پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
یعنی اکادمی خوب نیست اگه 20 توکن هم بخواهد ولی بازیکن 5الی 4 ستاره بده بازم مشکلی نیست ولی لااقل میدونی میگیریش
دوم این که اگه بازی دوستانه برقرار بشه اونوقت تمامی وضعیت خستگی و غیره فقط رو تیم در خواست دهنده می مونه ؟؟؟؟؟؟؟
از این لحاظ که شما میگی مطمئنی مال خودته خوبه ، ولی به این توجه داشته باش که با 20 تا توکن اگه حرفه ای باشی بدونی چه زمان هایی بازیکن بخری میتونی 20 تا بازیکن 5 ستاره بگیری!!! تو حالت عادیش با 20 تا توکن اگه حرومش نکنی 3 4 تا بازیکن 5 ستاره میتونی بخری! حالا اینجوری بهتره یا آکادمی؟!!!
اقا شرمنده یک سوال دیگه می تونید راهنمایی کنید کی چه زمانی و.... چجوری بازی کن بگیرم شرایط سنی و.... ممنون میشم بیشتر توضیح بدین
نقل قول:
اقا شرمنده یک سوال دیگه می تونید راهنمایی کنید کی چه زمانی و.... چجوری بازی کن بگیرم شرایط سنی و.... ممنون میشم بیشتر توضیح بدین
قبلا گفتیم که صبح زود معمولا خلوت تره و راحت تر میشه خرید کرد. ولی تضمینی نیست که رقیب سرسخت گیرتون نیافته! شرایط سنی سعی کن زیر 26 سال و بالای 20 سال بگیری
اینکه میگم بالای 20 سال به خاطر اینه که حس میکنم بازکنای 18 و 19 ساله یه خورده طول میکشه رو فرم بیان.البته این نظر شخصی منه.
سعی کن بازیکن قد کوتاه نگیری. مخصوصا پست های دروازه بانی ، دفاع و خط حمله.
سلام،میگم بچه ها می ارزه توکنارو جمع کنی تا بتونی باهاش بازیکن اسکاتی بخری؟چقد طول میکشه بشه 50 تا؟من اسپانسر دومیه رو انتخاب کردم از چپ..
یه نکته دیگه..علی جان باتوجه به تعداد صفحات و مطالب، اگه بتونی مطالب رو دسته بندی کنی عالیه..ممنون بازم
نقل قول:
سلام،میگم بچه ها می ارزه توکنارو جمع کنی تا بتونی باهاش بازیکن اسکاتی بخری؟چقد طول میکشه بشه 50 تا؟من اسپانسر دومیه رو انتخاب کردم از چپ..
یه نکته دیگه..علی جان باتوجه به تعداد صفحات و مطالب، اگه بتونی مطالب رو دسته بندی کنی عالیه..ممنون بازم
من هم یه زمانی تو همچین فکری بودم اما یه سری دوستان از جمله همین داش علی خودمون منصرفم کردن! دلایلشونم کاملا قانع کننده بود. 50 توکن واسه یه بازیکن اسکات! شما اگه فرض بگیریم واسه خرید هر بازیکن نزدیک به اسکات 10 تا توکن هم خرج کنی 5 تا بازیکن گیرت میاد که با کمی تمرین میشن 5 تا اسکات! با این اوصاف 5 تا اسکات بهتر از یه دونه هست. در ضمن اون یه دونه اسکات هم اگه بخوای بخری و خودش تنهاست که سطحش از بقیه بازیکنا کمی بالاتره و دست تنها هم زیاد نمیتونه کاری رو از پیش ببره! واسه همین میگم اگه چندین بازیکن با همچین قدرتی کنار هم باشن اون موقع ست که تیم جون میگیره! تازه من فرض گرفتم 10 تا خرج کنی! من به شخصه بازیکن نزدیک به اسکات رو با یک یا دو 3 تا توکن میخرم!تون موقع حساب کن چقد بازیکن میتونی بگیری. البته یه نکته این وسط هست. این که باید بودجه خیلی زیادی داشته باشی! تو سطح من میانگین بخوام بگیرم واسه خرید 6 تا بازیکن خوب نزدیک 300-350 میلیون دلار باید خرج کنم !!!:nishkhand::eee:
در مورد اسپانسر دومی قبلا حساب کرده بودم الان دقیق یادم نیست.ولی فکر کنم اگه هر روز طی 40 روز وارد بازی بشی با اسپانسر دوم، 50 توکن گیرت میاد.
در مورد مطالب هم چشم ولی ممکنه خیلی طول بکشه! چون سرم واقعا شلوغه این روزا خیلی پروژه ریخته رو سرم! شرمنده شاید طول بکشه ولی بازم ای به روی چشم.فرصت کردم میشینم مطالب مهم رو آرشیو میکنم و در دسترس دوستان قرار میدم.
اقا سلام ببخشید این همه سوال میکنم این + سبز و + ابی + قرمز هر کدوم به چه دردی می خورن و چطوری میشه بدستشون اورد هر کدومشون اگه جداگانه بگین ممنون میشم
نقل قول:
اقا سلام ببخشید این همه سوال میکنم این + سبز و + ابی + قرمز هر کدوم به چه دردی می خورن و چطوری میشه بدستشون اورد هر کدومشون اگه جداگانه بگین ممنون میشم
علی جان ممنون،امروز جام حذفی نیمه نهایی،حذف شدم،واسه اولین بار ی تیم اومد جلوم که ۵تا اسکاتی داشت،۴تا خورده بودم که دقیقه هفتاد ترکیبمو عوض کردم،دفنسیو گذاشتم دوتا زدم ولی دیگه بازی تموم بود،اشکال نداره،لیگ اولم بااقتدار،لیگ قهرمانان هم نیمه نهایی ام،ایشاالله قهرمانی...ببخشید واما جواب شما...
اون سبزه،استراحت و میزان آمادگی و خستگی بازیکناته،آبیه،روحیه و انگیزه بازیکناته،قرمز هم مصدومیتته...
میگم یه نکته علی جان،اینکه با یکی دوتا توکن،بازیکن ۵ستاره و نزدیک به اسکات میگیری،خب روش خاصی داره؟منظورم اینه که به چطور پیشنهاد دادنو چکش زدن بستگی داره یا فقط به همون زمان فقط بستگی داره؟درکل یه سری نکات ریزی فک میکنم باشه که فقط باتجربه بدست میاد،اونارو بیزحمت بگو علی جان،تو کل تاپیکم بصورت کلی فقط درموردش مطلب بود... مرسی
اقا خیلی ممنون اما نگفتین چطوری اون + سبز ها + ابی + قرمز ها رو بدست میشه اورد ممنون میشم اگه ج بدین
نقل قول:
اقا خیلی ممنون اما نگفتین چطوری اون + سبز ها + ابی + قرمز ها رو بدست میشه اورد ممنون میشم اگه ج بدین
لطفا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رو مطالعه کنید. دوستمون چند صفحه قبل توضیح داده