریر رو تموم کنم؟ یعنی کی توم میشه؟