-
مصاحبه فتح اله زاده
دستور پايين آوردن بنر طالب لو در شأن من نيست
فتح الله زاده: دعا براى شكست سپاهان كه بد نيست!
استقلال با پيروزى مقابل نفت آبادان خود را به صدر جدول نزديك كرد. اين موضوع براى على فتح الله زاده سرپرست باشگاه مى تواند اتفاق شيرينى باشد. استقلال كه با مشقت فراوان توانست اين فصل، خود را جمع وجور كند اكنون مى تواند با لغزش سپاهان به قهرمانى هم فكر كند اگر چه اين اتفاق بعيد به نظر مى رسد.
على فتح الله زاده درباره بازى با صنعت نفت صحبت هاى زير را انجام داد:
• بازى چطور بود؟
- هم استقلال و هم نفت بازى خوبى انجام دادند. نفت آبادان تيم ضعيفى نيست و مقابل تيم هاى بزرگ خوب بازى كرده است. اين مسئله را نبايد فراموش كنيم كه ديروز غلامحسين پيروانى و بازيكنانش بازى جوانمردانه اى انجام دادند. آنها مى توانستند زير توپ بزنند اما مردانه بازى كردند.
• داورى ها ديگر گله اى نداريد؟
- وقتى داورى مشكلى نداشته باشد، گله اى هم در كار نيست.
• خبر داريد كه به دليل مصاحبه بعد از بازى تراكتورسازى به كميته انضباطى احضار شديد؟
- خبر ندارم اما حتما به كميته انضباطى مى روم. داور هم بايد پاسخگو باشد. همه ديدند كه در اين مسابقه داور عليه ما سوت زد. اينكه نمى شود داور اشتباه كند و ما مصاحبه كنيم و فقط ما را احضار كنند.
• در جريان بازى با نفت اتفاقى در بين تماشاگران افتاد و گفته شد شما خواسته ايد بنر وحيد طالب لو جمع شود تا تمركز محمدى به هم نخورد.
- من اصلا بنر وحيد طالب لو را نديدم تا بخواهم چنين حرفى بزنم. همين الان از زبان شما مى شنوم كه چنين اتفاقاتى افتاده است. من حتما اين موضوع را پيگيرى مى كنم. از نظر من آوردن بنر بازيكنان هيچ مشكلى ندارد. اتفاقا پس از پايان مسابقه وحيد تشويق شد. چه آنهايى كه بازى مى كند و چه آنهايى كه بازى نمى كنند بايد تشويق شوند. آنها هم جزو تيم هستند. همه در موفقيت يك تيم نقش دارند. اگر بنر وحيد طالب لو ديروز پائين كشيده شده كار خوبى نبوده است و من حتما اين مورد را پيگيرى مى كنم بخصوص اينكه گفتند من چنين چيزى خواستم. در شأن من به عنوان سرپرست باشگاه نيست كه چنين چيزى بخواهم. ساير بازيكنان هم از اينكه عكس رفيقشان روى سكو قرار بگيرد نبايد ناراحت شوند. ما همه يك خانواده ايم.
• براى فصل آينده چه اقداماتى انجام داده ايد. هنوز پرويز مظلومى ليست خودش را نداده است؟
- استقلال از مهره هاى خوبى برخوردار است. يكى از اهدافمان اين است كه با حفظ تيم و اضافه كردن سه چهار مهره تيم را براى قهرمانى ببريم. پرويز مظلومى هنوز ليستى به ما نداده است. او فعلا درگير مسابقات داخلى و ليگ قهرمانان آسيا است اما ما ۲ بازيكن داخلى و ۳ بازيكن خارجى جذب مى كنيم.
• مساله اين است كه اصلا قصد داريد با پرويز مظلومى براى فصل آينده ادامه دهيد يا خير؟
- اينكه شايد پرويزخان نخواهد با استقلال كار كند را نمى دانم اما ما نمى خواهيم برخلاف قرارداد عمل كنيم. با او قرارداد ۲ ساله بستيم و به آن پايبنديم.
• پس اين شايعات كه در مورد امير قلعه نويى و حضورش در استقلال چيست؟
- من چيزى نمى دانم. امير قلعه نويى مى خواهد در سپاهان كارش را ادامه دهد. انشاءالله براى فصل آينده تيم خوبى مى بنديم.
• آيا با عمران زاده برخورد كرديد؟
- در زمان خودش با اين بازيكن برخورد مى شود.
• ناظران afc دو روز ديگر وارد ايران مى شوند و هنوز هيأت مديره استقلال اعلام نشده، مى خواهيد چه كسانى را به عنوان عضو هيأت مديره به afc معرفى كنيد؟
- على فتح الله زاده، على فتح الله زاده خوئى به هر حال بايد همين طورى ساخت. اينقدر سرمان شلوغ است كه به چيزهاى ديگر نپردازيم. آقاى سعيدلو هر موقع كه احساس كند لازم است اعضا را معرفى مى كند. اكنون هم آقاى اميدوار رضايى به من كمك مى كند. از قول من بنويسيد عنقريب هيأت مديره استقلال معرفى مى شود.
• با پيروزى كه ديروز بدست آورديد به فكر قهرمانى هم هستيد؟
- ما كارى به ساير نتايج تيم ها نداريم و از بچه ها هم خواستم به كار خود بپردازند. همين كه با آن شرايط توانستيم در چنين جايگاهى قرار بگيريم كار بزرگى را انجام داده ايم. ما نيم نگاهى هم به اول شدن داريم.
• پس دعا مى كنيد كه فردا سپاهان ببازد.
- دعاى بدى نمى تواند باشد.
• در سال ۹۰ هستيم و هنوز مبلغ حق پخش تلويزيونى مشخص نشده است. با اين حال سازمان ليگ پيشنهاد ۱۰۰ ميليارد تومان را به صدا و سيما داده است.
- قطعا ما در پايان فصل از اين مبلغ دفاع مى كنيم و پيگير هستيم تا حق پخش تلويزيونى افزايش پيدا كند. من حتى شايد موافق پيشنهاد بيشتر از ۱۰۰ ميليارد تومان باشم. صدا و سيما هم بايد منابع پرداختى خود را مشخص كند. همه بايد به هم كمك كنيم تا باشگاه ها بتوانند به حق خود برسند.
-
مصاحبه عمران زاده
عمرانزاده: هجومي بازي ميكنيم و گاهي اوقات هم گل ميخوريم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: تيم ما هجومي بازي ميكند و گاهي هم گل ميخورد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حنيف عمرانزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس با ابراز ناراحتي از انتشار مصاحبه اي غير واقعي از خودش در يكي از سايت هاي خبري گفت: يك سايت خبري است از من مصاحبه خيالي منتشر مي كند. اين سايت حتي حرمت سايت هاي ديگر را هم زير سوال مي برد. من دو وكيل دارم و اگر بار ديگر اين سايت از من مصاحبه خيلي بزند از طريق مراجع قضايي وارد عمل مي شوم.
وي در مورد انتقاد از خط دفاع استقلال عنوان كرد: آنهايي كه از خط دفاع استقلال انتقاد مي كنند چرا همه گل خوردن را به پاي ما مي گذارند؟ دفاع تيمي استقلال بايد نقد شود. وقتي گل مي زنيم و تيم را از فشار در مي آوريم كسي حمايت نمي كند. تيم ما هجومي بازي مي كند و گاهي هم گل مي خورد. هدف ما از ابتداي فصل كسب سهميه آسيا است و به آن هم مي رسيم.
-
مصاحبه برهانی
برهاني: حرفي ندارم؛ بايد با باشگاه مذاكره كنند
خبرگزاري فارس: مهاجم استقلال گفت: شنيدم نماينده بشيكتاش تركيه از بازي من در ديدار با نفت خوشش آمده اما آنها بايد با باشگاه مذاكره كنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرش برهاني در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد شايعه پيشنهاد بشيكتاش تركيه گفت: نماينده بشيكتاش روز بازي با نفت آبادان در ورزشگاه حضور داشت و آن طور كه شنيدم از بازي من خوشش آمده است. من يك سال ديگر با استقلال قرارداد دارم و بازيكن حرفهاي هستم و تا زماني كه باشگاه بشيكتاش با باشگاه استقلال مذاكره نكند در اين زمينه حرفي ندارم و فقط به موفقيت با استقلال فكر ميكنم.
وي در مورد اينكه كيروش از خط حمله استقلال خوشش آمده گفت: روز بازي با نفت گلهاي زيادي زديم و استقلال بازي خوبي انجام داد اما ما در اكثر بازيهاي ليگ گلزني كردهايم و خوشحالم كه سرمربي تيم ملي خط حمله استقلال را پسنديده است.
برهاني در مورد دعوت شدنش به تيم ملي گفت: تمام تلاشم را ميكنم تا براي استقلال مثمرثمر باشم و فقط موفقيت تيم استقلال برايم مهم است.
مهاجم استقلال درمورد اينكه اين تيم ميتواند در پايان فصل قهرمان شود گفت: كاري به سپاهان نداريم. اين تيم بسيار خوب است اما ما تمام تلاش خود را ميكنيم تا موفق شويم. با وجود مشكلاتي كه در ابتداي فصل داشتيم اكنون جايگاه خوبي در جدول داريم ولي تلاش خود را براي بهتر شدن انجام ميدهيم.
برهاني درمورد بازي با شاهين در روز پنجشنبه گفت: آنها تماشاگران زيادي دارند و بازي سختي برابر اين تيم داريم ولي براي گرفتن سه امتياز به بوشهر ميرويم.
-
مصاحبه پرویز مظلومی
مظلومي: 10 امتياز از سپاهان و پرسپوليس گرفتم، اما بازهم انتقاد ميكنند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم استقلال گفت: در چهار مسابقه برابر سپاهان و پرسپوليس، 10 امتياز كسب كردم، اما بازهم از من انتقاد كردند.
پرويز مظلومي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره پيشنهاد فدراسيون ويتنام به يورگن گده اظهار داشت: گده با ما قرارداد دارد و ما به او نياز داريم و حتي در تلاش هستيم كه براي فصل آينده نيز او را حفظ كنيم.
سرمربي استقلال در ادامه ضمن گلايه از مصاحبههاي منتشر شده از وي در برخي روزنامهها عنوان كرد: متاسفانه در حالي كه استقلال نياز به آرامش دارد، از من مصاحبههاي خيالي ميزنند. نميدانم هدفشان چيست؟! به شدت از انتشار چنين مصاحبه هاي خيالي ناراحتم. با اين كار ميخواهند من را روبروي ديگران قرار دهند.
مظلومي با تاكيد بر اينكه از 4 ديدار پرسپوليس و سپاهان در رفت و برگشت توانسته 10 امتياز كسب كند،ادامه داد: با وجود اينكه در اين 4 مسابقه ما خوب كار كرديم، نميدانم اين جريان اين انتقادات چيست! يكسريها فقط من را ميكوبند. اين چه جور كارشناسي است نميدانم؟ فقط اين پيغام را براي آنها ميدهم كه وجدان خود را قاضي كنند.
وي تصريح كرد: چه كسي فكر ميكرد ما اين فصل اين طور نتيجه بگيريم. حملات به ما ناجوانمردانه است. شايد بعضيوقتها خوب نباشيم، اما تاكنون 58 امتياز گرفتهايم و سه بازي ديگر نيز پيش رو داريم. اما بعضيها مطمئن هستند كه ميخواهند ترور شخصيت كنند.
مظلومي در ادامه گفتوگو با خبرنگار فارس درباره صحبتهاي اميرقلعهنويي مبني بر اينكه مظلومي نياز به سه سال فرصت در استقلال دارد، گفت: دست اميرقلعهنويي درد نكند، من هم برايش آرزوي موفقيت ميكنم. او از خانواده استقلال است. كسي كه فوتباليست است اين حرفها را ميزند. او خودش در استقلال سه سال فرصت گرفت و هدفش كه قهرماني بود رسيد. قلعهنويي هم ميداند مربيان فرصت ميخواهند. به هر حال يك سال آينده فرصت خوبي است با بستن يك تيم مناسب به نتيجه خوبي برسيم.
سرمربي آبيپوشان درباره بازي با شاهين بوشهر گفت: بازي خيلي سختي در پيش داريم آنها هم موقعيت خود را در خطر ميبييند و هر هفته با ميثاقيان نتايج بهتري ميگيرند، اما براي ما شرايط طوري است كه بايد ببريم.
وي درباره جلسه كميته انضباطي دسوزا اظهار داشت: به زودي تصميم كميته انضباطي در مورد اين بازيكن مشخص ميشود.
مظلومي در باره جلسه كميته فني نيز تصريح كرد: همه چيز خوب بود ما از نظرات همه استفاده ميكنيم و بيشتر مباحث اين جلسه در مورد آينده بود.
مظلومي در پاسخ به اين كه آيا استقلال براي قهرماني نياز به معجزه دارد يا خير،گفت: معجزه هميشه وجود دارد، البته ما به ديگران كاري نداريم و به فكر كار خودمان هستيم.
-
مصاحبه شکوری
شكورى: انتقاد از خط دفاعى را نمى پذيرم
هادى شكورى، مدافع تيم استقلال گفت: شرايط خط دفاعى استقلال ايده آل است،اين موضوع را كه ازما دائم انتقاد مى شود را قبول ندارم، استقلال با شرايط ايده آلى روبرو است و اين مسئله شامل خط دفاعى تيم نيز مى شود.وى افزود:مگر مدافعان استقلال استثنايى هستند؟.ما يك تيم هستيم و اين شرايط شامل حال ما نيز مى شود و مى توانيم با وضعيتى ايده آل تا پايان فصل پيش برويم.شكورى تصريح كرد:اگر ۲گل مقابل پاختاكور و ۲گل مقابل صنعت نفت دريافت كرديم؛دليل نمى شود كه خط دفاعى ضعيفى داشته باشيم؛ما ۶ گل به ثمر رسانديم و دو گل دريافت كرديم،اين مسئله نمى تواند با انتقاد همراه باشد.مدافع آبى ها اظهار داشت:استقلال براى كسب مقام قهرمانى به روحيه بالا نياز دارد.
-
مصاحبه رحمتی
رحمتى: منتظر لغزش سپاهان هستيم
كيانوش رحمتى هافبك استقلال گفت: خوشبختانه با پيروزى پر گل مقابل صنعت نفت خودمان را به رده دوم جدول ليگ برتر رسانديم و از اين به بعد تمام تمركزمان روى كسب ۹ امتياز باقى مانده است و در همين حال منتظر لغزش صدرنشين مى مانيم.وى افزود: سه ديدار دشوار پيش رو داريم اما اگر بازيكنان استقلال تمركز لازم را داشته باشند و در هر مسابقه منطقى بازى كنند، پيروز از ميدان خارج مى شوند.وى با اشاره به پيروزى تيم استقلال مقابل صنعت نفت تاكيد كرد: دقايق ابتدايى نيمه اول تمركز نداشتيم و بازى را بد شروع كرديم، اما خوشبختانه بازيكنان ما پس از چند دقيقه به خودشان آمدند و توانستند نتيجه را جبران كنند.او ادامه داد: چند مسابقه است كه استقلال زيبا بازى مى كند و كنترل مسابقه را در اختيار دارد، اما متاسفانه با وجود اين نتوانستيم مقابل تراكتورسازى و پاختاكور پيروز شويم.هافبك استقلال در خصوص حضور نداشتنش در تركيب اصلى برابر صنعت نفت گفت: مشكل خاصى نبود، برنامه هاى كادر فنى به گونه اى بود كه در نيمه دوم به زمين آمدم و اعتراضى از اين بابت ندارم.
-
مصاحبه صادقی
صادقى: كاپيتانى وظيفه آسانى نيست
امير حسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: شرايط استقلال آيده آل است اين برد مقابل نفت به ما كمك كرد كه انگيزه مان را افزايش دهيم و پيشروى كنيم از اين پس براى رسيدن به صدر جدول تلاش مى كنيم.وى افزود: سپاهان سه امتياز از ما بيشتر دارد و اين ۳ امتياز آنقدر زياد نيست كه ما نتوانيم به آن برسيم و با شرايط ايده آل پيش برويم. صادقى تصريح كرد: در خط حمله هيچ مشكلى نداريم و اين مسئله مى تواند براى مدافعان حريف دردسر ساز باشد زيرا مهاجمان ما به قدرى آماده هستند كه هيچ مدافعى نمى تواند آنها را متوقف كند.مدافع آبى ها در خصوص وظيفه كاپيتانى در استقلال اظهار داشت: كاپيتانى وظيفه سختى است من سعى مى كنم در غياب مجيدى اين وظيفه را به خوبى انجام دهم اما فرهاد مجيدى نخستين كاپيتان تيم است.
-
مصاحبه برهانی
در واكنش به شايعه پيشنهاد بشيكتاش
برهانى: حرفى ندارم؛ بايد با باشگاه مذاكره كنند
آرش برهانى مهاجم استقلال گفت: شنيدم نماينده بشيكتاش تركيه از بازى من در ديدار با نفت خوشش آمده اما آنها بايد با باشگاه مذاكره كنند.او در مورد شايعه پيشنهاد بشيكتاش تركيه گفت: نماينده بشيكتاش روز بازى با نفت آبادان در ورزشگاه حضور داشت و آن طور كه شنيدم از بازى من خوشش آمده است. من يك سال ديگر با استقلال قرارداد دارم و بازيكن حرفه اى هستم و تا زمانى كه باشگاه بشيكتاش با باشگاه استقلال مذاكره نكند در اين زمينه حرفى ندارم و فقط به موفقيت با استقلال فكر مى كنم. وى در مورد اينكه كى روش از خط حمله استقلال خوشش آمده گفت: روز بازى با نفت گل هاى زيادى زديم و استقلال بازى خوبى انجام داد اما ما در اكثر بازى هاى ليگ گلزنى كرده ايم و خوشحالم كه سرمربى تيم ملى خط حمله استقلال را پسنديده است. برهانى در مورد دعوت شدنش به تيم ملى گفت: تمام تلاشم را مى كنم تا براى استقلال مثمرثمر باشم و فقط موفقيت تيم استقلال برايم مهم است. مهاجم استقلال درمورد اينكه اين تيم مى تواند در پايان فصل قهرمان شود گفت: كارى به سپاهان نداريم. اين تيم بسيار خوب است اما ما تمام تلاش خود را مى كنيم تا موفق شويم. با وجود مشكلاتى كه در ابتداى فصل داشتيم اكنون جايگاه خوبى در جدول داريم ولى تلاش خود را براى بهتر شدن انجام مى دهيم. برهانى درمورد بازى با شاهين در روز پنجشنبه گفت: آنها تماشاگران زيادى دارند و بازى سختى برابر اين تيم داريم ولى براى گرفتن سه امتياز به بوشهر مى رويم.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى: استقلال با دو هافبك دفاعى بيشترين گل زده را دارد
منصور پورحيدرى در مورد بازى روز پنجشنبه با شاهين عنوان كرد: بازى سختى است. آنها هم نياز به امتياز دارند. در هفته هاى پايانى هيچ بازى آسان نيست.پورحيدرى در مورد حاشيه هاى هفته هاى پايانى ليگ برتر تاكيد كرد: متاسفانه حساسيت ها زياد است و همه تيم ها به دنبال نتيجه هستند. اين در فوتبال ايران رواج پيدا كرده است. فوتبال را نبايد احساسى نگاه كرد. فوتبال فقط انجام بازى هجومى نيست. تماشاگران ما هم احساسى فوتبال را دنبال مى كنند درحالى كه وقتى توپ ندارى بايد دفاع كنى. من معنى بازى اصولى را متوجه نمى شوم. اصولى بازى كردن يعنى اينكه بايد از ۸ مهاجم در زمين استفاده شود؟ در فوتبال همه بايد دفاع و همه حمله كنند.سرپرست تيم استقلال تصريح كرد: استقلال با آن شرايطى كه اين فصل تيم بست با دو هافبك دفاعى بيشترين گل زده را دارد اما نمى دانم چطور مى شود كه باز از اين تيم انتقاد مى شود. من هم قبول دارم كه اين استقلال، استقلالى نيست كه توقعات را برآورده كند اما به دليل ناقص بسته شدن تيم محدوديت تاكتيكى داريم.
-
مصاحبه عمران زاده
بايد دفاع تيمى استقلال نقد شود
عمران زاده: هجومى بازى مى كنيم و گاهى اوقات هم گل مى خوريم
حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: تيم ما هجومى بازى مى كند و گاهى هم گل مى خورد.او با ابراز ناراحتى از انتشار مصاحبه اى غير واقعى از خودش در يكى از سايت هاى خبرى گفت: يك سايت خبرى است از من مصاحبه خيالى منتشر مى كند. اين سايت حتى حرمت سايت هاى ديگر را هم زير سوال مى برد. من دو وكيل دارم و اگر بار ديگر اين سايت از من مصاحبه خيلى بزند از طريق مراجع قضايى وارد عمل مى شوم. وى در مورد انتقاد از خط دفاع استقلال عنوان كرد: آنهايى كه از خط دفاع استقلال انتقاد مى كنند چرا همه گل خوردن را به پاى ما مى گذارند؟ دفاع تيمى استقلال بايد نقد شود. وقتى گل مى زنيم و تيم را از فشار در مى آوريم كسى حمايت نمى كند. تيم ما هجومى بازى مى كند و گاهى هم گل مى خورد. هدف ما از ابتداى فصل كسب سهميه آسيا است و به آن هم مى رسيم.