-
مصاحبه جباری
جبارى: گفته بودم فقط بايد چند بازى انجام دهم تا آمادگى گذشته را بدست آورم
مجتبى جبارى،هافبك تيم فوتبال استقلال درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت:شرايط تيم بسيار عالى است و استقلال با گل هايى كه در مقابل صنعت نفت آبادان به ثمر رساند،بسيار روحيه گرفته است.من هم در اين برد و پيروزى سهيم بودم و از اين اتفاق بسيار خوشحال هستم.وى افزود:گفته بودم كه براى ارائه عملكرد مناسب در تركيب استقلال،به حضورى ثابت در تركيب استقلال نياز دارم كه اين اتفاق هم اكنون رخ داده و من در تلاش هستم كه هر هفته بهتر از قبل باشم.جبارى اظهار داشت:مشكلات گذشته را فراموش كردم و به هيچ عنوان دوست ندارم به آن ها فكر كنم.گذشته ها،تمام شده و براى من اين مسئله با اهميت است كه هم اكنون در تركيب تيم حضور دارم و عملكردم موردنظر مربيان است.وى درخصوص حضورش در استقلال براى فصل آينده ادامه داد:هنوز براى فصل آينده تكليف مشخصى ندارم و نمى دانم كه در استقلال مى مانم يا نه اما درحال حاضر تنها به حضور ثابت و موفق در تيم خودم فكر مى كنم و به مسائل ديگر توجهى ندارم.
-
مصاحبه غلامحسين مظلومى
غلامحسين مظلومى: ديگر نمى خواهيم به ناكامى ها فكر كنيم
غلامحسين مظلومى، عضو كميته فنى و انضباطى تيم استقلال معتقد است كه شرايط اين تيم پس از باخت به پاختاكور كاملا نامناسب بود اما بعد از برد نفت آبادان شرايط كاملا براى اين تيم تغيير كرد.وى گفت: شرايط استقلال ايده آل است، ما در مقابل پاختاكور اصلا شرايط خوبى نداشتيم، و بايد اين وضعيت را جبران مى كرديم.او افزود: اگر در مقابل نفت پيروز نمى شديم، همه چيز عوض مى شد و نمى توانستيم به مسابقات ليگ و آسيا بازگرديم اما در حال حاضر وضعيت ايده آل است و مى توانيم به قهرمانى هم اميدوار باشيم.
مظلومى تصريح كرد: در مورد قهرمانى نمى توان نظر قعطى ارائه كرد سپاهان رقيب اصلى ماست آن ها حتى از يك امتياز هم به راحتى نمى گذرند و اين مسئله كار را سخت مى كند.وى در پايان گفت: ما براى قهرمانى كوتاه نمى آئيم و تمام تلاشمان را تا روز پايانى بكار مى گيريم.
-
مصاحبه برهانی
برهاني: فقط به استقلال فكر ميكنم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: به جاي فكر كردن به پيشنهاد بشكيتاش تركيه، به مثمر ثمر بودن براي استقلال مي انديشم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، ارش برهاني پس از پايان تمرين امروز اظهار داشت: بازي سختي مقابل شاهين بوشهر داريم. تماشاگران بوشهري به ورزشگاه ميآيند تا تيم خود را تشويق كنند ولي ما هم استقلال هستيم و براي كسب 3 امتياز به آنجا ميرويم.
وي افزود: تمام سعي و تلاشمان اين است كه به نتايج حريفانمان كاري نداشته باشيم و نگذاريم نتايج رقباي ما روي كار ما تاثير بگذارد.
برهاني درباره پيشنهاد بشيكتاش گفت: من فقط به استقلال فكر ميكنم. اگر هم پيشنهاد رسمي از اين تيم برسد من بايد با باشگاه استقلال مذاكره كنم، ولي اكنون تمام هدفم مثمر ثمر بودن براي استقلال است.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا در بازي مقابل شاهين گل ميزند، گفت: هيچوقت قول گلزني نميدهم اما فرصت داشته باشم كاري را كه وظيفهام است، انجام ميدهم
-
مصاحبه فریبا
فريبا: حفظ جايگاه فعلي استقلال مهمتر از قهرماني است
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: نيم نگاهي به قهرماني داريم اما هدف اصلي حفظ جايگاه فعلي و كسب سهميه آسياست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، بهتاش فريبا پس از تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برد شيريني مقابل نفت آبادان به دست آورديم و روحيه تيم بالا رفت. در اين مسابقه در 10 دقيقه اول به دليل تمركز نداشتن خوب نبوديم چراكه به ما دير گفتند كه بازي 10 دقيقه ديرتر آغاز ميشود. ما زماني كه تيم مشغول گرم كردن بود متوجه اين موضوع شديم.
وي افزود: بچهها در ادامه بازي توانستند به خودشان بيايند و دستورات تاكتيكي را انجام دهند. بازي نفت آبادان را آناليز كرده بوديم. آنها بيشتر از كنارهها و عمق خط دفاع گل خورده بودند. نفت آبادان مقابل ما فوتبال بازي كرد و 6 گل خورد. اگر بازي بستهاي انجام ميدادند 6 گل نميخوردند.
فريبا تصريح كرد: تيمهايي كه در وسط جدول هستند، انگيزهاي ندارند ولي استقلال براي قهرماني انگيزه داشت. از بعد از بازي با نفت نيز تمام فكرمان مسابقه با شاهين است. آنها مربي كاربلدي را آوردند و با ميثاقيان نتيجه گرفتند.
مربي استقلال در پاسخ به اين سؤال كه آيا استقلال ميتواند قهرمان شود، گفت: در فوتبال همه چيز اتفاق ميافتد. ما جايگاه خود را حفظ ميكنيم تا سهميه آسيا را كسب كنيم و نيمنگاهي هم به قهرماني داريم. آدم با اميد زنده است و مهمتر از قهرماني حفظ جايگاه ما است.
فريبا درباره استفاده همزمان از مجتبي جباري و ايمان مبعلي تصريح كرد: هرگاه مجتبي جباري به استقلال اضافه شده به تيم كمك كرده است. ما بر اساس شرايط تيم حريف و شرايطي كه داريم تركيب را انتخاب ميكنيم. به گونهاي بازي ميكنيم كه در وسط زمين نياز به پاسور داريم و اكنون هم ايمان مبعلي و هم مجتبي جباري خوب پاس ميدهند. ديديد كه در مقابل راهآهن هم از همين تركيب استفاده كردهايم اما خط هافبك راهآهن فشار زيادي به ما وارد كرد. با توجه به اينكه ما مهاجمان باهوش و سرعتي داريم بايد طوري تاكتيك تيمي را اتخاذ كنيم كه توپ به مهاجم برسد.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدري، صادقي و عمران زاده در ميان تماشاگران
خبرگزاري فارس: چند تن از اعضاي تيم فوتبال استقلال تهران با حضور در ورزشگاه نوبنياد به نظاره ديدار تيم اميد اين باشگاه مقابل داماش نشستند.
به گزارش خبرگزاري فارس، براي تماشاي بازي اميد استقلال و داماش كه در مرحله پلي آف به مصاف هم رفتند، 300 تماشاگر در ورزشگاه نوبنياد حضور دارند.
* لباس قرمز بازيكنان داماش تهران در بين هواداران استقلال حساسيت ايجاد كرد.
* اميرحسن صادقي، حنيف عمران زاده و منصور پورحيدري در ميان تماشاگران اين ديدار را تماشا كردند.
* در حالي كه علي فتحالله زاده در ورزشگاه حضور ندارد، هواداران استقلال او راتشويق ميكنند.
* رضا رجبي رئيس آكادمي باشگاه استقلال از بالاي جايگاه نكات فني را به بازيكنان تيم گوشزد ميكند.
* در تيم اميد استقلال 4 بازيكني كه همراه تيم بزرگسالان تمرين ميكنند، حضور دارند. يعقوب كريمي، فردين عابديني، توحيد غلامي و مازيار شعباني بازيكناني هستند كه اكنون در تركيب تيم اميد استقلال به ميدان رفتند.
-
مصاحبه رحمتی
رحمتى: بايد قدر موقعيت هايمان را بدانيم و شاهين را شكست دهيم!
كيانوش رحمتى هافبك تيم آبى پوشان در خصوص وضعيت اين روزهايش و بازى پيش روى استقلال مقابل شاهين بوشهر گفت: مصدوميت مختصرى داشتم كه خدا را شكر بر طرف شد و توانستم مقابل صنعت نفت به عنوان يار تعويضى وارد ميدان شوم. وى در ادامه تصريح كرد: استقلال در نيم فصل دوم عملكرد مطلوبى داشت و امتيازات خوبى به دست آورد اما در بعضى ازبازى ها نيز بد شانس بوديم و با توجه به انجام بازى زيبا نتيجه را واگذار كرديم. رحمتى در رابطه با بازى پيش روى تيمش مقابل شاهين افزود: بازى مقابل تيم هاى پايين جدولى كه خطر سقوط را حس مى كنند بازى بسيار سختى محسوب مى شود و با توجه به وضعيت كنونى شاهين در جدول رقابت ها استقلال بازى سختى پيش رو دارد چرا كه شاهين به ۳ امتياز اين مسابقه احتياج دارد و از آن سو حمايت هوادارانش نيز كمك حال آن ها خواهد بود اما استقلال نيز محكوم به برد است چرا كه با توجه به توقف سپاهان در بازى مقابل صبا، اختلاف امتيازى ما با تيم سپاهان به ۴ رسيد و ما بايد قدر موقعيت هايمان را بدانيم.
-
مصاحبه برهانی
برهانى: به فكر استقلال هستم، نه بشيكتاش
آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال در واكنش به پيشنهاد تيم بشيكتاش تركيه گفت: به جاى فكر كردن به پيشنهاد بشكيتاش تركيه، به مثمر ثمر بودن براى استقلال مى انديشم.او درباره ديدار استقلال مقابل شاهين بوشهر اظهار داشت: بازى سختى مقابل شاهين داريم. تماشاگران بوشهرى به ورزشگاه مى آيند تا تيم خود را تشويق كنند ولى ما هم استقلال هستيم و براى كسب ۳ امتياز به آنجا مى رويم. وى افزود: تمام سعى و تلاشمان اين است كه به نتايج حريفانمان كارى نداشته باشيم و نگذاريم نتايج رقباى ما روى كار ما تاثير بگذارد. برهانى درباره پيشنهاد بشيكتاش گفت: من فقط به استقلال فكر مى كنم. اگر هم پيشنهاد رسمى از اين تيم برسد من بايد با باشگاه استقلال مذاكره كنم اما اكنون تمام هدفم مثمر ثمر بودن براى استقلال است. وى در پاسخ به اين سطال كه آيا در بازى مقابل شاهين گل مى زند، گفت: هيچوقت قول گل زدن نمى دهم اما فرصت داشته باشم كارى را كه وظيفه ام است، انجام مى دهم.
-
مصاحبه پرویز مظلومی
مظلومى: به هيچكس اجازه حاشيه سازى نمى دهم
پرويز مظلومى، سرمربى تيم استقلال تهران كرد: بايد واقعيت را قبول كرد استقلال تهران تاكنون توانسته با غلبه بر حريفان امتيازات زيادى رادراختيار گرفته و تا رتبه دوم جدول خود را بالا بكشد كه اين خود موفقيتى بزرگ محسوب مى شود و اين در حالى است كه چند فرصت ديگر را نيز در هفته هاى بعدى داريم اما متاسفانه اين پيروزى ها به هيچ وجه ديده نمى شود و دليل اين اقدامات را نمى دانم اما در هر صورت استقلال تيم بزرگى است و تمام سعى خود را مى كنيم تا به دور از هر گونه حاشيه سازى روند آماده سازى تيم را دنبال كنيم و البته بايد اضافه كنم كه باشگاه به تياگو نياز دارد و حتى اين احتمال وجود دارد كه براى فصل بعدى نيز با اين مربى قرارداد امضا شود براى همين اصلا با انتقال اين مربى موافقت نخواهيم كرد.وى در پايان افزود: در اين هفته بايد مقابل شاهين بوشهر بازى كنيم و آنها چون موقعيت خوبى در جدول رده بندى ندارند بدون شك براى كسب سه امتياز خواهند جنگيد و از طرف ديگر ميثاقيان به خوبى در اين تيم تغيير ايجاد كرده به نحوى كه هر هفته نتايج بهترى كسب مى كنند و با اين شرايط معتقد هستم كه مقابل شاهين بوشهر بازى دشوارى را پيش رو خواهيم داشت ولى در اين فرصت كوتاه به خوبى نحوه بازيهاى آنها را مورد آناليز قرار خواهيم داد و با شناخت نقاط ضعف و قوت آنها سعى مى كنيم كه در اين هفته نيز با دست پر ميدان را ترك كنيم و البته اين در وضعيتى است كه بازيكنان از انگيزه خوبى برخوردار هستند.
-
مصاحبه سید صالحی
سيدصالحى: استقلال يكى از مدعيان اصلى قهرمانى است
مهدى سيدصالحى مهاجم آبى پوشان كه عملكرد مطلوبى در خط حمله استقلال داشته است درخصوص وضعيت كنونى تيم استقلال گفت: استقلال شرايط مطلوبى دارد به هر حال دوم جدول هستيم و با توقف سپاهان مقابل صبا شانس قهرماين را نيز به دست آورديم چرا كه فوتبال هميشه شاهد اتفاقات جالب هستيم و كسب ۹ امتياز در ۳ بازى آتى و عدم نتيجه سپاهان مى تواند ما را به عنوان قهرمانى برساند. وى در ادامه افزود: بازى سختى مقابل شاهين شهر بوشهر در پيش رو داريم و بايد برد مقابل صنعت نفت را به فراموشى بسپارم و هيچ تيمى را دست نگيريم به هر حال بوشهرى ها بازيكنان جوان و دونده اى در اختيار دارند و حمايت هوادارانشان را نيز بهره مندند از سوى ديگر شاهين براى كسب ۳ امتياز پا به زمين مسابقه مى گذارد چرا كه شرايط خوبى در جدول ندارد و از دست دادن امتياز اين مسابقه خطر سقوط اين تيم را افزايش خواهد داد اما به هر حال استقلال نيز استقلال است و با تمام قوا به مصاف اين تيم خواهد رفت. سيدصالحى در آخر خاطرنشان كرد: اگر در تركيب باشم به طور قطع گلزنى خواهم كرد، ضمن اينكه ۳ امتياز اين مسابقه راه ما را براى قهرمانى هموار خواهد كرد و اميدوارم بتوانيم برنده اين مسابقه باشيم.
-
مصاحبه هوار
هوارملامحمد: دوست دارم يك قهرمانى ديگر را در ايران تجربه كنم
هوارملامحمد هافبك عراقى استقلال در بازى هاى اخير اين تيم عملكرد قابل قبولى داشته و در خط ميانى يكى از مهره هاى كليدى اين تيم محسوب مى شود. او حالا مثل خيلى از استقلالى هاى ديگر اميدوار است كه تيمش قهرمان شود. هوار در مورد شانس قهرمانى استقلال گفت: ما ۴ امتياز با صدرجدول فاصله داريم و ۳ هفته هم تا پايان ليگ باقى مانده است بنابراين شانس زيادى براى قهرمانى خواهيم داشت. من مطمئن هستم سپاهان در ۳ بازى بعدى امتياز از دست مى دهد ولى اين براى ما كافى نيست و همه چيز بستگى به خودمان دارد. وقتى آنها امتياز از دست دادند ما بايد هر ۳ بازى را ببريم و فقط در اين شرايط مى توانيم شانس زيادى براى قهرمانى داشته باشيم.ملامحمد در ادامه حرف هايش تأكيد كرد: من همراه با پرسپوليس سابقه قهرمانى در جام حذفى را دارم و دوست دارم اين بار با استقلال يك قهرمانى ديگر را در فوتبال ايران تجربه كنم. فقط اميدوارم در بازى هاى آينده امتياز از دست ندهيم و طرفداران استقلال هم بايد به ورزشگاه بيايند تا تيم خود را تشويق كنند.