خوش امدی داش عماد قدمت رو چشم
راستی تیم کاپ داره شروع میشه برنامه ای چیزی ندارین
نمایش نسخه قابل چاپ
خوش امدی داش عماد قدمت رو چشم
راستی تیم کاپ داره شروع میشه برنامه ای چیزی ندارین
آره فامیلی من میلانلو هست عجیبه؟ :) بخاطر همین فامیلی وقتی بچه بودم و اصلا از فوتبال سر در نمیاوردم هم طرفدار میلان بودم!!!!! نمیدونم چرا توی نمایش مشخصاتم فامیلیمو کامل نمینویسه. راستی یه بار میخواستم تو سایت میلان عضو بشم هرکاری کردم نشد میگفت نام خانوادگی صحیح نیست لطفا از نام باشگاه استفاده نکنید!!!!!
از تیم کاپ چیزی نمیدونم :(
تیم کاپ همون بازی ها 3 جانبه میلان و اینتر و یووه هستش که قبل از شروع لیگ برگذار میشه این بازی ها یه نیمه ایه 45 دقیقه وقهرمان تیمیه که بیشترین امتیاز رو بگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amooemad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آها اونو میدونم اما نمیدونستم بهش میگن تیم کاپ! یه سری بازی دوستانه توی آمریکا هم قراره برگزار کنه که دوتاش با رئال و چلسیه
نکنه بواتنگارو از تو تخم مرغ شانسی در میارن...همه مث همن lagh::نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه میلان مث بارسا یه مدرسه فوتبال درستو درمون داشت دیگه غم بازیکن نداشتیم:fek konam:
داره ولی مثل بارسا فعال نیست الشاراوی و دیداک ویا و اباته که الان تو ترکیب اصلی هستند محصول جوانان میلانه این کوین ها همخدا کنه خوب از اب دربیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برنامه دیدارهای تابستانی میلان در اردوی پیش فصل
پس از مشخص شدن زمان برگزاری tim و یک بازی دوستانه با کروزیه رو، برنامه ی مسابقات دوستانه ی میلان در فصل تابستان به طور کامل مشخص شد که به شرح زیر است:
(نهم جولای) آغاز تمرینات تابستانی میلان
(بیست و یکم جولای)جولای برگزاری مسابقه ی tim
(24 جولای ) شالکه 04 – میلان در گلزن کرشن آلمان
(28جولای) میلان - چلسی در میامی آمریکا
(4 آگوست) کروزیه رو – میلان در ورزشگاه ژیلت در ماساچوست آمریکا
(6یا 7 آگوست) میلان – رئال مادرید در نیویورک آمریکا
تا الان كه بازيكن آنچنان خوبي رو نگرفته ايم خدا به داد تيم برسه واسه فصل بعد اگر اينجوري پيش بره فصل بعد بايد واسه سقوط نكردن به دسته 2 تلاش كنيم heee::
بدون شک یکی از زیباترین گل های یورو ٢٠١٢ زلاتان ابراهیموویچ در دقیقە ٥٤ بازی بە ثمر رساند! واقعا یک گل فوق العادە زیبایی زد. قیافە Mexes در این صحنە دیدنی هستش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برد ایتالیا رو به تیفوسی ها تبریک میگم
ملی پوشامون عالی کارکردند
اباته : واقعا اونور رو بسته بود و علاوه بر دفاع سانتر های فوق العاده ای میکشید از 10نمره بهش 7 میدم
کاسانو : خوب بود ولی مثل بازی های قبلی نه ولی خوب طبیعیه دفاع انگلیس خیلی مستحکم بود
مونتولیوو: یه پاسور واقعی بعد پیرلو اون بازی ساز ایتالیا بود و چون جنگندگیش هم بالا بود میتونست توپ ها رو بگیره و بازیسازی کنه
نوچرینو : درست اخرای نیمه دوم امد ولی عالی بود یه گلم زد که افساید بود ولی واقعا یه کشف فوقالعادست هم تو حمله هم ضد حمله
من موندم اگه میلانیها نبودند ایتالیا چکار میخواست بکنه . درود بر همشون . البته پیرلو را هم هنوز یه میلانی میدونم.
تبریک تبریک به همه ی فنای بهترین تیم دنیا....
ینی همیشه از دست ایتالیا حرص خوردم... همیشه موقع بازیاش تا مرز سکته رفتم ولی هنوزم عاشقانه دوسش دارم... عاشق تک تک بازیکناشم...
فقط یه چیزی دیشب من موندم تو کف تعویض ده روسی...!!!
تا آخر بازی قابل هضم نبود واسم...!!!