پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
منم همینطور شده واسم آقا کی گفته 7صبح به بعد خوبه؟اتفاقا اصلا خوب نیس حداقل واسه لول من... 7 یا8 صبح بود سر یه بازیکن 5تا توکن ازم گرف ولی باز آخرش بازیکنه رو نشد بگیرم...بنظرم ساعت 6بعدازظهر خوبه هروقت رفتم جواب داده... اتفاقا واسه من گفته فلان بازی رو نصب کن بعدش اجرا کن،بعدش بهت 1 یا 2 توکن میده ولی بالای 6تاشو نصب کردم اما توکن نداد بهم...افرهارو هم پرکردم ولی تهش هیچی نشد توکنی عایدمون نشد...کسی میدونه چرا؟
عزیز من قبلا هم گفتم. به طور کلی صبح زود خوبه! اما همین صبح زود ممکنه بعضی ها مثل شما بخوان زرنگ بازی در بیارن و این موقع بازیکن بخرن !
ناگفته نمونه منم یک بار ساعتای 9 10 صبح سر یک بازیکن 17 تا توکن رو از دست دادم! آخرشم باختم !میخوام بگم که به طورت کلی تایم زمانی خوبی هست ولی بعضی وقت ها تو همین تایم هم اذیت میشید
البته من معتقدم علاوه بر صبح زود تو هر لول یه تایم زمانی مشخص دیگه هم وجود داره که نسبت به بقیه ساعت ها خلوت تره و باید بگردید و پیدا کنید
سلام.
من 8 فصل تو این بازی بودم و بغیر از یک فصل بقیه رو قهرمان لیگ شدم. بعد از اون طمع کردمو وصل به فیسبوک شدم به طمع حک کردن بازی، چون خارجیا خیلیا حک میکنن بازی رو و نرم افزاراشم موجوده، که اکانتم داغون شد. دیگه بدون فیل ترشکن نمیشد اومد تو بازی. بیخیالش شدم. 3 ماه گذشت و دوباره شروع کردم. با تجربه ی قبلی ای که داشتم الان فصل سوممه. اول گروهمم. فصل قبل نائب قهرمان جام باشگاه ها شدم. و حذفی رو هم از قهرمان تو همون دورهای اول باختم. این فصل اولم. تو حذفی خوردم به یه قوی تر از خودم. تو خونه ی اون 1-0 باختم. امروز تو خونه ی من بازیه. مصدوم زیاد داشتم تو بازی قبلی. ولی این بازی آماده ام.
چندتا توصیه بر اساس تجربه ام به بچه ها:
1- پول واسه بازیکن جوون ندین. بازیکن جوون فوقش 3 فصل به درده تیمتون میخوره . چون سطح تیمتون میره بالا و پیشرفت بازیکنتون به حدی که هر فصل ماکزیمم سطح میره بالا نیست.
2- هیچوقت تیمتون رو هارد اتک و هارد دفنس نکنین. حتی دفنسیو هم نکنین. گل میخورین.
3- بهترین نوع سیستم هم 2-4-4. به صورت 4 دفاع خطی. 2تا MC . یه AML و یه AMR و 2 تا مهاجم.
4- پیشرفت دادن ورزشگاه خیلی تو قدرت تیمون تاثیر داره.
5- تیم جوانان آشغاله. ارتقائش ندین.
6- فقط پارکینگ ، ورزشگاه و بیمارستان و مرکز تمرین.
7- بهترین زمان خریدن بازیکن 7 تا 10 صبح می باشد. تو بقیه ساعت ها انقد رو دستتون میزنن که همه ی توکن هاتون از دستتون میپره.
اسم تیم قبلیم ghadikola f.c بود. و اسم تیم جدیدم Esteghlal f.c هست.
دعا کنین تو حذفی یارو رو لوله کنم. :daghon:
تنها راه برای گرفتم توکن مجانی:
نرم افزار Tunnel bear برای گوشی رو دانلود کن. سرورتو بذار رو انگلیس. برو تو اون فیلمایه تبلیغاتی . فیلما رو که نگاه کنی بهت توکن میده.
نقل قول:
سلام.
من 8 فصل تو این بازی بودم و بغیر از یک فصل بقیه رو قهرمان لیگ شدم. بعد از اون طمع کردمو وصل به فیسبوک شدم به طمع حک کردن بازی، چون خارجیا خیلیا حک میکنن بازی رو و نرم افزاراشم موجوده، که اکانتم داغون شد. دیگه بدون فیل ترشکن نمیشد اومد تو بازی. بیخیالش شدم. 3 ماه گذشت و دوباره شروع کردم. با تجربه ی قبلی ای که داشتم الان فصل سوممه. اول گروهمم. فصل قبل نائب قهرمان جام باشگاه ها شدم. و حذفی رو هم از قهرمان تو همون دورهای اول باختم. این فصل اولم. تو حذفی خوردم به یه قوی تر از خودم. تو خونه ی اون 1-0 باختم. امروز تو خونه ی من بازیه. مصدوم زیاد داشتم تو بازی قبلی. ولی این بازی آماده ام.
چندتا توصیه بر اساس تجربه ام به بچه ها:
1- پول واسه بازیکن جوون ندین. بازیکن جوون فوقش 3 فصل به درده تیمتون میخوره . چون سطح تیمتون میره بالا و پیشرفت بازیکنتون به حدی که هر فصل ماکزیمم سطح میره بالا نیست.
2- هیچوقت تیمتون رو هارد اتک و هارد دفنس نکنین. حتی دفنسیو هم نکنین. گل میخورین.
3- بهترین نوع سیستم هم 2-4-4. به صورت 4 دفاع خطی. 2تا MC . یه AML و یه AMR و 2 تا مهاجم.
4- پیشرفت دادن ورزشگاه خیلی تو قدرت تیمون تاثیر داره.
5- تیم جوانان آشغاله. ارتقائش ندین.
6- فقط پارکینگ ، ورزشگاه و بیمارستان و مرکز تمرین.
7- بهترین زمان خریدن بازیکن 7 تا 10 صبح می باشد. تو بقیه ساعت ها انقد رو دستتون میزنن که همه ی توکن هاتون از دستتون میپره.
اسم تیم قبلیم ghadikola f.c بود. و اسم تیم جدیدم Esteghlal f.c هست.
دعا کنین تو حذفی یارو رو لوله کنم. :daghon:
درود
خوش اومدین. ایشالا حریفتو میزنی میای بالا :ohum:
یه تشکرم بابت به اشتراک گذاشتن تجربتون از بازی.
در مورد بازیکن جوون یا میانسال یا پیر بستگی به سلیقه شخص و تجربش از امتحان کردن اینجور بازیکنا داره. اینجوری نیست که بگیم حتما فلان کار رو انجام بدین و فلان کار رو انجام ندین
بارها برای خودم اتفاق افتاده که حریف با میانگین سنی بالا و قوی تر رو شکست دادم و چندین بار هم اتفاق افتاده که شکست خوردم ازشون. کلا انگار بازی رو قاعده خاصی نمیچرخه !
در مورد هارد اتک باهاتون کاملا موافقم. اگه نگم همیشه ولی بیشتر اوقات که بازی رو میزارم رو هارد اتک تیمم گل میخوره! شاید بهتر باشه در صورت عقب بودن نوع بازی تیم رو هارد اتک نکنم و فقط تعداد بازیکنای تهاجمی رو بیشتر کنیم
اما هارد دفنس واسه من فرق میکنه. اگه نگم همیشه ولی بیشتر اوقات که هارد دفنس میزارم تیمم گل میزنه ! و کم پیش میاد گل بخوره! البته لول های پایین که بودم هر وقت هارد دفنس میزاشتم آخر گل میخورد اما تو لول های فعلی و قبلیم قضیه برعکس شده!
در مورد سیستم 2-4-4 که گفتین اینجوری که میچینین رو تا حالا امتحان نکردم اما 2-4-4 خطی رو یکی از بهترین سیستم ها میدونم. استفاده از 4 دفاع که یه جورایی جزو قوانین بازی من هست! بیشترش میکنم اما 3 دفاع به ندرت استفاده کردم!
در مورد آکادمی مشخصا بخش مزخرفیه ! بازیکنای ضعیف + توکن بی نهایت ! البته ارتقاش که نمیشه نداد ! سایر بخش ها که بخواین ارتقا بدین بعدا اذیت تون میکنه. ازتون میخواد اول اون قسمتی که لولش پایین تره رو ارتقا بدین تا همسطح بقیه بشه بعد بتونین بخش مورد نظر خودتونو آپگرید کنین
زمان خریدم که درست گفتین. البته من همین دیشب یه بازیکن 5 ستاره نزدیک به اسکات شدن رو فقط با خرج 2 توکن خریدم! بازم میگم به جز صبح زود یه سری وقت ها هست تو طول روز که پلیر کمتر میاد واسه خرید بازیکن بگردین کشفش کنین!
یه نکته رو لازم دونستم بگم به دوستانی که تازه وارد بازی شدن.
سعی کنین بازیکن هایی که نزدیک به افزایش سطح خودشون ( اضافه شدن یه ستاره ) هستن بخرین
همونطور که میدونین هر 5 واحد افزایش قدرت یه ستاره افزایش رو به همراه داره واسه بازیکن
مثلا شما تو سطح خودتون میگردین دنبال بازیکن 5 ستاره، بازیکن 5 ستاره داریم تا 5 ستاره! یعنی مثلا یه بازیکن هست قدرتش 30 5 ستاره ، یه بازیکن دیگه هم هست که قدرت 34 بازم همون 5 ستاره ! مطمئنا اون قدرت 34 قوی تره
و البته اینجور بازیکنا همیشه خیلی مشتری دارن. یه خوبی که دارن بعد از کمی تمرین اسکات میشن و تیمتون قدرتمند تر میشه. واسه فصل بعد هم 5 ستاره هست و میتونین استفاده کامل ببرین ازش.
توصیه من همین بود. بگردین دنبال اینجور بازیکنا. یا حتی اگه پول کمتری داشتین همین رویه رو میتونین واسه خرید بازیکنای 3 یا 4 ستاره اجرا کنین
-------------------
البته تو این مورد استثنا هم وجود داره !
یه سری موارد هست که میبینین بازیکنی که میخواین بخرین قدرتش از بازیکن فعلی تیمتون بیشتر هست ولی در باطن اینجور نیست! متوجه نشدین؟ الان با عکس بهتر متوجه میشین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این عکس مقایسه دروازه بان خودم و دروازه بانی بود که میخواستم بخرم. اختلاف قدرت هم که 6 واحد هست
حالا میریم سراغ بخش جزئیات قدرت های دو دروازه بان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو قسمت دفنس که میبینید دروازه بان مورد نظر فقط تو 2 تا آیتم با دروازه بان من قدرتشون هم اندازه هست! بقیه آیتم ها ضعیف تره!!!
قسمت اتک و فیزیکال منتال زیاد واسه پست دروازه بانی تاثیرگذار نیست! مثلا قدرت تمام کنندگی دروازه بان به چه درد من میخوره؟ تو خط حمله که نمیخوام بازیش بدم!
فکر کنم حالا متوجه شدین که چی میگم. درسته اون دروازه بان 6 واحد قوی تر بود، ولی تو بخش مهم بازیش که بخش دفنس هست از دروازه بان فعلی من هم ضعیف تر بود!
این همون مشکلیه که خیلی ها ازش مینالن! ما بازیکن قوی 5 ستاره داریم ولی نتیجه نمیگیریم! دلیلش همین ریز جزئیات هست که بهش توجه نمیکنن.
واسه خرید بازیکن حتما حتما با بهترین بازیکن همون پست تیمتون مقایسه کنین بازیکن مورد نظرتون رو ، ببینین به دردتون میخورن یا نه ، بعد اقدام به خرید کنین
موفق باشین دوستان :rose:
بچه ها امروز اتفاق بد و عجیب واسم رخ دادا !
داخل بازی بودم که یهو بازی هنگ کرد و گوشی خود به خود ریستارت شد.بعد از اون دوباره وارد بازی شدم و در کمال ناباوری دیدم که ازم میخواد زبان بازی رو انتخاب کنم ! و در ادامه متوجه شدم که تیمم پریده کلا !!!
در نهایت نا امیدی دوباره یه ریستارت دیگه کردم گوشی رو و دوباره تیمم برگشت!
البته آی دی بازی خودم رو سیو کردن شاید اگه روزی یه اتفاقی بیوفته شانس برگردوندنشو داشته باشم!
تو این فکرم که بازیو به فیسبوک وصل کنم!
اون مطلبی که بالا گفتم و خطر از بیخ گوشم گذشت... خواستم بهتون بگم اونایی که با گوشی بازی میکنن بدونن از این دردسر ها هم دارن و ممکنه تیمشون از بین بره!
دوستای جدید که میان بهتره همون ابتدا بازیشونو به فیسبوکشون وصل کنن. اینجوری دیگه تا وقتی اکانت فیسبوک رو داشته باشین بازیتون هیچ اتفاقی واسش نمیافته !:babaa:
سلام من از اون اول بازیمو به فیسبوک وصل کردم بیشتر با کامپیوتر بازی میکنم مشکلی هم با $$$$$. ندارم چه با گوشی چه با کامپیوترچیزی که زیاده قند شکن:whistle3:
یه توصیه به دوستان که تازه شروع میکنن اول فصل نیمکت خوب و بدرد بخور جمع کنید تا مثل من الان به مشکل نخورید کلی از بازیکنای تیمم مصدوم و محروم شدن مجبورم بازیکن تو پست غیر تخصصی بازی بدم
واسه گرفتن بازیکنن اگه پول زیاد ندارید بهتره برید سراغ بازیکن ازاد البته توکن زیاد ببرید این بازیکنا خریدار زیاد دارن.
سلام من الان لول 11 هستم اوایل تا لولهای پایین یا اول بودم یاحداکثر دوم در تمام سه قسمت بازی ( کاپ. چمپیوز...)ولی در لولهای بالا دیگه این خبرا نیست حداکثر تا چهارم بالا میام و در کاپ و لیگ هم که حذف میشوم من با فیس بوک بالا میام و پسرم که فیس بوک نداره در لول 5 مدتی نتو نست کانکت بشه بعدش هم که دوباره برگشت لول یک براش اومد که اونم کلا بیخیالش شد من تعداد 6 دوست همشهری دارم که در لولهای مختلف بازی میکنن و همهمون به این نتیجه رسیدیم که در بازیها اعمال نفوز میشه یعنی روی پرچم ایران یه جورایی حساسن و بیخودی ما رو میبازونن و یه تجربه ای دیگه هم دارم که بازیکنانی که به مدت چند دوره کنار هم بازی میکنن به مراتب از بازیکنان جدیدی که میخریم و دارای ستارهای بیشتری هستن کارایی دارن و بازی رو میبرن