پاسخ : اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، کوین پرینس بوتنگ برادر بزرگتر جورم بوتنگ مدافع اصلی این فصل بایرن مونیخ، یکی از هدف های خرید بایرن برای فصل بعد می باشد. کوین متولد شهر برلین و تمام دوران قبل بزرگ سالان خود را برای تیم ملی آلمان بازی کرده اما هم اکنون برای تیم ملی غنا به میدان می رود. طی پیشنهادی که به آث میلان ایتالیا داده شده، باشگاه بایرن مونیخ حاضر به جا به جا کردن جورم بوتنگ با کوین بوتنگ و پرداخت پنج میلیون یورو می باشد. کوین پرینس بوتنگ هافبک هجومی با 26 سال سن و ارزش حدودی 18 میلیون یورو در بازار.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،هافبک 28 ساله ی قرمز های مونیخ می خواهد قهرمانی های بیشتری به کلکسیون افتخاراتش اضافه کند در حالی که اعتقاد دارد بایرن هنوز تبدیل به تیم شماره 1 اروپا نشده است ولی شواینی ایمان دارد بایرن می تواند افتخارات بیشتری به دست بیاورد.
پس از قهرمانی سه گانه بایرن اکنون باستین شوانشتایگر 13 قهرمانی در کارنامه خود می بیند. 6 قهرمانی بوندس لیگا، 6 قهرمانی اف دی پوکال و 1 عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا.
شواین اشتایگر: "دیدن این 13 عنوان که بدست آوردم خیلی خیلی زیباست! یک کلسیون واقعی است!"وی در ادامه صحبت هایش با بیلد آلمان گفت: "و من باید بگویم که این تنها اشتهای ما را بیشتر می کند برای بدست آوردن قهرمانی های بیشتر. من تنها 28 سال سن دارم که سن ایده آل برای فوتبال است. از حالا اشتیاق زیادی برای فصل آینده دارم و اعتقاد دارم قهرمانی های بیشتر بدست خواهیم آورد. با اعتماد به نفس بالایی فصل آینده را شروع خواهیم کرد در حالی که فصل آینده نیز یک مربی با کلاس جهانی مانند پپ گواردیولا خواهیم داشت. من بسیار هیجان زده ام."با وجود اینکه بایرن به یک سه گانه تاریخی دست یافته است (تنها هفت تیم توانسته اند در یک فصل هر 3 کاپ معتبر لیگ، کاپ و لیگ قهرمانان را بدست آورند) شواین اشتایگر اعتقاد دارد بارسا هنوز تیم شماره 1 اروپاست: "به نظر من بارسلونا هنوز باشگاه شماره 1 اروپاست. آن ها از 6 سال پیش در سطحی جهانی فوتبال بازی می کنند و کسی نمی تواند پس از به دست آوردن یک عنوان بزرگ بگوید ما تیم شماره 1 جهان هستیم. در برد 4-0 مقابل بارسا ما تیم برتر بوده و در تاکتیک هایمان موفق بودیم. ما از تجربیات فصل قبل برای این پیشرفت عالی استفاده کردیم."شواین اشتایگر ادامه داد: "یوپ هینکس باعث شد بایرن مثل یک تیم واقعی عمل کند و اکنون تیم ما یکدست در حمله و دفاع شرکت می کند، بازیکنان خط حمله در دفاع بسیار خوب کار کردند که این کلید موفقیت ما بود. روح تیمی در ما بوجود آمده است که در این فصل به خوبی از آن استفاده کردیم و در آینده نیز از آن بیشتر بهره خواهیم برد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،مدافع برزیلی بایرن مونیخ فتح سه گانه ی تاریخی را حاصل تلاش های یوپ هاینکس می داند.
مدافع برزیلی باشگاه بایرن مونیخ کسب سه گانه ی تاریخی فصل توسط بایرنی ها را مرهون اعتماد به نفس و شجاعتی که یوپ هاینکس از ابتدای فصل در تیم ایجاد کرده بود می داند.
دانته در گفتگویی با روزنامه ی تی زد مونیخ می گوید:" واقعیت این است که من از ابتدا نقش بزرگ خود را پذیرفتم و بازی در پست مهمی را عهده دار شدم باید از یوپ هاینکس تشکر کنم او از اول فصل به عنوان یک تکیه گاه در کنار من بود و از من حمایت کرد."
دانته از تجربیات خود در کنار هاینکس می گوید:" من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم نه تنها در مورد مسایل فوتبالی بلکه او یک نمونه و الگوی واقعی از انسانیت است."
مدافع ملی پوش برزیل ادامه می دهد:" در اولین فصل حضور در باشگاه بایرن بسیار هیجان زده بودم و من می خواستم خودم را به هر ترتیب ثابت کنم در چنین سطحی با نوابغ فوتبال جهان رقابت کردم در نهایت سه جام را بدست آوردم این برای من یک رویا است."
دانته در پایان پیروزی های متوالی بایرن در هفته های ابتدایی را کلید موفقیت مونیخی ها می داند و می گوید:" هفته های نخست بسیار مهم بود با بردهای متوالی در هشت هفته ی ابتدایی ما اعتماد به نفس لازم را برای موفقیت بدست آوردیم."
دانته تابستان گذشته از باشگاه مونشن گلادباخ به بایرن مونیخ نقل مکان کرد و بسیار سریع در ترکیب ابتدایی بایرن جای گرفت او در این فصل 45 بازی برای بایرن انجام داد که در 44 بار آن در ترکیب اولیه هاینکس قرار داشت.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،مدیر اجرایی باشگاه بایرن مونیخ از سوی اداره مالیات باواریا با جریمه نقدی روبرو شد.
کارل هاینس رومینیگه مدیر اجرایی باشگاه بایرن مونیخ به تازگی از سوی اداره مالیات مونیخ مورد تهدید قرار گرفت این حواشی در حالی برای رومینیگه ایجاد شد که هنوز مشکلات و حواشی مربوط به مسائل مالیاتی اولی هوینس به طور کامل رفع نشده است.
با توجه به گزارش مجله " فوکوس" جریمه ای 300 هزار یورویی در انتظار کارل رومینیگه است البته دادگاه محلی ایالت باواریا و قاضی این جریمه را تایید نکرده اند.
چه اتفاقی برای رومینیگه رخ داد؟
کارل رومینیگه در اوایل فوریه و هنگامی که از جلسه انجمن باشگاه های اروپایی به فرودگاه مونیخ بازگشت دو ساعت رولکس همراه خود داشت. که از دید ماموران گمرک دور نماند.
رومینیگه ظاهرا بر این اعتقاد بود که هدایا معاف از مالیات هستند اما بر اساس قانون تمامی کالاهایی که بالاتر از 450 یورو قیمت داشته باشند باید به گمرک اعلام شوند. بدین ترتیب او اکنون باید جریمه ی عدم آگاهی خود از این موضوع را پرداخت کند.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،توماس مولر تعطیلات خود را پس از کسب سه عنوان قهرمانی سپری می کند او در مصاحبه ای از حضور گواردیولا در فصل آتی و احتمال خروج ماریو گومز صحبت می کند.
توماس مولر در فصلی که گذشت یکی از بازیکنان برجسته بایرن بود او در آغاز مرخصی خود به عنوان سفیر بنیاد خیریه جوانان در تورنمنت گلف شرکت کرد و در گفتگویی نظرات خود پیرامون حضور گواردیولا در مونیخ و فینال بسکتبال ان بی ای بیان کرد.
آقای مولر، مسابقات گلف چگونه بود؟ به نظر خستگی بالا بردن سه جام هنوز در بازوی شما دیده می شود؟
تورنمنت چندان جدی نبود بیشتر جنبه ی فان داشت جنبه های مثبت و منفی در آن وجود داشت اما من چاله های آخر را برای دور بعد گذاشتم.
اینکه شما در تعطیلات باشید کاملا قابل درک است اما چرا از شما خواسته شد که در این تورنمنت خیریه شرکت کنید؟
از من خواسته نشد من در این بازی ها شرکت کردم اگر چه در تعطیلات بودم اما از حضور در این تورنمنت خیریه بسیار خوشحال هستم چند روزی را برای شرکت در تورنمنت گلف به اینجا آمدم آب و هوای بسیار خوبی دارد و چه چیزی بهتر از این.
اکثر بازیکنان بایرن مونیخ در تعطیلات تابستانی به سر می برند اما خبر مهم این روزهای باشگاه خروج احتمالی ماریو گومز است آیا او فصل آینده در کنار شما نخواهد بود؟
من در این مورد نظری ندارم در بایرن مدیر نیستم به همین دلیل چنین مسائلی برایم چندان مهم نیستند
روز سه شنبه یوپ هاینکس در کنفرانس خبری به طور رسمی خداحافظی کرد عکس العمل تیم در مورد جدایی او چگونه است؟
روزهای شنبه و یک شنبه جشن های بزرگی را برگزار و البته تمام لحظات را با هم سپری کردیم هر کدام از بازیکنان صحبت های شخصی با او داشتند و مطمئنا او متوقف شدنی نخواهد بود.
کمتر از سه هفته ی دیگر پپ گواردیولا به طور رسمی تمرینات را بایرن را استارت خواهد زد فکر می کنید فصل جدید بتوانید افتخارات این فصل را تکرار کنید؟
من هفته ی گذشته تریپل را فتح کردم بنابراین اکنون نمی توانم در مورد اینکه فصل بعد چه اتفاقی خواهد افتاد صحبتی داشته باشم برای من بودن در زمان حال بسیار مهم تر از آینده است.
تصاویری که در اینترنت منتشر شده است گواردیولا را در " اس- بان" (متروی مونیخ) نشان می دهد
من نیز آن را دیده ام (می خندد)
به نظر شما این تصاویر واقعی است؟
فکر نمی کنم گواردیولا در اس-بان باشد
شما فکر می کنید تغییر مربی می تواند محرک خوبی برای تیم باشد؟
بلی اما پیروزی در هفته های نخست فصل را نمی توانم قول بدهم
شما هنوز هم در مورد مربی فصل آینده مثبت فکر می کنید؟
تیم تقریبا مشابه فصل گذشته خواهد بود اما همواره افت در تمامی تیم ها وجود دارد و آن اغلب نیز بدلیل دسیاران و چیزهایی است که زیر نظر مربی جدید نسبت به گذشته متفاوت خواهد بود به همین دلیل من نمی خواهم به شما قولی در مورد آینده بدهم.
یوپ هاینکس معتقد است یکی از بازیکنان بایرن باید برنده توپ طلای امسال باشند
او اشتباه نمی کند این می تواند رخ دهد
و کدام بازیکن به نظر شما شایسته ی آن است؟
نمی توانم به طور رسمی اینجا بگویم (می خندد)
سوال کاملا متفاوت دیدار فینال ان بی ای آغاز شده است شما طرفدار کدام یک از تیم های فینالیست هستید؟
من واقعا هوادار ایندیانا پیسرز هستم آن ها با شور و هیجان بازی می کنند میامی مطمئنا بازیکنان بهتری دارد اما اسپرز پیروز خواهد شد
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،پپ گواردیولا مربی فصل آینده ی باشگاه بایرن مونیخ به صورت فشرده در حال یادگیری زبان آلمانی است.
پپ گواردیولا سرمربی فصل آینده باشگاه بایرن مونیخ 26ام ژوئن نخستین تمرین بایرن مونیخ را برای استارت فصل آینده برنامه ریزی کرده است او تا پیش از آن تاریخ همچنان به صورت فشرده برای یادگیری زبان آلمانی کلاس می بیند.
یادگیری زبان آلمانی از نوامبر 2012 برای سرمربی اسپانیایی تدارک دیده شد و او توسط یک آموزگار زبان روزی 4 ساعت در حال آموزش است. پره گواردیولا برادر و مدیر برنامه های پپ در این مورد به "میرر" می گوید:" پپ مثل همیشه در این مورد نیز وسواس خاصی دارد او چهار ساعت در روز را دیوانه وار به آموزش زبان می پردازد."
او حتی در سفر نیویورک به اسپانیا نیز یک معلم زبان آلمانی او را همراهی می کرد تا کلاس های آموزشی وی دچار اختلال نگردد.
مدیر برنامه های پپ ادامه می دهد:" این واقعا مضحک است که شما با برادر خود سر میز ناهار ملاقات داشته باشید و یک مرد آلمانی نیز کنار شما حاضر باشد و به طور مداوم با وی صحبت کند."
پره گواردیولا معتقد است برادرش می تواند در نخستین کنفرانس مطبوعاتی خود در مونیخ به صورت کامل آلمانی صحبت کند.
سرمربی اسپانیایی فصل آینده جانشین یوپ هاینکس مربی موفق بایرن مونیخ خواهد شد که در این فصل همراه این تیم به سه گانه ی رویایی اروپا دست یافت.
اختصاصی وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، حداقل نام لواندوسفکی را امروزه می توان به طور قطعی بزرگترین حاشیه ساز بوندسلیگا نام برد و باز هم کشمکش و حاشیه از نوع لواندوفسکی در اخبار، به گفته ی مدیر اجرایی باشگاه بورسیا دورتمند به صحبت هایی در مورد لواندوفسکی پرداخته و با قدرت کامل بیان کرده که این بازیکن هرگز به بایرن نمی رود.
طی صبحت های این مدیر با سایت بیلد اعلام کرده که برای فصل نه تنها لوادوسفکی به بایرن نمی رود بلکه حتی با او در مورد تمدید قرار دادش نیز صحبت هایی انجام شده.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ستاره فرانسوی جدا شده از بارسلونا احتمال داد بازیکن تیم قهرمان جدید فوتبال اروپا شود. اریک ابیدال چند روز قبل با حضور در کنفرانس خبری به دوران حضور خویش نزد کاتالانها پایان داد.
وی در تازهترین مصاحبه خود که با یک کانال تلویزیونی انجام داده، عنوان کرده شانس حضورش نزد مونیخیها به خاطر ورود پپ گواردیولا،مربی جدید اسپانیایی وجود دارد.
ابیدال 33 ساله در این مورد به شبکه کانال پلاس گفت: در فوتبال امکان وقوع هر چیزی هست. از جمله این که من روزی برای بایرن مونیخ بازی کنم.
وی که در سال گذشته درگیری بیماری سرطان بود و به همین خاطر تنها در 5 بازی برای آبی و اناری پوشان به میدان رفت، افزود: در گذشته گواردیولا همیشه از من حمایت میکرد. او این اواخر به من چندین بار تلفن زد. حس میکنم به من اعتقاد دارد و خوشحال میشود در بایرن برای تیم جدیدش بازی کنم. تصور میکنم اگر با مدیران باوارایی موضوع مرا در میان بگذارد، احتمال حضورم در این تیم آلمانی وجود دارد.
ابیدال ادامه داد: فرانک ریبری هم از حضورم در بایرن استقبال می کند. او بارها این نکته را به من یادآور شده است.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،نایب رئیس باشگاه دورتموند تایید کرد که اگر باشگاه دیگری حاضر به پرداخت مبلغ مورد نظر این باشگاه باشد، این ستاره لهستانی را واگذار خواهند کرد.
هانس یواخیم واتسکه، نایب رئیس باشگاه دورتموند، اعلام کرد علی رغم تصمیم این باشگاه برای نفروختن این بازیکن به بایرن مونیخ، این مهاجم لهستانی می تواند وست فالن را ترک کند.
دورتموندی ها به تازگی اعلام کرد که مطمئنا لواندوفسکی را به بایرن مونیخ نمی فروشند اما واتسکه تایید کرد که اگر باشگاه دیگری حاضر به پرداخت مبلغ مورد نظر این باشگاه باشد، این ستاره لهستانی را واگذار خواهند کرد.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" ما می خواهیم راه حلی پیدا کنیم که به سود همه باشد. به همین خاطر است که ما نگفتیم لواندوفسکی حتما در دورتموند می ماند. تنها می توانم بگویم که او به بایرن نمی رود.
بایرنی ها در چهار هفته گذشته، دو بار تلفنی با ما تماس گرفتند. ما تنها به دلایل قانونی گفتیم که نیاز به یک پیشنهاد رسمی داریم اما هنوز چنین پیشنهادی دریافت نکردیم. انتقال او به بایرن منتفی است.
ما امروز در مورد سایر موارد با روبرت و مدیر برنامه هایش صحبت خواهیم کرد. این نشانه احترام ما به آنهاست. اما همچنان امیدواریم که او فصل بعد هم در دورتموند بازی کند."
لواندوفسکی تا تابستان 2014 با دورتموند قرارداد دارد و با توجه به اینکه حاضر به تمدید قرارداد نشده، می تواند در تابستان آینده به عنوان بازیکن آزاد این باشگاه را ترک کند.
دورتموندی ها برای فروش او 30 میلیون یورو می خواهند و باشگاه های رئال مادرید و منچسترسیتی نیز شرایط او را به دقت زیر نظر دارند.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،دروازه بان آلمانی بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرده که درحال حاضر به فکر انتقال به تیم دیگری نیست ولی ممکن است دربرهه ای در آینده به تیم دیگری برود.
مانوئل نویر دروازه بان آلمانی باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرد که در حال حاضر از زندگی در مونیخ راضی و خوشحال است ولی احتمال انتقالش به تیمی دیگر در آینده را رد نمی کند.
این دروازه بان جوان درتابستان سال 2011 از شالکه به بایرن مونیخ منتقل شدو معتقد است که انتخاب درستی درانتقال به تیم قهرمان بوندس لیگا داشته.
البته نویر در صحبت هایی اعلام کرده که در آینده ممکن است به تیم دیگری برود؛ البته هر زمانی که حس کند که به چالش جدیدی نیاز دارد، این کار را انجام خواهد داد.
نویر در صحبت هایی به بیلد گفت:« فتح قهرمانی سه گانه تائیدی براین بود که پیوستنم به بایرن، تصمیم درستی بود و این تصمیم حتی درست تر از انتقالم به تیمی خارجی بود.»
نویر ادامه داد:« من در حال حاضر به فکر جدایی احتمالی از بایرن نیستم. من هیچ وقت بازی کردن در تیمی که بازیکنانش تا این حد برای هم احترام قائل باشند را نداشته ام و واقعا خوشحالم که بخشی از این تیم هستم.ولی نمی دانم که در آینده چه اتفاقاتی ممکن است رخ دهد. در فوتبال اتفاقات ممکن است خیلی سریع به وقوع بپیوندند و ممکن است ناگهانی به این نتیجه برسم که زمان آغاز یک چالش جدید فرا رسیده.»
نویر 27 ساله تا تابستان سال 2016 با بایرن مونیخ قرار داد دارد.