پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙
پس از لادروپ ، روبرتو کارلوس و زی روبرتو ، مارسلو چهارمین بازیکن تاریخ رئال مادرید بود که در زمان حضور ـش در این باشگاه جام کنفدراسیون ها را بدست آورد .اولین مادریدیستا لادروپ بود که در سال 1995 موفق به بردن جام کنفدراسیون ها شد . آن مسابقات دومین دوره جام کنفدراسیون ها بود که در عربستان صعودی برگزار میشد . هم تیمی های لادروپ با بردن میزبان و مکزیک ، آرژانتین را هم در فینال بردند و قهرمان شدند . لادروپ یکی از گل های فینال را به ثمر رسانده بود .دو سال بعد ، روبرتو کارلوس و زی روبرتو در ترکیب برزیل قهرمان جدید این جام بودند . این جام نیز در عربستان میزبانی میشد و کارلوس در 4 بازی از 5 بازی تیم ـش حضور داشت . زی روبرتو نیست فقط در بازی اول در ترکیب بود .مارسلو با حضور در هر پنج بازی برزیل در جام کنفدراسیون های 2013 ، چهارمین بازیکن تاریخ رئال مادرید است که این افتخار را به همراه تیم ملی ـش کسب میکند .
بچه ها همون طور که از اسم تاپیک مشخصه بحث و حرفای خودمونی دوستداران رئاله من دوست دارم چند تا سئوال بپرسم که از شما خواهش میکنم بهشون جواب بدیت و بعدش هم در موردجوابامون با هم بحث کنیم
سئوال اول: اولا شما با انتخاب کارلتو به عنوان سر مربی رئال موافقیت در صورت اینکه موافق هستید چقدر به موفقیت این مربی در رئال خوشبین هستید؟
سئوال دوم: سر انجام رئال این فصل با کارلتو 10 قهرمانی خودش در اروپا رو میتونه بدست بیاره آیا از اصلا میتونیم از نیمه نهایی که در سال های اخیر طلسم شده عبور کنه؟
سئوال سوم:به نظر شما مهمترین پستی که رئال نیاز مبرم به خرید بازیکن داره کدوم پسته؟
سئوال چهارم:ارزیابی کلیتون از ورودی ها و خروجی های رئال تا الان چیه دوست داریت رئال کدوم بازیکنو بخره و دوست داریت کدوم بازیکن از رئال جدا نشه؟
سئوال اخر: فکر میکنیت رئال امسال چند جام بگیره با ذکر نام مسابقات؟
نقل قول:
بچه ها همون طور که از اسم تاپیک مشخصه بحث و حرفای خودمونی دوستداران رئاله من دوست دارم چند تا سئوال بپرسم که از شما خواهش میکنم بهشون جواب بدیت و بعدش هم در موردجوابامون با هم بحث کنیم
سئوال اول: اولا شما با انتخاب کارلتو به عنوان سر مربی رئال موافقیت در صورت اینکه موافق هستید چقدر به موفقیت این مربی در رئال خوشبین هستید؟
سئوال دوم: سر انجام رئال این فصل با کارلتو 10 قهرمانی خودش در اروپا رو میتونه بدست بیاره آیا از اصلا میتونیم از نیمه نهایی که در سال های اخیر طلسم شده عبور کنه؟
سئوال سوم:به نظر شما مهمترین پستی که رئال نیاز مبرم به خرید بازیکن داره کدوم پسته؟
سئوال چهارم:ارزیابی کلیتون از ورودی ها و خروجی های رئال تا الان چیه دوست داریت رئال کدوم بازیکنو بخره و دوست داریت کدوم بازیکن از رئال جدا نشه؟
من با انتخاب کارلتو موافقم نسبتا !
خدایی زوزه رئال رو از این رو به این رو کرد . . .
فقط یکمی لجباز بود و خیلی بد شانس !!
من دوست داشتم هاینکس یا بواخیم لو و یا حتی ونگر بیاد که دیگه قسمت کارلتو شد و باید دید در اینده چه میشه !
ولی با توجه به سوابق بسیار درخشان کارلتو به موفقیتش باز تسبتا امیدوارم .
2) با توجه به تیمی که ژوزه پی ریزی کرده احتمالا امسال میریم فینال اگه باز مشکلی پیش نیاد ( داوری - مصدومیت و . . . )
تازه امسال رئال در میانه زمین از پارسال قوی تر شده !
با توجه به پخته شدن مودریچ و جا افتادنش در ترکیب ، و ایسکو که جوان اینده دار و عالی ایی هست . .
خط دفاعمون هم با اومدن کارواخال مسلما از زمان سلطان آربلوآ lol:- دفاع راستمون بهتر میشه و دیگه اتوبان تیمای دیگه نمیشه !!
پس قهرمانی دور از دست نیست . .
3) مسلما الان یک مهاجم توووپ میخوایم که کنار کریم بدرخشه !
چون احتمالا ترکیب کارلتو 2 - 4 - 4 هست . .
امیدوارم یه مهاجم عالی بیارن . .
4) اومدن گرت بیل هم خیلی خوبه درسته دی ماریا عالیه و این چند ساله خیلی خوب بوده و لی بیل الان تو اوجه . .
هیگواین که رفت و احتمالا بازیکنای دیگه ایی چون : ادان ، اسین که رفت و کاکا و شایدم کونترائو برن
من دوست داشتم رئال مارکو رویس یا فن پرسی رو میخرید که دیگه نشد . . .
اخر هم امسال با وجود نیمار کار سخت تر شده ولی من فک میکنم امسال 2 جام رو حد اقل بگیریم
به امید موفقیت رئال مادرید و کسب اولین 3گانه باشگاه ♥:flowerysmile:
نقل قول:
اول از همه ممنون که با سوالاتت تاپیکو فعال نگه داشتی
با سابقه ای که داره خیلی خوبه ولی هاینکس رو بهش ترجیح میدادم. چون اولین تجربه اش تو اسپانیاست 1 خورده میترسم
امسال نمیتونه چون سال اولشه و هنوز با تیم و لیگ اسپانیا مچ نشده ولی 2 یا 3 سال آینده حتما
مهاجم نوک. بعد از اون اگه لوپز بره 1 دروازه بان دوم خوب
امسال رئال خوب کار کرد. ایسکو رو گرفت. و تغییر زیادی تو تیم نداد. ولی حیف هیگی شد که رفت. دوس دارم جا هیگی ایبرا بیاد
فک کنم 2 تا لیگ و جام حذفی
رونالدو : آینده ام در رئال رقم میخورد
رئال مادرید سی اف - کریستیانو رونالدو بار دیگر خیال هواداران را بابت ماندن ـش در مادرید را راحت کرد و گفت میخواهد به حضورش در رئال مادرید ادامه دهد .
مهاجم پرتغالی به خبرنگاران گفت:” منچستر یونایتد از زمانی که آنجا بودم در قلب من هست . همه میدانند چه حسی نسبت به آن باشگاه دارم اما آینده من الان در رئال مادرید هست و میخواهم اینجا بمانم .”
” امروز روز صحبت در مورد آینده ـم نیست . من قبل از شروع پیش فصل در مورد این موضوع زمان دارم . قاعدتا الان وقت استراحت پس از 10 ماه فصل طولانی است .”
” من از بازی کردن در رئال مادرید لذت میبرم . من چهار سال است در اسپانیا بازی میکنم و میخواهم همین جا ادامه دهم .”
رونالدو از زمان پیوستن ـش در سال 2009 به رئال مادرید ، در 201 بازی ، 199 گل به ثمر رسانده است و از موثر ترین بازیکنان تیم است . قرارداد فعلی رونالدو تا سال 2015 اعتبار دارد .
Crakovia Cristiano, Mourinhio Y Ozil
Crackòvia- Rosell quiere fichar a Neymar
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
crackovia !!
یک برنامه تلویزیونی جالب و خنده دار که در مورد 3تیم رئال ، اتلتیکو و بارسا هست !
هفته اول رقابتهای لالیگا که 17 و 18 آگوست (۲۶ و ۲۷ مرداد) برگزار میشود
رئال مادرید - رئال بتیس
آگاهی از اخبار دنیای فوتبال بخصوص اخبار نقل و انتقالات
به نام خداوند بخشنده مهربان
برای آگاهی از اخبار دنیای فوتبال بخصوص اخبار نقل و انتقالات به وبلاگ من مراجعه کنید. آدرس وبلاگ: barcaii.blogfa.com
هفته دهم خوردیم به بارسا
یعنی بازی رفت 5 آبان و بازی برگشت 3 فروردین
رونالدو بهترين بازيکن فصل اروپا شد
بهترين بازيکن فصل اروپا از نگاه کاربران آس
کاربران سايت اينترنتي روزنامه «آس» ستاره پرتغالي رئال مادريد را به عنوان بهترين بازيکن فصل اروپا انتخاب کردند. |
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
پس از اعلام ليست 10 نفره نامزدهاي کسب جايزه بهترين بازيکن اروپا در فصل 13-2012 خوانندگان رسانه «آس» براي انتخاب بازيکن برتر در رأي گيري شرکت و کريستيانو رونالدو را انتخاب کردند. بازيکن مليپوش پرتغال بيش از نيمي از آرا از ميان 17 هزار و 891 رأي را به خود اختصاص داد (10 هزار و 491 رأي برابر با 58.63 درصد).
به گزارش فارس،ليونل مسي با اختلاف فراوان نسبت به رقيب مادريدي خود در جايگاه دوم ايستاد،مسي توانست چهار هزار و 481 رأي برابر با 25.04 درصد آرا را به خود اختصاص دهد. روبرت لواندوفسکي با کسب 685 رأي در جايگاه سوم ايستاد.
مسئله جالب توجه در اين فهرست حضور چهار بازيکن بايرنمونيخ است. بايرنمونيخ فصل گذشته به سه قهرماني مهم (ليگ قهرمانان، بوندسليگا و جام حذفي آلمان) دست يافت. با اين حال نتايج نظرسنجي «آس» نشان ميدهد که بازيکنان اين تيم بختي براي کسب اين جايزه انفرادي ندارند. آرين روبن با قرار گرفتن در جايگاه چهارم با 636 رأي بهترين بازيکن باشگاه در اين نظرسنجي است. فرانک ريبري پس از گرت بيل در جايگاه ششم قرار گرفته و باستين شوايناشتايگر و توماس مولر به ترتيب در مکانهاي هفتم و هشتم قرار گرفتند.
دو جايگاه آخر به زلاتان ايبراهيموويچ که تيمش قهرمان ليگ يک فرانسه شد و روبين فانپرسي که با شياطين سرخ توانست قهرماني در ليگ برتر را جشن بگيرد، اختصاص يافت.
جايزه بهترين بازيکن اروپا براي اولين بار در فصل 11-2010 اهدا شد و ميشل پلاتيني، رئيس يوفا آن را به مسي تقديم کرد. در 12-2011 اين جايزه به آندرس اينيستا اختصاص يافت.
نتايج نظرسنجي از خوانندگان «آس» به اين شرح است:
1- کريستيانو رونالدو: 10 هزار و 491 رأي (58.63 درصد)
2- ليونل مسي: چهار هزار و 481 رأي (25.04 درصد)
3- روبرت لواندوفسکي: 685 رأي (3.82 درصد)
4- آرين روبن: 636 رأي (3.55 درصد)
5- گرت بيل: 634 رأي (3.54 درصد)
6- فرانک ريبري: 439 رأي (2.45 درصد)
7- باستين شوايناشتايگر: 203 رأي (1.13 درصد)
8- توماس مولر: 183 رأي (1.03 درصد)
9- زلاتان ايبراهيموويچ: 71 رأي (0.39 درصد)
10- روبين فانپرسي: 68 رأي (0.38 درصد) |
|