یه عده قصد دارند پرسپولیسی رو که اینقد خوب پا گرفته بکوبند زمین و چوب لای چرخ سردار میذارن !
ولی دیگه فرقی نمی کنه ! هر کسی سرمربی شد من هوادار فقط و فقط به خاطر پرسپولیس بهتره از سرمربی حمایت کنیم ! roz::
نمایش نسخه قابل چاپ
یه عده قصد دارند پرسپولیسی رو که اینقد خوب پا گرفته بکوبند زمین و چوب لای چرخ سردار میذارن !
ولی دیگه فرقی نمی کنه ! هر کسی سرمربی شد من هوادار فقط و فقط به خاطر پرسپولیس بهتره از سرمربی حمایت کنیم ! roz::
فلسفه وجود پرسپولیس از روز تاسیسش همین بوده که تماشاگرا همیشه از مربی حمایت کردن ، اما با اومدن یه نفر تمام تاریخ پرسپولیس بهم ریخت و شده هرکی برای خودش چون این چیز باب شد
خدا از باعث و بانیش نگذره
فعلا که سرمربی هنوز مشخص نیست و هنوز دارن روش کار می نند !
ارزیابی و انتقاد گزینه ها تا زمان انتخاب سرمربی فقط باید ادامه داشته باشه از سرمربی که انتخاب میشه حالا هر کسی شد باید حنایت بشه ! تجربه تلخ این اتفاقات رو بار ها و بارها داشتیم که خود هوادارا گهاهی باعث نتیجه نگرفتن و به زوال رفتن تیم شدند همون کاری که فصل اخیر با استیلی کردند !
دایی برای مربیگری پرسپولیس یکی از ضعیف ترین گزینه هاست ! خوشبختانه بازیهاشو دیدم و اکثریت تو همین تایپیک موافق بودند که پرسپولیس بازی خوبی ارائه نمیده ! یادتونه سربازی با راه آهن 10 نفره 70 الی 80 دقیقه نتونستیم یه موقعیت گل نصف نیمه ایجاد کنیم ! دایی از نظر فنی در حد ناصر ابراهیمی و علی پروین هم نیست ! بی برنامه بودن و هر چه آمد خوش آمد توی بازی های دایی موج میزنه !
از طرفی حاشیه ای که دایی میاره برای تیم کشنده ترین قسمتش هست ! بخش فنی دایی رو میشه به علت وجود مهره ها وستاره های خوب تیم چشم پوشی کرد ولی این گزینه اصلا قابل اغماض نیست ! دای با خیلی از بازیکنا مشکل داره ! درسته ؛ باید بازیکن به خاطر تیم این اختلافات رو کنار بذاره اما 90% بازیکنای ایرانی هیچوقت پا روی غرورشون نمیذارن ! اومدن دایی مصادف است با صاف شدن و آسفالت شدن تیم !!!!
حمید استیلی به مراتب گزینه بهتری نسبت به دایی هست !
اگه قرار باشه یه ایرانی باشه که درخشان گزینه خیلی خوبیه !
خوشبختانه سردار میخواد سرمربی خارجی باشه ! حرف های سردار خیلی جالبه و البته بعضی حرفاش دل آدم رو به درد میاره !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با سلام
در لابلای این همه کشمکش برای تعیین سرمربی در تیم ، یک بازیکن خوب برزیلی در پست هافبک دفاعی جذب شد به نام سوسا که خیلی باعث خوشحالیست چون کمبود بازیکن تخصصی در این پست(بجز آقازمانی) در این تیم بشدت به چشم می آمد و این خود نشانه تمرکز بالای این باشگاه در بازار نقل انتقالاته و فقط من امیدوارم که ( پله) بازیکن پرتقالی نیز جذب بشه تا دیگه دغدغه ای در این پست نداشته باشیم.
در مورد گزینه های مربی گری در تیم نیز من فکر میکنم گزینه داخلیه خوب کم نداریم ولی در شرایت فعلی به صلاح نیست و بهتره از گزینه های خارجی برای آوردن جوی آرام تر استفاده بشه هرچند نظر شخصیم این بود که در انتهای فصل بهتر بود که ابراهیم زاده جذب بشه ولی خب نشد که بشه و رفت نفت. . .
ولی در بین گزینه های خارجی اگر که بیشتر از این سه مورد نباشند در یک نگاه گذرا بطور خلاصه باید عرض کنم.
هر سه با جو فوتبال آسیا و خاور میانه آشنان و بطور خلاصه و تشبیه باید گفت متسو همون قطبیه ، کالدرو بناچیچه و مانوئل کرانچار و حالا باید دید مسئولان پرسپولیس با کدام یک به طوافق میرسند . . .
ولی از من نشنیده بگیرید اما امکان سرمربی گریه حمید درخشان در پرسپولیس وجود دارد !!!
بابا ما غلت کردیم به همون متسو هم راضییم رویانیان لحظه به لحظه داره گزینه های سرمربی گریش رو میاره پایین احتمالا دو روز دیگه میاد میگه خداد عزیزی سرمربی پرسپولیس شد
البته این رو بگم رویانیان خیلی خرج کرده دستش هم درد نکنه ولی اگه یه مربی خوب هم بیاره دیگه بهتر میشه
خبری هست کالدرون دیگه پرسپولیسی شده امیدوارم که هرچه زودتر قرارداد ببنده که تکلیفمون روشن بشه تا بیشتر مسخره این استقلالیها نشیم
فعلا خود استقلاليها مسخره عام و خاصند . از يه طرف ترس از پرسپوليس بد جوري وجودشون رو گرفته و خريدهاي امسال رويانيان نابودشون كرده و از طرفي هم مشكلات و درگيريهاي داخلي خودشون و دعواهاي هميشگي طرفداراي 2 باند حجازي و قلعه مرغي يه مرداب حسابي واسشون امسال درست كرده . در نتيجه با توهين به بزرگ تر از خودشون مي خوان مشكلات رو دور بزنند ولي وضعيت باشگاشون بدجوري به هم ريختست . چند تا بازيكن اصليشون تو همين ايران به تيماي ديگه رفتند و به شدن تو همه خطوط با كمبود بازيكن مواجهند
از همون سال قبل معلوم بود قلعه مرغي دندون تيز كرده برگرده و امسال هم با نوچه هاش رفت سر تمرين و دعوا راه انداخت و............يعني كلا دوران ناصرالدين شاه
مديرعاملشون هم ديگه با اون چند بار استعفا دادن و برگشتنش شخصيتي واسش نمونده واس همين رو اورده به لودگي
بچه ها سوسا اومد به ارتش سرخ؟
اینو تو آپارات دیدم
خدایی عجب گلی بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخـــــــــرین مصاحبــه فتــــل:
شکیــرا مبــارک پیکــه باشــد،من خــودم زن بچــه دارم و او مــد نظــر مــن نبـود