انگلیسیا با نا داوری اومدن بالا...حقشون بود 5 تامیخوردن ولی همه موقعیاتورو از دست دادن...بوفون خیلی عالی بود...:-shad
کاکا اعلام کرده علاقه منده تو میلان باشه....کاش بیاد که حد اقل یه بازیکن خوب گرفته باشیم امسال::bow
نمایش نسخه قابل چاپ
انگلیسیا با نا داوری اومدن بالا...حقشون بود 5 تامیخوردن ولی همه موقعیاتورو از دست دادن...بوفون خیلی عالی بود...:-shad
کاکا اعلام کرده علاقه منده تو میلان باشه....کاش بیاد که حد اقل یه بازیکن خوب گرفته باشیم امسال::bow
امیدوارم زودتر برگرده خونش کاکا... میلان خونه ی کاکاس...!!!
فلامینی رسما با میلان تمدید کرد
خبر بدی نبود هرچی باشه هافبک خلاقیه امیدوارم فصل اینده براش خوب باشه در ضمن کاکا بدجور به میلان نزدیک شده
کاکا که نمیشه بیاد...اخبارشو تو اخباره میلان نوشتن...:gerye:
انقد زورم گرفت دیشب اسپانیا برد...خداییش داوری به نفعشون بود...با شانسو تقلب رفتن...خداکنه تو فینال ببازنbinam
عشق است ایتالیا.lay_;;..حیفه اوه همه موقعیت که دی ناتاله از دست داد:-ang
کسی لیست بازیکنای میلان تا این لحظه رو نداره؟؟؟
این مالاگا بدجوری پاپی روبینیو شده 10 ملیون هم میده
از باشگاه خبر میرسه که این انتقال خیلی نزدیکه
با پولش به نظرم بالزارتی رو بگیرند خوبه دقیقا هم قیمته
کنکور دادم خلاص :yes:
زندگی چه قدر شیرینه ای بر پدر هرچی درس
حالا از اون بگذریم ماتیا دسترو به احتمال 88% میاد میلان 21 سالشه مهاجم نوک سیه نا
بازیکن گلزنیه خوبه
ديگه كم مونده اين روبينيو رو هم رايگان بديم برتش به نظر من كه اگر اين بازيكن باتجربمونم بره ديگه رو چه بازيكناني ميتونيم دل ببنديم - هنوز هم تا اينجا خبر خوشي از نقل و انتقالات به گوش نميرسه. واقعا من كه دارم حسرت آندرا پيرلو رو ميخورم كه به اين راحتي آلگري گزاشت از تيم بره:ehe:
خیلی ترکیب خطرناکی داریم
یه لحظه فکر کنید فصل بعد مونتولیوو و بواتنگ مصدوم بشه
به جرات میتونم بگم کار میلان تموم میشه هیچ جایگزینی نداریم حالا فرض هم بگیریم پاتو کل فصل بازی کنه و مصدوم نشه که 100% این اتفاق نمیوفته
گمون کنم مثل اسکولز تو منچستر سیدورف نیم فصل برگرده میلان
از فردا یورو تموم میشه و عملا بازار نقل انتقالات شروع میشه (( بعد الگری گفته تیم ما کامله)) البته اگه تمام بازیکن ها مرکزی مصدوم نشن تیم خوبیه گرچه هنوز شروع نشده مونتاری رباط صلیبی ترکوند [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر نکنم چون سیدورف دیگه از امروز باشگاه داره entezar::
بعد 10 سال تویه تیم و شهر دیگه
روبینیو رو چرا نمیدن بره 10 میل از سرشم زیاده مثل جغد بد شعونی میاره واسه تیم