لطفا چند تا بازیکن خوب به من معرفی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا چند تا بازیکن خوب به من معرفی کنید
یک اینکه شما تو قسمت my job اون پایین صفحه میتونید تو بخش ترانسفر هست
باید بازش کنید ببینید چه تیمایی دنبال مربی میگردن
بازیکن خوب هم گوتزه و رویس و سانچز و نیمار و لواندوفسکی و راموس و هوملس هستن
من بی صبرانه منتظر تیم علی هستم think::think::
به نظر شما رونالدینو بیارم تو تیمم خوب بازی میکنه
من الان تو موناکو هستم. فصل قبل که وارد همین تیم شدم بودجه 68 میلیونی بهم داد. که فقط تونستم 3 تا بازیکن جوون بخرم باهاش! اما این فصل به خاطر قهرمانی لیگ و جام حذفی فصل پیش، بودجه بیشتری بهم دادن و 95 میلیون شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط am!n [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم خوبی داری. آنتونی مارتیال رو هم که داری :nishkhand: یه چند فصل دیگه میشه بازیکنی در حد سرخیو آگوئرو ! اگه میتونی بهش بازی بده یا اگه نه قرضی بفرستش یه تیم دیگه که زودتر پیشرفت کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط am!n [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه رونالدینیو هنوز بازی میکنه تو فیفا ؟! اگه باشه هم سنش زیاده فکر نکنم زیاد به کارت بیاد. سعی کن با بودجه ای که داری بازیکن جوون بگیری که در آینده هم به کارت بیاد. پست هایی که بازیکن میخوای رو بگو تا کمکت کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط YASER 77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم عکس از ترکیب تیم من
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته واسه من معمولا یه 3 فصلی طول میکشه که بتونم کل اون بازیکنایی که نمیخوام رو از تیم بندازم بیرون و کل تیم بشن اونایی که خودم خریدمشون
تیمت خیلی عالیه به جز دروازبانت .چرا leno رو نمی خری قدرتش سال 2018 برای من 90 بود با 25 سال سن البته در 2018 من مربی فرانسه هم بودم و با انتونی مارتیال بازی کردم که اون زمان قدرتش 79 بود و راستش در برابر بنزما اصلا بازیش خوب نبود.
راستش اصلا یادم از برند لنو نبود ! ولی خب حتی اگه میخواستم بخرمشم نمیتونستم! اونجور که شما میگی قدرتش خیلی زیاد بوده و جوون حتما قیمتشم بالا بوده، منم بودجه زیادی واسم باقی نمونده بود که این یورنته ریوس رو گرفتم.نقل قول:
البته 2 تا بازی باهاش کردم که فوق العاده بود ! اولین حمله روی دروازه ش از فاصله 5 متری گل 100 درصد رو گرفت! خودم موندم توش!
کلا یه سری از بازیکنا هستن که تو یه مقطع خاصی یا کلا همیشه نمیتونه باهاشون خوب بازی کنه. حتی اگه خوب باشن. مثلا ذکریا باکالی که تو چلسی بود قدرتشم 87 بود و 23 ساله. اصلا نمیتونستم ازش بازی خوب بگیرم!
یا موراتا که اون اوایل کریر واسه ساوتهمپتون خریدمش حالم ازش به هم میخورد ! از نحوه بازیش! یادمه خواستم یه پست بزارم تو انجمن که کسی نخردش!!! ولی به نظرم منصرف شدم.تا اینکه گذشت بعد 3 4 فصل رفتم چلسی موراتا رو هم داشت
به جرات میتونم بگم یکی از قدرتمند ترین مهاجمای کل فیفا شده بود!!!! هنوز که هنوزه بهتر از اون مهاجم پیدا نکردم!
در کل اینجوری نیست که یه بازیکن قوی باشه پس بهترین بازیکنه! نحوه بازی گرفتن ازش مهمه که خیلی از ماها تجربش کردیم
بچه ها من برگشتم به فیفا 14 :figur:
تسلطم کم شده ki::