[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دانی آلوس:بارسلونا باشگاه بدبینی است؛اگر رئال قهرمان شد، به آنها تبریک می گوئیم
ستاره برزیلی معتقد است که آبی اناری ها باید تلاشی سه برابر برای قهرمانی در لالیگا داشته باشند
دانی آلوس، ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا در کنفرانس خبری قبل از بازی تیمش در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا حضور پیدا کرد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد.
آلوس دربخشی از صحبتهایش به شرایط بارسا در لالیگا اشاره کرد و گفت:« در لالیگا بارسلونا باید تلاش سه برابری برای بازگشت به مسیر قهرمانی انجام دهد. با تلاش دو برابر نمی توانیم به هدفمان برسیم ولی تا زمانی که از نظر محاسبات ریاض، قهرمان مشخص نشده، ما به تلاش و مبارزه ادامه می دهیم و خواهیم دید که در پایان چه خواهد شد. امسال ما تعادل نداریم و در خارج از خانه نمی توانیم به امتیازاتی که در خانه به دست می آوریم، دست بیابیم.»
تا آخر می جنگیمبا وجود اختلاف ده امتیازی میان رئال و بارسلونا در صدر جدول لالیگا، آلوس همچنان امیدوار است:« سعی می کنیم تا آخر رقابتها مبارزه کنیم و اگر در نهایت رئال به قهرمانی رسید، به آنها تبریک خواهیم گفت.برخی ها فکر می کنند که این غیرممکن است و برخی ها نه. ده امتیاز فاصله، شرایط رقابتهاست. در ابتدای فصل حتی نمی توانستیم تصورش را هم بکنیم ولی شرایط بدین ترتیب است. این فاصله زیادی است ولی ما برای مبارزه کردن ساخته شده ایم.»به ما اجازه بازی دربرنابئو را نمی دهندآلوس در پاسخ به این سوال که آیا دوست دارد تا فینال جام حذفی اسپانیا در برنابئو برگزار شود یا نه گفت:« آنچه من دوست دارم، این است که فینال دیگری را برگزار می کنیم. این بازی در هر ورزشگاهی، به جز ورزشگاه خانگی اتلتیک برگزار شود، برای ما فرقی نمی کند. از نظر گنجایش ورزشگاه و امنیت، ورزشگاه برنابئو بهتر است ولی هیچ وقت به ما اجازه نخواهند داد تا در برنابئو بازی کنیم. ما هرجا که به ما بگویند بازی خواهیم کرد.»بدبینی دربارسااو در پاسخ به سوالی درمورد انگیزه بازیکنان بارسا برای بازی در لالیگا با اختلاف 10 امتیازی گفت:« در باشگاه بارسلونا، افراد بدبین زیادی هستند.باید تا پایان مبارزه کرد و تا زمانی که شانس داریم باید برای غرورمان و برای پرچم باشگاهی که نماینده اش هستیم مبارزه کنیم.»آلوس درمورد بازی مقابل لورکوزن در لیگ قهرمانان اروپا گفت:« در هر تورنمنتی سعی می کنیم که تا بازی فینال پیش برویم. در برخی رقابتها می توانیم و در برخی دیگر نه. ما مقابل لورکوزن دوران جدیدی را شروع می کنیم و باید اگر می خواهیم به فینال برسیم، باید درسطح خیلی بالایی باشیم. حریفان ما هم دوست ندارند مقابل بارسلونا بازی کنند.»خودخواه هستماو در مورد نیمکت نشینی اش در بازیهای اخیر بارسا گفت:« بارسایی ها مرا خریدند تا تلاش کنم و درخدمت مربی باشم. برای احترام به هم تیمی هایم و افراد حرفه ای ای که اینجا کار می کنند، به تمام تصمیمات احترام می گذارم ولی همیشه می خواهم در تلاشهای تیم شریک باشم. اگر کسی که مرا به زمین می فرستاد ترجیح می دهد که از بیرون زمین کمک کنم، همین کار را می کنم. همیشه دوست دارم داخل زمین باشم ولی من در این زمینه کمی خودخواه هستم.»مشکل از خود ماست، نه داورآخرین موضوعی که آلوس درمورد آن صحبت کرد، موضوع داوری ها بود. ستاره برزیلی ترجیح داد که به ارزیابی کمک ها یا اشتباهات داوران نپردازد و گفت:« گریه کردن و حسرت خوردن کار ما نیست. ما می دانیم که سه یا چهار نفر هستند که سعی می کنند به بهترین نحو ممکن کار خودشان را انجام دهند.بعضی روزها موفق هستند و برخی روزها نه.ولی ما نمی خواهیم به ارزیابی این مسائل بپردازیم. اگر ما به پیروزی نرسیدیم و امتیازی کسب نکرده ایم، یعنی اینکه یک جای کار ما می لنگد.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]