-
مصاحبه فتح اله زاده
همان طور كه پاداش مى دهم، جريمه شان هم مى كنم
فتح الله زاده: بازيكنان استقلال ۵ دقيقه آخر بازى ها را به حساب نمى آورند
على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال، درباره باخت روز سه شنبه اين تيم مقابل پاختاكور صحبت هاى زير را انجام داد.
• چطور شد كه استقلال به پاختاكور باخت؟
- من ساعت ۶ صبح به منزل رسيدم و از اين باخت خوابم نبرد. پاختاكور تيم قدرتمندى است كه در آينده مى بينيد با تيم هاى ديگر گروه يا مساوى مى كند يا مى برد اما مسئله اين است كه استقلال هم قوى بود. مى توانستيم برنده اين بازى شويم اما متأسفانه بچه هاى ما وقتى ۵ دقيقه به بازى مى ماند آن زمان را به حساب نمى آورند. چه گل هايى كه نزديم و چه گلى كه خورديم. اين مسابقه را روى اشتباه فردى واگذار كرديم. اين شكست براى ما سنگين تمام شد. وقتى ما مى گوييم مى خواهيم استقلال را در آسيا به جايگاهش برگردانيم بايد بهتر از اين از فرصت ها استفاده كنيم. متأسفانه استقلال روزهايى كه خوب بازى مى كند مى بازد. ما فرصت هاى ۹۰ درصدى خود را گل نكرديم در حالى كه آنها از موقعيت ۳۰ درصدى خود به گل رسيدند.
• هم شما و هم آقاى مظلومى در پايان مسابقه ديروز به گل نزدن مهاجمان اشاره كرديد و مهمترين دليل اين شكست را مهاجمان دانستيد در صورتى كه به راحتى از اخراج حنيف عمران زاده چشم پوشى كرديد.
- نه اين طور نيست. به نظر من آرش برهانى سواى دوندگى خوبش خيلى خوب بود. قرار نيست همه موقعيت ها گل شود. در همان صحنه گل اول ديديد كه خودش را از كجا به توپ رساند. البته پرويز مظلومى فنى تر از من صحبت مى كند و من نظر شخصى ام را مى گويم و به همين دليل مى گويم آرش مقابل پاختاكور يكى از بهترين ها بود. البته فرصتى كه نصيبش مى شد را اگر مى زد تير خلاص براى پاختاكور بود اما بايد بگويم اگر عمران زاده آن كار را نمى كرد ما به آن شكل گل نمى خورديم. از عمران زاده گله دارم. نبايد به داور اعتراض مى كرد. هيچ داورى پس از به صدا درآوردن سوت نظرش را برنمى گرداند. اين بازيكن كار خوبى انجام نداد.
• حركت بعدى عمران زاده پس از اخراج يعنى دست زدن براى داور مى تواند براى استقلال تبعاتى داشته باشد.
- او نبايد اين كار را مى كرد. علاوه بر اينكه براى بازى بعدى محروم شد خود باشگاه هم با او برخورد مى كند.
• با اين شكست نسبت به وضعيت استقلال در ليگ قهرمانان آسيا نااميد شديد؟
- من هيچ وقت نااميد نيستم. حتى اگر يك درصد اميد داشته باشيم به آن فكر مى كنم. اكنون هم اگر دو بازى را ببريم مى توانيم به مرحله بعد صعود كنيم.
• اگر استقلال با عنوان تيم دوم صعود كند احتمالا بايد مقابل ذوب آهن به ميدان برود.
- كسى كه مى خواهد در آسيا به مقام برسد فرقى نمى كند كه مقابل چه تيمى بازى مى كند. ما بايد مقابل هر تيمى قوى باشيم. بايد با بچه ها صحبت كنم. آنها بايد تمركز بيشترى داشته باشند. البته فشردگى مسابقات هم بازيكنان هم خسته مى كند ولى نمى خواهم توجيه كنم. وقتى به پاختاكور در تهران ۴ گل مى زنيم آنجا حداقل بايد مساوى كنيم.
• با اين شكست جريمه اى براى بازيكنان در نظر مى گيريد؟
- وقتى در قبال پيروزى پاداش مى گيرند در قبال باخت هم بايد جريمه شوند.
• قبول داريد گل اولى كه از پاختاكور دريافت كرديد جالب نبود.
- محمدى ديروز اشتباه كرد و قطعا پرويز مظلومى در اين باره فكرى مى كند. ايشان از اول فصل به دو دروازه بان ما يعنى محمدى و طالب لو گفته اگر تيم ببازد و گلر در آن نقش داشته باشد فرد را تغيير مى دهد.
• شنبه بازى با نفت آبادان را در پيش داريد.
- ما امروز رسيديم و شنبه هم بايد دوباره بازى كنيم. چاره اى نداريم اين بازى هم بايد برگزار شود. ما در كورس قهرمانى هستيم.
• نظرتان درباره رياست مهدى تاج در كميته داوران چيست؟
- انشاءالله انتخاب خوبى است. من به دليل سفر به ازبكستان در جلسه هيات رئيسه فوتبال نبودم و از اتفاقات خبر ندارم. حتما جمعى اين انتخاب را كردند. تاج هم مديرى است كه براى كارش وقت مى گذارد.
• صحبت هايى در مورد اختلاف دسوزا و باشگاه استقلال شنيده مى شود. قضيه چيست؟
- من خودم دسوزا را قبول دارم اما نظر، نظر كادر فنى است او هم بايد به نظر كادر فنى احترام بگذارد. در همه دنيا همه بازيكنان همين كار را مى كنند. به هر حال من در هفته آينده جلسه اى با دسوزا خواهم داشت.
• فصل رو به پايان است. آيا پرويز مظلومى ليست خود را به باشگاه ارائه كرده است؟
- هنوز ليستى ارائه نشده اما به پرويز مظلومى گفته ام بيشتر روى بازيكنان خارجى كه مد نظر دارد زوم كند. ما مى خواهيم اسكلت اصلى تيم را حفظ كنيم و نهايت دو، سه جابه جايى داشته باشيم.
-
مصاحبه پرویز مظلومی
مظلومي: 6 گل به نفت زديم، 6 گل هم نزديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: 6 گل به نفت زديم و 6 گل هم نزديم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از برتري 6 بر 2 برابر نفت آبادان در نشست خبري اظهار داشت: بازي خيلي خوبي بود. گل زود هنگام نفت باعث نشد بازيكنان ما نااميد شوند و زود به بازي برگشتند. ما 6 گل زديم و 6 گل هم نزديم. به بازيكنانم تبريك ميگويم استقلال بايد هميشه همينگونه بازي كند. ما تلاش كرديم به صدر جدول برسيم.
وي ادامه داد: سپاهان اكنون 3 امتياز از ما جلوتر است. 9 امتياز ديگر مانده و سپاهان يك بازي بيشتر از ما دارد. به هرحال ما تلاش خود را ميكنيم.
مظلومي در مورد اينكه هواداران استقلال انتظار دارند كه اين تيم هميشه اينگونه بازي كند، گفت: تلاشمان اين است كه انتظار هواداران را برآورده كنيم اما گاهي اوقات مسائل تيمي هست كه تاكتيك به بنبست ميخورد. ضمن اينكه استقلال چند باري است كه اينگونه زيبا بازي ميكند و فقط يكبار نيست. من هم انتظار دارم استقلال هميشه اينگونه تهاجمي باشد.
سرمربي استقلال در مورد علت بازگشت كوشكي به فهرست استقلال پس از اخراج، گفت: او در چند مسابقه است كه در فهرست 18 نفره قرار دارد و هرگاه لازم باشد از او استفاده ميكنيم.
وي در مورد اينكه محمدي در 4 بازي 8 گل دريافت كرده و درون دروازه توازن رعايت نشده و فتحاللهزاده نيز از عملكرد محمدي در ديدار قبلي استقلال انتقاد كرده بود، گفت: فتحاللهزاده نظرش را گفته است. ما صلاح ديديم محمدي بازي كند. طالبلو هم با ما تمرين ميكند و در فرصت مناسب از او استفاده خواهيم كرد.
مظلومي در مورد اخراج دسوزا گفت: او را از تمرينات كنار گذاشتيم. بازيكن وقتي بازي نميكند بايد صبر و حوصله داشته باشد. نميتوانم همه بازيكنان استقلال را بازي دهم. هر بازيكني كه خوب باشد از او استفاده ميكنيم.
سرمربي استقلال در مورد اينكه اين تيم در هر مسابقه دو گل دريافت ميكند، گفت: ما همين نفرات را داريم و حريف فشار ميآورد و گاهي اوقات بازيكنان اشتباه ميكنند.
-
مصاحبه جباری
جبارى: پيروزى استقلال با ۶ گل عادى نبود!
مجتبى جبارى هافبك ميانى تيم فوتبال استقلال گفت: فكر پيروزى مقابل صنعت نفت بوديم اما بردن با ۶ گل خيلى عادى نبود.او پس از پيروزى ۶ بر ۲ مقابل صنعت نفت آبادان ضمن بيان اين مطلب افزود: با وجود اينكه بازيكنان خسته بودند اما بازى خوبى را ارائه كردند و ۳ امتياز با ارزش را به دست آوردند تا همچنان شانس قهرمانى داشته باشيم.وى با بيان اينكه در انديشه پيروزى بوديم اما زدن ۶ گل عادى نبود خاطرنشان كرد: ما براى بردن به ميدان آمده بوديم اما پيروزى با اين تعداد گل عادى نبود. فكر مى كنم اگر فاصله رقابتها بيشتر شود شاهد بازيهاى زيباترى از سوى تيم ها خواهيم بود. ما زمان و انرژى زيادى را براى رفت و برگشت و برگزارى مسابقات ليگ قهرمانان آسيا صرف مى كنيم و اين باعث خستگى بازيكنان مى شود.جبارى در پايان گفت: تمام سعى مان را مى كنيم تا سپاهان را در جدول رده بندى بگيريم. ما سه بازى ديگر پيش رو داريم و مى توانيم با پيروزى در اين بازيها به امتيازات كامل دست پيدا كنيم و منتظر نتايج سپاهان باشيم.
-
مصاحبه طالب لو
طالب لو: نصب بنرم در ورزشگاه حركتى خودجوش بود
دروازه بان تيم فوتبال استقلال از نصب بنرى در حمايت از وى در ورزشگاه آزادى ابراز بى اطلاعى كرد و گفت: واقعا اين حركت خودجوش بود.در حالى كه وحيد طالب لو در ديدار عصر شنبه مقابل صنعت نفت آبادان روى نيمكت آبى پوشان نشسته بود اما برخى هواداران بنر بزرگى در حمايت از وى را درورزشگاه نصب كرده بودند كه البته با تذكر برخى استقلالى ها برداشته شد.
طالب لو در پايان اين ديدار از نصب اين بنر ابراز بى اطلاعى كرد و به خبرنگاران گفت: واقعا از اين موضوع بى خبر بودم. از لطف هواداران تشكر مى كنم كه مرا مورد محبت خود قرار دادند.دروازه بان تيم فوتبال استقلال در پاسخ به اين پرسش كه آيا اين بنر با سفارش خودتان در ورزشگاه نصب شده بود گفت: همانطور كه گفتم از اين موضوع بى اطلاع بودم و هواداران در حركتى خودجوش اقدام به اين كار كرده بودند.
-
مصاحبه صادقی
صادقى: دلم از هواداران شكست!
اميرحسين صادقى پس از پيروزى عصر ديروز استقلال مقابل صنعت نفت آبادان ضمن اشاره به بازى خوب استقلالى ها گفت: وقتى توپ هايمان وارد دروازه حريف شود اين نتايج رقم مى خورد. من در رختكن به بچه ها گفته بودم اگر اين بازى را ببريم قهرمان مى شويم و خدا را شكر مى كنم كه به اين مهم دست پيدا كرديم.وى ادامه داد: ما ۳ بازى ديگر پيش رو داريم و با توجه به فاصله نزديكى كه با صدر جدول وجود دارد احتمال هر اتفاقى را بايد داد. اگر سپاهان در يك ديدار ببازد و ما سه بازى باقى مانده را با پيروزى پشت سربگذاريم مى توانيم قهرمانى را به هواداران استقلال هديه بدهيم.بازيكن باتجربه تيم فوتبال استقلال با انتقاد از استقبال كم تماشاگران از ديدارهاى اين تيم گفت:من با اين تيم سيزدهم شده ام، نهم شده ام و قهرمان هم شده ام. اما تا به حال چنين اتفاقى را نديده بودم كه تماشاگران به ورزشگاه نيايند و سكوها خالى باشد. نمى دانم مشكل كجاست. شايد وضعيت مالى هواداران خوب نيست كه به ورزشگاه نمى آيند.وى ادامه داد: در ديدار مقابل تراكتورسازى وقتى وارد ورزشگاه شديم احساس كردم تراكتورسازى ميزبان است. در بازى با صنعت نفت هم تماشاگران حريف بيشتر بودند. امروز دلم از هواداران استقلال شكست و از آنها مى خواهم كه ما را تنها نگذارند.صادقى خاطرنشان كرد: همه در بوق و كرنا مى كنند كه ما ۳۰ ميليون و ۴۰ ميليون هوادار داريم اما وقتى به ورزشگاه ها نگاه مى كنى ،۳ ۴ هزار نفر بيشتر نمى آيند. من نمى دانم مشكل كجاست اما تا به حال چنين شرايطى را نديده بودم.
-
مصاحبه برهانی
برهانى: به دنبال ركورد شكنى نبودم
تيم فوتبال استقلال توانست تيم صنعت نفت آبادان را با نتيجه ۶ بر ۲ شكست بدهد و به جايگاه دوم جدول رده بندى ليگ برتر صعود كند. آرش برهاى مهاجم استقلال با گلى كه در اين بازى به ثمر رساند ۱۲ گله شد و ركورد گلزنى در طول رقابت هاى ليگ برتر را شكست. وى در خصوص بازى مقابل صنعت نفت اظهار داشت: زمانى كه در يك بازى ۸ گل رد و بدل مى شود نشانه اين است كه بازى از نظر فنى در سطح بالايى قرار داشته است. وى در ادامه افزود: ما در اين بازى به همان استقلالى تبديل شديم كه هواداران از ما انتظار داشتند و خوشحالم كه با اين پيروزى خود را به صدر جدول نزديك كرديم.برهانى در پايان با اشاره به اينكه به دنبال ركورد شكنى در ليگ برتر نبودم خاطر نشان كرد: هميشه گفته ام وقتى گلى زده مى شود كل تيم در به ثمر رساندن آن نقش دارند. من به دنبال ركوردشكنى در ليگ نبودم اما خوشحالم كه توانستم اين عنوان را كسب كنم و اميدوارم كه گل قهرمانى استقلال را نيز با همين شيوه به ثمر برسانم.
-
مصاحبه شکوری
شكورى: باخت ذوب آهن، انگيزه تيم را افزايش داد
هادى شكورى، مدافع آبى پوشان كه عملكرد مناسبى در بازى مقابل صنعت نفت آبادان داشت و يك گل نيز به ثمر رساند در خصوص بازى تيمش گفت: بازى خوبى را از هر ۲ تيم شاهد بوديم و هر ۲ تيم با ارائه يك بازى هجومى و زيبا بازى تماشاگرپسندى را از خود به نمايش گذاشت.وى در ادامه در رابطه با جايگاه كنونى استقلال در جدول رقابت هاى ليگ برتر تصريح كرد: كادر فنى و بازيكنان نتيجه بازى ۲ تيم پاس - ذوب آهن را به شدت پيگير بودند و باخت تيم ذوب آهن انگيزه اى دو چندان را به تيم تزريق كرد و با برد مقابل تيم صنعت نفت توانستيم جايگاه دوم را به دست آوريم و از اين بابت بسيار خوشحاليم. شكورى در آخر خاطرنشان كرد: تيم زمان خوبى گل خورد و همين زمان سبب شد تا بتوانيم گل خورده را جبران كنيم ضمن اينكه جا دارد به تمام بازيكنان صنعت نفت و كادر فنى اين تيم تبريك بگويم و از بابت فوتبال جوانمردانه آن ها تقدير كنم چرا كه صنعت با يك بازى جوانمردانه و هجومى از ضد فوتبال پرهيز كرد و همين اتفاق سبب شد تا بازى زيبا، هجومى و پرگلى را از ۲ تيم شاهد باشيم.
-
مصاحبه سید صالحی
سيدصالحى: زدن ۸ گل در ۱۰ بازى، آمار خوبى است
سيدمهدى سيدصالحى مهاجم بلندقامت استقلال در ديدار مقابل نفت آبادان ۲ گل براى تيمش به ثمر رساند. او معتقد است كه زدن ۸ گل در ۱۰ بازى آمار قابل قبولى برايش محسوب مى شود. سيدصالحى در اين مورد گفت:اگراشتباه نكنم، فكر مى كنم كه در ۱۰ يا ۱۱ بازى ۸ گل براى استقلال زده ام و اين آمار برايم قابل قبول است. خدا را شكر مى كنم كه به من كمك كرد تا بعد ازمصدوميتم بتوانم به روزهاى خوب برگردم. در ضمن گل هايى كه در بازى با نفت آبادان به ثمر رساندم را به دكتر ستوده تقديم مى كنم.او در ادامه حرف هايش در پاسخ به اين سوال كه آيا استقلال شانس قهرمانى در ليگ را دارد، خاطرنشان كرد: نمى توان گفت كه شانس نداريم. ما فقط منتظر يك لغزش از سوى سپاهان هستيم تا اميدوارى هايمان بيش تر شود.در هر صورت فكر مى كنم همه چيز دست خدا باشد.سيدصالحى كه قرارداش با استقلال امسال به پايان مى رسد، در پاسخ به اين سوال كه دوست دارى سال آينده هم در استقلال بمانى، تاكيد كرد: فعلا كه صحبتى نشده و من به موفقيت استقلال در ليگ برتر، ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفى فكر مى كنم. من دوست دارم در اين تيم بمانم ولى بايد ببينيم نظر باشگاه و كادرفنى چيست. من فقط از تماشاگران استقلال مى خواهم كه در بازى هاى آينده تيم شان را تنها نگذارند و به استاديوم بيايند.
-
مصاحبه حجازی
با بيمارى ام مبارزه مى كنم
حجازى: با قلعه نويى قهر نيستم اما بهتر است دور باشيم
پس از آنكه امير قلعه نويى در محفلى به پيشنهاد حضور در منزل حجازى جهت آشتى كنان با وى تلويحا تمايل نشان داد، خيلى ها تلاش كردند تا مقدمات اين ديدار را فراهم كنند؛ موضوعى كه حجازى موافق آن نيست. ناصر حجازى امروز در گفت وگويى با وب سايت خود شركت كرد كه مهمترين بخش آن به داستان قهرش با قلعه نويى مرتبط مى شود. در زير اين مصاحبه را مى خوانيد:
•دوستدارانتان نگران سلامتى شما هستند؛ از وضعيت جسمانى و روند درمانتان بگوييد.
-۱۰ جلسه راديو تراپى انجام دادم و طبق نظر پزشك معالجم در چند روز آينده شرايط بهترى خواهم داشت و اطمينان دارم با دعاى مردمى كه نسبت به من لطف دارند، اين اتفاق خواهد افتاد. دوستدارانم بدانند كه من در مقابل اين بيمارى نيز تلاش و مبارزه ام را خواهم داشت، هر اتفاقى كه بيافتد در حيطه اختيار پروردگاريست كه هميشه به او توكل داشته ام و پشتيبان من در زندگى بوده است.
•استقلال در يك بازى پر گل صنعت نفت را شكست داد؛ ديدگاه خود را از اين بازى بيان كنيد.
-يكى از بهترين ديدارهاى استقلال را شاهد بوديم. بدليل برد پر گل نمى گويم، اينكه استقلال روان بازى كرد و با انجام فوتبالى زيبا ۶ گل به ثمر رساند تا تفاضل خود را نيز بيشتر كند. البته ليگ قهرمانان آسيا ارجح تر است و اميدوارم استقلال همين نمايش را در رقابتهاى آسيايى داشته باشد تا با كسب نتايج شيرين، شادى را براى هواداران به ارمغان آورد.
•ناصر حجازى به عنوان رييس كميته فنى استقلال، عملكرد پرويز مظلومى را تا بدين لحظه چطور ارزيابى مى كند.
-عملكرد مظلومى خوب بوده است و توانسته با توجه به شرايط ابتداى فصل نتايج قابل قبولى بگيرد و تيم را به رده دوم بياورد. مظلومى از حالا بايد به فكر تقويت استقلال براى فصل بعد باشد تا از همان روزهاى آغازين، استقلال را مدعى قهرمانى ببينيم.همه ما بايد دست در دست يكديگر براى سربلندى استقلال كه متعلق به مردم است، تلاش كنيم تا شاهد خوشحالى و خشنودى آنها باشيم.
•گسترش فولاد تبريز با برترى مقابل حريفش شانس خود را براى صعود به ليگ برتر افزايش داد؛ شرايط اين تيم را چطور مى بينيد؟
-شانس صعود در اين گروه ۵۰ ۵۰ مى باشد.گسترش فولاد بايد با كسب حداكثر امتياز شانس صعود خود را افزايش دهد. اين تيم در صورت صعود به ليگ برتر، با توجه به امكاناتى كه در اختيار دارد، حرفهاى بسيارى براى گفتن خواهد داشت و مى تواند رقيب خطرناكى براى ساير تيمها باشد.
•در خبرها خوانديم كه قرار است با قلعه نويى ديدار و آشتى كنيد؛ توضيح مى دهيد.
- با كسى قهر نيستم كه بخواهم آشتى كنم .همواره سعى كرده ام ازدروغ ، ريا كارى، دورويى و...بدور باشم و با قلبى صاف، صداقت را سرلوحه زندگى قرار دهم و اميدوارم كه اينطور بوده باشد . معمولا دوستانى كه در كنارم هستند، اين خصايص را همراه خود دارند و به همين دليل از بودن در كنار آنها لذت مى برم. نسبت به قلعه نويى دلخورى و كدورتى ندارم اما از آنجا كه از لحاظ خصوصيات اخلاقى، شخصيتى و طرز تفكر وجه اشتراك چندانى بين من و ايشان وجود ندارد، بهتر است دورادور براى وى كه شاگردم نيز بوده است، آرزو نمايم تا با سلامت جسمى و كارى در زندگى پيروز و موفق باشد.
-
مصاحبه محمدی
محمدى: گل زود هنگام صنعت نفت تلاشمان را دو چندان كرد!
محمد محمدى دروازه بان تيم استقلال در خصوص بازى تيمش مقابل صنعت نفت گفت: بازى زيبايى را از هر ۲ تيم شاهد بوديم و ۲ تيم بسيار با برنامه به زمين مسابقه آمدند در دقايق ابتدايى مسابقه گل زود هنگامى را دريافت كرديم و همين سبب شد تا تلاشمان را دو چندان كرده و ضمن جبران گل خورده ۵ گل ديگر را نيز به ثمر رسانيم، وى در ادامه تصريح كرد: به هرحال باخت ذوب آهن در مقابل صنعت نفت سبب شد تا به رده دوم جدول رقابت ها صعود كنيم رضايمان از بابت كسب سهميه آسيا تا حدودى آسوده شود.محمدى در آخر خاطرنشان كرد: تيم صنعت، تيم جوانى است و تا دقيقه آخر بازى شاهد حملات آن ها بوديم اما به هرحال ما از موقعيت ها تجربه بازيكنانمان استفاده كرديم و توانستيم برنده اين بازى باشيم.