پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
اصلا اینطور نیست که پرچم مهم باشه از تمام دنیا در این بازی شرکت میکنن و همه چیز در حین بازی اتفاق میافته و برد و باخت کاملا به بازیکنان و نوع سیستمی که میچینید بستگی داره. برای اطمینان صفحات قبل رو مرور کنید. دوستانی بودن که در یک فصل سه گانه رو بردن.یعنی بردن تمام جام ها هم غیر ممکن نیست.همیشه باید سعی کرد نسبت به سیستم حریف ترکیب مناسبی رو چید ولی در هر صورت باخت هم جزوی از بازی هست و قرار نیست هر تیمی قوی تر باشه حتما از قبل برنده ی بازی باشه چون اینطوری همیشه پولدارها برنده میشن و افرادی که بدون خرید توکن بازی میکنن شانس برد ندارن.گاهی اوقات نتایج شگفت انگیزی رقم میخوره.یعنی تیممون قوی تر هست توی بازی مالکیت بیشتری داریم موقعیت های بیشتری داریم ولی هرچی میزنیم نمیره تو گل و با یه شوت گل میخوریم و میبازیم.خوب اینم طبیعت فوتباله و در واقعیت هم همچین مورد هایی دیده میشه.شانس هم توی این بازی مهمه واقعا.ولی مهمتر از شانس نوع چینش بازیکنان و سیستم به کار گیری اونهاست
سلام دوستان من این بازی رو دو هفتست شروع کردم اسم تیم sirjan FC هسته الان توی لیگم دوم هستم ارزش باشگاهم چهار میلیونه
متوسط قدرت تیمم 16.4 که فک کنم خوب تونستم بالا بیارمش
اول فصل خیلی خوب نتیجه گرفتم و اول بودم ولی به سرم زد دو تا بازیکن رو بفروشم که پولی گیرم بیاد ولی تیم داغون شد و چند تا باری رو باختم.
ولی چند روزیه دوباره تیم رو فرم اومده و امروز تو چند تا باری دوستانه شرکت کردم و تیمایی رو بردم که متوسط قدرتشون به 27 هم میرسید
جلوی تیمای خیلی قوی با ترکیب پنج سه دو بازی میکنم و یه هافبک دفاعی میذارم...در عوض اون دو تا هافبکم واقعا عالی باری میکنن....یه مهاجم پنج ستاره هم خریدم که داره تیم رو نجات میده
:ohum:
هر روز تیم رو تمرین میدم و مرتب به فکر ریکاوری بازیکنا هستم...
سعی میکنم دوستای زیادی اضافه کنم و بازی دوستانه زیاد میذارم ...ولی یه کم تیم رو خسته میکنه
امیدوارم اخر فصل رو خوب بازی کنیم و بتونم اول بشم
الان تنها مشکلی دارم اینه که توکنم صفره و مجبورم هی افر ببینم :ey babaaa:
من پس از مدت ها به نیمه نهایی لیگ قهرمانان راه پیدا کردم. این حریفم قوی تر از منه و امیدوارم بتونم شکستش بدمو برم فینال ! حسرت یه cl به دلم مونده ! کاری که باید تو لول های پایین انجامش میدادمو ندادم...!
سلام دوستان من تازه این بازی شروع کردم توی لیگ اولم با 4 امتیاز اختلاف می خواستم بابت تمدید قرار داد با بازی کن برام توضیح بیشتری بدین اخه چند تا فورارد دارم 18 ساله حرف ندارن نمی خواهم از دستشون بدم ممنون
نقل قول:
سلام دوستان من تازه این بازی شروع کردم توی لیگ اولم با 4 امتیاز اختلاف می خواستم بابت تمدید قرار داد با بازی کن برام توضیح بیشتری بدین اخه چند تا فورارد دارم 18 ساله حرف ندارن نمی خواهم از دستشون بدم ممنون
سلام خوش اومدین
روی پروفایل بازیکن مورد نظر خودتون برید، از تب Contract گزینه Renew رو که بزنید باهاشون قرارداد رو تمدید میکنه
موفق باشین
نقل قول:
سلام خوش اومدین
روی پروفایل بازیکن مورد نظر خودتون برید، از تب Contract گزینه Renew رو که بزنید باهاشون قرارداد رو تمدید میکنه
موفق باشین
سلام دوست عزیز ممنون خیلی لطف کردن اقا الان اوی لیگ اولم با تیم دوم 7 امتیاز اختلاف دارم و با تیم سوم 14 امتیاز اختلاف دارم دیشب با این که دیقه 5 10 نفره شدم ولی 4 هیچ بردم و یک بازی رو هم 2-0 بردم که باعث شد خیلی جلو بیفتم وضعیت توکنم افتضاحه ولی دارم اکادمی راه میندازم که دیگه به خرید بازیکن محتاج نشم اول کار هم زدم استادیوم اپگرید کردم 13 روز دیگه مونده عکس میگیریم از تیممم و براتون میگذارم نظرتون بهم بگین
10 فایل پیوست
اقا من فیس* ب*وکم را انداختم حالا هر کسی که فیسبوکش اکتیوه بگه همو این وایت کنیم فقط خ.اهشا قبل از مچ دوستانه اطلاع بدین
این همه چیز برای تیممم
نقل قول:
اقا من فیس* ب*وکم را انداختم حالا هر کسی که فیسبوکش اکتیوه بگه همو این وایت کنیم فقط خ.اهشا قبل از مچ دوستانه اطلاع بدین
این همه چیز برای تیممم
اینطور نیست که اگه اکادمی راه بندازی بازیکن بدون توکن گیرت بیاد.هر چندین روز مثلا 20 روز یا بعد از آپدیت اخرش هر 12 روز 2 تا بازیکن میده که یکیش حدود 15 تا 21 توکن لازم داره و اون یکی که توکن نمیخواد 2 ستاره هستش و اصلا بدرد نمیخوره و باید فروختش و از پولش استفاده کرد.آکادمی فقط برای کسب درامد بدرد میخوره.
در مورد بازی دوستانه هم کسی که پیشنهاد بازی میده فقط میتونه از مزایای بازی دوستانه شامل: درامد از بلیط فروشی و درامد از بخش رستوران و کافی شاپ-گرفتن بسته های آبی و سبز و قرمز ، بهره ببره.والبته بازیکناش هم خسته میشن.تیم دوم که بهش پیشنهاد شده هیچ تاثیری واسش نداره و حتی اگر مصدوم هم بده در حین بازی بعد از تموم شدن بازی همه چیز به حالت اول برمیگرده انگار که اصلا بازی انجام نشده.پس نگران این نباش که کسی بهت درخواست بازی بده و آنلاین نباشی.چون برد و باختش فقط برای تیم درخواست دهنده تاثیر گذاره
نقل قول:
سلام دوست عزیز ممنون خیلی لطف کردن اقا الان اوی لیگ اولم با تیم دوم 7 امتیاز اختلاف دارم و با تیم سوم 14 امتیاز اختلاف دارم دیشب با این که دیقه 5 10 نفره شدم ولی 4 هیچ بردم و یک بازی رو هم 2-0 بردم که باعث شد خیلی جلو بیفتم وضعیت توکنم افتضاحه ولی دارم اکادمی راه میندازم که دیگه به خرید بازیکن محتاج نشم اول کار هم زدم استادیوم اپگرید کردم 13 روز دیگه مونده عکس میگیریم از تیممم و براتون میگذارم نظرتون بهم بگین
البته برای گرفتن بازیکن به آکادمی اصلا دل نبندید !!! چون بازیکن های تقریبا ضعیفی میده و در مقابل توکن های زیادی میخواد!
همون بهتره از بازار بازیکن بخرین.
یعنی اکادمی خوب نیست اگه 20 توکن هم بخواهد ولی بازیکن 5الی 4 ستاره بده بازم مشکلی نیست ولی لااقل میدونی میگیریش
دوم این که اگه بازی دوستانه برقرار بشه اونوقت تمامی وضعیت خستگی و غیره فقط رو تیم در خواست دهنده می مونه ؟؟؟؟؟؟؟